Results 1 to 15 of 22
-
19-04-2012, 02:22 #1
η υπονοια εγινε σιγουρια!!!! φοβος για το μελλον μας...
ανακαλυψα οτι συγγενης, νεαρος, ειναι μπαι ή γκει(δε ξερω ακριβως) και σκεφτομαι τι θα κανω αν καποτε τυχει και ειναι μονο το παιδι μου εκει και που θα καταληξει ο ιδιος, ποια η τυχη του δηλαδη, αν μαθει κανεις τιποτα. το θεμα ομως ειναι πιο πολυπλοκο. ειναι πολυ κοντινος μου απο συναισθηματικη αποψη και τωρα που τα λεω λιγο τρεμω, γιατι εχω να πω πολλα.
λοιπον η ιστορια:μικροι παιζαμε μαζι πολλες ωρες. ειχα προσβαση απεριοριστη στο δωματιο του και ανακαλυψα μια μερα οτι αναμεσα στα αλλα ειχε και φωτο (σαν χαρτι περιοδικου ηταν) απο αγορια και μου ειπε οτι ηταν συμμαθητες του, γιατι φαινονταν σχεδον συνομιλικα παιδια απο το γυμνασιο του,αλλα ηταν αναμεσα σε πονηρες γυναικειες φωτο ανακατωμενα ολα. επισης βρηκα σκισμενες εικονες εφημεριδων που ειχαν πανω φωτο απο ομαδες αθλητικες αλλα μικρων παιδιων παλι,αλλα αποκλειεται συμμαθητων,ηταν πιο μικροι. τον ρωτησα γιατι εχει εικονες παιδιων και λεει μαρεσουν ετσι αυθορμυτα. ημασταν μικροι τοτε,ουτε του φανταζομαι "σηκωνοταν" καλα καλα, ουτε ξεραμε τον ορο γκει απολυτα, γι αυτο και εγω δεν εβαλα κατι αλλο στο νου μου.
δε θυμαμαι κατι αλλο με τα χρονια στη σχολικη εφηβεια που να μεκανε εντυπωση. ισως οτι προτιμουσε τσοντες με γυναικες χωρις καθολου σχεδον στηθος. αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα. και ερχομαστε στο σημερα.
σημερα ειναι ενας νεος με τα εξης χαρακτηριστικα
1)ταχει ολα στην εντελεια μονο και μονο για να μη στρεφονται οι γονεις το ενδιαφερον τους προς αυτον,για να τον αφηνουν ησυχο. κανει οτι του ζητησουν, απλα θελει καποιες ωρες την ημερα απομονωση και μαλιστα αυτες τις ωρες ειναι σαν να τον καταπινει η γη. κανεις δεξερει τι κανει εντος και εκτος σπιτιου (παρολο που παντα σηκωνει τα τηλεφωνα και ποτε δε λεει δε το ακουσα ειχε θορυβο κλπ)και αφου ειναι τοσο τακτικος στη ζωη του,οτι και να τον πουν οι γονεις(γιατι μαλωνει μονο για το που ησουν,τι κανεις,με ποιον περνας την ωρα σου)ολα δεν εχουν αποτελεσμα γιατι αν και ανησυχουν και καταλαβαινουν και ισως υποπτευονται...δε το πραδεχονται γιατι οπως ολοι σκεφτονται οτι αυτο ειναι μια αρρωσια και οτι αυτοι ειναι υγιεις μιας και ειναι τακτικοι και αυτοι με ολα στη ζωη τους.
2)ενδιαφερεται και για καποιες ταινιες να βλεπει πολλες φορες μαλιστα με ατομα που εμφανησιακα εχουν ενα μοτιβο.ειναι αδυνατα λεπτοκαμωμενα και ή εχουμε χασει την ταυτοτητα τους ως προς το φυλο εμφανισιακα ή τα βλεπεις ωρες με σωβρακα. προτιμα βεβαια δρασης ταινιες αλλα εχει ιδιαιτερη επιμονη σαυτες και μαλιστα μια φορα του ειπα για μια ταινια και λεει δε βλεπω παλιες αλλα οταν ειδε το περιεχομενο επι τροχαδιν, αλλαξε γνωμη αν και το ειδος της ταινιας ηταν ασχετο πριτιμησης του.
3)αποφευγει οπως ο διαολος το λιβανι ατομα περι συνομιλικα που φαινονται πολυ αντρες,γυμνασμενοι με γενια.αντιθετα εχει εμμονη θα ελεγα με ατομα λεπτα αδυνατα 2-3χρονια μικροτερα χωρις γενια και τριχες. εινα υπερβολικο αυτο που λεω αλλα ειναι τοσο η εμμονη της αποφυγης ατομων αντρουα και ματσο αν το λεω σωστα.τωρα τελευταια 1-2 χρονια κανει παρεεες μεατομα που ειναι σαν ο ενας φωτοτυπια του αλλου,αδυνατοι ατριχοι.βεβαια δεν ειναι και καμια τρομερη διαφορα ηλικιας αλλα ακουσα και μια συζητηση του στιλ "καλα εσυ τι δουλεια εχεις μαυτα τα μωρα"?τι κοινο εχουν δηλαδη γιανα κανουν παρεες.
4)και φτανω στο κυριοτερο!!!!!!!!!! καταλαθος διαβασα κατι "μωρο μου" και "σε αποθυμησα να μιλησουμε" σε μηνυμα απο αγορια σε τσατ. αυτοι ειναι μικροτεροι και εχουν φωτο ημιγυμνες ή ειναι λιγο σαν γυναικες. λεπτοκαμωμενοι και στα χαρακτηριστικα προσωπου τους. ειναι απο μακρινη πολη και κανονισαν συναντηση. τρελαινομαι. αυτος ακομα δεν απαντα προστυχα, μονο το "μωρο μου"λεει. μαλλον ειναι αρχαριος σε γκει συζητηση και αλλαζει θεμα. αλλα κανονισε συναντησημε τετοια προσωπα και φοβαμαι το ποιον τους γιατι και απο αλλα πραγματα που διαβασα στα τωρα τελευταια ξεκινησε να ανοιγεται! δεν εχει κανει κατι με κανεναν. ελπιζω και φανταζομαι. εμενα μου εχει πει για σχεσεις αλλα κοπελες δεν εχω δει ποτε. τωρα τελευταια 2-3 μερες μιλα για μια κοπελα που γνωρισε σε μια πολη αλλη περι τα 100χλμ απο το τσατκαι θελει να παρει το αμαξι να τη δει. αλλα εψαξα και διαβασα στο νετ του οτι κανονισε με αγορι και οχι κοριτσι συναντηση και μαλιστα ο αλλος ειπε οτι ποιος ξερει πως θα εξεληχθει αν τα βρουν τελικα κ οτι θελει να τον δει πως ειναι απο κοντα.κατι τετοια ελεγε.
εχω τρελαθει με ολα αυτα. αν και τα φανταζομουν,ποτε δεν ειχα στοιχεια 100%, ουτε περιεργες ομιλιες με τυπους ειχα ακουσει. εχω πεποιθηση οτι κανεις απο αυτους που κανει παρεα εξω δε ξερει για τη ταυτοτητα του.δεν ειναι πονηρες φιλιες απο τη δικη τους πλευρα. αλλα ειναι απο τη δικη του??? γιατι το παιδι δεν κανει παρεες και δεν ειναι κοινωνικος σε παλικαρια.μονο συγκεκριμενα εμφανισιακα προσωπα προσεγγιζει και κανουν παρεα.
εμενα οι φοβοι μου ειναι πολλοι κυριως για τη προστασια του αλλα εχω και ενα κρυφο φοβο για την οικογενεια.
1.φοβαμαι μη τυχον και προσεγγυσει τα δικα μου παιδια στο μελλον, αλλα οχι να τα βλαψει!απλα μονο με τη χειραψια ενα φιλι στο μαγουλο ερεθιστει και αυνανιστει φανταζομενος τα.
2.φοβαμαι αν το κρατησει κρυφο ολο αυτο και δεν εχει ενα δικο του να το πει,τι ατομα θα κανει σχεση.απο υγεια πανω απο ολα.αυτος ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου και καμια φορα τρεμω.δηλαδη αν πιασει καμια α ρ ρ ω σ τ ι α ή β ι α σ τ ε ι !
3.φοβαμαι την υγεια των γονιων αφου ειναι πολυ καλοι αλλα ο πατερας λεει τους γκει=πουστ..ες και οτι θα εδιωχνε το παιδι του αν ηταν. οταν βλεπει γκει στη τηλεοραση ενοω,γκει μοδιστρους κομμωτες και τετοια στις εκπομπες.αλλα δε νομιζω θα τον εδιωχνε.απλα θα πεθαινε απο τη καρδια και το αναπνευστικο που ακομα και τωρα οταν στεναχωριεται τον πιανει και αρρωσταινει ψυχολογικα για ασημαντα πραγματακατα γενικη ομολογια.και η μαμα θα ειχε σοβαρα προβληματα αν και αρχισανε απο τωρα λογω ηλικιας βεβαια ανω των 40.
τι να κανω. σας παρακαλω. ποναω. θελω να του μιλησω.παντα ανοιχτη σχεση ειχαμε αλλα θα μου πει κατι?ή θα αποφευγει και μενα και θα χαλασει η καλη σχεση μας?και αν δε θα μπορω ναμαι ο αγγελος του κατα καποιο τροπο, δε θα πρεπει να το πω στους γονεις?δε πρεπει ναχει καποιον?ειναι κρυψινους και κυριως επιπολαιος και δε σκεφτεται και αναλυει πολυ το καθε βημα, αν και φαινεται τακτικος με ολες της υποχρεωσεις του. περισσοτερο φοβαμαι για τον ιδιο μη παθει κατι,μετα για τους γονεις και μετα γιατο τι θα πουν οι αλλοι.αν και το τελευταιο δε με απασχολει αυτη τη στιγμη.θελω να εχει καποιον απο εμας να τα λεει.να αλλαξει δε γινεται αλλα αν εχει ξεκολλησει απο το κομπλεξ θα μπορει και ναχει σταθερο δεσμο ναμαστε ησυχοι.δε ξερω λεω τρελα τωρα αλλα τι να κανω πειτε μου!!!!!!!!! τι??????????????????????????
- 19-04-2012, 07:39 #2
Αμα έχει την ερωτική επιθυμία όταν του δοθεί η ευκαιρία θα την εκδηλώσει. Εσύ τωρα έχεις κάποιες ενδείξεις (ειδικά τα μηνυματα στα τσατ), δεν είναι και απόλυτα βεβαιο ότι ειναι γκει κλπ αλλά με αυτες τις ενδείξεις δικαιολογείται να έχεις έγνοια. Έστω βρες τρόπο να τον ρωτήσεις τι ειναι αυτα, φωτο κλπ με τροπο που να του φανει ότι τον υποψιάστικες και να πιστεψει ότι θα τον παρακολουθεις, αμα το ατομο υποψιαστεί ότι τον καταλαβαν αυτον τον κανει να ξανασκεφτει πριν κανει κατι και τουλάχιστον να το αναβαλει, ιδιως αμα ειναι και απο οικογενεια και φοβαται μηπως του βγει το ονομα. Και μια προσωπικη συνομιλια στα ισια αμα το προβλημα ειναι αρκετα εμφανες που να τον προειδοποιείς για συνεπειες. Αν υπήρχε τροπος να γνωρισει μια κοπέλα και να φτιαξει σχεση ίσως αυτο να τραβουσε το ερωτικο του ενδιαφερον αλλού, βεβαια η ζωη δειχνει πως ουτε ο γαμος δεν αλλάζει τετοια ερωτικη τροποη. Άφού μπήκες στις υποψίες και αυτές έχουν κάποια βάση πρόσεχε τα παιδιά σου, να έχεις έγνοια να μην βρίσκονται μαζι του, μόνο που τόσο καιρό αν ήταν να έκανε κατι μαζι τους θα το έκανε, έστω θα τους πέταγε ένα υπονοούμενο ή θα κανε μια κινηση, ίσως το ερωτικο του ενδιαφερον να ναι στα ατομα και ηλικιας και σωματοτυπου που περιγραφεις. Το ζητημα ειναι γενικα πως να τον απομακρυνεις.
γιάννης
19-04-2012, 13:41 #3
Μα και να ειναι γκεη... που ειναι το κακο? και ναι αποκλειεται να βλαψει τα παιδια σου γκεη ειναι δεν ειναι ο διαολος μεταμορφωμενος... καλυτερα να μην ανακατευτεις παραπανω και να τα αραδιασεις στους γονεις του.
οπως ειδες ο ιδιος ψαχνεται για σχεση και αυτο ειναι δυσκολο τοσο στους στρεητ οσο και στους γκεη... ασε τα πραματα οπως εχουν και ανοιξε λιγο το μυαλο σου δεν αυνανιζεται ο κοσμος με μια χειραψια και σιγουρα οι γκεη ψαχνουν γκεη και οχι παιδακια και στρεητ[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
19-04-2012, 13:43 #4
σε περιπτωση που καταλαβες λαθος εννοω να μην πεις τιποτα στους γονεις του
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
19-04-2012, 13:57 #5
δε φοβαμαι οτι θα κανει κακο πρακτικα στα παιδια. μονο με μια χειραψια αν αρεσκεται φοβαμαι.μηπως βιαστει και δεν ειναι σιγουρος αμα τελικα το προχωρησει και μηπως κολλησει αρρωστιες ο ιδιος αν δε προσεχει και δεν εχει σταθερο δεσμο,ενα σωστο συντροφο δηλαδη. και φοβαμαι την υγεια των γονειων. ειναι μικρος σε ηλικια.πολυ μικρος.σχολειο μολις τελειωσε σχεδον. ακομα εφηβος αμα θεωρησουμε επιστημονικα πως η εφηβεια τελειωνει στα 24,εχει ακομα δρομο.
επισηςθελω εγω προσωπικα να του σταθω και ας μη ξερει κανεις τιποτα.πως θα το κανω και δε θα με αποπαρει και δε θα χαλασει η σχεση μου μαζι του?
19-04-2012, 14:06 #6
μα δεν εχει καποιο προβλημα για να του σταθεις... και πιστεψε με ζουμε στην εποχη της πληροφοριας αν οντως ολα τα εχει στην εντελεια στη ζωη του θα εχει φροντισει να ενημερωθει και για αυτο το κοματι του.. δεν ειναι κακο να εισαι ομοφυλοφιλος οταν ειναι ετοιμος θα το αποκαλυψει σε ολους σας προς το παρον θα σου ελεγα να τα αφησεις ολα οπως εχουν και μην γεμιζεις το μυαλο σου με παρανοηκες ιδεες ... πολλοι απο τους φοβους σου δεν στεκουν
οσο για το βιασμο, ο καθενας μπορει να βιαστει περισσοτερο κινδυνο εχει μια γυναικα :/[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
19-04-2012, 14:06 #7
αυτο θα το λεγα πριν,αλλα τωρα που ειδα τα μωρο μου και τετοια με αγορια και το γεγονος οτι κανονιζει να παει 100χλμ μακρια να συναντηση τη σχεση του(ετσι ειπε)παει να πει οτι θα γινει η αρχη εκει που θα παει.γιατι για να μας βαλει σταχτη στα ματια ειπε οτι θα συναντησει τη κοπελα που γουσταρει και γνωρισε σε μια παρεα εδω. αλλα τσεκαρα (οπως ανεφερα στο κειμενο μου) οτι ειναι αγορι και οχι κοριτσι αυτο το προσωπο. και ολη μερα ειναι στα νευρα για τη συναντηση. ελπιζω να μη γινει στα κοντα. γιατι δε του εμπιστευονται οι γονεις ταμαξι τους αλλα μαλλον θα τους πεισει γιατι ειναι πολυ τακτικος και νοικοκυρης στις υποχρεωσεις του και δεν εχουν κανενα παραπονο απο αυτον.καικανεις βεβαια δεν εχει. ειναι τοσο διακριτικος και ησυχος και οργανωτικος που ειναι ο ιδανικος ανθρωπος για παρεα και για σχεση.
19-04-2012, 14:32 #8
δε θελω να τον απομακρυνω,να ερθω κοντα του θελω και μετα που θα μαθει οτι τα ξερω ολα. επιση μπορει καμια φορα να του πω γνωμη που δε θα αρεσει. πχ τωρα θελω να του πω να μη παει να συναντησει αυτο παιδι,γιατι απο τσατ μπορει ναναι ο οποιοσδηποτε,αλλα και παλι μπορει και ναχω αδικο και ναναι ετσι οπως τα λεει.θελω να του πω να μην παει αυτος,αλλα να ερθει εκεινος εδω για σιγουρα.για δικη του ασφαλεια. θελω να σας ξεκαθαρισω οτι τον αγαπω πολυ και θελω ναμαι κοντα του,δε με νοιαζει αν ειναι γκει ή μπαι. ειναι αιμα μου και ειμαστε δεμενοι αν και τελευταια λογω υποχρεωσεων σπανια συναντιωμαστε. και αυτο ετυχε που το εμαθα, γιατι ειμαι κοντα του σχεδον 1 μηνα αλλα τυχαια.θα ξαναφυγω παλι.
19-04-2012, 14:42 #9
crazyme,εσυ εισαι θεια του παιδιου? θεωρω οτι εισαι πανικοβλημενη,γιατι αυτα που γραφεις ειναι τουλαχιστον εξωφρενικα.. το οτι το παιδι αυτο θα δωσει το χερι του στο παιδι σου κ θα κολλησει καποια αρρωστια ή θα γινει κ αυτο γκει, ή οτι θα αυνανιστει μετα ο ιδιος, αντιλαμβανεσαι οτι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα,ετσι? το παιδι επειδη ξερει μαλλον οτι οπως υπερβολικα αντιδρας εσυ,τοσο υπερβολικα θα αντιδρασουν κ οι δικοι του,αποφασισε να γνωρισει ατομο 100 χιλιομετρα μακρια..για να προστατευτει ο ιδιος κ εσεις απο ενα εγκεφαλικο,γιατι ετοιμη σε βλεπω!!
αν ειναι γκει,δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος..κ καλυτερα να το παρεις χαλαρα,γιατι στο τελος το μονο που θα καταφερεις ειναι να τον απομακρυνεις παραπανω.. εχω πολλους φιλους γκει κ πιστεψε με ειναι ανθρωποι οπως εσυ, με τη δικη τους προσωπικοτητα κ τις ιδιες αναγκες με εσενα.. προσπαθησε να κρατησεις καλη επαφη με το παιδι,χωρις υστεριες κ θα σου ανοιχτει απο μονος του
19-04-2012, 14:47 #10
γιαυτο τα λεω εδω. για να ξεσπασω και να αποβαλω το σοκ μου. μακαρι να μου ανοιχτει και εγω θαμαι φυλακαςαγγελος και δε θα το πω πουθενα!μονο να τον συμβουλευω για να μη παρασυρθει αν ενθουσιαστει και κανει πολλα που θα του στοιχισουν.
19-04-2012, 14:48 #11
απλα αν θες ρωτα τον ηρεμα ποσο καλα ξερει το ατομο που παει να συναντησει κ να τον συμβουλεψεις να μην παει μονος αλλα με καποιον φιλο του για να αποφυγει δυσαρεστες καταστασεις
19-04-2012, 14:48 #12
και δε θελω να πω παραπανω.αλλα ειμαι κ εγω μικρη σε ηλικια συνομιλικη, αλλα εχω παιδι ηδη και μικρο. και εχουμε μεγαλο δεσιμο ακομα και τωρα. αλλα το τελευταιο 6 μηνο δε τον βλεπωλογω μετακομησης απλα.
19-04-2012, 14:50 #13
19-04-2012, 15:02 #14
τοτε θα ειναι πιο ευκολο να σου ανοιχτει.. κ θα καταλαβεις οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο νομιζεις τωρα. συμβουλεψε τον να μην βιαστει να κανει το ταξιδι
19-04-2012, 15:03 #15