Τι σκέφτεστε; - Page 758
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 758 of 1532 FirstFirst ... 2586587087487567577587597607688088581258 ... LastLast
Results 11,356 to 11,370 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να πάρω πρωτοβουλίες να με εμπιστευτώ κ να θάψω ένα κομμάτι από το παρελθόν ,δεν θα τα βάζω όλο με τον εαυτό μου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    ε ναι...εάν π.χ. έχεις υπογράψει μια σύμβαση με ένα Ν.Π.Δ.Δ. ως ελεύθερος επαγγελματίας και του προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ουσιαστικά περιμένεις από το Δημόσιο να σε πληρώσει..άρα τρόπον τινά γίνεσαι "υπάλληλος" του κράτους.
    Περισσότερο από τρίμηνο? +κρατίσεις, +τέβε ...δύσκολα αν δέν κάνεις και κάτι άλλο παράλληλα
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Περισσότερο από τρίμηνο? +κρατίσεις, +τέβε ...δύσκολα αν δέν κάνεις και κάτι άλλο παράλληλα
    Το ελληνικό δημόσιο είναι μακράν ο χειρότερος οφειλέτης..χρόνια τώρα..
    εκτός κι αν είσαι μοναχός αγιορείτης ή μεγαλοστέλεχος γνωστής πολυεθνικής ή διαπλεκόμενος υπουργός με ποικιλία χρωμάτων..
    Εκεί σε ξοφλάει και με το παραπάνω. Αλλά δε νομίζω ότι η πιεσμένη ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες ;-ρ
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by void View Post
    ε ναι...εάν π.χ. έχεις υπογράψει μια σύμβαση με ένα Ν.Π.Δ.Δ. ως ελεύθερος επαγγελματίας και του προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ουσιαστικά περιμένεις από το Δημόσιο να σε πληρώσει..άρα τρόπον τινά γίνεσαι "υπάλληλος" του κράτους.
    ναι... αλλά δεν ισχύουν τα ίδια για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν υπογράψει σύμβαση με νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (βλέπε κοινοτικά κονδύλια και ποιοι και πώς τα ...ποκέτιασαν)... Oι συγκεκριμένοι χαρακτηρίζονται ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά ουσιαστικά είναι επιδοτούμενοι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες (όχι μόνο μεγαλοεπιχειρηματίες, αλλά και μικρομεσαίοι)...
    Όταν ακούω για δραστηριότητες του δημοσίου,το μυαλό μου πάει στο ...κακό
    και το συσχετίζω με το χρέος της Ελλάδας...

PS: εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε κανέναν από δω.
    Last edited by Joann; 23-05-2012 at 01:48.

Senior Member
    Πότε θα περάσει αυτή η φάσηηηηηηηηηηηηηηη?

Όσο ζουμε στη φαντασια μας τοσο πιο ευτυχισμενοι ειμαστε. Και την καθε συμπεριφορα των άλλων την προσαρμόζουμε στη φαντασία μας για να μη χαλα η ευτυχία.
    Όσο πιο πολύ η πραγματικοτητα μας δε μας γεμίζει τόσο πιο έντονα ζουμε στη φαντασια μας όπου δημιουργησαμε την ευτυχια που δε βρηκαμε στην πραγματικοτητα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Ποσο χρονων εισαι VickyK? Γιατι εγω ειμαι 47 .. κ με χαλασμενη ηδη ζωη.... κ το οτι δεν εχει κανενας δικαιωμα να σου την χαλαει ετσι ειναι.. μονο που τις ζωες μας μας τις εχουν καταστρεψει τ αλαμογια που μας κυβερνουν.............................
    Είμαι 28, με πολλά χρέη κ εγώ! Κ δυστυχώς όχι όλα δικά μου!! Πληρώνω κ σπασμένα αλλονών, δε μεγάλωσα κ πολύ φυσιολογικά, με πέντε χρόνια να τρέχω σε ψυχολόγους γιατί πάθαινα κρίσεις πανικού... Τι να σου πω... Μόνη μου μένω από δική μου επιλογή κ δε μπορώ να φτιάξω τη ζωή μου! Από αυτή την άποψη, όλους μας κατέστρεψαν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Είμαι 28, με πολλά χρέη κ εγώ! Κ δυστυχώς όχι όλα δικά μου!! Πληρώνω κ σπασμένα αλλονών, δε μεγάλωσα κ πολύ φυσιολογικά, με πέντε χρόνια να τρέχω σε ψυχολόγους γιατί πάθαινα κρίσεις πανικού... Τι να σου πω... Μόνη μου μένω από δική μου επιλογή κ δε μπορώ να φτιάξω τη ζωή μου! Από αυτή την άποψη, όλους μας κατέστρεψαν!
    βικάκη καλημέρα αγαπούλα,μη κολλάς όλα θα φτιάξουν,φιλάκια φιλάκια

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    βικάκη καλημέρα αγαπούλα,μη κολλάς όλα θα φτιάξουν,φιλάκια φιλάκια
    Σ ευχαριστώ πολύ βρε Ηλιαννάκι μου, αλλά πως να μη κολλάω...? Ο καθένας σίγουρα έχει τα δικά του όπως κι εγώ κ εκεί που πάω να πάρω μια ανάσα, να πω κάτι έκανα, έρχεται το τούβλο με χτυπάει κατα κούτελα! Χθες ο ιδιοκτήτης μου, μου είπε αν δε μπορώ να είμαι συνεπής (αφού δε με πληρώνουν, πως να είμαι κ εγώ...) να τον εξοφλήσω κ να βρω άλλο σπίτι... Μείωση δε μου κάνει, μόνο από αρχές του χρόνου λέει κ σιγά τη μείωση, 30Ε. Μα τώρα έχω ανάγκη εγώ! Σκατά... κ ψάχνω κ για δεύτερη δουλειά πάλι!

Senior Member
    Σ ευχαριστώ πολύ βρε Ηλιαννάκι μου, αλλά πως να μη κολλάω...? Ο καθένας σίγουρα έχει τα δικά του όπως κι εγώ κ εκεί που πάω να πάρω μια ανάσα, να πω κάτι έκανα, έρχεται το τούβλο με χτυπάει κατα κούτελα! Χθες ο ιδιοκτήτης μου, μου είπε αν δε μπορώ να είμαι συνεπής (αφού δε με πληρώνουν, πως να είμαι κ εγώ...) να τον εξοφλήσω κ να βρω άλλο σπίτι... Μείωση δε μου κάνει, μόνο από αρχές του χρόνου λέει κ σιγά τη μείωση, 30Ε. Μα τώρα έχω ανάγκη εγώ! Σκατά... κ ψάχνω κ για δεύτερη δουλειά πάλι!
    σου έκανε μείωση για να πω κ εγώ την δικιά μου !ασε ρε βικη από δουλειά εγώ είμαι ανεργη .καταλαβαίνεις? εδώ κ 3μηνες σκ@τ@ ολέ

Senior Member
    Έχεις κ εσύ τα δίκια σου!!! Πως μας κάνανε έτσι ρε γαμώτο!!! Που έχω φτα΄σει σε σημείο να καταριέμαι κ μετά νιώθω ενοχές κ τα παίρνω πίσω! ΠΟυ στους γιατρούς να τα φάνε οι κωλοπολιτικοι! Πάλι το κάνω!!! Ενας ρε πούστη μου! Ένας να έρθει να μείνει μαζί μου, μαζί σου, γενικά σε άτομα που περνάνε δύσκολα να δουνε πως βγαίνουμε περα!!!

Senior Member
    [IMG]Με φόντο το βροχερό Παρίσι τελέστηκε την Κυριακή, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, ο γάμος του πρώην υπουργού και κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου και της εκλεκτής του, Βίκυς Σταμάτη. Το ζευγάρι έφθασε στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε «Τζάγκουαρ». Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Παρισίων Εμμανουήλ και ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Παραβρέθηκαν οι συγγενείς του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη και ελάχιστοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων ο καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος και ο πρώην σύμβουλος του κ. Τσοχατζόπουλου, Νίκος Δημάδης. Κουμπάρος ήταν ο Γάλλος πολιτικός μηχανικός, Μισέλ Καντάς. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons, όπου οι νεόνυμφοι γιόρτασαν την ευτυχία τους ανάμεσα σε κρύσταλλα "σβαρόφσκι"... ενώ οργίαζαν οι φήμες στις τότε gossip τηλεοπτικές εκπομπές και στα περιοδικά, πως ο γάμος κόστισε 2,5 δισ. δραχμές...![/IMG]αστον έξω με 500 ευρώ το μήνα αυτη είναι ποινή ,συμφωνείς?

Senior Member
    Αν συμφωνώ λέει? Άντε κ επειδή είμαι κουβαρντού κάν'τα 700Ε, που ούτε τόσα δεν είναι!!! Τα δάχτυλά του θα φάει κ αυτός κ οι υπόλοιποι! Πουλημένοι! όσα βγάζουμε εμείς το χρόνο, τόσα πέρνουνε αυτοί το μήνα κ παραπάνω!!! @ρχίδια!!!

Senior Member
    ουτε να κοιμηθω δεν μπορω πλεον.. ξυπναω κουρασμενη με πονοκεφαλο απο τους εφιαλτες
    δεν κανω ονειρα πια... αφου οτι θελω οτι μου ανηκει το παιρνει αυτη!
    πρεπει να ξεχασω δεν θελω να σκεφτομαι αλλο...
    κανω προσπαθειες να ξεχαστω με τη μουσικη
    και ολοι μου λενε να τη γαμησω πατοκορφα! και της αξιζει ενα καλο ****** αλλα δεν εχω κουραγιο και δυναμη να κανω τιποτα...
    για σκεψου.. να με ισοπεδωσει ενα 16χρονο πορνιδιο..
    καταντια φιλε μου
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Αν συμφωνώ λέει? Άντε κ επειδή είμαι κουβαρντού κάν'τα 700Ε, που ούτε τόσα δεν είναι!!! Τα δάχτυλά του θα φάει κ αυτός κ οι υπόλοιποι! Πουλημένοι! όσα βγάζουμε εμείς το χρόνο, τόσα πέρνουνε αυτοί το μήνα κ παραπάνω!!! @ρχίδια!!!
    ναι τον έχουν μέσα σε σουίτα για τα μάτια κ μόνο κ σε λίγο βάζω στοίχημα θα βγει κ θα πάει δεύτερο ταξιδι του μέλιτος λουσμένο με σαμπάνιες "ντολτσε βιτα" μόνο γιαυτούς ρε το καταλαβαίνεις .μια ζωή δικιά μας =με 1 μέρα δικιά τους ΑΙ.................Ο
    '