Results 271 to 285 of 315
Thread: προβλημα στυσης
-
04-04-2012, 13:26 #271
- 04-04-2012, 13:36 #272
Αν οντος δεν ειναι γκει (πραγμα ασχετο τελειως με την απουσια/παρουσια στυσης) τοτε ή ειναι αγχωμενος υπερβολικα ή αυνανιζεται 10 φορες τη μερα ή δεν ειναι εμπειρος και παει στο ζουμι κατευθειαν και μπλοκαρει. Συμβουλη μου ειναι πιο πολυ foreplay. Καλη επικοινωνια στο ζευγαρι και μερικα ποτακια να χαλαρωσει.
Εμενα μου ειχε τυχει πανηγυρικα η απουσια στυσης την πρωτη πρωτη μου φορα σε οικο ανοχης. Δεν υπηρχε καμια ελπιδα να σηκωθει χαχαχαχα
Ομως απο τοτε απλα να με αγγιξει γυναικα γινεται ατσαλι. Επισης πιο ατσαλι ακομα γινεται οταν κοψεις τον αυνανισμο. Εκει πραγματικα μου εκανε εντυπωση το ποσο πιο σκληρο ηταν σε σχεση με οταν αυνανιζομουν συστηματικα. Μερα με νυχτα!!!
Αυτα απο μενα. Αν τωρα ειναι κατι οργανικης φυσης τοτε μονο ουρολογος.
04-04-2012, 14:26 #273
04-04-2012, 15:42 #274
Χριστινα δε νομιζω πως εισαι σε θεση να κανεις διαλογο, τουλαχιστον οχι μαζι μου πλεον. αφου η χτεσινη σου αντιδραση και το κουτσομπολιο με τις ομοιες σου, που τρεχουν στη μαμακα τους τον αντμιν γλυφωντας του τις μπαλες για να τιμωρησει τον κακο KENO μοιραζωντας του προειδοποιησεις, νομιζω δεν ειναι και τοσο ωριμη και φιλοξενη. η διαφορα μας βλεπεις ειναι οτι εγω σκεφτομαι λιγο και τον θυτη, ενω εσυ (και οι ομοιες σου) παραμενετε στο θυμα. αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι ομως, εξεταζουμε και τις δυο πλευρες. καταλαβαινω ωστοσο οτι γι'αυτο μπορει να φανταζεστε τα χειροτερα για μενα, ειμαι ενας μισανθρωπος, μισογυνης, εγκληματιας, καταζητουμενος, μουχλας, βοθρος, υπομονος, κι οτι αλλο λετε μεταξυ σας, συμφωνω. παρολαυτα δεν φυτρωσα μια μερα ετσι, περασα απο ολα τα σταδια οπως ολοι οι ανθρωποι. το πρωτο θεμα που ανοιξα εδω μεσα το νοεμβριο του 2010, αφορουσε το τι εχω ζησει με τις σχεσεις μου με το αλλο φυλο. στα 19 μου λοιπον, ημουν με μια κοπελα που τη λατρευα και με λατρευε, τουλαχιστον για εναν χρονο. δυομιση χρονια κρατησε η σχεση, χωρισαμε λογο αποστασης επειδη σπουδαζε κι εμενε μονιμα εξωτερικο (στο Βελγιο). μετα εκανα λιγες ακομα σχεσουλες εδω στην Αθηνα, αλλα τπτ τοσο δυνατο και παθιασμενο οπως τοτε. μεχρι και την τελευταια μου που συγκατοικουσαμε κι ολας για λιγο, που μου εδειξε οτι δεν αξιζει και δεν υπαρχει αυτο που ονομαζεται αγαπη. αυτο με εκανε λιγακι να ειμαι αυστηρος με τις γυναικες, δεν τις λυπαμαι επειδη υποτιθεται ειναι το αδυναμο φυλο, γι'αυτο και σου φαινομαι μισογυνης. δεν εχω προβλημα ομως με τις γυναικες που φερονται και μιλανε καλα και μοιραζουν αγαπη. και ναι ολοι χρειαζομαστε αγαπη, μπορει να ειμαι οτι χειροτερο φανταζεσαι, αλλα παραμενω ανθρωπος με φυσικες λειτουργιες κανονικα.
για να το παμε και λιγο στο πιο προσωπικο, επειδη μεχρι τωρα μιλατε μονο εσεις για μενα, λες και με ξερετε. εσυ δεν εισαι φιλε μου που στο αλλο θεμα που ρωτουσα ποσο καιρο εχετε να κανετε σχεση, απαντησες οτι δεν εχεις κανει ποτε σου σχεση, κι οτι μαλακιζεσαι κυριολεκτικα 34-35 χρονων ανθρωπος ? μαλλον αυτο σου μοιαζει καλυτερη επιλογη ? εγω θα δωσω μια συμβουλη κι αμα θες να τη κρατησεις, απ'το να μαλακιστεις καλυτερα να γαμησεις. ειναι πιο υγιεινο και για τη ψυχολογια. το τι θα γαμησεις ειναι δικο σου θεμα, και δεν ειναι ντροπη. οπως και η δουλεια δεν ειναι ντροπη, οταν παντα υπαρχει.
αυτα και δεν ασχολουμαι αλλο με την ολη υποτιθεμενη κοντρα γυναικες-αντρες, γιατι πραγματικα δεν εχω τπτ εναντιον σας, δε μου φταινε ολες αν ορισμενες ψωνιζονται κι εχουν ασχημη συμπεριφορα.Last edited by deleted-member30-03; 04-04-2012 at 15:59.
04-04-2012, 16:30 #275
ΚΕΝΟ
1) Δεν έτρεξα σε κανέναν αντμιν και καμία αναφορά δεν σου έκανα παρότι ένιωσα άσχημα με τα όσα έγραψες. Αλλά και να το έκανα δεν νομίζω οτί θα ήταν πρόβλημα.
2) Φυσικά και είμαι σε θέση να κάνω οποιονδήποτε διάλογο άσχετα με το αν σε έβρισα οπου για μένα το άξιζες... γιατί δεν έχεις όρια, δεν κάνεις ηπια κουβέντα, θίγεις άτομα και προκαλείς.. Το ξέρεις ήδη αυτό δεν νομίζω οτι το μαθαίνεις απο μένα.
3) Μαθε να εκτιμας γενικά στη ζωή σου και να μην είσαι τόσο αυστηρός όπως λες γιατί εσύ μια ζωη θα πονας και θα νιώθεις άσχημα με τα πάντα γύρω σου..
4) Τις "ομοιές" μου οπου εσυ κατονομαζεις να έχεις τα κότσια να λες και το όνομα τους. Και στο κάτω κάτω τι ήταν αυτό? Να το πάρω ως προσβολή? Δεν παίρνω τίποτα απο οσα γραφεις ως προσβολή..
04-04-2012, 17:07 #276
Χριστινα δεν ειμαι τυφλος, τα λιλιουμ σβησε μερικα μηνυματα να σου πω στο "τι σκεφτεστε" και λοιπα πουστριλικακια πισωπλατα κουτσομπολια και κατιναρια εδω μεσα για το ατομο μου, τα ξερω απο πρωτο χερι. μεχρι και σε συναντησεις στη Σαλονικα φτασαν να μιλανε για μενα ορισμενες προβληματικες κουτσομπολες του φορουμ, σαν να ειμαι παρων και να με γνωριζουν. και αυτο για μενα θεωρειται και ειναι ακρως φυσιολογικο για ΟΛΕΣ τις γυναικες. παρολαυτα δεν ειμαι ο γκομενος σας για να τα ανεχομαι, κι απορω με την ανιση συμπεριφορα του αντμιν. αν με γνωριζαν ολες εδω μεσα προσωπικα, τοτε χαλαλι τους να με κακοχαρακτηριζουν και να με προσβαλλουν. ομως το να χαρακτηριζομαι τοσο ασχημα επειδη διαφωνουμε απλα σε ενα θεμα, και μπορω να σκεφτω και τη πλευρα του θυτη ενω εσεις κοιτατε μονο το θυμα, δεν ειναι ωριμο και φιλοξενο. δε θυμαμαι να εβρισα ουτε τη χρηστρια kalopisti προσωπικα (μονο αυτα που εγραψε σχολιασα), ουτε τη χρηστρια λιλιουμ (που δε συμμετειχε καν στη κουβεντα μας, απλα ηρθε στο τελος πεταξε τους χαρακτηρισμους, και σε συνεργασια με τον αντμιν εφυγε ανενοχλητη λες κι εγω δεν ειμαι ανθρωπος να προσβληθω). υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαμε να διαφωνουμε σε ολα τα θεματα και να μην υπαρχει προβλημα, τωρα ομως ετσι δε γινεται κουβεντα ελευθερα. το οτι παραμενουμε ολοι ανθρωποι, ειναι κατι που ξεχνιεται δυστυχως, γιατι παθιαζομαστε με το τι λεει ο αλλος και θελουμε να τον μειωσουμε. η συμπεριφορα αυτη οχι μονο προς το ατομο μου αλλα κι οποιονδηποτε συνομιλητη, δεν ειναι σωστη. οταν δε μπορειτε να δειξετε εστω κατανοηση διαδικτυακα, οτι κι αν εκφραζει ο αλλος, πως θα δειξετε κι εξω για να αγαπησετε και να αγαπηθητε κι ολας ? οχι Χριστινα λυπαμαι δε παει ετσι, δεν εχουμε να πουμε τπτ αλλο εμεις οι δυο, κανε παρεα με τις ομοιες σου, εγω περαστικος ειμαι ετσι κι αλλιως, και δεν καθομαι να ασχοληθω καθολου παραπανω.
οτι αλλο χρειαστεις στειλτο μου σε μηνυμα προσωπικα, αρκετα πια μ'αυτο το ξεφτυλικι.
04-04-2012, 17:09 #277
Άμα ο σκοπός μου ήταν να έχω να γαμώ, σχέσεις, με την έννοια που πιθανώς την εννοείς εσύ και όχι εγω, είχα και θα μπορούσα να έχω και άλλες με αρκετες που με γούσταραν. Όμως δεν τις γούσταρα εγώ και όταν λέω δεν είχα σχέση εννοώ δεν είχα σχέση του επιπέδου και του πήχη εκεί που θα με εκανε ευτυχισμενο, αμα εξαιρεσω καποιες περιόδους στη ζωη μου που ηθελα να ειμαι μονος. Και αμα θελω να γαμήσω βρίσκω ειτε με τον Χ ειτε με τον Ψ τρόπο για να μην μαλάκίζομαι. Δεν ήθελα να σου απαντησω αλλά μετα από αρκετη σκέψη σου απαντω. Τα δικα μου προβληματα τα ξέρω όπως και ο καθενας που μπαινει εδω, αλλωστε ο καθενας για να μπαινει εδω σημαινει όλο και κατι έχει, και κανω το δικο μου αγωνα να τα ξεπεράσω και ελπίζω και εσυ να κανεις το δικο σου. Και καποιες συμβουλες που κατα καιρους σου δίνω βαζω τον καλυτερο μου εαυτο για να τις αποδωσω επειδή θέλω να σε βοηθήσω να καμεις κατι στη ζωη σου, να προχωρήσεις, να μη χανεις τον καιρό σου στο σπίτι και μπροστα στη γαμημενη την οθόνη.
γιάννης
04-04-2012, 17:13 #278
ε γαμα τοτε, μην μαλακιζεσαι, ακομα κι αν δεν ειναι σε σχεση, ειναι πιο υγιεινο. αν ημουν σε χωρα φιλε μου που δεν ειναι χρεωκοπημενη, τοτε και δουλεια θα ειχα, και δικο μου σπιτι κι απ'ολα. εδω στην Αθηνα ομως, μεστα σκατα και το τιποτα, πως να προχωρησεις ? καταλαβαινω οτι η κατασταση σου φαινεται λιγοτερο χαλια απ'οτι ειναι, γιατι δεν την ζεις. ελα ζηστην ομως πρωτα, και μετα κανουμε κουβεντα. δε το συνεχιζω αλλο, ειναι πολυ ευκολο να μιλαμε μεσω διαδικτυου και να κρινουμε τις ζωες των αλλων μεσα σε μια μονο προταση.
04-04-2012, 17:17 #279
04-04-2012, 17:22 #280
ριξε μια ματια στη πισω σελιδα, να δεις ποιος ξεκινησε και σχολιασε αρνητικα.
04-04-2012, 17:26 #281
εγω, εγω :D
Forbidden dreams
04-04-2012, 18:34 #282
Ετσι ειναι απλα οταν σε πιανουν ορεξεις πιστεψε με ειναι αδυνατον να κρατηθεις LoooL.... Aλλα οκ αν εχεις σχεση θελει μια αλφα υπομονη. Η φραση "μαλακας" ειναι πολυ σωστη :) Και τωρα καταλαβαινω γιατι οταν ενας θειος μου επιασε τον ξαδερφο μου (στην εφηβεια) να βλεπει πορνο εγινε εξαλλος και μονο που δεν του εσπασε τον υπολογιστη φωναζοντας του "Μαλακας θα γινεις???"... Ισως λιγο υπερβολικο αλλα κατι ηξερε ο μπαρμπας μου που φωναζε!!!!!
04-04-2012, 18:43 #283
ρε συ κενε, εδω κανατε ολοκληρη επανασταση που η καιτη ειπε τον αλλον γκει! εμενα που με ανεβοκατεβαζεις λεσβια ολη την ωρα, δεν το θεωρεις βρισιμο δηλαδη?? χαχαχα ο,τι να'ναι! ευτυχως παντως που ασχολουμαι με αυτο το φορουμ κ ξεχνιεμαι λιγακι απο τα πραγματικα προβληματα της ζωης μου.. να'σαι καλα!! γελαω κ ξεχνιεμαι λιγακι..
04-04-2012, 19:35 #284
Σόρρυ αλλά έχεις δει πολλές ταινίες στην ζωή σου και γράφει πολλά σενάρια ο εγκεφαλός σου.. δεν πρόκειται να απολογήθω για τον λόγο που μίλησα με την Λίλιουμ ΚΕΝΕ! Αλλά σε παρακαλώ βγάλε απο το μυαλό σου την ιδέα οτί ασχολούμαι μαζί σου πισώπλατα γιατί δεν κολώνω να μιλήσω σε σένα για ότι θέλω να πω για σένα... Δεν με νοιάζουν για τα υπόλοιπα μέλη που σε "κουτσομπόλεψαν".. δικαίωμα θα είχες δώσει οπότε δικό σου πρόβλημα είναι και όχι δικό τους.. Κατηγόρησε και λίγο τον εαυτό σου καλό θα σου κάνει και όχι κακο!
04-04-2012, 19:44 #285
τον κατηγορω και προσπαθω να τον βελτιωσω, δες και το θεμα μου το τελευταιο αν δε πιστευεις, που ζητουσα συμβουλες. ομως στο συγκεκριμενο που συζητουσαμε χτες και με εβρισες κι εκανες σαν παλαβη, γιατι ακριβως να τον κατηγορισω, επειδη δεν ειχαμε την ιδια αποψη ? εσυ χτες μου εγραψες γι'αυτον που σε κακοποιουσε επι τρεια χρονια και με ρωτησες αν ηταν επειδη οι προηγουμενες απο σενα πιθανον να μη του φερθηκαν καλα. σου απαντησα οτι ναι αυτη την αποψη εχω, βρηκε και ξεσπασε επανω σου. εσενα σαν θυμα μπορει να μη σου φαινεται λογικο, εμενα ομως μου φαινεται και μου παραφαινεται. επειδη διαφωνουμε πρεπει να καταληγω να με χαρακτηριζουν σαν να ειμαι ζωο εσυ και οι ομοιες σου ?