Results 1 to 6 of 6
Thread: Δεν ειμαι καλά
-
09-04-2012, 13:22 #1
Δεν ειμαι καλά
Είμαι σίγουρη ότι πάσχω από κατάθλιψη. Ειχα πάει πριν αρκετά χρόνια κ ειχα οντως συμπτώματα.Ειχα πάρει και χάπια αλλά δεν τα τήρησα σωστά, πήρα κιλά, μην σας τα πολυλογώ, στη φάση που είμαι, κλαίω με το παραμικρό 33χρ γυναικα, οταν μου κάνουν παρατήρηση ενοχλούμαι κ κλαίω τις περισσότερες φορές είτε απο νευρα ειτε γιατι στενοχωριέμαι. Με επηρρεάζει ο συντροφος μου κ δεν μπορώ να χωρισω διότι μέσα απο τις συζητήσεις μας με τουμπάρει κ νιωθω οτι εγω φταιω μονο.
Δεν μπορω να σκεφτώ, να συγκεντρωθώ, αφαιρούμαι συνεχεια,νιωθω χαζή, άχρηστη, ανικανη.Εχω μεινει πισω σε πολλα στη ζωή μου, ξεκιναω κατι με χαρά κ το σταματώ παρα πολύ συντομα.
Εχω διαβάσει κ για τη ΔΕΠΥ.Αλλά δεν έχω ουτε την οικονομική άνεση πλέον να κανω συνεδριες ειτε για ΔΕΠΥ ειτε για ψυχοθεραπεια.Επισης ο συντροφος μου δεν πιστευει στους ψυχολογους κ δεν συμφωνει στο να απευθυνθω σε εκεινους.
Δεν θελω να πω άλλα γιατι με παιρνει απο κατω.
Αν θελετε μου γραφετε κ σε προσωπικα μηνυματα, αν μπορειτε να με βοηθησετε με συγκεκριμενες κινησεις που πρεπει να κάνω κι αν υπαρχει μεσα στο forum καποιος ψυχολογος-ψυχιατρος θα θελα να μου γραψει προσωπικα για να πω κατι που δεν θελω να το θεσω δημοσια.
Να πω και κάτι ακομα.Σκεφτομαι συνεχεια, κανω σκεψεις-σεναρια που στεκουν λογικά αλλά δεν εχω τρανταχτα επιχειρηματα για να τις κανω.ΑΠοτελεσμα με τις εμμονες αυτες να τρελαινομαι, να πεφτει η ψυχολογια μου, να με σιχαινομαι, να σκεφτομαι ακραια πραγματα.Γι αυτο θελω βοηθεια.
- 09-04-2012, 13:38 #2
Καλησπερα,αρχικα ξερεις τι προβλημα εχεις και τι πρεπει να κανεις. Μπορεις να πας σε ενα κεντρο ψυχικης υγειας που ειναι δωρεαν το εχεις σκεφτει?Οσο το αφηνεις τοσο το χειροτερο.
09-04-2012, 13:44 #3
Μου έχουν πει οτι δεν ειναι δωρεαν τα κέντρα ψυχικής υγείας κ μια φορά που τηλ, μου ειπαν να τηλ 1 μηνα μετα για να κλεισω ραντεβού κ καθε 15 μερες θα ηταν η συνεδρια και ετσι το αφηνα
09-04-2012, 13:46 #4
09-04-2012, 13:52 #5
Εγω δεν ειχα πληρωσει και απ'οτι μου εχουν πει ειναι δωρεαν..οσο για την συχνοτητα στα ραντεβου ξερω οτι δεν ειναι πολυ συχνα,αλλα πιστευω θα βοηθηθεις.
09-04-2012, 13:54 #6
Καλώς.Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.Ξαναλεω παντως οτι θα θελα να μιλησω με προσωπικο μηνυμα σε καποιον ειδικο.Αν γνωριζετε καποιον ενημερωστε τον για μενα κι αν θελει να του γραψω.Ξερω οτι δεν ειμαι το κεντρο του κοσμου.Οτι σαν κ μενα ειναι πολλοι κ ακομη περισσοτεροι σε χειροτερη κατασταση.Μπορει καποιος ειδικος να εχει χρονο κ διαθεση να μου μιλησει.Γι αυτο ειμαι εδω γιατι ζητω βοηθεια.Και παλι ευχαριστω για το χρονο σας