Τι σκέφτεστε; - Page 722
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 722 of 1532 FirstFirst ... 2226226727127207217227237247327728221222 ... LastLast
Results 10,816 to 10,830 of 22967
    Senior Member
    και ποιος δεν έχει νιώσει κάποιες στιγμές ότι τον απορρίπτουν ή ασυγκράτητη οργή με τη μοναξιά του,όμως εάν ψάξεις βαθιά στην ψυχή σου θα βρεις το δρόμο σου,Στην πραγματικότητα κ να θέλουμε να το βάλουμε στα πόδια που μπορούμε να κρυφτούμε?άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο κ ζήσε ,ευτυχώς έχουμε κρυμμένες δυνάμεις .

Banned
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    και ποιος δεν έχει νιώσει κάποιες στιγμές ότι τον απορρίπτουν ή ασυγκράτητη οργή με τη μοναξιά του,όμως εάν ψάξεις βαθιά στην ψυχή σου θα βρεις το δρόμο σου,Στην πραγματικότητα κ να θέλουμε να το βάλουμε στα πόδια που μπορούμε να κρυφτούμε?άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο κ ζήσε ,ευτυχώς έχουμε κρυμμένες δυνάμεις .
    Μακάρι αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο.....

Senior Member
    Δεν πέφτουμε τα ανάσκελα εάν δεν έρθει κάτι όπως το θέλουμε.η ζωή μπορεί να πάρει άλλο νόημα εάν της δώσουμε νέο ορισμό.Ας πούμε τη ζωή" εκτίμηση" για αυτά που μας μαθαίνει.Εμπιστοσύνη στον εαυτό σου κ όλα βαίνουν καλός!ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Πρώτα αυτός δεν σέβεται εμένα αφού νιώθω χάλια τελείως που είμαι μόνη μου, και μετά δεν τον σέβομαι εγώ. Τι έχει πιο πολλή σημασία; Να με βοηθήσει να ανέβω ο άλλος από τον πάτο, ή να καλοπεράσει αυτός κάτι που κάνει πάντα; Αλλά έτσι έχουμε καταντήσει, απάνθρωποι.
    Ό,τι χρώμα και νά'χει η φόρτιση μπορούμε να την μετασχηματίσουμε σε θετική ενέργεια. Ακόμη και με ταπεινά μέσα. Αρκεί να αφουγκραστούμε την ανάγκη που βρίσκεται πίσω από την αφορμή
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    καλημερα σε ολους,να εχετε ολοι μια υπεροχη μερα:)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Θα πάω στο νεκροταφείο σήμερα...πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό και θα παρηγορηθώ...θέλω να δω τη γιαγιά μου κι είναι πλέον το μόνο μέρος που μπορώ να τη δω...Αλλά πριν πάω πρέπει να ρωτήσω τους γονείς μου αν είναι εντάξει η φωτογραφία ή αν θέλει αλλαγή, ο ήλιος την καταστρέφει κάθε φορά...και θέλω να τη δω καλή αλλιώς δεν θα με βοηθήσει...ευτυχώς νυχτώνει αργά αλλά να μην ξεχάσω να πάρω μαζί μου οπωσδήποτε νερό και καπέλο, δεν αντέχεται τόση ώρα η έκθεση στον ήλιο και την προτελευταία φορά δεν άντεχα χωρίς νερό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    δεν σκεφτομαι τιποτα, μοο το αυριο.. αυριο θα χασω ολη τη μερα μου πολυ τρεχαλα για μαλακιες..
    γιατι διαλεξαν εμενα? ασε που δεν πληρωνουν κιολας
    πολυ ****** και δεν θα βγαλω και φραγκο! :/
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    ψαχνεται ο κοσμος για διαδυκτυακα ξεκατινιασματα και δεν εχω καμιααααααααααααααααα ορεξη! :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    δεν σκεφτομαι τιποτα, μοο το αυριο.. αυριο θα χασω ολη τη μερα μου πολυ τρεχαλα για μαλακιες..
    γιατι διαλεξαν εμενα? ασε που δεν πληρωνουν κιολας
    πολυ ****** και δεν θα βγαλω και φραγκο! :/
    να υποθέσω λες για τις εκλογές ε; και εμένα με κάλεσαν στην εφορευτικη αλλά δεν θα παω χρησιμοποίησα το άλλοθι του φοιτητή και γλύτωσα.

Senior Member
    χαχα θωμα εγω τι αλλοθι να χρησιμοποιουσα που δεν κανω τιποτα? :Ρ
    καλος εισαι εσυ! καλα εκανες και δεν πας

Senior Member
    μα ότι και να πεις σε αφήνουνε. σε εμένα είχε έρθει έναν αστυνομικός σπίτι να με ενημερώσει και εγώ είπα απλά ότι είμαι φοιτητής και δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ. έπρεπε να πεις κάτι τίποτα δεν θα σε έκαναν.

Senior Member
    δεν ερχονται μπατσοι στο σπιτι μου..
    μου το στειλανε και δν μου κοψε να παω στην μπατσαρια να πω το οτιδηποτε :Ρ
    δεν βαριεσαι
    θα περασει ;)

Senior Member
    το μόνο που εχω να πω είναι κουράγιο μια μέρα είναι θα περάσει.

Banned
    Σκέφτομαι την κακία που έχει ο κόσμος.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Σκέφτομαι την κακία που έχει ο κόσμος.........
    ο Σωκράτης έλεγε: "κανένας δεν είναι με την θέλησή του κακός" γιατί η κακία είναι η αρρώστια της άγνοιας
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις