Results 166 to 180 of 207
Thread: Θύματα και θύτες
-
21-04-2012, 18:21 #166
- 21-04-2012, 19:11 #167
καλα οτι εισαι σε μονιμη φαση αρνητισμου ειναι γεγονος :Ρ
δεν ειδα καπου να μιλαει σαν μισογυνης ο ΚΕΝΟ, απλα σου εξηγει πως στην Ελλαδα εχουν ψιλοξεφυγει οι Ελληνιδες... Και να σου πω κατι απο αυτα που βλεπω κι εγω εχει ενα δικιο. αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα! Το "μακρια απο ελεεινιδες" πιστευω πως περισσοτερο το λεει για παρτη του και οχι για να παραπεμψει τον κοσμο να μην ζευγαρωνουν με ελληνιδες :Ρ μην το παιρνεις προσωπικα. Είναι απλα η αποψη του συμφωνα με τις εμπειριες του σεβασου το και μην στραβωνεις...
εσενα προσπαθω μερες να σου εξηγησω πως υπαρχουν και καλοι αντρες και καλες γυναικες καποιοι απο αυτους νοιαζονται για σενα και στο δειχνουν
ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ?? παει καταστραφηκα τωρα.. μου βγηκε το ονομα στο φορουμ! :Ρ :Ρ :Ρ
μην σκας λοιπον δες τα πιο χαλαρα τα πραματα![COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
22-04-2012, 00:57 #168
πλεμπαρα you are evil too. κι οταν δινεις το κορμακι σου να το χαρει καποιος, και αυτος λεει οχι κι αφοριζει γενικοτερα το σεξ, ξερεις οτι δεν φταις εσυ, απλα αυτος ειναι κομπλεξαρας κι αρνητικος. οποτε αντι να κατσεις να κολλησεις και να αυτομαστιγωνεσαι, πας παρακατω με καποιον που εχει την ιδια με σενα ορεξη/ψυχολογια/και mood αν θελεις εκεινη τη στιγμη, κι εκτιμαει το κορμακι σου. ειναι τοσο απλο, αλλα συνηθως λογο εγωισμου και πεισματος, δε το κανουμε. αυτη τη τακτικη προσπαθω κι εγω να ακολουθησω, οταν βλεπω οτι καποια δεν ειναι συνεργασιμη/ψωνιζεται/αδιαφορει, τοτε τρωει ακυρο γιατι δεν ειναι ταιριαστη, και παω παρακατω.
22-04-2012, 01:00 #169
- In this old house where every door is open
Καλώς ήλθατε στο φόρουμ αυτοβοήθειας της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr.
Παρακαλούμε σεβαστείτε τους όρους χρήσης: Συζητήστε με ευγένεια και σεβασμό, αποφύγετε τα greeklish, τις μονολεκτικές απαντήσεις, το chat.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή και η κάθε είδους διάγνωση.
Κάθε μέλος που δεν ακολουθεί τους παραπάνω όρους χρήσης, θα αποκλείεται από το φόρουμ.
22-04-2012, 01:02 #170
το πλεμπαρα δε το ειπα να σε μειωσω, το εγραψες σε αλλο θεμα για μενα, και μου μεινε.
22-04-2012, 07:48 #171
22-04-2012, 07:50 #172
Δεν είναι κακό το απελευθερωμένη bloodykate, δεν σε είπα και *******! Όσο για τα υπόλοιπα, διάβασε καλά τι γράφει ο κ. κενό και πες μου αν είναι μισογυνιστικά ή όχι. Πχ αυτό ότι βγάζω αράχνες......αλλά και πολλά άλλα που είπε.........Δείχνει ότι δεν σέβεται τις γυναίκες.......
22-04-2012, 14:41 #173
πως φαινεται οτι εισαι 15χρονο. οταν δε ξεδινεις whitecandle, οχι μονο με το σεξακι, αλλα οποιονδηποτε τροπο, λογικο ειναι να σου εχει επηρεαστει ο χαρακτηρας, και να εισαι μεστον αρνητισμο οπως εσυ τωρα. κι εγω εχω παρομοια προβληματα, γι'αυτο εχω πολλα νευρα και κακια αν δεις, ομως το ελεγχω.
κι αφου δεν ειναι κακο το απελευθερωμενη, γιατι δεν απελευθερωνεσαι κι εσυ να μην εισαι τοσο αρνητικη ? κι οσον αφορα αυτα που εγραψα, αν δε τα επαιρνες σαν επιθεση, αλλα προσπαθουσες να καταλαβεις γιατι τα λεω, ισως και να βοηθουσες λιγο τον εαυτο σου. δεν εχουν ολες οι γυναικες αραχνες εκει κατω, ουτε ειναι με τετοια ασχημη συμπεριφορα, χωρις να μπορουν να δωσουν ιχνος αγαπης. οποτε δε μπορεις να πεις οτι ειμαι μισογυνης και τις βριζω ολες, αναφερομαι σε συγκεκριμενες παντα. ο σεβασμος κερδιζεται, και οταν δε μου προσφερει κατι καποιος (οχι μονο η γυναικα), τοτε λογικο ειναι να μη σεβομαι. εσενα παντως δε μπηκα να σε βρισω, οποτε δε μπορεις να με κακοχαρακτηριζεις ετσι.
22-04-2012, 18:54 #174
Κενό, όπως βλέπεις κι εσύ αρνητικός είσαι, οπότε δε δίνεις το καλό παράδειγμα. ; ) Γιατί δεν είναι κάτι εύκολο, γι'αυτό στην κοινωνία που ζούμε.
Κι όσο για τις αράχνες και την άσχημη συμπεριφορά, να μην το σχολιάσω. Όταν δεν σου προσφέρει κάτι κάποιος δεν είναι λογικό να μη σέβεσαι, μπορείς απλά να μην προσφέρεις κι εσύ. Το να μην σου προσφέρουν είναι ουδέτερο- το να μη σέβεσαι είναι αρνητικό. Και μπορεί να μην μπήκες να με βρίσεις, όμως το έκανες με πλάγιο τρόπο.
22-04-2012, 18:56 #175
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
22-04-2012, 18:59 #176
συγνωμη, εγω μπορει να εχω ασχημη συμπεριφορα καποιες φορες, ομως δεν ειμαι αρνητικος στο σεξ. μια χαρα μου κανει κουκου και καβλωνω, αντιθετως τα κοριτσακια βλεπω δεν ειναι προθυμα, κι ετσι τις περισσοτερες φορες καταληγω μονος. γι'αυτο νευριαζω με τις ελλεϊνιδες κι οσες δεν ειναι συνεργασιμες, γιατι χαραμιζομαι μονος εξαιτιας τους που το παιζουν δυσκολες, ψωνισμενες κι αδιαφορες. αν ησουν στη θεση μου θα καταλαβαινες...
22-04-2012, 19:11 #177
Καταρχάς δεν μου απάντησες σε τι άλλους τρόπους εκτόνωσης μπορούμε να έχουμε. Να ξεσπάμε πάνω σε άλλους; Εγώ έχω συσσωρευμένη μέσα μου όπως και πολλές άλλες κοπέλες αν όχι όλες φαντάζομαι όλη την κακία του κόσμου όλου που έχω συναναστραφεί ανα καιρούς. Δεν ξέρω αν το έχουν όλοι αυτό, πάντως λογικό είναι να είμαι αρνητική έτσι. Είδες, σου απάντησα και πιο κάτω, λίγο πιο επιθετικά αφού με πείραξε αυτό που μου είπες. Μπορεί να το παίζουν δύσκολες γιατί έτσι νομίζουν ότι θα τις θέλεις. Έτσι μας μαθαίνουν τα αγόρια. Ότι τους αρέσουν οι δύσκολες....
22-04-2012, 19:12 #178
22-04-2012, 19:34 #179
ναι ειναι κι αυτος ενας τροπος, πηγαινε παιξε ξυλο, κανε γυμναστικη, μεχρι και δε ξερω κι εγω με τι μπορει να την βρισκει ο καθενας. το σεξακι ομως ειναι το καλυτερο γιατι το εχουμε ξαναπει οτι ειναι αναγκη και των δυο. οπως το κατουρημα και το χεσιμο, αμα δε το κανεις οταν πρεπει, στο τελος θα σκασεις. και νομιζω φαινεται και στη συμπεριφορα της γυναικας, ειναι πιο γλυκια οταν εχει ικανοποιηθει, κι αλλιως οταν ειναι αγαμητη ή κακογαμημενη. το βλεπουμε κι απο σενα αυτο, που αφοριζεις το σεξ γενικοτερα, και τους αντρες τους βλεπεις με μισο ματι, απλα επειδη σου ετυχε μια ασχημη εμπειρια. δεν ειναι ομως ολοι το ιδιο το εχουμε ξαναπει.
δε θα σε ελεγα 15χρονο και τιποτα αλλο αν δεν με αναγκαζες να σου γραφω τα αυτονοητα. θα το γνωριζες κι απο μονη σου λοιπον, οτι με το σεξακι νιωθεις καλυτερα κι οχι χειροτερα, αν αυνανιζοσουν την ηλικια που επρεπε. μαλλον δε το εκανες γιατι το θεωρησες κακο ή γιατι δεν ειχες ορμες, και τωρα πρεπει εγω να εξηγω που δε το ανακαλυψες. τι να γινει, αλλες ξεκιναν απ'τα 13 τους, εσυ ακομα. οταν θα το ξαναριξεις λοιπον στο σεξ, θα αλλαξεις και συμπεριφορα.
κι οχι, δε νομιζω πως αρεσουν σε κανεναν οι δυσκολες. ειδικα εδω στο ελλαδισταν σε τετοια κατασταση που ειμαστε, μονο δυσκολια στις σχεσεις δεν θελουμε. λογικο δεν ειναι ? αν ειμασταν σε καμια πλουσια χωρα, τοτε θα το καταλαβαινα να εχουν οι κοπελες απαιτησεις. εδω ομως ειναι ελλαδα κι εχουμε χρεωκοπησει, και θα επρεπε να ειστε λιγο πιο προσγειωμενες και προθυμες. ασε που και στο θεμα του σεξ ειναι ακρως ξενερωτο να μην εισαι συνεργασιμη και να μη παιρνεις μονη σου πρωτοβουλιες. εκτος αν θελεις να νιωθεις οτι ο αλλος σε βιαζει, οποτε οκ τοτε παιχτο και μιξοπαρθενα.
22-04-2012, 19:39 #180
ήδη έχει παρατηρηθεί σε μεγάλο ποσοστό εξ αιτίας της κρίσης και λόγω της κατάθλιψης.. το σεξ λοιπόν σε λίγο, θάναι ίσως το τελευταίο πράγμα, που θα μας
απασχολεί! ο κόσμος δεν έχει να φάει και πάει και φουντάρει, θα ξοδεύει με το σεξ κι επιπλέον ενέργεια, χωρίς να μπορεί να την αναπληρώσει με τροφή;
Νηστικό αρκούδι χορεύει; Αμ δε!!! :(Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις