Results 11,626 to 11,640 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
31-05-2012, 08:00 #11626
Σκέφτομαι πως χρόνος μπαίνει χρόνος βγαίνει και τίποτα δεν αλλάζει. Καμια χειροπιαστη αλλαγη παρά μόνο οι ψευδαισθήσεις περί αλλαγης που μας κρατάνε σε πολύ καλή διάθεση. Κατα τα λοιπα κανουμε ακριβως τα ίδια με αυτα που καναμε χρονια πριν χρωματισμένα όμως τωρα με τη ψευδαίσθηση ότι αυτα ειναι αποτελεσμα υπέρβασης του κακου εαυτου και αλλαγης. Τελικά είμαστε ικανοί μόνο για να λέμε τον πόνο μας και να συμβουλεύουμε άλλους στο φορουμ. Κατα τα λοιπά αυτοκοροιδευόμαστε. Τόσο καιρό εδώ και η ζωη στον ίδιο ακριβως παρονομαστή.
γιάννης
- 31-05-2012, 10:05 #11627
31-05-2012, 10:19 #11628
Σκέφτομαι πως μπορώ να περάσω όμορφα την μέρα μου....
31-05-2012, 13:30 #11629
31-05-2012, 13:31 #11630
Δυο πραγματα:α)οτι δε θα ηθελα με τιποτα να νιωσει ανθρωπος για μενα αυτα που νιωθω εγω για σενα(Χριστε μου,πως αντεχεις κ ζεις με τον εαυτο σου??ποσο ψευτης/σκατανθρωπος μπορει να εισαι??)
β)Ειμαι πολυ χαρουμενη με ολο αυτο που μου συμβαινει(ακομα κ αν φρικαρα στην αρχη),
αυτα τα λιγαLast edited by N.Princess; 31-05-2012 at 14:48.
(soulmatesNeverDie!!!)
31-05-2012, 15:36 #11631
- In this old house where every door is open
31-05-2012, 15:43 #11632
31-05-2012, 15:53 #11633
λιλιουμ μπραβο για όλο αυτό που έγραψες,εγώ πήρα μέσα μου όλη την δροσιά ενος κοριτσιου σε φάσεις ζωής κ αυτό φίλη μου είναι ΖΩΗ εμενα πάντως με έβαλες να αγγίξω τη θάλασσα να ταξιδέψω με μηχανη κ να φάω κ από τη φοιτητική κατσαρόλα ,τωρα πάω να βολτάρω τρώγοντας μανταρίνια.
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
31-05-2012, 16:03 #11634
- In this old house where every door is open
Χαιρομαι ηλιαννα!! Και τα καλυτερα ερχονται!! Και παντα εκει που δεν τα περιμενεις!!
31-05-2012, 16:10 #11635
31-05-2012, 16:33 #11636
Άντε μπράβο βρε παιδιά! Λίγη χαρά και θετικότητα! :)
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
31-05-2012, 22:54 #11637
Να που βρήκα κι εγώ χρόνο να σχολιάσω το λοιπόν... πού έμεινα;... ά, στη σελίδα 263... θα σας κουράσω, γράφω πολύ κουραστικά, ρωτήστε τα παλιά μέλη που τηρούν τους "κανόνες επικοινωνίας"... δε τους τηρώ βρε αδερφέ δυσκολεύομαι λέμε, λολ... κάντε κανά κλικ παρακάτω, όλοι ένα "κλικ" είμαστε...
Βόϊντ: "Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από λιλιουμ Εμφάνιση Μηνύματος
ROck ταξιδια κανεις?? Υπαρχει μια σκυλιτσα στην περιοχη μου που εχει ενα τεραστιο πρηξιμο στην κοιλιτσα, δεν ξερω αν ειναι μαστιτιδα η τπτ χειροτερο.. Η φιλοζωικη της περιοχης δε μπορει να κανει τπτ γιατι δεν της δινει λεφτα ο δημος, ο δημος δεν του καιγεται καρφι και σφυρα ανδιαφορα, εγω δεν εχω φραγκο για περιθαλψη και δεν εχω και μερος να το κρατησω. Και απο προχτες δεν ξερω τι να κανω......
μήπως την τσίμπησε κάτι?
μπορει να θέλει ένα απλό φαρμακάκι..".
Γεια σου Βόϊντ... αυτός που θα κρίνει αν θέλει κάτι και τί θέλει, είναι μόνο ο κτηνίατρος. Για να κρίνει και να αποφασίσει ο γιατρός τί "ναι" και τί "όχι", χρειάζεται να γίνουν εξετάσεις. Είτε έχουμε δυο πόδια, είτε τέσσερα. Ευχαριστώ πάραυτα.
