Τι σκέφτεστε; - Page 744
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 744 of 1532 FirstFirst ... 2446446947347427437447457467547948441244 ... LastLast
Results 11,146 to 11,160 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Νεφελάκη μου... δεν έχω λόγια! Θα σου αφιερώσω ένα αγαπημένο μου κομμάτι, νομίζω θα σου αρέσει...

http://www.youtube.com/watch?v=N939-xgTBrM
    Είμαι εδώ να ξέρεις!
    Βικακυ μου,μου αρεσε πολυ το τραγουδι:) Σε ευχαριστω παρα πολυ(οχι μονο για το τραγουδι),μα για ολα..(ξερεις εσυ).Πως εισαι σημερα?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Οι ειρωνείες να πάψουν..........
    Ποια θεά μιλάει? Για να ξέρω προς τα πού να στρίψω για να προσκυνήσω... :D

Senior Member
    Γκουφυυυυυυυ! Ηρθες πάλιιιιιιι??? :D

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Tους στίχους
    "Πέρασε σήμερα μπροστά μου με το σκύλο της
    και μου γαβγίσανε κι οι δυο ειρωνικά"

και πόσο καλή είμαι και στο να παραλλάζω στίχους
    χεχε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Βικακυ μου,μου αρεσε πολυ το τραγουδι:) Σε ευχαριστω παρα πολυ(οχι μονο για το τραγουδι),μα για ολα..(ξερεις εσυ).Πως εισαι σημερα?
    Καλύτερα από ψυχολογικής άποψης, έλυσα κ τις παρεξηγήσεις που σου έλεγα με το φίλο μου κ νιώθω λίγο ανεβασμένη. Ακόμη κρυωμένη είμαι, από τη μια δουλειά στην άλλη... κ όλο μιλάω στα τηλ. Μη με ευχαριστείς, είπαμε οσο μπορούμε θα στηρίζουμε η μια την άλλη... Εσύ πες μου πως είσαι με τα τρεξίματά σου? Η γιαγιάκα? Ξεκουράστηκες λίγο? Πες μου οτι έφαγες κιόλας!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Tους στίχους
    "Πέρασε σήμερα μπροστά μου με το σκύλο της
    και μου γαβγίσανε κι οι δυο ειρωνικά"

και πόσο καλή είμαι και στο να παραλλάζω στίχους
    χεχε!

Joann είσαι μοναδική! ("εκατό χιλιάδαι δίσκοι"...) :D

Senior Member
    Καλύτερα από ψυχολογικής άποψης, έλυσα κ τις παρεξηγήσεις που σου έλεγα με το φίλο μου κ νιώθω λίγο ανεβασμένη. Ακόμη κρυωμένη είμαι, από τη μια δουλειά στην άλλη... κ όλο μιλάω στα τηλ. Μη με ευχαριστείς, είπαμε οσο μπορούμε θα στηρίζουμε η μια την άλλη... Εσύ πες μου πως είσαι με τα τρεξίματά σου? Η γιαγιάκα? Ξεκουράστηκες λίγο? Πες μου οτι έφαγες κιόλας!!!
    χαιρομαι που εισαι καλυτερα!ευτυχως οι παρεξηγησεις λυνονται(ειτε μικρες ειτε μεγαλες).Πηρες κανενα φαρμακο για το κρυωμα?εγω σημερα δεν ειμαι καλα..καθολου ομως.(εκτος οτι με εχουν τρελανει)εχω κ τις μαυρες μου,κ τωρα επιασα κ γραφω στιχους μηπως κ ξεφυγω λιγο...Η γιαγια ειναι οπως κ χθες,με τη διαφορα οτι γκρινιαζει ακομα περισσοτερο κ δεν παλευεται!!!!!γενικα δεν παλευονται,ολοι μερα τσακωνονται(η γιαγια με τον αδερφο μου)για μαλακιες κ μου εχουν σπασει τα νευρα!!!ευτυχως ξεκουραστηκα σημερα,ηταν πιο χαλαρη η κατασταση απο αποψη ευθυνων κ υποχρεωσεων τουλαχιστον..σημερα εφαγα κιολας:P εκανα γεμιστα(παρολο που δε μου πολυαρεσουν τα εφαγα)..εσυ τι εφαγες?πως πηγε η δουλεια?με τους αλλους τους πονους εισαι καλυτερα??
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Joann είσαι μοναδική! ("εκατό χιλιάδαι δίσκοι"...) :D
    Goofy, είσαι μοναδική επειδή παραδέχεσαι το ταλέντο μου...
    άλλες "εκατό χιλιάδαι δίσκοι"...

άντε πάμε για πλατινένιο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    χαιρομαι που εισαι καλυτερα!ευτυχως οι παρεξηγησεις λυνονται(ειτε μικρες ειτε μεγαλες).Πηρες κανενα φαρμακο για το κρυωμα?εγω σημερα δεν ειμαι καλα..καθολου ομως.(εκτος οτι με εχουν τρελανει)εχω κ τις μαυρες μου,κ τωρα επιασα κ γραφω στιχους μηπως κ ξεφυγω λιγο...Η γιαγια ειναι οπως κ χθες,με τη διαφορα οτι γκρινιαζει ακομα περισσοτερο κ δεν παλευεται!!!!!γενικα δεν παλευονται,ολοι μερα τσακωνονται(η γιαγια με τον αδερφο μου)για μαλακιες κ μου εχουν σπασει τα νευρα!!!ευτυχως ξεκουραστηκα σημερα,ηταν πιο χαλαρη η κατασταση απο αποψη ευθυνων κ υποχρεωσεων τουλαχιστον..σημερα εφαγα κιολας:P εκανα γεμιστα(παρολο που δε μου πολυαρεσουν τα εφαγα)..εσυ τι εφαγες?πως πηγε η δουλεια?με τους αλλους τους πονους εισαι καλυτερα??
    Για το κρύωμα όχι δε πήρα κάτι, μόνο ρακόμελα πίνω κ νομίζω λειτουργεί! Οι άλλοι πόνοι ευτυχώς καλυτέρεψαν! Δεν έχω φάει κάτι ακόμη, αυτό περιμένω, να σχολάσω να πάω να φάω, να ετοιμαστώ κ να πάω στην άλλη δουλειά. Νομίζω πως από τους στίχους σου κ τα τραγούδια που είδα, καταλαβαίνω γιατί είσαι στις μαύρες σου. Τι να πω κοριτσάκι μου, σε τέτοιες περιπτώσεις ειλικρινά τα λόγια πέφτουν στο πάτωμα! Το μόνο που θα πω, άθλιο κ σπαστικό, που κι εγώ όταν το ακούω τρελαίνομαι... είναι πως ο χρόνος γιατρεύει πληγές! Συγγνώμη που δε ξέρω τι άλλο να πω, μακάρι να είμασταν κοντά, να περνούσαμε καλύτερα!

Senior Member
    Για το κρύωμα όχι δε πήρα κάτι, μόνο ρακόμελα πίνω κ νομίζω λειτουργεί! Οι άλλοι πόνοι ευτυχώς καλυτέρεψαν! Δεν έχω φάει κάτι ακόμη, αυτό περιμένω, να σχολάσω να πάω να φάω, να ετοιμαστώ κ να πάω στην άλλη δουλειά. Νομίζω πως από τους στίχους σου κ τα τραγούδια που είδα, καταλαβαίνω γιατί είσαι στις μαύρες σου. Τι να πω κοριτσάκι μου, σε τέτοιες περιπτώσεις ειλικρινά τα λόγια πέφτουν στο πάτωμα! Το μόνο που θα πω, άθλιο κ σπαστικό, που κι εγώ όταν το ακούω τρελαίνομαι... είναι πως ο χρόνος γιατρεύει πληγές! Συγγνώμη που δε ξέρω τι άλλο να πω, μακάρι να είμασταν κοντά, να περνούσαμε καλύτερα!
    Καλε αλιμονο,τι ζητας συγνωμη?Λογικο ειναι να μην ξερεις τι να πεις,ουτε εγω ξερω.. :P Αχ αυτο ρητο προσπαθω εδω κ παρα μα παρα πολυ καιρο να το πιστεψω μα δεν μπορω..λες να ισχυει??(δεν το πιστευω καθολου),τι να πω..ουτε εγω ξερω..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Κάπως έτσι είναι, σα νόμος της φύσης... δε ξέρω πως να το εξηγήσω, ίσως δε φεύγει τελείως ο πόνος, απλά δε πονάς τόσο νομίζω, δε ξέρω... από ανάλογες περιπτώσεις ότι γνωρίζω!

Senior Member
    Κάπως έτσι είναι, σα νόμος της φύσης... δε ξέρω πως να το εξηγήσω, ίσως δε φεύγει τελείως ο πόνος, απλά δε πονάς τόσο νομίζω, δε ξέρω... από ανάλογες περιπτώσεις ότι γνωρίζω!
    Θα δειξει..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    .....ωραια συζητηση..οι εσωτερικες πλυσεις απαγορευονται οχι οι εξωτερικες.
    Ούτε οι εσωτερικές πλύσεις απαγορεύονται όταν γίνονται με χαμομήλι....

Banned
    σκεφτομαι πως σε λενε Γιωργο "Γερμανο" Γερμενη και παιζεις σε μπλακ μεταλ συγκροτημα (κι οχι ντεθ μεταλ οπως ειπαν οι αγραμματοι στα καναλια) με τα παιδια απ'το λυκειο. παιζετε αρκετα χρονια και γινατε γνωστη μπαντα, κυκλοφορειτε δισκους και χωνετε και νορβηγους μεσα. μεχρι που εκλεγεσαι βολευτης και λες το εγερθητι. αυτο ηταν εγινες φιρμα σουπερσταρ και σε καλεσε μεχρι κι ο Θεμος! εκτος απ'τον Καιαδα και το μουστακι του Γιαννη του Λαγου, ξεχωριζουμε και Ηλια Κασιδιαρη τον street fighter γεωπονο -δωσε πονο- που γραφει και λογοτεχνηματα. ειναι ακριβως αυτο που θελουν ολες για να νιωσουν λιγο ζωντανες μεσα τους. μετανιωσα πραγματικα που δεν ανηκα Χρυση Αυγη να κατεβαινα κι εγω μαζι τους, γιατι και λεφτα προσφερουν, και γκομενακια αγρια, και δημοσιοτητα, και φυσικα αλληλεγγυη! εχω τουλαχιστον δευτερη ευκαιρια να τους ψηφισω τελη ιουνιου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ούτε οι εσωτερικές πλύσεις απαγορεύονται όταν γίνονται με χαμομήλι....
    ναι φυσικα,εννοουσα με προιοντα γενικου εμποριου.