Για την Χρύσα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Ευχαριστω κοριτσι μου, ψαχνω τροπους να μην σκεφτομαι καθολου..με ποναει πολυ..
    Το καταλαβαινω, ειναι νωπο ακομα... Θα περασει! Ο χρονος λενε οτι ειναι ο καλυτερος γιατρος!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Το καταλαβαινω, ειναι νωπο ακομα... Θα περασει! Ο χρονος λενε οτι ειναι ο καλυτερος γιατρος!
    Δεν ξερω τελικα..μπορει, γενικως εχω μια δυσκολια με τις απωλειες. Δυσκολευομαι να το παρω αποφαση. Βεβαια, ο θανατος ειναι κατι οριστικο, δεν αφηνει περιθωριο επιστροφης..

Senior Member
    Δεν ξερω τελικα..μπορει, γενικως εχω μια δυσκολια με τις απωλειες. Δυσκολευομαι να το παρω αποφαση. Βεβαια, ο θανατος ειναι κατι οριστικο, δεν αφηνει περιθωριο επιστροφης..
    Ολοι αντιμετωπιζουμε δυσκολια στην αποδοχη μιας απωλειας αλλα αν σ'εσενα ειναι σε τρομερα εντονο βαθμο, ισως και να οφειλεται στο γεγονος οτι εχασες τον πατερα σου τοσο προωρα... Να μια καλη ευκαιρια (αν δεν το εχεις ηδη κανει) να το συζητησεις με καποιον ψυχολογο! Θα σε βοηθησει να το διαχειριζεσαι καλυτερα ολο αυτο με τις απωλειες αφου σε πληττουν τοσο βαθια οπως λες!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Ολοι αντιμετωπιζουμε δυσκολια στην αποδοχη μιας απωλειας αλλα αν σ'εσενα ειναι σε τρομερα εντονο βαθμο, ισως και να οφειλεται στο γεγονος οτι εχασες τον πατερα σου τοσο προωρα... Να μια καλη ευκαιρια (αν δεν το εχεις ηδη κανει) να το συζητησεις με καποιον ψυχολογο! Θα σε βοηθησει να το διαχειριζεσαι καλυτερα ολο αυτο με τις απωλειες αφου σε πληττουν τοσο βαθια οπως λες!
    Ειναι εντονο οταν αντιμετωπιζω απωλεια απο θανατο, εχει σχεση με τον θανατο του πατερα μου σιγουρα, δεν ειναι εντονο οταν αντιμετωπιζω χωρισμο, γιατι εκει οταν φτασω στην απομυθοποιηση, εχει τελιωσει για μενα..

Senior Member
    Ειναι εντονο οταν αντιμετωπιζω απωλεια απο θανατο, εχει σχεση με τον θανατο του πατερα μου σιγουρα, δεν ειναι εντονο οταν αντιμετωπιζω χωρισμο, γιατι εκει οταν φτασω στην απομυθοποιηση, εχει τελιωσει για μενα..
    Μα για απωλεια θανατου μιλαω κι εγω...

Senior Member
    Μα για απωλεια θανατου μιλαω κι εγω...
    ναι, εχει στιγματισει τη ζωη μου τελικα, ημουν πολυ μικρη και δεν το δουλεψα τοτε οπως επρεπε..και φοβαμαι παντα οτι ό,τι και να γινει, οσο ευτυχισμενοι και να ειμαστε,,,θα γινει κατι κακο και θα τα χαλασει ολα. Ξερω οτι δεν ισχυει αυτο..αλλα μου εχει μεινει το αγχος αυτο..απο τοτε..

Senior Member
    ναι, εχει στιγματισει τη ζωη μου τελικα, ημουν πολυ μικρη και δεν το δουλεψα τοτε οπως επρεπε..και φοβαμαι παντα οτι ό,τι και να γινει, οσο ευτυχισμενοι και να ειμαστε,,,θα γινει κατι κακο και θα τα χαλασει ολα. Ξερω οτι δεν ισχυει αυτο..αλλα μου εχει μεινει το αγχος αυτο..απο τοτε..
    Δεν πειραζει... διορθωνεται ακομα και τωρα αρκει να το συζητησεις εκει που πρεπει!

Senior Member
    Δεν πειραζει... διορθωνεται ακομα και τωρα αρκει να το συζητησεις εκει που πρεπει!
    Εισαι παντα τοσο αισιοδοξη! Σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα!

Senior Member
    Συλλυπητήρια julias για την ξαδέρφη σου! Το μόνο που μπορώ να πω τη συγκεκριμένη στιγμή είναι πως ελπίζω να μην υπέφερε πάρα πολύ, και την ευχή τα παιδιά της να έχουν γύρω τους ανθρώπους που να τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν την απώλεια με σταθερότητα και αγάπη και να προοδεύσουν στη ζωή τους.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Συλλυπητήρια julias για την ξαδέρφη σου! Το μόνο που μπορώ να πω τη συγκεκριμένη στιγμή είναι πως ελπίζω να μην υπέφερε πάρα πολύ, και την ευχή τα παιδιά της να έχουν γύρω τους ανθρώπους που να τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν την απώλεια με σταθερότητα και αγάπη και να προοδεύσουν στη ζωή τους.
    Ευχαριστώ κοπελα μου, οχι δεν υπεφερε πολυ, ηταν πολυ γρηγορο..προσπαθω να μην το σκεφτομαι...με αγαπουσε πολυ...Ασε γιατι και σημερα ειναι η επετειος του θανατου του πατερα μου, και καθε χρονο τετοια μερα, ζω αποτην αρχη το πρωινο εκεινο που εφυγε και δεν ξαναγυρισε ποτε..

Senior Member
    Σε λιγες μερες θα γινει το μνημοσυνο για τις 40 μερες απο τοτε που εφυγε..Βουβος ο πονος μου και διαρκης..Οταν νυχτωνει, ειναι πιο εντονος..λες και συμμαχεί με τη νυχτα...Πού να εισαι τωρα Χρυσα? Που?

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    julias, έχω δει καιρό τώρα το πρώτο μήνυμά σου για την πρόωρη και άδικη απώλεια
    της αγαπημένης σου εξαδέλφης,
    αλλά νιώθοντας κάποια αμηχανία μπροστά σε κάτι τόσο σοβαρό
    δεν ήξερα τι να σου γράψω.
    Πόσο μάλλον σε σένα που φαίνεται ότι η σχέση σας δεν ήταν τυπικά συγγενική,
    αλλά ότι νοιαζόσουν ουσιαστικά για εκείνη.
    Νομίζω ότι η λύπη είναι αναπόφευκτη,
    αλλά το ενδιαφέρον κάποιες φορές για τα παιδιά της
    θα είναι σημαντική βοήθεια γι' αυτά
    και θα σε κάνει να νιώθεις καλά.
    Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί και να θυμάστε τα καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    julias, έχω δει καιρό τώρα το πρώτο μήνυμά σου για την πρόωρη και άδικη απώλεια
    της αγαπημένης σου εξαδέλφης,
    αλλά νιώθοντας κάποια αμηχανία μπροστά σε κάτι τόσο σοβαρό
    δεν ήξερα τι να σου γράψω.
    Πόσο μάλλον σε σένα που φαίνεται ότι η σχέση σας δεν ήταν τυπικά συγγενική,
    αλλά ότι νοιαζόσουν ουσιαστικά για εκείνη.
    Νομίζω ότι η λύπη είναι αναπόφευκτη,
    αλλά το ενδιαφέρον κάποιες φορές για τα παιδιά της
    θα είναι σημαντική βοήθεια γι' αυτά
    και θα σε κάνει να νιώθεις καλά.
    Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί και να θυμάστε τα καλά.
    Ευχαριστω κοριτσι μου, ναι, με αγαπουσε πολυ και με νοιαζοταν...και αυτο ειναι που με ποναει περισσοτερο..Δεν ειναι πολλοι οι ανθρωποι που μας νοιαζονται αληθινα, και αν φευγουν κιολας..ας τα να πανε..

Page 2 of 2 FirstFirst 12