ΝΦλου:
"RockElCasbah η μεταχειριση των ζωων στην ελλαδα και ο σεβασμος της ζωης και των δικαιωματων τους ειναι ενα μεγαλο κοινωνικο θεμα που για μενα δειχνει ακριβως σε τι χαμηλο επιπεδο βρισκομαστε σαν κοινωνια....δυστυχως δεν ειναι κατι που απασχολει τους πολλους κι ας ειναι δεικτης πολιτισμου....σου ευχομαι καλη συνεχεια στον αγωνα σου και κουραγιο γιατι χρειαζεται πολυ κουραγιο αυτος ο αγωνας.Εγω εχω μαζεψει 11 αδεσποτα σκυλια απο το Μενιδι κι αφου ασχολεισε ξερεις καλα τι σημαινει Μενιδι και πως φερονται εδω στα ζωα........αλλα ακρη δεν βρισκεις......
βλεπεις οι Ελληνες ειμασταν και θα ειμαστε παντα...οτι φαμε,οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας.......με τις υγειες μας."...
Παρότι Θεσσαλονικιά, ναι, ξέρω τί γίνεται σε πολλές περιοχές της χώρας αυτής. Δε θα σχολιάσω τα υπόλοιπα που γράφεις, γνωστά σε σένα και σε μένα. Ένα πράμα θα σου πω μόνο. Γράφω σε φόρουμς σχεδόν 12 χρόνια. Έχω φτάσει στο σημείο να βάζω αγγελίες για ζώα, ακόμη και σε φόρουμ σαν αυτό καθώς και σε άλλα των ιδίων αν θέλεις διαχειριστών... μπορώ να σου πω, πως είσαι η μόνη μετά από τόσα χρόνια που μου λες ένα "μπράβο". Δεν είναι από απίστευτο έως γελοίο;... τα δε μαγαζάκια τηλεθέασης τα έχω στηρίξει άπειρες φορές με κείμενά μου... κάποτε για μένα η "διαφορετικότητα" ήταν μείζον θέμα... σήμερα είναι η ζωή και η περηφάνια μου... κι ένας περήφανος, φράγκα δε βγάζει ποτέ από δαύτο ακόμη κι αν ψοφά της πείνας... αν γνώριζες καλύτερα τη γραφή μου, θα καταλάβαινες περισσότερα... αλλά ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να καταλαβαίνεις ήδη...:)...
Ρέϊν:
"RockElCasbah, βρίσκω τη σύγκριση άτοπη. Του φτωχού μετανάστη που τρώει ένα ζώο γιατί πεινάει και του νεοναζί υπανθρώπου που "τρώει" ανθρώπους γιατί το έθνος του, η παπάρα του και οτιδήποτε. Δεν ξέρω τι είσαι, αλλά το να μου βάζεις τον άπορο και λιμασμένο άνθρωπο στην κατηγορία σε σκοτώνω γιατί εγώ έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα ζώα και την κατηγορία των φασιστών την αφήνεις ανέγγιχτη το θεωρώ παράδοξο. Μήπως ξεχνάς ότι στην πολιορκία του Μεσολογγίου οι κάτοικοι έτρωγαν ακόμη και δέρμα παπουτσιών? Οι άνθρωποι στην κατοχή τι έτρωγαν λες? Φυσικά και έτρωγαν τα ζώα από τους δρόμους. Και δεν υπάρχει διαφορά με τον άπορο και κυνηγημένο από κάθε συμφεροντολόγο πολιτικάντη και κάθε ξενοφοβικό μαλάκα με τους αλλοτινούς πολιορκημένους. Μην ξεχνάμε επίσης ότι οι επόμενες ομάδες αδυνάμων δε θα είναι οι "ξένοι και διαφορετικοί" αλλά οι άποροι του κέντρου, οι άστεγοι, οι ναρκομανείς, οι ομοφυλόφιλοι, ήδη έχουν σημειωθεί επιθέσεις σε γκέι στο Γκάζι από τέτοιες ομάδες δειλών, για να μας καθαρίσουν λέει τις πόλεις. Δεν πα να πλύνουν τα μυαλά τους με χλωρίνη.".
Μπορείς να μου προσάψεις ό,τι θεωρία γουστάρεις. Λίγα χρόνια πριν, θα έπεφτα στη λούμπα που φτιάχνεις και θα προσπαθούσα απεγνωσμένα - ώ, ναι - να δικαιολογίσω τη τοποθέτησή μου. Σήμερα όχι, με τις εμπειρίες ζωής στη δική μου καμπούρα. Είσαι πολύ καλή Ρέϊν, αλλά για εκεί που σε παίρνει όχι για μένα. Αν με ρωτάς τί τρώγανε οι άνθρωποι στην κατοχή, θα σου θυμίσω πως οι παππούδες μου ήταν στον Πειραιά το χειμώνα του '41. Η γιαγιά μου λέγεται Στέλα Κονιτοπούλου - Φυρογένη, και έδεσε τον πατέρα μου και το θείο μου γυμνούς στην αυλή - σε ένα παλιόσπιτο στου Ρέντη - επειδή πήγαν κρυφά να σφάξουνε τη μια απ' τις γάτες της... τις γάτες που με κόπο έκρυβε απ' τους κατακτητές, και είχε 5 αγόρια που ψοφάγανε της πείνας... μανούλα ήταν και η γιαγιά μου ξέρεις, παιδιά είχε... έ ναι, τους ρήμαξε δεμένους στο κρύο νερό χειμωνιάτικα και καλά τους έκανε. Μου το εκμυστηρεύτηκε ο πατέρας μου λίγο πριν πεθάνει... σε χαλάει Ρέϊν, γιατί εμένα απλά με επιβεβαιώνει... παπάρια μέντολες όπως λες κι εσύ έ;...
Κι εγώ σα τη γιαγιά μου αδερφέ... παπάρια μέντολες που θα σφάξω και θα φάω αυτό που αγαπώ και φροντίζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου καλέ... και κάτι άλλο. Μιας και ανακατεύομαι με το θέμα "αδέσποτα" εδώ και 35 χρόνια, παραχώρησέ μου το δικαίωμα να έχω άλλη άποψη για τον "φτωχό μετανάστη που τρώει αδέσποτα". Εξόν κι αν επιθυμείς να να καταργήσεις μια δραστηριότητα και εμπειρία σε καθημερινή βάση των τελευταίων 35 ετών της ζωής μου. Γιατί όλοι σου οι χαρακτηρισμοί, οι ετυμηγορίες και τα συμπεράσματα, βγήκαν με βάση αυτά που έγραψα εγώ... η "κάθε πικραμμένη φιλόζωη" δηλαδής...
NFlou:
"Δεν νομιζω οτι οι φτωχοι μεταναστες τρωνε σκυλια γιατι πεινανε.....απλα στην χωρα τους ειναι μεζες....εγω ομως εχω το δικαιωμα σαν Ευρωπαιος πολιτης να ζω σε μια χωρα που τα σκυλια δεν γινονται ψητο φουρνου......και επειδη σεβομαι τους μεταναστες εχω και την απαιτηση να σεβονται κι αυτοι τα ηθη και της συνηθειες της πατριδας μου.......απο τον ρατσισμο στην κολυμπηθρα του Σιλωαμ δεν ειναι και η καλυτερη διαδρομη......."
Εγώ αυτό που δε νομίζεις, μπορώ να στο διαβεβαιώσω. Αλλά επειδή πρέπει να ξεκινήσω τη "νυχτερινή βάρδια" με τα φάρμακα και τους ορούς και τα ξεσκατίσματα, θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω αύριο από εδώ που το άφησα... θα σου πω πολλά παραμύθια... για "πικραμμένους φιλόζωους" με τους οποίους είμαι στα δικαστήρια... για ξιπασμένους ανθρωπιστές, με τους οποίους είμαι σε διένεξη... για απεγνωσμένους επίδοξους λογοτέχνες και για καταξιωμένους... σελ. 164 για να θυμάμαι, καλό σας βράδυ..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
01-06-2012, 09:52 #11638
σκέφτομαι ,καλοκαιράκι σήμερα ,θάλασσα δε θα δω πως να την βγάλω από διακοπές?
01-06-2012, 10:17 #11639
χμμμ καλή ερώτηση..πως μπορούμε να χαρούμε λιγο το καλοκαίρι μας , να ξεδώσουμε, άνευ χρημάτων..?
Πρώτη Ιούνη, πρέπει να σκεφτούμε τρόπους
01-06-2012, 10:27 #11640
Καλό μήνα.....καλοκαίρι μύρισε ...
Έχετε δει καθόλου τον Vassili;
01-07-2025, 21:12 in Με καφέ και συμπάθεια....