Τι σκέφτεστε; - Page 761
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 761 of 1532 FirstFirst ... 2616617117517597607617627637718118611261 ... LastLast
Results 11,401 to 11,415 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Tο χιτλερ και τους οπαδούς του, το ρατσιστικό τους "ιδεολόγημα"
    και την ευθύνη για την εξόντωση εκατομμυρίων ανθρώπων
    τα έχει κρίνει η ιστορία
    και στο σύνολό της τα έχει καταδικάσει
    και ενίοτε τα εγκλήματά τους έχουν καταδικαστεί
    από διεθνή δικαστήρια
    (όχι ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων εφαρμόστηκαν πάντα).
    Το αν οι σημερινοί νεοναζί βρίσκουν πρόσφορο έδαφος
    εξαιτίας της κατακόρυφης αύξησης της ανεργίας
    και της ανεξέλεγκτης εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα,
    προφασιζόμενοι το ξεκαθάρισμα του τοπίου
    και εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα,
    και την εκμετάλλευση του προβλήματος από τους πολιτικούς για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους,
    χωρίς κανένας τους να δίνει λύσεις επί της ουσίας,
    είναι άλλη ιστορία.
    Last edited by Joann; 24-05-2012 at 13:44.

Senior Member
    ....μπα ποτε προλαβε να τον κρινει......εχουν περασει μονο καμμια 60αρια χρονια!χαχα....να μη θελει αλλα 40....ετσι για να στρογγυλεψει ο αριθμος!

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    H πρόσβαση κι η αναδρομή σε αναρρίθμητες ιστορικές πηγές και ντοκουμέντα είναι διαθέσιμη για όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει.

Senior Member
    ....ναι για οποιον ενδιαφερεται...και ακομα περισσοτερο γιατι μιλαμε για μια εποχη που υπαρχει πληθωρα..ντοκουμεντων ,ακομα και οπτικοακουστικων..και μαρτυριες ανθρωπων που καποιοι απο αυτους ζουν ακομα για να εξιστορησουν τις βιαιοτητες και τις κτηνωδιες.......ωστοσο οι Ελληνες οπαδοι,που σιγουρα εχουν ψαξει αυτα τα ντοκουμεντα φαινεται να τα βρισκουν απολυτα ικανοποιητικα σαν ιδεολογικο υποβαθρο,απλα δεν το λενε ξεκαθαρα ακομα δημοσια....
    θα επρεπε καποιος να τους πει βεβαια οτι τα αρχαιοελληνικα ιδεωδη αλλα και της νεοτερης ελλαδας ειναι απολυτως ξενα με αυτα του ναζισμου και του φασισμου......θα επρεπε να ανατρεξουν στα πρωτα συνταγματα απο τις εθνοσυνελευσεις των Ελληνων που λενε οτι εχουν σαν προτυπα ,για να διαπιστωσουν οτι ηταν υποδειγματα δημοκρατιας και ελευθερης σκεψης.........και η σβαστικα ειναι αρχαιο Ελληνικο συμβολο που βρωμιστικε στα χερια ενος χασαπη.......

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι θέλω άλλες δύο ώρες για να σχολάσω, το κλίμα είναι πολύ βαρύ κ κάνει το κεφάλι μου βαρύτερο! Νιώθω πολύ εξαντλημένη! Ξέρω πως μόλις βγω από εδώ μέσα θα νιώσω καλύτερα! Αχ Παναγία μου...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Eγω παντως απο παντα πιο πολυ φοβομουν τους ελληνες και λοιπους δυτικους κουστουμαρισμενους που συχναζουν σε κυριλε μερη, παρα τους αστεγους και απορους μεταναστες που κοιμουνται μπουλουκια στις πλατειες. Οταν γυρναγα στην πολη μου απο την ΑΘηνα με το τελευταιο λεωφορειο εφευγα απο το ΚΤΕΛ, και επαιρνα το 051 απο τη μενανδρου κατα τις 9.30, μονη, με βαλιτσα, και γυναικα. Ειναι και θεμα τυχης μην πεσεις πανω σε καναν καυγα η κανενα που θελει απεγνωσμενα τη δοση του, αλλα θεμα τυχης ειναι να σου πεσει ο αλλος απο το αντιθετο ρευμα πανω σου με το αυτοκινητο. Ολα αυτα τα φασιστικα και ακραια κινηματα, καλλιεργουν και πατανε πανω στον φοβο, με την λογικη οτι αυτοι προσφερουν ασφαλεια. Και επειτα ερχεται η Χουντα. Και επειδη ηθελες ασφαλεια πουλησες την ελευθερια σου, επειδη φοβασαι αφησες να σε χειριστουν, και επειδη εισαι αμυαλος και ευθυνοφοβος νομιζες οτι δεν υπαρχει αλλη λυση και αφησες αλλους να καθαρισουν για σενα.

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Γεια σου ρε Γιάννη, μ'έφτιαξες πρωί πρωί. Αντίθετα με τον κενό που μένει κενός στον τομέα της πολιτικής ανάλυσης και κρίσης.

Για όποιες ενδιαφέρονται πάρτε αποσπάσματα από Indymedia

"Στην εποχή της κρίσης του καπιταλιστικού συστήματος, της όξυνσης του ταξικού ανταγωνισμού και της καταστολής, επιστρατεύονται από το κυρίαρχο
    κοινωνικοπολιτικό σύστημα εκείνα τα εργαλεία τα οποία αφυπνίζουν τα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας"

"Το παρακράτος των εθνικιστών καλύπτει τα *κενά εξουσίας* του επίσημου κράτους, κάνει τη βρώμικη δουλειά και απολαμβάνει τα οφέλη από την συνεργασία και την ασυλία
    των κατασταλτικών δυνάμεων"

#Όποιος δεν έχει δει την προστασία που δίνουν οι μπάτσοι στους χρυσαυγίτες ΠΑΝΤΑ, δεν έχει ποτέ του κατέβει σε πορεία και ό,τι ξέρει για το θέμα της χρυσής αυγουλιέρας είναι ό,τι του δίνει το star το mega και τα άλλα καθεστωτικά μέσα εξημέρωσης, τα οποία ΕΠΙΣΗΣ επιτελούν ρόλο βαστάζου του κράτους όπως ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
    Είναι το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ όπως πολύ ωραία χαρακτήρισε ένα άρθρο, και δεν μασάμε σε παρουσιάσεις τους ως άλλων τζέιμς ντιν με μαύρα μπλουζάκια και χρυσά γράμματα ΛΟΛ

Είναι μαλακιστήρια του κράτους, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ, όπως και οι μπάτσοι και οι δικαστές και οι φρουροί στις φυλακές και τα σύνορά μας είναι επίσης οι φυλακές μας, τα έθνη στα οποία κάποιοι μας χώρισαν δίχως να το επιθυμούμε αλλά μας λένε πως ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε και περήφανοι για τις φυλακές που επινόησαν! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
    νομιζω πως το εγραψα ξεκαθαρα οτι δε με απασχολει η πολιτικη, αφου μου φαινεται παιχνιδακι και ψευτικη, χειροτερη κι απ'τα storylines του WWE!

οταν ομως αδιαφορω χαρακτηριζομαι κενος κι αναισθητος, ενω οταν γραφω κατι σχετικο -και συγκεκριμενα που συνεβη χτες- χαρακτηριζομαι εγω ο κατευθυνομενος και θυμα της προπαγανδας των καναλιων (που δε βλεπω καν τηλεοραση εδω και 3 χρονια), ενω εσυ RainAndWind εισαι αυτη που κανει τα κοπυ πεηστ του indymedia. κι επειδη γραφει κατι το indymedia τι σημαινει οτι εχει δικιο και πρεπει να το αναπαραγεις σαν καλο προβατο της αριστερας ? εισαι λοιπον θυμα οχι μονο των δημοσιογραφων και του καθε τυχαιου που γραφει στο indymedia, αλλα και της παγκοσμιοποιησης, με τη ψευδαισθηση πως αμα καταργηθουν τα συνορα δε θα εχουμε κανενα απολυτως προβλημα. ενω το προβλημα ειναι υπαρκτο και τωρα που υποτιθεται ειναι ηδη κλειστα, με ολους αυτους που μαζευτηκαν στη χωρα!

ερχεται παλι ο καθενας και γραφει το μακρυ του και το κοντο του, απ'τη Κυπρο ο ενας, απ'το χωριουδακι της η αλλη που της ετυχε κατι στο ΚΤΕΛ. ολοι εχουνε γνωμη, ολοι μιλανε σαν να γνωριζουν, χωρις να ζουν καν στην Αθηνα. οταν μιλαει ο κοσμος εκ του ασφαλους λοιπον, ειναι φυσιολογικο να εχει τετοιες αυτιστικες αποψεις τυπου "αφου δε συμβαινει σε μενα δε συμβαινει σε κανενα".

δεν υπαρχει οντως κανενα προβλημα μωρε, το προβλημα ειναι οι χρυσαυγιτες επειδη ανεβηκαν τα ποσοστα τους, και παιζει να ξαναβγουνε παλι. θα τους καταψηφισουμε λοιπον να επιστρεψουμε στα καλα κι αγαπημενα μας ΝΔ και Πασοκ ή καμια αλλη παπατζα της στιγμης οπως οι υπολοιποι. παλιοπουστες κακοι κακοι χρυσαυγιτες θα σας γκαμησω που θετε χουντα στο ελλαντισταν.

Banned
    σκεφτομαι οτι βγηκε κι ο Τραγκας κι εκανε κι αυτος ακομα δικο του κομμα!!! μη χασει κανενας, ετσι παμε ολοι να δημιουργησουμε την επομενη μαλακια, μπας και πεισουμε τους ελληνοβλακες στο ελλαντισταν και μας ψηφισουν. και μαρεσει που ειναι και χωρις κατευθυνση ολα αυτα τα κομματα, λες και στο μυαλο τους αυτοι που τα ξεκινανε δεν υποστηριζουν καμια πλευρα. μπειτε οποιοι θελετε παιδια, ουτε δεξια ουτε αριστερα λεει ο Τραγκας σαν αλλος Καμμενος, και προσθετει οτι δεν εχει το ερωτημα εντος ή εκτος απ'το ευρω. χυσε μεσα κι οτι θελει ας κατεβασει Γιωργο!!! ε ρε Χιτλερ που σας χρειαζεται, να κατεβει ενα τεραστιο ποδι απ'τον ουρανο να τους συνθλιψει ολους εδω, μπας και καθαρισει ο τοπος.

Senior Member
    Καλησπέρα. Αν και η τελευταία φορά που έγραψα ήταν τότε που σου έκανα νύξη για την Ανάβρα, Κενέ - και θα επανέλθω όταν μπορέσω για να στα χώσω - εγώ θα πω μόνο το εξής. Επιτέθηκαν στον Πατρινό λόγω του σκυλιού του... κάποιοι ξέρετε τί κάνω και με τί αγωνίζομαι μια ζωή... επειδή θα σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια όποιον κακοποιεί ζώα - στα οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή - πολύ ευχαρίστως θα σκότωνα και τους 3 17χρονους Αφγανούς... αυτούς που ποτέ δεν έκαναν επίθεση στη Ρέϊν, αλλά έχουν φάει όλα τα αδέσποτα στο κέντρο για τα οποία εγώ αγωνίζομαι... συμβολικό είναι αυτό Ρέϊν. Μπορείς να με πεις και ρατσίστρια τώρα, με ή χωρίς εισαγωγικά. Και ξέρεις; Ζω με μόλις 500 ευρώ το μήνα. Και συνεχίζω τον αγώνα μου. Καλό απόγεμα, έχω δυο γατιά από φόλες που έριξε οικογένεια Αλβανών, περιμένω κι ένα σκύλο που έλληνας τον έριξε στο στόμα του δικού του σκύλου για 'προπόνηση'. Είμαι μια ρατσίστρια πολύ αφοσιωμένη στον αγώνα μου υποθέτω. Αλήθεια Ρέϊν, δε μου απάντησες γιατί δεν αντέδρασες τότε με το σκύλο... και πολλές φορές γενικώς δεν έχω πάρει ανταπαντήσεις από άλλους εδώ μέσα σε διάφορα που έχω γράψει... πρόσφατα μάλιστα ανακάλυψα η ανόητη πως "κοινωνικό έργο", είναι να είσαι όλη μέρα μέσα στο νετ και να ποστάρεις λινκς κοινωνικής ευαισθητοποίησης... μάλλον κάποιος άλλος έχει φροντίσει για το προς το ζην σου να υποθέσω κι εσύ κάνεις... έργο... τί να λέω κι εγώ η αδαής που δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου ρε γαμώτο... άντε εις το επανιδείν γιατί για μας τους βλαμμένους που περιθάλπτουμε ζώα - με πράξεις και με τεράστιο ψυχικό κόστος και οικονομικό κάθε φορά - άρχισε η... θερινή σεζόν... απ' την απάθεια της πλειοψηφίας και την αδιαφορία της να υποθέσω ή λέω πάλι μαλακίες;... αλλά η πλειοψηφίες αγωνίζονται μέσω φόρουμς και φέσι μπουκ, το ξέχασα καλέ, με συγχωρείτε κιόλας...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ROck ταξιδια κανεις?? Υπαρχει μια σκυλιτσα στην περιοχη μου που εχει ενα τεραστιο πρηξιμο στην κοιλιτσα, δεν ξερω αν ειναι μαστιτιδα η τπτ χειροτερο.. Η φιλοζωικη της περιοχης δε μπορει να κανει τπτ γιατι δεν της δινει λεφτα ο δημος, ο δημος δεν του καιγεται καρφι και σφυρα ανδιαφορα, εγω δεν εχω φραγκο για περιθαλψη και δεν εχω και μερος να το κρατησω. Και απο προχτες δεν ξερω τι να κανω......

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ROck ταξιδια κανεις?? Υπαρχει μια σκυλιτσα στην περιοχη μου που εχει ενα τεραστιο πρηξιμο στην κοιλιτσα, δεν ξερω αν ειναι μαστιτιδα η τπτ χειροτερο.. Η φιλοζωικη της περιοχης δε μπορει να κανει τπτ γιατι δεν της δινει λεφτα ο δημος, ο δημος δεν του καιγεται καρφι και σφυρα ανδιαφορα, εγω δεν εχω φραγκο για περιθαλψη και δεν εχω και μερος να το κρατησω. Και απο προχτες δεν ξερω τι να κανω......
    μήπως την τσίμπησε κάτι?
    μπορει να θέλει ένα απλό φαρμακάκι..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Κενο,γιατι πρεπει δηλαδη η απαξια του ενος να δινει αξια στον αλλον....εγω συμφωνω οτι ολοι ειναι τα ιδια σκατα και ολοι πουλανε το δικο τους παραμυθι και ειναι ολοι γελοιοι και καλπικοι ,αριστεροι και δεξιοι...γιατι ειναι ολοι γραναζια του συστηματος αναποσπαστα δεκαετιες τωρα...αλλα αυτο δεν δινει δικιο στην χρυση αυγη,ουτε την κανει σωτηρα του εθνους.....ενα ματσο μαλακες ειναι κουφιοι σαν ολους με ξενοφερτη ιδεολογια οπως ολοι.....
    εχουμε παρεξηγησει την εννοια της δημοκρατιας,η οποια δεν σημαινει μπατε σκυλοι αλεστε...η δημοκρατια εχει κανονες κι οταν ειναι υγιης λειτουργουν μονοι τους...με τους υπαρχοντες πολιτικους σχηματισμους η δημοκρατια μας μεταλαχθηκε....αυτο ομως τι σημαινει ,οτι ειναι καλος ο φασισμος;Αν επρεπε να επιλεξω κατι απο τα δυο...ε,οχι δεν θα επιλεξω κανενα...γιατι δεν γουσταρω κανενας να μου μασαει την τροφη για να την καταπιω.....κι οσο για την μποτα του Χιτλερ που επεφτε επι δικαιων και αδικων....σε αυτο τον τοπο εχουν εκτελεστει χιλιαδες ανθρωποι,ουτε γιατι ηταν αριστεροι,ουτε γιατι ηταν δεξιοι αλλα γιατι ηταν Ελληνες με αρχι..ια...ενω εμεις σημερα ειμαστε απλα αρχ...δια,γι αυτο και τρωμε την καθε διαθεσιμη φολα και λεμε και ευχαριστω.........
    Οσο για τους μεταναστες.....ρατσισμος ειναι να βαζεις ολους τους ανθρωπους σε ενα τσουβαλι και να την πληρωνουν μονο και μονο γιατι ανηκουν σε καποια ομαδα.....ρατσισμος ομως δεν ειναι να αποδιδεις δικαιοσυνη σε αυτους που φταινε και να προστατευεις την πατριδα σου απο ανεξελεγκτες εγκληματικες πραξεις...........

RockElCasbah η μεταχειριση των ζωων στην ελλαδα και ο σεβασμος της ζωης και των δικαιωματων τους ειναι ενα μεγαλο κοινωνικο θεμα που για μενα δειχνει ακριβως σε τι χαμηλο επιπεδο βρισκομαστε σαν κοινωνια....δυστυχως δεν ειναι κατι που απασχολει τους πολλους κι ας ειναι δεικτης πολιτισμου....σου ευχομαι καλη συνεχεια στον αγωνα σου και κουραγιο γιατι χρειαζεται πολυ κουραγιο αυτος ο αγωνας.Εγω εχω μαζεψει 11 αδεσποτα σκυλια απο το Μενιδι κι αφου ασχολεισε ξερεις καλα τι σημαινει Μενιδι και πως φερονται εδω στα ζωα........αλλα ακρη δεν βρισκεις......
    βλεπεις οι Ελληνες ειμασταν και θα ειμαστε παντα...οτι φαμε,οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας.......με τις υγειες μας.

Senior Member
    RockElCasbah, βρίσκω τη σύγκριση άτοπη. Του φτωχού μετανάστη που τρώει ένα ζώο γιατί πεινάει και του νεοναζί υπανθρώπου που "τρώει" ανθρώπους γιατί το έθνος του, η παπάρα του και οτιδήποτε. Δεν ξέρω τι είσαι, αλλά το να μου βάζεις τον άπορο και λιμασμένο άνθρωπο στην κατηγορία σε σκοτώνω γιατί εγώ έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα ζώα και την κατηγορία των φασιστών την αφήνεις ανέγγιχτη το θεωρώ παράδοξο. Μήπως ξεχνάς ότι στην πολιορκία του Μεσολογγίου οι κάτοικοι έτρωγαν ακόμη και δέρμα παπουτσιών? Οι άνθρωποι στην κατοχή τι έτρωγαν λες? Φυσικά και έτρωγαν τα ζώα από τους δρόμους. Και δεν υπάρχει διαφορά με τον άπορο και κυνηγημένο από κάθε συμφεροντολόγο πολιτικάντη και κάθε ξενοφοβικό μαλάκα με τους αλλοτινούς πολιορκημένους. Μην ξεχνάμε επίσης ότι οι επόμενες ομάδες αδυνάμων δε θα είναι οι "ξένοι και διαφορετικοί" αλλά οι άποροι του κέντρου, οι άστεγοι, οι ναρκομανείς, οι ομοφυλόφιλοι, ήδη έχουν σημειωθεί επιθέσεις σε γκέι στο Γκάζι από τέτοιες ομάδες δειλών, για να μας καθαρίσουν λέει τις πόλεις. Δεν πα να πλύνουν τα μυαλά τους με χλωρίνη.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Καλησπέρα. Αν και η τελευταία φορά που έγραψα ήταν τότε που σου έκανα νύξη για την Ανάβρα, Κενέ - και θα επανέλθω όταν μπορέσω για να στα χώσω - εγώ θα πω μόνο το εξής. Επιτέθηκαν στον Πατρινό λόγω του σκυλιού του...
    RockElCasbah με ενδιαφερει περισσοτερο το αποτελεσμα και που αυριο μεθαυριο μπορει να ειμαι κι εγω στη θεση αυτου που σκοτωσαν. μπορουν να βρεθουν χιλιοι δυο λογοι για να ερθουν καποιοι στα χερια, οταν υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι ανθρωποι που δε συνενοουνται καν μεταξυ τους (ποσο μαλλον οταν δε καλοπερνανε κι ολας), δεν ειναι δυσκολο να υπαρξουν παρεξηγησεις.

Quote Originally Posted by nflu View Post
    Κενο,γιατι πρεπει δηλαδη η απαξια του ενος να δινει αξια στον αλλον....εγω συμφωνω οτι ολοι ειναι τα ιδια σκατα και ολοι πουλανε το δικο τους παραμυθι και ειναι ολοι γελοιοι και καλπικοι ,αριστεροι και δεξιοι...γιατι ειναι ολοι γραναζια του συστηματος αναποσπαστα δεκαετιες τωρα...αλλα αυτο δεν δινει δικιο στην χρυση αυγη,ουτε την κανει σωτηρα του εθνους.....ενα ματσο μαλακες ειναι κουφιοι σαν ολους με ξενοφερτη ιδεολογια οπως ολοι.....
    εχουμε παρεξηγησει την εννοια της δημοκρατιας,η οποια δεν σημαινει μπατε σκυλοι αλεστε...η δημοκρατια εχει κανονες κι οταν ειναι υγιης λειτουργουν μονοι τους...με τους υπαρχοντες πολιτικους σχηματισμους η δημοκρατια μας μεταλαχθηκε....αυτο ομως τι σημαινει ,οτι ειναι καλος ο φασισμος;Αν επρεπε να επιλεξω κατι απο τα δυο...ε,οχι δεν θα επιλεξω κανενα...γιατι δεν γουσταρω κανενας να μου μασαει την τροφη για να την καταπιω.....κι οσο για την μποτα του Χιτλερ που επεφτε επι δικαιων και αδικων....σε αυτο τον τοπο εχουν εκτελεστει χιλιαδες ανθρωποι,ουτε γιατι ηταν αριστεροι,ουτε γιατι ηταν δεξιοι αλλα γιατι ηταν Ελληνες με αρχι..ια...ενω εμεις σημερα ειμαστε απλα αρχ...δια,γι αυτο και τρωμε την καθε διαθεσιμη φολα και λεμε και ευχαριστω.........
    Οσο για τους μεταναστες.....ρατσισμος ειναι να βαζεις ολους τους ανθρωπους σε ενα τσουβαλι και να την πληρωνουν μονο και μονο γιατι ανηκουν σε καποια ομαδα.....ρατσισμος ομως δεν ειναι να αποδιδεις δικαιοσυνη σε αυτους που φταινε και να προστατευεις την πατριδα σου απο ανεξελεγκτες εγκληματικες πραξεις...........
    nflu αν διαβαζες δυο σελιδες πισω θα εβλεπες οτι ΔΕΝ ψηφιζω καν, δεν με ενδιαφερει η πολιτικη. ο μονος λογος που σχολιαζω και ελπιζω να μπει η χρυση αυγη στη βουλη, ειναι επειδη ξερω οτι θα τρολλαρουν κι οτι ειναι οι μοναδικοι που κανουν κατι για να αλλαξει το σκηνικο, ενω οι υπολοιποι θελουν να παραμεινουν στη σαπιλα τους. ακομα κι αν αυτο το κατι τελικα θα ειναι αλλη μια χουντα. χουντα ομως ειναι κι αυτο που εχουμε σημερα, απλα το πλασαρουν σαν δημοκρατια. οποτε δε με απασχολει και τοσο, ποσο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα οταν ο κοσμακης ηδη αυτοκτονει και δεν εχει να φαει ?

επιμενωντας στο θεμα των αλλοδαπων θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο δικαιος γινεται. οταν καποιος που γεννηθηκε στην οποιαδηποτε χωρα δε καλοπερναει κι αποφασιζει και παει σε μια καινουργια, ειναι επειδη ελπιζει οτι εκει θα εχει περισσοτερες ευκαιριες, θα του ερθουν ευκολοτερα τα πραγματα και θα μπορεσει να φτιαξει τη ζωουλα του. πολυ πιθανον να βρεθω κι εγω σ'αυτη τη θεση, αν θελω να βρω αξιολογη δουλεια και να κανω οικογενεια καποτε. δε θα παω ομως παρανομα σε ξενη χωρα γιατι ξερω οτι θα με διωξουν. πρωτα φτιαχνεις τα χαρτια και κοιτας η χωρα που επελεξες να ειναι καλυτερη απ'τη προηγουμενη που ζουσες. ομως οι λαθρομεταναστες εδω δεν εχουν καν χαρτια, και μπαινουν παρανομα επειδη τους ειναι ευκολο. και η χωρα πλεον δεν μπορει να αντεξει αλλους. σαφεστατα ειναι ανθρωποι κι αυτοι και πρεπει να ζησουν αξιοπρεπεστατα, ομως στην ελλαδα δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για τους νομιμους κατοικους της τωρα πια. αν ορθοποδησει παλι ισως κατι να γινοταν και να ζουσαμε πιο αρμονικα. τωρα ετσι δεν βλεπω να καταληγουμε πουθενα αλλου, παρα μονο να σκοτωνομαστε μεταξυ μας.

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι οι φτωχοι μεταναστες τρωνε σκυλια γιατι πεινανε.....απλα στην χωρα τους ειναι μεζες....εγω ομως εχω το δικαιωμα σαν Ευρωπαιος πολιτης να ζω σε μια χωρα που τα σκυλια δεν γινονται ψητο φουρνου......και επειδη σεβομαι τους μεταναστες εχω και την απαιτηση να σεβονται κι αυτοι τα ηθη και της συνηθειες της πατριδας μου.......απο τον ρατσισμο στην κολυμπηθρα του Σιλωαμ δεν ειναι και η καλυτερη διαδρομη.......