προβλημα στυσης - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 315
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    καίτη, όταν ένας άνθρωπος έχει άγχος την πρώτη φορά, τη δεύτερη φορά είναι πιθανό να έχει ακόμα μεγαλύτερο άγχος, γιατί θα έχει προστεθεί και το βάρος της προηγούμενης αποτυχίας. Αν ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έχει μεσολαβήσει τίποτα που να τον χαλαρώσει, είναι σαν να πηγαίνει ως πρόβατο στη 'σφαγή'.

Πάντως υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για όλο αυτό, εκτός φυσικά από την πιθανή ομοφυλοφιλία που είναι σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά. Η πλάκα είναι πως όταν ένας άντρας λειτουργεί στο σεξ με γυναίκα, θεωρούμε πως είναι όλα ωραία και καλά... ενώ υπάρχουν άπειροι άνθρωποι με ομοφυλοφιλικές τάσεις που λειτουργούν άψογα με γυναίκες.
    Ετσι................................ :D:D:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    τι το ζητας τοτε αφου δε μπορεις βρε ανθρωπε?
    ελα βρε δεν το εκανε σκοπιμα, πως κανεις ετσι?

Senior Member
    Μα άμα το ζήτησε αυτός, ένας λόγος παραπάνω να έχει ακόμα μεγαλύτερο άγχος απόδοσης. Σκέψου πόσο σημαντικό είναι για αυτόν να αποδείξει ότι 'μπορεί', αφού απ' όσα έγραψες, ακόμα παρακαλάει για μια ευκαιρία.
    μα το λαθος αυτο ειναι.γιατι να αποδειξει?να μπει σε αυτην τη διαδικασια?ασε τον εαυτο σου ελευθερο και οτι γινει.προς τι ο φοβος στη γυναικα??αυτο ειναι το ερωτημα που θετω απο την αρχη. αυτο εχω απορια

Senior Member
    μα το λαθος αυτο ειναι.γιατι να αποδειξει?να μπει σε αυτην τη διαδικασια?
    Μα γιατι αν ειναι μαλακισμενη η αλλη, μπορει να ανοιξει κανενα θεμα σε κανενα φορουμ για να μαθει αν ειναι gay, λιγο το χεις ? (σορρυ ρε παιδια δεν αντεξα αχαχαχα)

Banned
    μα το λαθος αυτο ειναι.γιατι να αποδειξει?να μπει σε αυτην τη διαδικασια?ασε τον εαυτο σου ελευθερο και οτι γινει.προς τι ο φοβος στη γυναικα??αυτο ειναι το ερωτημα που θετω απο την αρχη. αυτο εχω απορια
    Βρε Καίτη, αν όλοι οι άνθρωποι δεν είχαν κανένα άγχος, ανασφάλεια, αν δεν έκαναν λάθος επιλογές, δεν έπαιρναν λάθος αποφάσεις κλπ, δεν θα υπήρχε καν αυτό το φόρουμ να καθόμαστε να συζητάμε. Και σε κάθε 'γιατί' υπάρχουν χίλιες δυο εξηγήσεις, αλλά είναι λάθος να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με τόσο λίγα στοιχεία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σάτυρος View Post
    Μα γιατι αν ειναι μαλακισμενη η αλλη, μπορει να ανοιξει κανενα θεμα σε κανενα φορουμ για να μαθει αν ειναι gay, λιγο το χεις ? (σορρυ ρε παιδια δεν αντεξα αχαχαχα)
    μαλλον θιχτηκες πολυ για καποιον λογο και δεν αντεξες.προφανως εχεις κι εσυ αναλογα προβληματα.λυπαμαι..το εχω πει ξανα οτι υπαρχουν πολλοι που δεν ειναι gay ,αλλα αντρες δεν τους λες.δε σε παρεξηγω εχω δει πολλα παιδακια .αλλα, μικρε,μπορεις μα μη συμετεχεις.να σαι καλα.

Senior Member
    Βρε Καίτη, αν όλοι οι άνθρωποι δεν είχαν κανένα άγχος, ανασφάλεια, αν δεν έκαναν λάθος επιλογές, δεν έπαιρναν λάθος αποφάσεις κλπ, δεν θα υπήρχε καν αυτό το φόρουμ να καθόμαστε να συζητάμε. Και σε κάθε 'γιατί' υπάρχουν χίλιες δυο εξηγήσεις, αλλά είναι λάθος να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με τόσο λίγα στοιχεία.
    δεν εβγαλα συμπερασμα ,συζηταμε.μπορει καποιος να πει την αποψη του ειπα εγω οτι ειμαι απολυτη?

Senior Member
    μαλλον θιχτηκες πολυ για καποιον λογο και δεν αντεξες.προφανως εχεις κι εσυ αναλογα προβληματα.λυπαμαι..το εχω πει ξανα οτι υπαρχουν πολλοι που δεν ειναι gay ,αλλα αντρες δεν τους λες.δε σε παρεξηγω εχω δει πολλα παιδακια .αλλα, μικρε,μπορεις μα μη συμετεχεις.να σαι καλα.
    ξεχασα κατι να πω..αχαχαχα

Senior Member
    αλλος να επιτεθει??

Banned
    δεν εβγαλα συμπερασμα ,συζηταμε.μπορει καποιος να πει την αποψη του ειπα εγω οτι ειμαι απολυτη?
    Απόλυτη μπορεί να μην είσαι, αλλά η συζήτηση ξεκίνησε με έναν πολύ συγκεκριμένο προβληματισμό - υπόθεση, που ακόμα κι αν δεν είναι συμπέρασμα, δείχνει μια (λάθος) κατεύθυνση της σκέψης. Οπότε γι' αυτό θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να μένουμε σε απλές υποθέσεις, παρά να πιάνουμε όλα τα πιθανά σενάρια, πόσο μάλλον το πιο ασυνήθιστο και δύσκολο να εξακριβωθεί (για τον συγκεκριμένο άνθρωπο πάντα, αφού δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία).

Senior Member
    Απόλυτη μπορεί να μην είσαι, αλλά η συζήτηση ξεκίνησε με έναν πολύ συγκεκριμένο προβληματισμό - υπόθεση, που ακόμα κι αν δεν είναι συμπέρασμα, δείχνει μια (λάθος) κατεύθυνση της σκέψης. Οπότε γι' αυτό θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να μένουμε σε απλές υποθέσεις, παρά να πιάνουμε όλα τα πιθανά σενάρια, πόσο μάλλον το πιο ασυνήθιστο και δύσκολο να εξακριβωθεί (για τον συγκεκριμένο άνθρωπο πάντα, αφού δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία).
    και που ξερεις οτι ειναι απαραιτητα λαθος?δεν ειμαι απολυτη.εσυ εισαι απολυτη

Senior Member
    ισως ειναι λαθος δεν ειμαι απολυτη.υπεθεσα απλα.εσυ το αποκλειεις αρα ποιος ειναι απολυτος?τα στοιχεια τα εχω αν θες να τα μαθεις

Banned
    Μα... δηλαδή αν εσύ δεν μπορέσεις να ανταποκριθείς σε κάποιον που εμφανώς σου αρέσει και δεν γίνει τελικά η σεξουαλική πράξη, είναι λογικό να σκεφτεί 'μήπως είναι λεσβία'? Όχι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα... υπάρχει. Αλλά καλό είναι να ξεκινάμε με τις πιο απλές υποθέσεις, αυτό είναι όλο.

Πάντως, εμένα μου έχει συμβεί να μην λειτουργήσει σχεδόν καθόλου κάποιος τις πρώτες φορές, και στην πορεία να πάρει μπρος για τα καλά... :P Αλλά έχει τύχει να μη δώσω ούτε καν δεύτερη ευκαιρία, μετά την απογοήτευση της πρώτης φοράς. Δεν είναι υποχρεωτικό δηλαδή να κάθεται κανείς να προσπαθεί. Κι αυτό όμως κάτι δείχνει.

Banned
    τα στοιχεια τα εχω αν θες να τα μαθεις
    στοιχεία για ποιο πράγμα? εννοείς κάποιες άλλες λεπτομέρειες της ιστορίας που ανέφερες?

Senior Member
    ναι.αν διαβασεις πριν..αλλα τι θες να μαθεις μπορω να σου πω

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast