απορια για τους ανδρες - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 229
    Senior Member
    Quote Originally Posted by b.m View Post
    Μιας και ο τιτλος του θεματος ειναι "Απορια για αντρες" θα πω κι εγω την δικη μου "απορια"....
    Ειναι παραλογο να ειμαι σε σχεση και να ζηταω να βαζει ο αλλος προφυλακτικο?Γιατι το παιρνετε τοσο στραβα...???????
    Και ΑΜΑΝ ΠΙΑ με αυτο το τριπακι της εμπιστοσυνης.....Εγω νιωθω χειροτερα που πρεπει να το ζηταω....
    αμα θες προφυλακτικο να του το βαζεις εσυ

Banned
    μαλακιες, οσοι το κανουν με προφυλακτικο παραπανω απο μηνα, δειχνει κομπλεξικη γκομενα που φοβαται. κι αν ειναι μονο φοβια μη μεινει εγκυος, ας παει να παρει χαπια αντισυλληψης, σιγα το θεμα.

Senior Member
    Μιας και ο τιτλος του θεματος ειναι "Απορια για αντρες" θα πω κι εγω την δικη μου "απορια"....
    Ειναι παραλογο να ειμαι σε σχεση και να ζηταω να βαζει ο αλλος προφυλακτικο?Γιατι το παιρνετε τοσο στραβα...???????
    Και ΑΜΑΝ ΠΙΑ με αυτο το τριπακι της εμπιστοσυνης.....Εγω νιωθω χειροτερα που πρεπει να το ζηταω....
    Αν και πιστευω οτι η απορια σου ειναι ρητορικη καθως φρονω οτι ξερεις ηδη την απαντηση (φανταζομαι οτι εκφραζεις απλως την αγανακτηση σου), λεω ν'ανταποκριθω...
    Λοιπον, σε καθε ερωτικη συνευρεση ειναι απαραιτητη η χρηση προφυλακτικου! Τοσες και τοσες καμπανιες/διαλεξεις γινονται κι ακομα πολλοι δε λενε να βαλουνε μυαλο!
    Δεν ειναι μοναχα για την αποφυγη εγκυμοσυνης καθως υπαρχουν κι αλλοι τροποι για την προληψη της αλλα γιατι ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τροπος αποφυγης των ΣΜΝ (Σεξουαλικως Μεταδιδομενων Νοσηματων)! Ολα αυτα περι εμπιστοσυνης ειναι μοναχα για να προκληθουν ψευτοηθικα διλημματα και δεν πρεπει να λαμβανονται υποψιν!
    Οταν με το καλο, σταθεροποιηθεις σε μια σχεση κι επιθυμεις να μεινεις εγκυος τοτε ειναι απολυτα κατανοητο να μην χρησιμοποιησεις προφυλακτικο! Σε καθε αλλη περιπτωση ομως να επιμενεις και να το ζητας φυσικα γιατι δεν ειναι καθολου παραλογο!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

@ΚΕΝΟ Πως οριζεις το "λιγο καιρο μετα"?Γιατι 3 μηνες μετα εγω το θεωρω πολυυυ λιγο καιρο...

@ALIA ναι περισοοτερο ρητορικη ειναι η ερωτηση.Αλλα τι γινετε αν ο αλλος δε δεχετε με τιποτα?Μπορεις να πεις ή βάζεις ή τερμα?

Senior Member
    @ALIA ναι περισοοτερο ρητορικη ειναι η ερωτηση.Αλλα τι γινετε αν ο αλλος δε δεχετε με τιποτα?Μπορεις να πεις ή βάζεις ή τερμα?
    Κοιτα, μια καλη σεξουαλικη ζωη παιζει πολυ σημαντικο ρολο για μια σχεση και η επιμονη για μη χρηση προφυλακτικου, ειναι μια αρκετα καλη αιτια χωρισμου! Με τη σεξουαλικη υγεια, και οχι μονο, δεν παιζουμε!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Κοιτα, μια καλη σεξουαλικη ζωη παιζει πολυ σημαντικο ρολο για μια σχεση και η επιμονη για μη χρηση προφυλακτικου, ειναι μια αρκετα καλη αιτια χωρισμου! Με τη σεξουαλικη υγεια, και οχι μονο, δεν παιζουμε!
    εχεις απολυτο δικιο, πιο καλα καθολου παρα με προφυλακτικο

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αν θελεις να τοποθετηθεις πανω στο ερωτημα της κοπελας, μπορεις ανετα να το πραξεις αλλα το να μπαινεις σφηνα και να παραποιεις τα λεγομενα μου, το θεωρω αρκετα ανωριμο και παιδιαστικο!

Senior Member
    Αν θελεις να τοποθετηθεις πανω στο ερωτημα της κοπελας, μπορεις ανετα να το πραξεις αλλα το να μπαινεις σφηνα και να παραποιεις τα λεγομενα μου, το θεωρω αρκετα ανωριμο και παιδιαστικο!
    δεν παραποιησα τπτ, εχεις απολυτο δικιο οταν λες πως η καλη σεξουαλικη ζωη παιζει σημαντικο ρολο στην σχεση, σημαντικοτατο θα ελεγα. Οταν ομως τα προφυλακτικα δεν αρεσουν στον εναν απο τους δυο η καλη σεξουαλικη ζωη παει περιπατο...

Senior Member
    δεν παραποιησα τπτ, εχεις απολυτο δικιο οταν λες πως η καλη σεξουαλικη ζωη παιζει σημαντικο ρολο στην σχεση, σημαντικοτατο θα ελεγα. Οταν ομως τα προφυλακτικα δεν αρεσουν στον εναν απο τους δυο η καλη σεξουαλικη ζωη παει περιπατο...
    Οποτε πιο καλα καθολου σεξ ΠΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! Τοτε θα συμφωνησω μαζι σου!
    Θα ηταν βεβαια συνετο να μην παιζουμε την κολοκυθια με τις λεξεις γιατι δεν ειναι ολες οι ωρες για πλακιτσα, ειδικα οταν μιλαμε για τοσο σοβαρα θεματα οπου γινεται "μαχη" απ'τους ειδικους επιστημονες να τοποθετησουν στη συνειδηση των ανθρωπων τη χρηση του προφυλακτικου στις ερωτικες συνευρεσεις! Ειναι ενα θεμα καθαρα σωστης σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης οπου θα πρεπει να παρεχεται απο την εναρξη της εφηβειας στα σχολεια αλλα τωρα ανοιγω κι εγω ενα ευρυτερο θεμα...

Senior Member
    Οποτε πιο καλα καθολου σεξ ΠΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! Τοτε θα συμφωνησω μαζι σου!
    Θα ηταν βεβαια συνετο να μην παιζουμε την κολοκυθια με τις λεξεις γιατι δεν ειναι ολες οι ωρες για πλακιτσα, ειδικα οταν μιλαμε για τοσο σοβαρα θεματα οπου γινεται "μαχη" απ'τους ειδικους επιστημονες να τοποθετησουν στη συνειδηση των ανθρωπων τη χρηση του προφυλακτικου στις ερωτικες συνευρεσεις! Ειναι ενα θεμα καθαρα σωστης σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης οπου θα πρεπει να παρεχεται απο την εναρξη της εφηβειας στα σχολεια αλλα τωρα ανοιγω κι εγω ενα ευρυτερο θεμα...
    οι καποτες ειναι ντεκαυλε και πανακρηβες, βεβαια υπαρχουν και προφυλακτικα για γυναικες - ξερεις καμια να βαζει?

Senior Member
    οι καποτες ειναι ντεκαυλε και πανακρηβες, βεβαια υπαρχουν και προφυλακτικα για γυναικες - ξερεις καμια να βαζει?
    Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να παρακολουθησω το "σκεπτικο" σου...
    Αν θελεις να περασεις τα λαθος σου μηνυματα, εισαι ελευθερος να το κανεις αλλα εμενα θα μου επιτρεψεις να μην συνεχισω περαιτερω γιατι φρονω οτι ημουν ξεκαθαρη!

Senior Member
    Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να παρακολουθησω το "σκεπτικο" σου...
    Αν θελεις να περασεις τα λαθος σου μηνυματα, εισαι ελευθερος να το κανεις αλλα εμενα θα μου επιτρεψεις να μην συνεχισω περαιτερω γιατι φρονω οτι ημουν ξεκαθαρη!
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned
    @ΚΕΝΟ Πως οριζεις το "λιγο καιρο μετα"?Γιατι 3 μηνες μετα εγω το θεωρω πολυυυ λιγο καιρο...
    ε οταν σου ξεκαθαριζει ο αλλος οτι δεν εχει aids, το ενα το αλλο, κι εσυ επιμενεις γιατι φοβασαι, ελλειψη εμπιστοσυνης δεν δειχνει αυτο ? σαν οτι σου λεει κατι αλλα δεν τον πιστευεις. και ναι 3 μηνες ειναι too much.

Senior Member
    για να μπορεσεις να με παρακολουθησεις θα πρεπει να εχεις και μια ελαχιστη αντιληψη των πραγματων :)
    Οχι απλως την ελαχιστη αλλα τη μεγιστη αντιληψη των πραγματων για να μπορεσει καποιος να "πιασει" τα σοφα λογια του γκουρου :p

Senior Member
    Οχι απλως την ελαχιστη αλλα τη μεγιστη αντιληψη των πραγματων για να μπορεσει καποιος να "πιασει" τα σοφα λογια του γκουρου :p
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

http://4.bp.blogspot.com/-dZRaGINIhx...00/tattoo2.jpg

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast