τι ελκύει μια γυναικα σε εναν αντρα? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 177
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas87 View Post
    μάλιστα.πανω κατω τα ιδια λοιπον λετε ολες.αλλα εχω μια ερωτηση.επιδιωκεται να το βρειτε?η απλα θελετε κυριος διασκεδαση και αν ερθει ηρθε?ξερω πως αυτα δε προγραμματιζονται και απο οτι βλεπω ξερεται ακριβος τι θελετε οι περισσοτερες.ψαχνετε γι αυτο?ειστε ετοιμες να κανετε υποχωρησεις για κατι καλο?εχω ακουσει πολλες φορες αυτα αλλα γενικα ειχαν μια σταση οσες ακουσα ομως παρτιακι και μονο διασκεδασης χωρις νοημα.δινεται μια ευκαιρια σε αυτο η ετσι απλα το λετε?
    Εγώ πάντα ζητούσα να κάνω σχέση απο μικρη και όχι να διασκεδάζω με σεξ κλπ. Πάντα ήθελα να έχω κάποιον ως σύντροφο.. και ποτέ δεν άλλαξα! Είναι θέμα χαρακτήρα!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μάλιστα.πανω κατω τα ιδια λοιπον λετε ολες.αλλα εχω μια ερωτηση.επιδιωκεται να το βρειτε?η απλα θελετε κυριος διασκεδαση και αν ερθει ηρθε?ξερω πως αυτα δε προγραμματιζονται και απο οτι βλεπω ξερεται ακριβος τι θελετε οι περισσοτερες.ψαχνετε γι αυτο?ειστε ετοιμες να κανετε υποχωρησεις για κατι καλο?εχω ακουσει πολλες φορες αυτα αλλα γενικα ειχαν μια σταση οσες ακουσα ομως παρτιακι και μονο διασκεδασης χωρις νοημα.δινεται μια ευκαιρια σε αυτο η ετσι απλα το λετε?
    βασικα κωστα το δειγμα σου εδω ηταν πολυ περιορισμενο. Την κολλητη μου την ελκυουν τα πιπινια τα γυμνασμενα με τα τατου για παραδειγμα.
    Εγω σου εγραψα τι θεωρω σεξυ, δε σημαινει ομως οτι ολοι οσοι εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα θα ειναι ντε και καλα ολοι σεξυ στα ματια μου, ή οτι θα εκανα σχεση μαζι τους. Ειναι στον ανθρωπο, ειναι στη στιγμη, ειναι σε πολλα. Αν βγεις εξω και ψαχνεις με τη λιστα το πιθανοτερο ειναι οτι ποτε δε θα βρεις ταιρι. οταν σταματας να ψαχνεις και εισαι χαλαρη και κουλ και περνας ωραια, τοτε γινονται ολα τα ωραια. Οπως ειπε και η αλκηστις, καποιον να μας ταξιδεψει και να μας συντροφευσει σε αυτο το ταξιδι θελουμε, ή τουλαχιστον πρεπει να θελουμε, και οχι ντε και καλα καποιον να αποκατασταθουμε/παντρευτουμε/πηδηχτουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Εγώ πάντα ζητούσα να κάνω σχέση απο μικρη και όχι να διασκεδάζω με σεξ κλπ. Πάντα ήθελα να έχω κάποιον ως σύντροφο.. και ποτέ δεν άλλαξα! Είναι θέμα χαρακτήρα!
    αν σου αρεσει ο αλλος οχι μονο εξωτερικα αλλα και σαν ανθρωπος γιατι να μη δωσεις ευκαιρια αφου αξιζει και νιωθεις καλα μαζι του?

Senior Member
    στον κωστα πηγαινε αυτο που εγραψα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post

Θα συμφωνησω με την αγαπητη Χριστινα,ακριβως ετσι κ εγω.
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Δε μ' αρέσει να τσουβαλιάζω τους ανθρώπους, δε βγαίνουν όλοι απ το ίδιο καλούπι. Υπάρχουν γυναίκες που κοιτούν την ομορφιά (μπράτσα/σώμα), άλλες τα φράγκα, άλλες τον θέλουν καλό παιδί για να χουν το κεφάλι τους ήσυχο και ν αποκατασταθούν, άλλες θέλουν έξυπνο και intellectuel, άλλες μαζοχίζονται γουστάροντας αλητάμπουρες κλπ. Ανάλογα υπάρχουν άντρες που ψάχνουν ό,τι κάτσει να πηδηξουν, άλλοι θέλουν δίμετρη μοντέλα, άλλοι θέλουν σύντροφο και στα δύσκολα, άλλοι προίκα και διαμέρισμα, άλλοι έμπειρη, άλλοι άβγαλτη κλπκλπ, Αναλόγως τις ανάγκες του καθενός στη συγκεκριμένη στιγμή.
    Γενικά, επιτυχία, αυτοπεποίθηση, εξυπνάδα και ομορφιά είναι γνωρίσματα που ελκύουν και τα 2 φύλα. Προσωπικά, θέλω εξυπνάδα, χιούμορ, εμφάνιση που να με ελκύει, καλή επαγγελματική κατάσταση ή έστω προσπάθεια για κάτι τέτοιο (όχι μιζέρια μπουχουχουυυ με κατατρέχουν και είμαι άνεργος 150 έτη) και αισιοδοξία. Και πάθος. Πολύ. όχι μόνο για μένα, για καθετί που τον ενδιαφέρει στη ζωή. Δε γουστάρω τους κοιμίσηδες.

Και φτάνει με το θάψιμο των γυναικών που αναζητούν πλουσίους. Στο φινάλε, ο καθείς και οι επιλογές του.

Senior Member
    Είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό που ρωτάς,και εξαρτάται όχι μόνο από το τί θεωρεί κάθε γυναίκα σέξι αλλά και από τον άντρα που έχει απέναντι της! Εννοώ οτι,για μένα προσωπικα,δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικα που καθιστούν κάποιον σέξι. Μπορει σε κάποιον να θεωρώ σέξι το χαμόγελό του,τις ρυτίδες εκφρασης,το ντύσιμο,τον τρόπο που μιλάει,τον τρόπο που καπνίζει,η ακόμα και το να τον δω να κλαίει, να πλενει πιάτα, να κρατάει αγκαλιά ένα μωρό η να παίζει ποδόσφαιρο! Σίγουρα υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που θεωρούν σέξι αποκλειστικά κ μόνο τους κοιλιακούς φέτες,το πορτοφολι-χρηματοκιβώτιο και τα σχετικά,όπως άλλωστε υπάρχουν κ πολλοί άντρες με ανάλογες απόψεις περί του τι είναι σέξι....

Senior Member
    Σέξι δεν είναι απαραίτητα η ωραία γυναίκα, η πλούσια, η ψηλή, η κοντή, κ.λ.π. αλλά όποια νιώθει σέξι.

Senior Member
    καλα μη λεμε μαλακιες τωρα
    αν καποια δεν ακολουθει τις "τασεις" της εποχης τη λενε μπαζακι και αλλα ομορφα λογακια
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    βασικα για μενα ρολο σε μια γυναικα παιζει περισσοτερο να σ δειχνει οτι ειναι ανθρωποσ και μπορεισ να τν εμπιστευτεισ....το να ειναι απλωσ ομορφη και να μν εχεισ κατι γι αυτη επειδη με τν τροπο τησ δε σε βοηθα να νοιωσεισ κατι γι αυτη, δεν εχει νοημα...στην ουσια ειναι σα να εχεισ σχεση με ενα κουτι..

τι κάνει κανείς για να γλυτώσει από κόλλημα γυναίκας?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    τι κάνει κανείς για να γλυτώσει από κόλλημα γυναίκας?
    σε πρωτη φαση, την αποφευγει. αν δεν ειναι ενοχλητικη, δεν χρειαζεται να την προσβαλλει.
    αν γινει ενοχλητικη, της λεει οσο πιο ευγενικα μπορει οτι δεν ενδιαφερεται.
    αν δεν πιασει κι αυτο, απλα την γειωνει. δεν σηκωνει τηλεφωνα και εξαφανιζεται. ;)
    αν μιλαμε για εκρυθμες καταστασεις, υπαρχουν και τα ασφαλιστικα μετρα..

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Ή της λέει ψέματα ότι έχει κάποια μεταδοτική ασθένεια
    και κόβει λάσπη.... χαχαχα!!!

μαλιστα!!νομιζω με τοσες απαντησεις πηρα τις απαντησεις μου !!ευχαριστω!!

Senior Member
    Σιγουρα ακουγετε σαν θεμα κουτσομπολιστικου περιοδικου αλλα πραγματικα θα ηθελα να ακουσω τι θεωρει μια γυναικα σεξυ σε εναν αντρα
    τι την ελκυει?θα ηθελα να ακουσω αποψεις!!!
    δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά, σίγουρα υπάρχουν δυό τρία κολπάκια αλλά κ πάλι είναι στο κάθε άνθρωπο αυτό. Στον ένα μπορεί να είναι το χαμόγελό του, στον άλλο το βλέμμα του, σε κάποιον άλλο το μυαλό του.. πολλά μπορεί να παίξουν ρόλο. Εγώ θεωρώ πως πρέπει ο καθένας να είναι ο εαυτός του, να μη γνωρίζουμε άλλα άτομα στην αρχή κ ξαφνικά μετά από καιρό αναρωτιόμαστε: Μα καλά.. πως άλλαξε έτσι αυτός/ή? Δεν ήταν έτσι! Το θέμα είναι εσύ τι πιστεύεις ότι προσελκύει μια γυναίκα σε σένα? Ποιό είναι το ατού σου? Μπορεί ένας άντρας ή μια γυναίκα αντίστοιχα. να μην είναι τόσο εμφανίσιμοι αλλά να έχουν κάτι που τραβάει τους άλλους, είτε αυτό λέγεται αυτοποεποίθηση είτε ένα ωραίο κ ειλικρινές χαμόγελο, είτε τα μάτια... Άλλωστε φίλε μου, στο τέλος, μέσα σε μια σχεση θα βγει ο πραγματικός σου εαυτός, οπότε ποιός ο λόγος για τρικ?

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast