προβλημα στυσης - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 315
    Senior Member
    Εσύ είσαι επιθετική Καίτη, γι'αυτό προκαλείς τους άλλους να σου φέρονται επίσης επιθετικά.
    Και πίσω από όλο αυτό το θέμα που απασχολεί τη φίλη σου κι εσένα, κρύβεται η -πιθανόν κατ' εξακολούθηση- μη ικανοποίησή σας, σεξουαλική και συναισθηματική. Σα να μένει ανικανοποίητη για μια ακόμη φορά η προσδοκία για μια πιθανή ερωτική σχέση ή (έστω) απλή σεξουαλική συνεύρεση.
    Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την τόση εμπάθεια απέναντι στον συγκεκριμένο ή τον οποιονδήποτε άντρα που στο κάτω κάτω, βρίσκεται σε μια δύσκολη και αμήχανη κατάσταση όταν αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης.

Banned
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    ναι.αν διαβασεις πριν..αλλα τι θες να μαθεις μπορω να σου πω
    τα διάβασα, και δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί άλλες υποθέσεις πέρα από τα συνηθισμένα άγχη ή τις απλές εξηγήσεις που έγραψαν και τα άλλα μέλη, για ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα στύσης. Εδώ έγραψες πως μια φίλη της παρέας σας ήταν βέβαιη πως αυτός είναι γκέι. Γι' αυτό σε ρώτησα αν υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες που δεν έγραψες ήδη.

Senior Member
    οκ.το εχω ξαναπει.ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.εγω εχω τα δικα μου.δεν αλλαζουν αυτα ειναι,δεν με απασχολει κατι αλλο.ουτε με αφορουσε αμεσα το θεμα αλλα την αποψη μου θα τη λεω και σε οποιον αρεσει.και δεν αλλαζει με τιποτα.δεν θελω να αναλωθω παραπανω οσοι καταλαβαν καταλαβαν.κι εχω καταλαβει ποιοι ειναι στενομυαλοι και ποιοι οχι.και αν καποιος δει το θεμα θα δει ποιος κανει επιθεση.μπορει να κανω λαθος οκ.πειτε ρε συ καιτη δεν ειναι ετσι με επιχειρηματα..βεβαια το περιμενα ολο αυτο και δε ξαφνιαζομαι.πρεπει δηλαδη ο αλλος να ειναι ακυρος ?τα λαθη μου τα αναγνωριζω μονη μου εγω προσωπικα.και δε στηριζομαι σε αλλους αλλα σε μενα.ποσο σε ενα forum ας πουμε.δε δινω βαση απλα κανω μια κουβεντα ετσι απλα...απο μενα ειναι ολα οκ εχω καλυφθει..

Banned
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    ρε συ ΚΕΝΟ, δεν λέω καλά τα λες, αλλα ρίχνεις πολύ την (ήδη ριγμένη) ψυχολογία ρε πστη μου...
    δε φταιω εγω αν η πραγματικοτητα ειναι (ή μοιαζει) χαλια.

εσυ πως εισαι σιγουρος πως ετσι ειναι τα παραγματα?
    δεν ειμαι, απλα την αποψουλα μου στο θεμα εγραψα, κανωντας υποθεσεις οπως κι εσυ. εσυ πως εισαι τοσο σιγουρη για το τι συμβαινει στο κρεβατι της φιλης σου και τι εχουνε πει μεταξυ τους ?

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εσύ είσαι επιθετική Καίτη, γι'αυτό προκαλείς τους άλλους να σου φέρονται επίσης επιθετικά.
    διαφωνω, αν εξαιρεσεις τη λαθος υποθεση τους που οκ μπορει να ειναι και λογο αγνοιας, δε τη βρισκω καθολου επιθετικη τη kaity.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    void πολύ μ' άρεσε το παραπάνω ..περί προστασίας του εκτιθέμενου. Ισχύει όμως?
    Καίτη μεγάλο θέμα άνοιξες κι έχουν εκδηλωθεί τα παράπονα των αντρών σ' όλο τους το μεγαλείο, για την υπεροχή των γυναικών.
    Το θέμα αυτό, τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα! Δεν θέλουν να δεχτούν πως ό,τι ισχύει για το ένα φύλο ισχύει και για το άλλο.
    ποια υπεροχή ρε μαρκέλα?
    συγγνώμη, αλλά τίθεται ζήτημα υπεροχής ανδρών ή γυναικών στο θέμα αυτό επειδή ενός χριστιανού δεν του σηκώθηκε μια δυο φορές???
    Αυτά δεν τα λέγαμε ούτε στο γυμνάσιο!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    ειναι το μυαλο το σπουδαιο το ωριμο που κοιταζει μπροστα void, μη δινεις σημασια, το χρονο σου χαλας.

Senior Member
    ειπα απο την αρχη οτι μπορει να ειναι λαθος η υποθεση αυτη.αλλα μαλλον δεν ειμαι σαφης.και καμια φορα αμυνα=επιθεση και το αντιστροφο..

Senior Member
    τι το ζητας τοτε αφου δε μπορεις βρε ανθρωπε?
    τέτοια αίσθηση αφήνει και η φίλη σου στον τυπά αυτόν?
    σα να του λέει "άστο ρε φίλε, αφού δεν το'χεις!!"
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    απο μενα τελειωσε το θεμα.ποιος ο λογος για περαιτερω διαφωνιες?αν θελετε συνεχιστε το απλα εγω ειμαι καλυμενη

Senior Member
    καλο βραδυ σε ολους!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    μόνο που είσαι εκτός θέματος, γιατί εδώ καταθέτουμε απόψεις για πρόβλημα στύσης κι όχι πρόωρης εκσπερμάτισης.
    Και συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις πριν καταφύγουμε σε φάρμακα προκειμένου ν' αποφύγουμε και τις πιθανές παρενέργειες
    αναζητούμε τα αίτια της δυσλειτουργίας.
    φιλεναδα δυστυχως δεν ειμαι καθολου εκτος θεματος.. μαλλον ειμαι ακριβως μεσα στο θεμα γιατι η προωρη εκσπερματιση ευθυνεται σε παρα πολλες περιπτωσεις για το να μην του σηκωνεται καν του αλλου απο φοβο κ αγχος μηπως τελειωσει γρηγορα. ειναι κλασικο κ ισχυει σε παρα πολλες περιπτωσεις..

Banned
    μην ασχοληστε με τη μαρκελα βρε παιδια, χασιμο χρονου ειναι, αφου ολο αρλουμπες λεει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    φιλεναδα δυστυχως δεν ειμαι καθολου εκτος θεματος.. μαλλον ειμαι ακριβως μεσα στο θεμα γιατι η προωρη εκσπερματιση ευθυνεται σε παρα πολλες περιπτωσεις για το να μην του σηκωνεται καν του αλλου απο φοβο κ αγχος μηπως τελειωσει γρηγορα. ειναι κλασικο κ ισχυει σε παρα πολλες περιπτωσεις..
    κοίταξε το θέμα ξαναλέμε ήταν το πρόβλημα στύσης! Τώρα αν υποθετικά το πήγες εσύ στην πρόωρη εκσπερμάτιση
    για να προτείνεις και τα φάρμακα σαν λύση, θεωρείται παρακινδυνευμένο, να δίνονται τέτοιες κατευθύνσεις!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    καιτη,να ξερεις οτι οπως κ να'χει δεν φταις εσυ για τον αγχωμενο 30αρη.. μαλλον η μανα του ή η πρωτη του φορα φταιει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    .....
    ρώτα να μάθεις εσύ κάνα ζώδιο εδώ μέσα για να μας δείχνεις το επίπεδο σου!-πάντως παρεπιπτόντως Υδροχόος δεν είμαι! πάλι έπεσες
    έξω στις προβλέψεις!! φαίνεται δεν τόχεις ούτε κει!-και μην ασχολείσαι βρε τόσο πολύ μαζί μου καταντάει κουραστικό για τους άλλους το να μου δίνεις τόση πολύ αξία!!! Βρες τα με το απόλυτο ΚΕΝΟ σου!! :(
    Last edited by μαρκελα; 04-04-2012 at 11:55.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast