Θύματα και θύτες - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 207
    Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Μια χαρά φυσιολογική είμαι, διάβασε το παραπάνω ποστ. Αντίθετα, οι άντρες δεν είναι φυσιολογικοί.
    μα μονη σου το ειπες οτι δεν εχεις ορμες, δεν αυνανιζεσαι καν, δεν θελεις καθολου το σεξ στη ζωη σου. αυτο το θεωρεις φυσιολογικο ? οχι δεν ειναι φυσιολογικο whitecandle, και δε γινεται να βγαλεις ολους τους αλλους αρρωστους επειδη αρνησε να το παραδεχτεις.

Senior Member
    Μπορεί να έχεις δίκιο ότι είμαι σε φάση αρνητισμού, αλλά ίσως είμαι μόνιμα έτσι, και δεύτερον ο ΚΕΝΟ δεν μιλάει λογικά, το χει δει το θέμα μισογυνιστικά. Δεν είδες και μόνο που λέει μακρυά από Ελληνίδες επειδή έχουν κακή συμπεριφορά; Αυτό είναι σωστό; Μετά λέτε για μένα!
    Οκ, δεν είσαι πολύ απελευθερωμένη σε σχέση με τα αγόρια, αλλά σε σχέση με τα κορίτσια! Καλά κάνεις σε παραδέχομαι όμως!
    καλα οτι εισαι σε μονιμη φαση αρνητισμου ειναι γεγονος :Ρ
    δεν ειδα καπου να μιλαει σαν μισογυνης ο ΚΕΝΟ, απλα σου εξηγει πως στην Ελλαδα εχουν ψιλοξεφυγει οι Ελληνιδες... Και να σου πω κατι απο αυτα που βλεπω κι εγω εχει ενα δικιο. αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα! Το "μακρια απο ελεεινιδες" πιστευω πως περισσοτερο το λεει για παρτη του και οχι για να παραπεμψει τον κοσμο να μην ζευγαρωνουν με ελληνιδες :Ρ μην το παιρνεις προσωπικα. Είναι απλα η αποψη του συμφωνα με τις εμπειριες του σεβασου το και μην στραβωνεις...
    εσενα προσπαθω μερες να σου εξηγησω πως υπαρχουν και καλοι αντρες και καλες γυναικες καποιοι απο αυτους νοιαζονται για σενα και στο δειχνουν
    ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ?? παει καταστραφηκα τωρα.. μου βγηκε το ονομα στο φορουμ! :Ρ :Ρ :Ρ
    μην σκας λοιπον δες τα πιο χαλαρα τα πραματα!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    It is what we are that bothers us on the ‘other’, for, had we not had it, we would have not observed it on the other. Are you evil? You will think all are evil. Are you good? You will deem all being good etc etc.
    πλεμπαρα you are evil too. κι οταν δινεις το κορμακι σου να το χαρει καποιος, και αυτος λεει οχι κι αφοριζει γενικοτερα το σεξ, ξερεις οτι δεν φταις εσυ, απλα αυτος ειναι κομπλεξαρας κι αρνητικος. οποτε αντι να κατσεις να κολλησεις και να αυτομαστιγωνεσαι, πας παρακατω με καποιον που εχει την ιδια με σενα ορεξη/ψυχολογια/και mood αν θελεις εκεινη τη στιγμη, κι εκτιμαει το κορμακι σου. ειναι τοσο απλο, αλλα συνηθως λογο εγωισμου και πεισματος, δε το κανουμε. αυτη τη τακτικη προσπαθω κι εγω να ακολουθησω, οταν βλεπω οτι καποια δεν ειναι συνεργασιμη/ψωνιζεται/αδιαφορει, τοτε τρωει ακυρο γιατι δεν ειναι ταιριαστη, και παω παρακατω.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    πλεμπαρα you are evil too. κι οταν δινεις το κορμακι σου να το χαρει καποιος, και αυτος λεει οχι κι αφοριζει γενικοτερα το σεξ, ξερεις οτι δεν φταις εσυ, απλα αυτος ειναι κομπλεξαρας κι αρνητικος. οποτε αντι να κατσεις να κολλησεις και να αυτομαστιγωνεσαι, πας παρακατω με καποιον που εχει την ιδια με σενα ορεξη/ψυχολογια/και mood αν θελεις εκεινη τη στιγμη, κι εκτιμαει το κορμακι σου. ειναι τοσο απλο, αλλα συνηθως λογο εγωισμου και πεισματος, δε το κανουμε. αυτη τη τακτικη προσπαθω κι εγω να ακολουθησω, οταν βλεπω οτι καποια δεν ειναι συνεργασιμη/ψωνιζεται/αδιαφορει, τοτε τρωει ακυρο γιατι δεν ειναι ταιριαστη, και παω παρακατω.
    Καλώς ήλθατε στο φόρουμ αυτοβοήθειας της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr.
    Παρακαλούμε σεβαστείτε τους όρους χρήσης: Συζητήστε με ευγένεια και σεβασμό, αποφύγετε τα greeklish, τις μονολεκτικές απαντήσεις, το chat.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή και η κάθε είδους διάγνωση.
    Κάθε μέλος που δεν ακολουθεί τους παραπάνω όρους χρήσης, θα αποκλείεται από το φόρουμ.

Banned
    το πλεμπαρα δε το ειπα να σε μειωσω, το εγραψες σε αλλο θεμα για μενα, και μου μεινε.

Banned
    μα μονη σου το ειπες οτι δεν εχεις ορμες, δεν αυνανιζεσαι καν, δεν θελεις καθολου το σεξ στη ζωη σου. αυτο το θεωρεις φυσιολογικο ? οχι δεν ειναι φυσιολογικο whitecandle, και δε γινεται να βγαλεις ολους τους αλλους αρρωστους επειδη αρνησε να το παραδεχτεις.
    Ρε κενό, τι σχέση έχει το αν έχω ορμές με το αν είμαι φυσιολογική σαν χαρακτήρας; Μην τρελαθούμε τώρα.

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    καλα οτι εισαι σε μονιμη φαση αρνητισμου ειναι γεγονος :Ρ
    δεν ειδα καπου να μιλαει σαν μισογυνης ο ΚΕΝΟ, απλα σου εξηγει πως στην Ελλαδα εχουν ψιλοξεφυγει οι Ελληνιδες... Και να σου πω κατι απο αυτα που βλεπω κι εγω εχει ενα δικιο. αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα! Το "μακρια απο ελεεινιδες" πιστευω πως περισσοτερο το λεει για παρτη του και οχι για να παραπεμψει τον κοσμο να μην ζευγαρωνουν με ελληνιδες :Ρ μην το παιρνεις προσωπικα. Είναι απλα η αποψη του συμφωνα με τις εμπειριες του σεβασου το και μην στραβωνεις...
    εσενα προσπαθω μερες να σου εξηγησω πως υπαρχουν και καλοι αντρες και καλες γυναικες καποιοι απο αυτους νοιαζονται για σενα και στο δειχνουν
    ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ?? παει καταστραφηκα τωρα.. μου βγηκε το ονομα στο φορουμ! :Ρ :Ρ :Ρ
    μην σκας λοιπον δες τα πιο χαλαρα τα πραματα!
    Δεν είναι κακό το απελευθερωμένη bloodykate, δεν σε είπα και *******! Όσο για τα υπόλοιπα, διάβασε καλά τι γράφει ο κ. κενό και πες μου αν είναι μισογυνιστικά ή όχι. Πχ αυτό ότι βγάζω αράχνες......αλλά και πολλά άλλα που είπε.........Δείχνει ότι δεν σέβεται τις γυναίκες.......

Banned
    Ρε κενό, τι σχέση έχει το αν έχω ορμές με το αν είμαι φυσιολογική σαν χαρακτήρας; Μην τρελαθούμε τώρα.
    πως φαινεται οτι εισαι 15χρονο. οταν δε ξεδινεις whitecandle, οχι μονο με το σεξακι, αλλα οποιονδηποτε τροπο, λογικο ειναι να σου εχει επηρεαστει ο χαρακτηρας, και να εισαι μεστον αρνητισμο οπως εσυ τωρα. κι εγω εχω παρομοια προβληματα, γι'αυτο εχω πολλα νευρα και κακια αν δεις, ομως το ελεγχω.

Δεν είναι κακό το απελευθερωμένη bloodykate, δεν σε είπα και *******! Όσο για τα υπόλοιπα, διάβασε καλά τι γράφει ο κ. κενό και πες μου αν είναι μισογυνιστικά ή όχι. Πχ αυτό ότι βγάζω αράχνες......αλλά και πολλά άλλα που είπε.........Δείχνει ότι δεν σέβεται τις γυναίκες.......
    κι αφου δεν ειναι κακο το απελευθερωμενη, γιατι δεν απελευθερωνεσαι κι εσυ να μην εισαι τοσο αρνητικη ? κι οσον αφορα αυτα που εγραψα, αν δε τα επαιρνες σαν επιθεση, αλλα προσπαθουσες να καταλαβεις γιατι τα λεω, ισως και να βοηθουσες λιγο τον εαυτο σου. δεν εχουν ολες οι γυναικες αραχνες εκει κατω, ουτε ειναι με τετοια ασχημη συμπεριφορα, χωρις να μπορουν να δωσουν ιχνος αγαπης. οποτε δε μπορεις να πεις οτι ειμαι μισογυνης και τις βριζω ολες, αναφερομαι σε συγκεκριμενες παντα. ο σεβασμος κερδιζεται, και οταν δε μου προσφερει κατι καποιος (οχι μονο η γυναικα), τοτε λογικο ειναι να μη σεβομαι. εσενα παντως δε μπηκα να σε βρισω, οποτε δε μπορεις να με κακοχαρακτηριζεις ετσι.

Banned
    πως φαινεται οτι εισαι 15χρονο. οταν δε ξεδινεις whitecandle, οχι μονο με το σεξακι, αλλα οποιονδηποτε τροπο, λογικο ειναι να σου εχει επηρεαστει ο χαρακτηρας, και να εισαι μεστον αρνητισμο οπως εσυ τωρα. κι εγω εχω παρομοια προβληματα, γι'αυτο εχω πολλα νευρα και κακια αν δεις, ομως το ελεγχω.

κι αφου δεν ειναι κακο το απελευθερωμενη, γιατι δεν απελευθερωνεσαι κι εσυ να μην εισαι τοσο αρνητικη ? κι οσον αφορα αυτα που εγραψα, αν δε τα επαιρνες σαν επιθεση, αλλα προσπαθουσες να καταλαβεις γιατι τα λεω, ισως και να βοηθουσες λιγο τον εαυτο σου. δεν εχουν ολες οι γυναικες αραχνες εκει κατω, ουτε ειναι με τετοια ασχημη συμπεριφορα, χωρις να μπορουν να δωσουν ιχνος αγαπης. οποτε δε μπορεις να πεις οτι ειμαι μισογυνης και τις βριζω ολες, αναφερομαι σε συγκεκριμενες παντα. ο σεβασμος κερδιζεται, και οταν δε μου προσφερει κατι καποιος (οχι μονο η γυναικα), τοτε λογικο ειναι να μη σεβομαι. εσενα παντως δε μπηκα να σε βρισω, οποτε δε μπορεις να με κακοχαρακτηριζεις ετσι.
    Κενό, όπως βλέπεις κι εσύ αρνητικός είσαι, οπότε δε δίνεις το καλό παράδειγμα. ; ) Γιατί δεν είναι κάτι εύκολο, γι'αυτό στην κοινωνία που ζούμε.
    Κι όσο για τις αράχνες και την άσχημη συμπεριφορά, να μην το σχολιάσω. Όταν δεν σου προσφέρει κάτι κάποιος δεν είναι λογικό να μη σέβεσαι, μπορείς απλά να μην προσφέρεις κι εσύ. Το να μην σου προσφέρουν είναι ουδέτερο- το να μη σέβεσαι είναι αρνητικό. Και μπορεί να μην μπήκες να με βρίσεις, όμως το έκανες με πλάγιο τρόπο.

Senior Member
    Κενό, όπως βλέπεις κι εσύ αρνητικός είσαι, οπότε δε δίνεις το καλό παράδειγμα. ; ) Γιατί δεν είναι κάτι εύκολο, γι'αυτό στην κοινωνία που ζούμε.
    ναι αλλα οπως ειπε ο ΚΕΝΟ προσπαθει να το ελεγχει δεν το αφηνει στη μοιρα του οσο κολοκοινωνια κι αν ειμαστε ο καθενας μας ειναι κοματι της και αν γινουμε ολοι κολανθρωποι θα καταληξουμε μεσα στα σκατα απο τον αρνητισμο :Ρ
    παλεψε το white...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    συγνωμη, εγω μπορει να εχω ασχημη συμπεριφορα καποιες φορες, ομως δεν ειμαι αρνητικος στο σεξ. μια χαρα μου κανει κουκου και καβλωνω, αντιθετως τα κοριτσακια βλεπω δεν ειναι προθυμα, κι ετσι τις περισσοτερες φορες καταληγω μονος. γι'αυτο νευριαζω με τις ελλεϊνιδες κι οσες δεν ειναι συνεργασιμες, γιατι χαραμιζομαι μονος εξαιτιας τους που το παιζουν δυσκολες, ψωνισμενες κι αδιαφορες. αν ησουν στη θεση μου θα καταλαβαινες...

Banned
    συγνωμη, εγω μπορει να εχω ασχημη συμπεριφορα καποιες φορες, ομως δεν ειμαι αρνητικος στο σεξ. μια χαρα μου κανει κουκου και καβλωνω, αντιθετως τα κοριτσακια βλεπω δεν ειναι προθυμα, κι ετσι τις περισσοτερες φορες καταληγω μονος. γι'αυτο νευριαζω με τις ελλεϊνιδες κι οσες δεν ειναι συνεργασιμες, γιατι χαραμιζομαι μονος εξαιτιας τους που το παιζουν δυσκολες, ψωνισμενες κι αδιαφορες. αν ησουν στη θεση μου θα καταλαβαινες...
    Καταρχάς δεν μου απάντησες σε τι άλλους τρόπους εκτόνωσης μπορούμε να έχουμε. Να ξεσπάμε πάνω σε άλλους; Εγώ έχω συσσωρευμένη μέσα μου όπως και πολλές άλλες κοπέλες αν όχι όλες φαντάζομαι όλη την κακία του κόσμου όλου που έχω συναναστραφεί ανα καιρούς. Δεν ξέρω αν το έχουν όλοι αυτό, πάντως λογικό είναι να είμαι αρνητική έτσι. Είδες, σου απάντησα και πιο κάτω, λίγο πιο επιθετικά αφού με πείραξε αυτό που μου είπες. Μπορεί να το παίζουν δύσκολες γιατί έτσι νομίζουν ότι θα τις θέλεις. Έτσι μας μαθαίνουν τα αγόρια. Ότι τους αρέσουν οι δύσκολες....

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ναι αλλα οπως ειπε ο ΚΕΝΟ προσπαθει να το ελεγχει δεν το αφηνει στη μοιρα του οσο κολοκοινωνια κι αν ειμαστε ο καθενας μας ειναι κοματι της και αν γινουμε ολοι κολανθρωποι θα καταληξουμε μεσα στα σκατα απο τον αρνητισμο :Ρ
    παλεψε το white...
    Εγώ δεν είμαι κωλοάνθρωπος από τον αρνητισμό, αντιθέτως ξεσπάω πάνω μου και στους δικούς μου ανθρώπους!!!

Banned
    Καταρχάς δεν μου απάντησες σε τι άλλους τρόπους εκτόνωσης μπορούμε να έχουμε. Να ξεσπάμε πάνω σε άλλους; Εγώ έχω συσσωρευμένη μέσα μου όπως και πολλές άλλες κοπέλες αν όχι όλες φαντάζομαι όλη την κακία του κόσμου όλου που έχω συναναστραφεί ανα καιρούς. Δεν ξέρω αν το έχουν όλοι αυτό, πάντως λογικό είναι να είμαι αρνητική έτσι. Είδες, σου απάντησα και πιο κάτω, λίγο πιο επιθετικά αφού με πείραξε αυτό που μου είπες. Μπορεί να το παίζουν δύσκολες γιατί έτσι νομίζουν ότι θα τις θέλεις. Έτσι μας μαθαίνουν τα αγόρια. Ότι τους αρέσουν οι δύσκολες....
    ναι ειναι κι αυτος ενας τροπος, πηγαινε παιξε ξυλο, κανε γυμναστικη, μεχρι και δε ξερω κι εγω με τι μπορει να την βρισκει ο καθενας. το σεξακι ομως ειναι το καλυτερο γιατι το εχουμε ξαναπει οτι ειναι αναγκη και των δυο. οπως το κατουρημα και το χεσιμο, αμα δε το κανεις οταν πρεπει, στο τελος θα σκασεις. και νομιζω φαινεται και στη συμπεριφορα της γυναικας, ειναι πιο γλυκια οταν εχει ικανοποιηθει, κι αλλιως οταν ειναι αγαμητη ή κακογαμημενη. το βλεπουμε κι απο σενα αυτο, που αφοριζεις το σεξ γενικοτερα, και τους αντρες τους βλεπεις με μισο ματι, απλα επειδη σου ετυχε μια ασχημη εμπειρια. δεν ειναι ομως ολοι το ιδιο το εχουμε ξαναπει.

δε θα σε ελεγα 15χρονο και τιποτα αλλο αν δεν με αναγκαζες να σου γραφω τα αυτονοητα. θα το γνωριζες κι απο μονη σου λοιπον, οτι με το σεξακι νιωθεις καλυτερα κι οχι χειροτερα, αν αυνανιζοσουν την ηλικια που επρεπε. μαλλον δε το εκανες γιατι το θεωρησες κακο ή γιατι δεν ειχες ορμες, και τωρα πρεπει εγω να εξηγω που δε το ανακαλυψες. τι να γινει, αλλες ξεκιναν απ'τα 13 τους, εσυ ακομα. οταν θα το ξαναριξεις λοιπον στο σεξ, θα αλλαξεις και συμπεριφορα.

κι οχι, δε νομιζω πως αρεσουν σε κανεναν οι δυσκολες. ειδικα εδω στο ελλαδισταν σε τετοια κατασταση που ειμαστε, μονο δυσκολια στις σχεσεις δεν θελουμε. λογικο δεν ειναι ? αν ειμασταν σε καμια πλουσια χωρα, τοτε θα το καταλαβαινα να εχουν οι κοπελες απαιτησεις. εδω ομως ειναι ελλαδα κι εχουμε χρεωκοπησει, και θα επρεπε να ειστε λιγο πιο προσγειωμενες και προθυμες. ασε που και στο θεμα του σεξ ειναι ακρως ξενερωτο να μην εισαι συνεργασιμη και να μη παιρνεις μονη σου πρωτοβουλιες. εκτος αν θελεις να νιωθεις οτι ο αλλος σε βιαζει, οποτε οκ τοτε παιχτο και μιξοπαρθενα.

Senior Member
    ήδη έχει παρατηρηθεί σε μεγάλο ποσοστό εξ αιτίας της κρίσης και λόγω της κατάθλιψης.. το σεξ λοιπόν σε λίγο, θάναι ίσως το τελευταίο πράγμα, που θα μας
    απασχολεί! ο κόσμος δεν έχει να φάει και πάει και φουντάρει, θα ξοδεύει με το σεξ κι επιπλέον ενέργεια, χωρίς να μπορεί να την αναπληρώσει με τροφή;
    Νηστικό αρκούδι χορεύει; Αμ δε!!! :(
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast