προβλημα στυσης - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 21 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 315
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σάτυρος View Post
    Δεν υπαρχει καποιος να κλειδωσει το θεμα ? Ελεος...
    Καλέ τί έχει το θέμα? Μιά χαρά καταθέτουν οι άνδρες, όλες τις αρχαιολογικές τους απόψεις!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    μαρκελα η αρχαιολογικη αποψη δε με χαλαει.το να παιζω τις κουμπαρες με χαλαει

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλέ τί έχει το θέμα? Μιά χαρά καταθέτουν οι άνδρες, όλες τις αρχαιολογικές τους απόψεις!
    για πες μας τα μοντερνα Μαρκελακι :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    πολυ προσωπικα το παιρνεις το ξενερωμα της φιλης σου :Ρ
    εχει τυχει και σε μενα,αν το διαβασες πριν..

Senior Member
    Οχι, μια χαρα τον ακυρωσατε και εσυ και η φιλη σου, αλλα απο αναισθησια δεν μπορειτε να το καταλαβετε.
    ευτυχως που καταλαβες εσυ απο ευαισθησια τοτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    αυτο ειναι το κακο με τους αντρες.. δεν συζητανε.. προτιμανε να κλεινονται στον εαυτο τους και να λενε ψεματα στους γυρω τους οτι ολα καλα.. αν οι αντρες δεν θελανε μονιμως να το παιζουν πετυχημενοι και τελειοι εραστες δεν θα ειχανε το αγχος της επιδοσης. οι γυναικες οταν εχουμε προβληματα τα συζηταμε μεταξυ μας, αυτο κανουμε.. το συγκεκριμενο θεμα ειναι ταμπου για τον αντρα κ γι'αυτο πιστευει οτι δεν θα επρεπε να το συζηταει κ κρυβεται μια ζωη πισω απο το δαχτυλο του.. κακως.. αν ο αντρας εχει αγχος και ανασφαλεια, ας μην το παιζει μεγαλος γαμιας κ ας ειναι ειλικρινης στην κοπελα για να τον σεβαστει ή ας φροντισει να τη γνωρισει καλυτερα πριν εκτεθει απεναντι της... δεν φταιει η κοπελα που τον συζηταει με τις φιλες της. ας μην βιαζοταν να παει μαζι της αφου δεν ηταν ετοιμος
    νομιζω οτι εχεις πιασει το θεμα

Senior Member
    για πες μας τα μοντερνα Μαρκελακι :)
    ε μα τώρα, είπαμε ότι το θέμα εξ' αρχής είναι ευθύνη και των δύο και συμφωνήσαμε αμφότερα τα φύλα!
    Ο μισογυνισμός όμως σ' έξαρση πάλι, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα και δείχνει εμμονή! :(

υ.γ. Καίτη δεν σε πειράζει που τοποθετούμε γενικότερα
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    εχει τυχει και σε μενα,αν το διαβασες πριν..
    αυτα τα πραγματα δεν γινονται με το ζορι, οταν αποκτησεις εμπειρια θα το ξερεις και δεν θα το κανεις θεμα :)

