Results 271 to 285 of 313
Thread: Που είναι η ΕΛΠΙΔΑ , οεο;
-
08-05-2012, 23:56 #271
Ναι όντως δεν ξέρω. Και αυτό που έγραψα δεν πήγαινε για σένα ούτε για τη Joann, που δεν ξέρει όλοκληρη την ιστορία. Όμως έχω δεχθεί κριτική και από κάποιους που δεν έπρεπε- γιατί ούτε ξέρουν, ούτε καταλαβαίνουν και ό,τι λένε είναι από την πλευρά της ασφάλειας... Και που δεν πιστεύουν πως μπορεί να ισχύουν όλα αυτά.. Και αισθάνομαι πικρία. Εντελώς ειλικρινά... Όπως θα αισθανόταν καθένας όταν τον περνούσαν για μαλάκα επειδή νιώθει έτσι , και που δεν τον πιστεύουν καν ότι τα πράγματα είναι έτσι. Όταν σου λένε δεν μπορεί... Φταις και εσύ.
Τέσπα, δεν είναι και η καταλληλότερη στιγμή άλλωστε... Δεν είμαι καθόλου καλά
- 09-05-2012, 00:03 #272
Εγω προσωπικα σε πιστευω και βλεπω ποσο αγωνιζεσε κι εχεις ολα τα δικια του κοσμου γιατι προσπαθεις μεσα σε εναν κοσμο σκατενιο που η αξια εχει μικρη αξια......αλλα τον δρομο σου θα τον βρεις .....στο λεω απο πειρα....απλα μη το βαζεις κατω....τι να κανουμε αν πρεπει να περασεις μεσα απτην φωτια για να ζησεις.....θα περασεις....
09-05-2012, 00:09 #273
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Και τι έγινε αν δέχτηκες κριτική από κάποιους;
Oι σχέσεις με τους άλλους έχουν εντάσεις και καμιά φορά,
ακόμα κι αν αρχικά η κριτική μας ενοχλεί,
μετά από καιρό -δε λέω πάντα- μπορεί να καταλάβουμε ότι ήταν καλοπροαίρετη...
Αλήθεια σε κακή κατάσταση είναι πολύς κόσμος έτσι όπως είναι τα πράγματα...
προσπάθησε λίγο να ηρεμήσεις... προσωρινά... και βλέπεις τι γίνεται αύριο...
Άσ' το μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι, αλλά μην το βάζεις και κάτω...
09-05-2012, 00:15 #274
09-05-2012, 00:35 #275
ναι βρε παιδι μου αλλα τελευταια τα νεα παιδια τα εχουν πνιξει απο παντου....εχουν τα πιο πολλα προσοντα απο καθε αλλη γενια και ευκαιριες μηδεν.....
09-05-2012, 02:19 #276
Φοβάμαι πολύ πως το χάνω το μυαλό μου. Είχα περίπου 2,5 χρόνια να αισθανθώ τόσο πάτος.... Πάντα πάτος ήμουν δεν λέω... Αλλά τόσο πάτος είχα να νιώσω από τον Ιανουάριο του 2010 που είχα έναν άσχημο χωρισμό.
Και για το σήμερα δεν ξέρω με ποιον να τα βάλω... Να τα βάλω με τους πολιτικούς; Να τα βάλω με τον δικό μου (για όσο παραμείνει "δικός μου" , που δεν το βλέπω για πολύ) ο οποίος δεν ακολούθησε στη Ρόδο επειδή δεν ήθελε να αφήσει τη μάνα του; Να τα βάλω με τη μάνα του που επειδή "είμαι ακατάστατη και βρωμιάρα" ουσιαστικά με έδιωξε- αφού η μόνη λύση πια (λόγω οικονομικού μια και δεν είχαμε ούτε για το ενοίκιο) ήταν να μέναμε λίγο όλοι μαζί μέχρι να δούμε τι θα γίνει...
Ποιος φταίει που τα έχασα όλα και ήρθα στη Ρόδο; Φταίνε όλοι μαζί; Φταίει κάποιος συγκεκριμένος; Γιατί αν είχαμε δουλειές μαζί θα ήμασταν, από την πλευρά μου τουλάχιστον υπήρχε μεγάλη αγάπη... Τώρα υπάρχει και πικρία... Και πόνος, και απόγνωση. Και λύπη, και θυμός... Και ένα μεγάλο γιατί! Γιατί αναπάντητο...
Το μεγαλύτερο μου όνειρο ήταν να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου να είναι η οικογένεια μου. Η οικογένεια που δεν είχα... Η οικογένεια που δεν με αγκάλιασε...
Και για λίγο ήταν, και έκανα μεγάλα όνειρα... Η μάνα του που τώρα λέει για μένα τα χειρότερα μου είχε πει να τη βλέπω σα δική μου μάνα- και το πίστεψα. Και μετά με πλήγωσε... Λίγο καιρό μετά αφότου άρχισα να μένω με το Χρήστο άρχισε να λέει για μένα άσχημα πράγματα, και ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Εγώ είχα κρατήσει την υπόσχεση, εγώ πίστεψα, εμπιστεύθηκα και είχα την ψυχή μου ανοικτή. Για να ακούσω μετά ένα σωρό ανυπόστατα...
Δεν ξέρω, κάποιοι μ είπαν πως αντέδρασε έτσι επειδή της "έκλεψα το γιο της". Τώρα αυτή είναι μια χαρά. Δε λυπήθηκε, δεν ρώτησε ποτέ αν είμαι καλά ή όχι, και φυσικά δεν έμαθε ποτέ τι συμβαίνει σε μένα ΚΑΙ εξαιτίας της. Δε λέω σκέτο εξαιτίας της γιατί φταίνε και άλλοι.
Στο Χρήστο του την είπα επειδή ποτέ μα ποτέ δεν πήρε το μέρος μου- άσχετα αν εκείνος ισχυρίζεται το αντίθετο- και επειδή ποτέ δεν την έκρινε για την επιλογή που πήρε να μη μας βοηθήσει. Για την ιστορία εγώ ως τότε πλήρωνα το νοίκι με βοήθεια των γονιών μου, και όταν μαγείρευα με τα χρήματα των γονιών μου μαγείρευα για όλους- και για εκείνη π με αποκάλεσε βρωμιάρα και μου αρνήθηκε τη βοήθεια... Ο Χρήστος όμως δεν την έκρινε ποτέ για τις επιλογές της. Δε θα της άλλαζε τη γνώμη, αλλά τουλάχιστον θα γνώριζε πως οι πράξεις της είχαν ολέθριες συνέπειες. Εγώ αν ήξερα πως και εξαιτίας μου βασανίζεται ένας άνθρωπος θα ένιωθα πολύ άσχημα. Δυστυχώς αυτή η γρία όμως δεν έχει συνείδηση και απλώς είναι πιο χαρούμενη και από 15χρόνο και ο μήνας έχει 9...
Ο πατέρας μου σήμερα μου είπε να με πάει σε ψυχίατρο να αρχίσω πάλι φάρμακα. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι, εγώ είμαι που έχω το πρόβλημα και τα φάρμακα θα με "αλλάξουν", ή άλλοι μου κατέστρεψαν την ζωή;
Σήμερα δεν το κόβω να κοιμάμαι... Δεν μπορώ... Όταν είμαι έτσι, καθόλου ήσυχη δεν γίνεται. Και τέτοιο χάλι έχω να αντιμετωπίσω 2,5 χρόνια
09-05-2012, 04:28 #277
Και που καταλήξαμε; Να μαλώνω μαζί του και στο τέλος αυτός να με λέει βόδι πως δεν καταλαβαίνω και δεν τον αφήνω ήσυχο... Και φυσικά δεν μπορώ να κοιμηθώ.... Είμαι βόδι άλλωστε...
09-05-2012, 04:36 #278
καμιά κατηγορία...ειδικά από εμένα που βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια φάση. Ψάχνω συνέχεια για δουλειά και δεν βρίσκω τίποτα. Θέλω εναγωνίως να φύγω από το σπίτι για να μην μαλώνω συνέχεια με την μαμά μου και να ανοίξω τους ορίζοντες μου γνωρίζοντας καινούριους ανθρώπους και κάνοντας καινούρια πράγματα.
Με την δουλειά ξεχνιέσαι κιόλας και μπορείς έτσι να θεραπεύσεις ευκολότερα και την κατάθλιψη
ενώ αν κάθεσαι συνέχεια σπίτι, οι ίδιες θλιβερές σκέψεις περιτριγυρίζουν συνέχεια το μυαλό σου.έτσι γιατί περίεργα την είδα...
09-05-2012, 04:55 #279
09-05-2012, 11:40 #280
την ιστοσελίδα σου την έκλεισες; γιατί; ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.zenhabits.gr/xekiniste-edo/
εσύ γνωρίζεις αρκετά.., αλλά μπορεί να πάρεις καμιά ιδέα!
09-05-2012, 14:14 #281
Καλησπέρα! Γνώμη μου είναι ότι μπορείς να απαιτήσεις από τον φίλο σου και τη μάνα του την χαμένη σου ως προς αυτούς αξιοπρέπεια, να σηκώσεις ανάστημα και να μην τους επιτρέπεις να σε κάνουνε χαλί.
09-05-2012, 15:56 #282
white..μου, έχει απομακρυνθεί πλέον από Θεσ/νικη η donald.. όπου ζούσαν μαζί με τον φίλο της και τη μάνα του για κάποιο διάστημα!
Τώρα βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της στη Ρόδο, σε μια προσπάθειά της για ένα νέο ξεκίνημα!
Αυτός δεν την ακολούθησε, λόγω της μάνας του, οπότε μάλλον προς το παρόν δεν μπορεί να υπάρχει συνέχεια!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
09-05-2012, 22:33 #283
10-05-2012, 00:32 #284
10-05-2012, 00:36 #285
Κορίτσια δεν έμενα με το φίλο μου και τη μάνα του. Μόνοι μας μέναμε. Είχαμε το να μείνουμε όλοι μαζί για λίγο σαν τελευταία λύση. Αλλά εκείνη είπε όχι και είπε καλύτερα να φύγω γιατί είμαι ακατάστατη και βρωμιάρα... Ίσως το μπέρδεμα έγινε από αυτό π έγραψα για το φαί... Πήγαινα και με δικά μου πράγματα μαγειρευα σε κεινη για να φάει και αυτή. Κ εκεί κολλάει το "το φαί που έτρωγε δεν ήτανε βρώμικο;". Και το ενοικιο το πλήρωνα εγώ και όλα σχεδόν φυσικά...
Βασικά σε όσες προσπαθειες έχω κάνει να βρω το δίκιο μου μόνο πάτο έπιασα ψυχικά παρά βρήκα δίκιο..