Το θέμα της ημέρας - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 196 FirstFirst ... 242505152535462102152 ... LastLast
Results 766 to 780 of 2930
    Senior Member
    του χρονου να μας φερεις απο τις ελιτσες που εκοψες Μαρκελα μουυυυυυυυ ))

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Αχ βρε μαρκέλα, επιτελείς κοινωνικό έργο! Να μας ζήσεις!
    σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου! έτσι να φανεί ότι τίποτα δεν χάνεται! ο κόσμος να ξεφύγει απ' την απελπισία του "τί θα κάνω τώρα;"
    πάντα υπάρχει κάτι να γίνει! οι σοφοί έλληνες έλεγαν, πως κάθε κακό κρύβει και τα καλά του! Όλα μπορούν να γίνουν έστω κι απ' την αρχή!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    του χρονου να μας φερεις απο τις ελιτσες που εκοψες Μαρκελα μουυυυυυυυ ))
    δεν ξέρω αν κρύβει ειρωνεία το ποστ σου, αλλά αν θες να ξέρεις μαζεύω και ελιές αν χρειαστεί και βότανα και χόρτα ξέρω να μαζεύω
    και φυτά ξέρω να καλλιεργώ..και ζώα να φροντίζω κι απ' την κόλαση της Αθήνας έφυγα γι' αυτά κι όλα μπορεί να τα κάνει κανείς αρκεί να υπάρχει θέληση!

Senior Member
    τα παιδια εκαναν ονειρα για καριερα βρε Μαρκελα, τωρα να πανε να γινουν αγροτες? Αλλη ζωη ηθελαν...

Senior Member
    τα παιδια εκαναν ονειρα για καριερα βρε Μαρκελα, τωρα να πανε να γινουν αγροτες? Αλλη ζωη ηθελαν...
    φτηνό το επιχείρημα για να περιγράψει την αδιάξοδη κατάσταση όλων αυτών που μόνο καριέρα τελικά δεν μπορούν σήμερα να κάνουν!
    Και μην υποτιμάς τον ρόλο του αγρότη! Δεν το έχω κάνει ποτέ μου, γιατί το σέβομαι, παρ' όλο που κι εγώ κι οι γονείς μου γεννήθηκαν στην Αθήνα!
    Κι αν τελικά τα όνειρα αποδείχτηκαν φούσκες θα κάτσουμε να πεθάνουμε ή θ' αυτοκτονήσουμε ομαδικά;

Senior Member
    Προτείνω το επόμενο "Θέμα της Ημέρας" να είναι "Το φιλί του Ιούδα". Θα έχει πληθώρα αποδεκτών...

Μαρκέλα, ούτε τα μισά απ' όσα ξέρεις εσύ δεν ξέρω να κάνω, αλλά είμαι πρόθυμη να μάθω και λατρεύω τη φύση. Πάντως στη φροντίδα των ζώων είμαι άπιαστη! (εκτός των μεγάλων, που τα φοβάμαι λόγω όγκου). Αλλά είδα ότι και το επάγγελμα ΤΗΣ ψυχολόγου έχει και ζήτηση και φαντασιώσεις... άντε, γεια σου τώρα! τρέχω να προλάβω τις κατατακτήριες! λολ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Προτείνω το επόμενο "Θέμα της Ημέρας" να είναι "Το φιλί του Ιούδα". Θα έχει πληθώρα αποδεκτών...

Μαρκέλα, ούτε τα μισά απ' όσα ξέρεις εσύ δεν ξέρω να κάνω, αλλά είμαι πρόθυμη να μάθω και λατρεύω τη φύση. Πάντως στη φροντίδα των ζώων είμαι άπιαστη! (εκτός των μεγάλων, που τα φοβάμαι λόγω όγκου). Αλλά είδα ότι και το επάγγελμα ΤΗΣ ψυχολόγου έχει και ζήτηση και φαντασιώσεις... άντε, γεια σου τώρα! τρέχω να προλάβω τις κατατακτήριες! λολ!
    Εγω σου προτεινω να παρεις μια κατσαριδα-πετ δεν θελει πολυ φροντιδα και θα ταιριαζε στον τροπο ζωης σου. Αν σου την δωσει στα νευρα την λιωνεις και παιρνεις αλλη

Senior Member
    Εγω σου προτεινω να παρεις μια κατσαριδα-πετ δεν θελει πολυ φροντιδα και θα ταιριαζε στον τροπο ζωης σου. Αν σου την δωσει στα νευρα την λιωνεις και παιρνεις αλλη
    χαχαχαχα!! έτσι είναι αχλ.. όταν δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα.. το διακωμωδούμε το θέμα και μάλιστα
    με το συγκεκριμένο έντομο που ξέρεις πολύ καλά ότι η Γκούφυ το φοβάται. Εγώ το σιχαίνομαι!!

Καλημέρα και σε σένα Γκούφυ και καλή επιτυχία λολολ! Κι όσο για τις δουλειές στο ύπαιθρο να ξέρεις,
    ότι είναι τόσο ενδιαφέρουσες που ούτε ποτέ δεν τις βαριέσαι για η φύση είναι στην φύση μας!
    Σήμερα, μας φαίνονται όλ' αυτά βουνό γιατί έχουμε μάθει να ζούμε με το συμπάθιο παρα-φύση!

Senior Member
    εσυ γιατι θίχτηκες, μπρε? που μου αρέσει η φύση? που φοβάμαι τα μεγάλα ζώα? το έχω ξαναδηλώσει αυτό. γεννήθηκα σε πόλη και δεν είχα την ευκαιρία να εξοικειωθώ με μεγάλα ζώα! ζώα, έτσι? γιατί απ' τα "ζώα", ουουουουουουου! και MSc διαθέτω και PhD! μάλιστα! εκτός βέβαια αν ζηλεύεις που θέλω να γίνω και ψυχολόγα! χαααχαχαχα!

αχ! τι ωραία που ξεκίνησε το Σ/Κ!

Senior Member
    εσυ γιατι θίχτηκες, μπρε? που μου αρέσει η φύση? που φοβάμαι τα μεγάλα ζώα? το έχω ξαναδηλώσει αυτό. γεννήθηκα σε πόλη και δεν είχα την ευκαιρία να εξοικειωθώ με μεγάλα ζώα! ζώα, έτσι? γιατί απ' τα "ζώα", ουουουουουουου! και MSc διαθέτω και PhD! μάλιστα! εκτός βέβαια αν ζηλεύεις που θέλω να γίνω και ψυχολόγα! χαααχαχαχα!

αχ! τι ωραία που ξεκίνησε το Σ/Κ!
    χαχαχαχα!!!.. και Γκούφυ θα σου κάνει μεταβίβαση και θα φαντασιώνεται ότι τον έχεις ερωτευθεί κι εσύ! εκεί να δεις την ψυχοθεραπεία να τραβάει για 10ετία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    χαχαχαχα!!!.. και Γκούφυ θα σου κάνει μεταβίβαση και θα φαντασιώνεται ότι τον έχεις ερωτευθεί κι εσύ! εκεί να δεις την ψυχοθεραπεία να τραβάει για 10ετία!
    τι εννοεις Μαρκελα, αφου ξερεις πως η καρδια μου ειναι μονο δικια σου

Senior Member
    χαχαχαχα!!..σ' ευχαριστώ axl.., με τιμά αυτό που λες, αλλά δυστυχώς δεν θα τους μπορέσω άλλους άνδρες στην ζωή μου..

Senior Member
    ναι, και όλου του FB! χααααααχαχαχα! μπα σε καλό σου, αγαπούλα μου. μ' έκανες και γέλασα! λολ! λολ! λολ!
    αχ, φεύγω πριν με μπανάρει ο μπόγιας.

άντε, γεια σου κόσμε! καλό σαββατοκύριακο! και να διαβάσετε τη "σκέψη" της Christina82. πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα!

Senior Member
    ναι, και όλου του FB! χααααααχαχαχα! μπα σε καλό σου, αγαπούλα μου. μ' έκανες και γέλασα! λολ! λολ! λολ!
    αχ, φεύγω πριν με μπανάρει ο μπόγιας.

άντε, γεια σου κόσμε! καλό σαββατοκύριακο! και να διαβάσετε τη "σκέψη" της Christina82. πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα!
    Εσενα τι σε πειραζει δλδ? :Ρ

Senior Member
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΑΣ ?‏

Posted by Τρικλοποδιά

Ο ατίθασος εφηβικός χαρακτήρας του νεαρού έλληνα πολιτικού, γοήτευσε τη σκληρή καγκελάριο που τώρα προσπαθεί
    με κάθε τρόπο να τον κάνει πρωθυπουργό για να μπορεί να τον βλέπει συχνότερα.

Πολλοί αναλυτές των διεθνών σχέσεων απορούσαν: Για ποιό λόγο η γερμανίδα Καγκελάριος συνεχίζει να επεμβαίνει με τόσο
    προκλητικό τρόπο στα εσωτερικά της χώρας μας; Και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα «εύφλεκτης» προεκλογικής περιόδου
    που διανύουμε, πριμοδοτόντας έμμεσα με κάθε της παρέμβαση, τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί τον κύριο εκφραστή του «αντιμνημονιακού» ρεύματος;

Το να συνέβαινε όλο αυτό από λάθος ή από την χαρακτηριστική κεκτημένη ταχύτητα της σπαστικής Γερμανικής ιδιοσυγκρασίας, ήταν μάλλον
    απίθανο για μια έμπειρη πολιτικό σαν την Άνγκελα Μέρκελ. Διότι, δεν ήταν δυνατόν να μην καταλαβαίνει ότι κάθε απαξιωτική απειλή της,
    κάθε πρόταση για δημοψήφισμα ή κάθε υπεροπτική νουθεσία των τελευταίων εβδομάδων, με στόχο τους Έλληνες, έστελνε μαζικά θυμωμένους
    ψηφοφόρους στον Αλέξη Τσίπρα!

Όμως, όπως συμβαίνει πάντα, η εξήγηση για την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της Frau Angela είναι αυτή που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί:
    Ο Έρωτας! Και μάλιστα ένας έρωτας προς το παρόν, ανεκπλήρωτος, από αυτούς που συναντά κανείς στα αισθηματικά μυθιστορήματα.

Αυτός ο έρωτας είναι που έκανε τη σκληρή γερμανίδα καγκελάριο να μαλακώσει και να ξανανιώσει σαν μικρό κοριτσάκι..
    ..Η αποκάλυψη αυτής της ερωτικής ιστορίας, που απειλεί τις τελευταίες εβδομάδες, να τινάξει στον αέρα τις ισοροπίες της ευροζώνης, έγινε από το στενό της περιβάλλον.
    Μάλλον με την ελπίδα ότι ο νεαρός Αλέξης Τσίπρας με τη βοήθεια όλης αυτής της δυσφήμισης εκ μέρους της ίδιας και των συνεργατών της στην Ελλάδα, θα καταφέρει
    τελικά να εκλεγεί πρωθυπουργός.
    Και τότε εκείνη, θα μπορεί να τον βλέπει συνέχεια, χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία τις πολύωρες συσκέψεις για την κρίση χρέους.
    Όπως δηλαδή έκανε και με την προηγούμενη μεγάλη αγάπη της, τον Νικολά Σαρκοζί.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

protagon.gr

Πηγή

υ.γ. χαχα! ο έρως χρόνια δεν κοιτά.. αλλά η άλλη επειδή ευτυχώς θα μένει με την ελπίδα.. μας συμφέρει ένας τέτοιος ανεκπλήρωτος έρωτας