Banned
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    αυτο ειναι το κακο με τους αντρες.. δεν συζητανε.. προτιμανε να κλεινονται στον εαυτο τους και να λενε ψεματα στους γυρω τους οτι ολα καλα.. αν οι αντρες δεν θελανε μονιμως να το παιζουν πετυχημενοι και τελειοι εραστες δεν θα ειχανε το αγχος της επιδοσης. οι γυναικες οταν εχουμε προβληματα τα συζηταμε μεταξυ μας, αυτο κανουμε.. το συγκεκριμενο θεμα ειναι ταμπου για τον αντρα κ γι'αυτο πιστευει οτι δεν θα επρεπε να το συζηταει κ κρυβεται μια ζωη πισω απο το δαχτυλο του.. κακως.. αν ο αντρας εχει αγχος και ανασφαλεια, ας μην το παιζει μεγαλος γαμιας κ ας ειναι ειλικρινης στην κοπελα για να τον σεβαστει ή ας φροντισει να τη γνωρισει καλυτερα πριν εκτεθει απεναντι της... δεν φταιει η κοπελα που τον συζηταει με τις φιλες της. ας μην βιαζοταν να παει μαζι της αφου δεν ηταν ετοιμος
    το ειπες μονη σου, τα συζητατε μεταξυ σας, οχι με τους αντρες σας. μονο που η μεταξυ σας συζητηση δεν βοηθαει, ειναι απλα σχολιασμος ενος γεγονοτος, κουτσομπολιο και κατιναριο οπως ειπα. νομιζω πως οι γυναικες ειναι αυτες που γενικα βλεπουν το σεξ σαν αγγαρεια κι οτι μας κανουν χαρη. δεν ειναι συνεργασιμες, απλα στηνουν κωλαρακι και περιμενουν να νιωσουν ηδονη. ειναι και οι ψευτικοι οργασμοι κι ολας οταν υποκρινονται για να επαληθευσει ο αντρας οτι την ικανοποιησε και να κοιμηθει ησυχος. και μετα η γυναικα που δεν εχει ικανοποιηθει γιατι δε μπορει ειλικρινα να πει οτι θελει κι αλλο ή θελει κατι αλλο, μεσα της νιωθει ασχημα και ετσι βγαζει και γκρινια. ασε που μπορει να παει και με αλλον γιατι δε χορτασε. αντι να κατσει να το συζητησει με τον αντρα της και να ειναι ειλικρινεις, ακολουθει την υπογεια μεθοδο, της ψευτιας μη κακοχαρακτηριστει *******, νυμφομανης κι οτι αλλο. οι αντρες ομως να σας ικανοποιησουν θελουν, βλεπεις κι εδω στο διαδικτυο τοσα και τοσα λιγουρια παρακαλανε, ειναι δυνατον να μη θελουν να κανουν κουβεντα γι'αυτο ? απλα εσεις δε τους βοηθατε, εισαστε και πιο ευαισθητες και η παραμικρη συζητηση για το θεμα λογο φοβιας καταληγει σε λανθασμενα συμπερασματα, "μηπως δε με θελει", "μηπως δεν ειμαι ομορφη", "μηπως εχει αλλη" και λοιπα. ετσι κι εδω καταληξατε στο μηπως ειναι gay, λολ.

αντε που δεν καταλαβαινεις απο που βγαινει το μισος, διδακτορικα εχεις γραψει στο θεμα χαχαχαχαχα
    διδακτορικο δεν εχω γραψει, δεν ειμαι κατι σπουδαιο για να κανω κατι τετοιο, απλα αποψουλες εκφραζω. κι οχι πραγματικα δε καταλαβαινω απο που προερχετε το μισος, ειδικα οι γυναικες στο ελλαδισταν ειναι απιστευτα κομπλεξικες, τις δινεις σημασια τις μιλας για σεξ, και τρομαζουν κολλανε στην ηλικια κι ενα σωρο μαλακιες δικαιολογιες για να το αποφυγουν. θελουν τα δικα τους οποτε κι αν τα θελησουν. δε καταλαβαινουν ομως οτι κολλωντας στα λιγα χανουν τα πολλα, που τους προσφερονται απλοχερα.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ειπε η κυρια προχωρημενη, που για να κανει συζητηση για τα οπισθια της, πρεπει να τη νευριασεις και να τη θιξεις.

Senior Member
    αυτα τα πραγματα δεν γινονται με το ζορι, οταν αποκτησεις εμπειρια θα το ξερεις και δεν θα το κανεις θεμα :)
    ναι??ελα ρε?κοιτα να δεις εγω το κανω θεμα γιατι η εμπειρια μου εχει να κανει με αντρες και οχι με παιδακια.οποτε η παρεμβαση σου στα θεματα μου πιανουν απλα χωρο.στο χω πει ξανα να μη πεταγεσαι στα θεματα μου.εχουμε και μια διαφορα ηλικιας και με κουραζεις.

Senior Member
    ναι??ελα ρε?κοιτα να δεις εγω το κανω θεμα γιατι η εμπειρια μου εχει να κανει με αντρες και οχι με παιδακια.οποτε η παρεμβαση σου στα θεματα μου πιανουν απλα χωρο.στο χω πει ξανα να μη πεταγεσαι στα θεματα μου.εχουμε και μια διαφορα ηλικιας και με κουραζεις.
    Αληθεια, οταν ολκοληρωσεις να μας το πεις να γελασουμε και'μεις. Μεχρι τοτε μπορεις να την βγαζεις με φανταστικα θεματα στο φορουμ :)

Senior Member
    μικρος εισαι ακομα.θα μαθεις.ουφφφ βαριεμαιι....το ολκοληρωσεις τι σημαινει????τωρα γελαω εγω..

Senior Member
    μαλλον θα ειναι κατι που δε προκαλεσες εσυ παντως..

Senior Member
    μικρος εισαι ακομα.θα μαθεις.ουφφφ βαριεμαιι....το ολκοληρωσεις τι σημαινει????τωρα γελαω εγω..
    ελα τωρα που βαριεσαι, τοσο κοντα που εχεις φτασει σε εναν αντρα

Senior Member
    ελα τωρα που βαριεσαι, τοσο κοντα που εχεις φτασει σε εναν αντρα
    ignore........

Page 12 of 21 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast