προβλημα στυσης - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 315
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    πουστηδοι ειναι ολοι στο πλανητη γη, που δε μπορουν να γαμησουν ουτ'ενα μουνι. παρτε και κανα σκουποξυλο για βοηθεια βρε παιδια, και κανα σωληνα αν ειναι βαθυ το πηγαδι.
    αν το δοκιμασες και σου αρεσε να το παρουμε

Senior Member
    Μια σχέση μπορει να ξεκινήσει απο το σεξ βρε παιδια , εξάλλου αν εκει δεν υπαρχει η απόλυτη χημεία υπαρχει θέμα στη σχέση .
    Πολλές φορές όταν θέλει πολυ ο άντρας την γυναίκα συμβαίνει να μην μπορει να λειτουργήσει σωστα .
    Μηπως ο άνθρωπος δεν ειναι στην καλη του μέρα ? μηπως έχει κάτι αλλο που τον ενοχλεί .
    Δεν λειτουργούν ολοι το ίδιο , εγω δηλαδη δεν μπορω να καταλάβω πως μπορεί ένας άντρας να κάνει σεξ με μια γυναίκα όταν αυτη αντιστέκεται όταν δεν θέλει , απορώ ακόμη περισσότερο με όσους βιάζουν μια γυναίκα , οκ εκει μπορεί να ειναι άρρωστοι και να ικανοποιούν τις αρωστημενες ορέξεις τους .
    Μήπως το παιδι απλα δεν ειναι στα φόρτε του ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Banned
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    αν το δοκιμασες και σου αρεσε να το παρουμε
    δεν εχω μουνακι καρδουλα μου, προσφερομαι ομως να σε βοηθησω οπου θελεις. :)

Senior Member
    ειμαι ελληνιδα.δοκιμασε το σε μια αλλοδαπη

Banned
    ετοιμαζομαι τωρα για ρωσιδα. στις 5 εχω ραντεβου. το βραδυ θα επιστρεψω.

Senior Member
    ........... μπραβο

Senior Member
    ειμαι ελληνιδα.δοκιμασε το σε μια αλλοδαπη
    χαχαχαχαχα!!!!!!!!! στα πατώματα..Ρε Καίτη είσαι όλα τα λεφτά! χαχαχα! :D:D:D
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    πες της να του κανει λιγο παιχνιδια-ναζια μην του ανοιγει ποδια κατευθειαν,μας ξενερωνετε :D

Banned
    Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    πες της να του κανει λιγο παιχνιδια-ναζια μην του ανοιγει ποδια κατευθειαν,μας ξενερωνετε :D
    δεν μπορει γιατι ανηκει στις ελληνιδες που ειναι ψυχρες κομπλεξικες προβληματικες κι αγαμητες. μην τις μιλησεις για σεξ, μακρια κρατα αποσταση. μετα φταινε οι αντρες που δυσκολευονται να σας γαμησουν και τους βγαζετε gay, ενω εχετε συμπεριφορα χιλιων καρδιναλιων εδω. παμε ολοι για κανα ρωσιδελι που χουν και βυζια με-γαλα!

Senior Member
    δεν του ανοιξε τα ποδια κατευθεια κανανε και παιχνιδακια

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    :-) και κατι που Δεν ειναι ανεκδοτο δυστυχως !
    αρκετα κοριτσακια στην εφηβεια τους κ αργοτερα,,εχουν την εντυπωση οτι το πεος αποτελειται απο ...οστα κ μυες !!!
    ε οχι !!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!
    και για να γεμισει αιμα πρεπει ο εγγεφαλος να δωσει εντολη!!
    και για να συμβει αυτο πρεπει να διεγερθει ο εγγεφαλος απ το αλλο φυλο,,,
    ειναι αναγκαια η ΕΛΞΗ δηλαδη, δεν γινεται αλλιως !
    ΚΑΙ

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Δυο φορες αποτυχια δε σημαινει τπτ, με μια κοπελα που δεν την γνωριζει καλα καλα, και οπως λες δειχνει οτι τη θελει πολυ, αυτο το γεγονος μπορει να του προκαλει περισσοτερο αγχος απο μονο του. Επισης ειχανε καποια ανεση χρονου και χωρου? Ολα εχουν σημασια, οπως και η σταση της κοπελας, ποσο ερωτικη και χαλαρη ηταν.
    Σε αυτο το θεμα τεινω να συμφωνησω περισσοτερο με τους αντρες της παρεας, παραδοξως. Εχω κολλητες φιλες γυναικες, αλλα να καθομαι να συζηταω οτι εχει προβληματα στυσης αυτος, το εχει μικρο ο αλλος, τελειωνει προωρα εκεινος κ.ο.κ., το θεωρω εντελως κατινιστικο και δε μπορω να το κανω με την καμια. Δε θα μου αρεσε να μου το κανουν και δεν το κανω, δε θελω να εκθεσω κανενα αρσενικο ακομα και αν δεν προκειται να το μαθει ποτε. Σεβασμος λεγεται αυτο νομιζω, και διακριτικοτητα.
    Αντιθετως αν μου τυχαινε μεταξυ μας θα προσπαθουσα να τον κανω να νιωσει ανετα και χαλαρα και να δω τι φταιει. Αν την ενδιαφερει μονο το σεξ καλα λενε, ας τον αφησει ησυχο να βρει μια αλλη να τον κανει να νιωθει πιο ανετα ή να ειναι προθυμη να τον βοηθησει, και οχι να τον βγαζει γκει απο δω κι απο κει. Ελεος!!!! Κινδυνευω να μου την πουνε οι γυναικες, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει. Ειτε ο ανθρωπος εχει προβλημα οργανικο, ειτε ψυχολογικο, ειτε μονιμο, ειτε προσωρινο, ειτε ειναι γκει, ειτε ειναι σχεση ειτε one night stand, πρεπει να εχεις καποιο κομπλεξ οπως ειπε καποιος, να νομιζεις οτι δεν εισαι ποθητη ηα υτος δε σε ποθουσε, για να τον κανεις βουκινο στις φιλεναδες σου.
    Για αυτο τα εχουν παρει οι αντρες εδω μεσα νομιζω με τη συμπεριφορα της φιλεναδας σου.
    Νομιζω λοιπον οτι ειναι μεγαλη βλακεια που καθεται και συζηταει οτι ο αλλος εχει προβλημα στυσης και μηπως ειναι γκει και τετοια κουλα. Θα μου πεις δεν εχει καποιο συναισθηματικο δεσιμο μαζι του, αλλα αν αντεδρασε ετσι μετα στις φιλεναδες της, μπορω να υποθεσω οτι οντως και σε αυτον εκεινη τη στιγμη με τη συμπεριφορα της και τον τροπο της μπορει να τον εκανε να αισθανθει ασχημα.
    Για να μην παει παντως το θεμα τζάμπα, kaity, σκέψου λιγο αυτά και συζήτα καποια πράγματα με τη φίλη σου.
    Αντε, μην της πεις ότι δεν πρεπει να κανει βουκινο τη σεξουλικη συμπεριφορά του άλλου, (λιλιουμ απολυτα συμφωνω και σε αυτό), αλλά ας υποθεσουμε ότι εχει αγνες προθεσεις για τον εν λογω κυριο και ενδιαφερεται πραγματικά :).
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    δεν μπορει γιατι ανηκει στις ελληνιδες που ειναι ψυχρες κομπλεξικες προβληματικες κι αγαμητες. μην τις μιλησεις για σεξ, μακρια κρατα αποσταση. μετα φταινε οι αντρες που δυσκολευονται να σας γαμησουν και τους βγαζετε gay, ενω εχετε συμπεριφορα χιλιων καρδιναλιων εδω. παμε ολοι για κανα ρωσιδελι που χουν και βυζια με-γαλα!
    ε πατε για ρωσιδελια αν ειναι να περασετε καλα..ποιο το προβλημα?

Senior Member
    φταινε και οι αντρες γιατι λενε να χυσω να παω να φυγω..δεν παει ετσι.γιαυτο πολλες μας αντιπετωπιζουν το ιδιο,αλλα υπαρχουν και γυναικες φωτια!

Banned
    στην ελλαδα αμφιβαλλω πλεον, αφου κι απ'τη συμπεριφορα βλεπεις ποτε δεν ορμανε, δε κανουν πρωτη κινηση. ειναι σαν να μην θελουν το σεξ και να κανουν αγγαρεια. λες και ειναι αμαρτια, γιατι ετσι τις εμαθε απο μικρες η εκκλησια. σιγουρα η φιλη της (αφου γι'αυτη εκανε το θεμα), δεν ηταν και τοσο φωτια οσο επρεπε. κι αν ηταν εμφανισιακα, δεν ειχε σωστη συμπεριφορα. δε ξερω για τι ηλικιες μιλαμε, αλλα το αποτελεσμα αυτο δειχνει. με αλλα λογια εισαι ανικανη κυρια μου να καβλωσεις αντρα ? μην προσπαθεις να τον βγαλεις gay, εσυ ευθυνεσαι !

Senior Member
    κοιτα ο τυπος ακομα την παρακαλαει να του δωσει κι αλλη ευκαιρια .δεν τον εκανε να νιωσει ασχημα αυτο του ειπε μεχρι που το επανελαβαν και παλι τιποτα
    Καίτη παρ' ότι ελληνίδα η φίλη σου και μετράει και μπορεί, και γι' αυτό κι ο τύπος την παρακαλεί!
    ίσως τώρα νάναι κι αυτή άπειρη.., οπότε δικαιολογούνται από την μεριά της οι όποιες συμπεριφορές, αλλά
    καλό θα ήταν να προβληματιστεί κι εκείνη για την πιθανή δυσλειτουργία του.., αν φυσικά τον θέλει..

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast