Results 12,211 to 12,225 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
18-06-2012, 00:10 #12211
γκλουκ !!http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...4FdIhk47fGpci2 τα θέλει ο οργανισμο σου φλουφλου χαχαχα μπουκώσου πριν πεις κ αλλα χαχα
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
- 18-06-2012, 01:05 #12212
σκεφτομαι τον καημενο τον ελληνακο που του ειπανε οτι επελεξε να ξανακυβερνηθει απ'τη ΝΔ και το πιστεψε. πειστηκε τοσο πολυ μαλιστα που αυτομαστιγωνεται λεγωντας πως αυτο αξιζε, δεν υπηρχε καλυτερη λυση, αναρωτουμενος παντα ποιος λογικος ανθρωπος ξαναψηφισε ΝΔ και Πασοκ. ελα μου ελα μου ντε αγαπημενε μου ελληνακο, ποιος αραγε ποιος ? στη χωρα που γεννησε τη δημοκρατια αλλα μονο δημοκρατικο πολιτευμα δεν εχει, και πως να εχει αφου χρωσταει δηθεν τα κερατιατικα κι ολοι ειναι σκλαβοι της Γερμανιας και της Ουασινγκτον, οι αποφασεις δε παιρνονται απο σενα αλλα απο τη λεσχη Μπιλντερμπεργκ. χαθηκες μεσα σε μια ψευτικη πραγματικοτητα ελληνακο, ξεχνωντας πως οποιος εχει τα λεφτα κουμανταρει κι ολας. οπως λεγαν και οι Βηταπεις στο Ανθρωπακο Ξυπνα απο το 2006, ποια δημοκρατια ρε βλακα και ποια Ελλαδα ? καληνυχτα αγαπημενε μου ελληνακο, οταν ξυπνησεις θα εχει φυγει το τρενο.
18-06-2012, 01:39 #12213
Ο ελληνακος κενο αν δεν ειχε επιλεξει,αυριο θα ηταν στους δρομους και θα τους ειχε παρει ολους ο διαολος... βλεπεις κανεναν να φωναζει...
την δημοκρατια δεν στην χαριζει κανενας κι ουτε κανεις μπορει να στην παρει με το ετσι θελω..... Φωνη λαου..οργη θεου!!
Που ειναι η οργη...στις καφετεριες χτυπιεται μαζι με τον φραπε;
και μαλλον τα ματακια σου δεν εχουν δει απο κοντα τι σημαινει νεοδημοκρατης... εμας κι ενα βοδι να μας βαλουν να ψηφισουμε θα το ψηφισουμε ,ελεγε η αλλη και καμαρωνε θυμαμαι....
οτι παιζουν οι λεσχες και οι ξενες επιρροες δεν το αμφισβητω.... αλλα αν δεν ανοιξεις την πορτα κανενας δεν μπαινει... κι οι ελληνακηδες εχουν μακρα ιστορια στο να τρωνε τις φολες αμασητες ,να τρομοκρατουνται,να επιλεγουν το βολεμα και να ψηφιζουν σαν τα βοδια!!!
Αλλωστε ποιος σου πε πως εχουν ολοι προβλημα οικονομικο... για να τους νοιαζει κιολας τι κανεις εσυ και γω.... κι η αλλη που δεν εχει να ταισει το παιδι της...
Ωχ αδερφε...μακρια απο τον κω.ο μας κι οπου θελει ας μπει.......
18-06-2012, 01:40 #12214
οτι αν φορουσαμε ολοι απο ενα κοστουμι πεταλουδας θα αισθανομασταν καλυτερα
18-06-2012, 08:41 #12215
Αχ βρε nflu...... αυτα ειναι που με φαγανε. Και μη μου πεις μπλα μπλα μπλα τι ωραια που εισαι που εισαι αυτος, γιατι κι από κοντα να με γνωριζες θα σου ημουν συμπαθης για τους λογους αυτους και μέχρι εκεί, ουτε καν στους φίλους σου θα με έβαζες. Και τετοιους τυπους δεν τους θελουνε οι γυναίκες ασχέτως αν δείχνουν πολλή συμπάθεια.
Πάντως η προκειμένη καταλαβε ότι τη γουσταρω. Ωστοσο, μεσα από συζητησεις μαζι της στα πλαισια παρεας εννοειται της έχω δωσει να καταλάβει ότι είχα σχέσεις με γυναικες, πολύ συχνα βρισκω κατι, απέρριψα γυναικες, με άλλες κατι εκανα και τετοια και αυτο το πιστευει.
Μήπως έκανα το λάθος που λέει ο Σαλβαδορ, που την πειρα τηλεφ δεν επρεπε καν να της μιλησω για την αφιερωση που εκανε, την εφερα σε δυσκολη θεση, της εδωσα την λαθος εντυπωση οτι αυτη εκανε την πρώτη κίνηση και τωρα ειμαι ο δεδομένος? Ίσως και να χασω ευκαιριες με άλλες αν κανω το λαθος και εχω κολλημενη τη σκεψη μου σ' αυτη? Ίσως όντως της ανοιξα την πλέον λαθος συζητηση όπως λεει ο Σαλβαδορ?
Μπορει να ναι και χυλόπιτα ή για πλάκα.... καποια καλα υπονοούμενα ακουγα που και που απ αυτην τον πρωτο καιρο που τη γνωρισα στη δουλεια, μετα όμως που ειδε αυτο τον χαρακτηρα τιποτα από τετοια εκτος απ αυτη την αφιερωση. Βεβαια την βλεπω στο χωρο της δουλειας...γιάννης
18-06-2012, 09:34 #12216
18-06-2012, 09:35 #12217
18-06-2012, 10:50 #12218
καλημερα Γιαννη!
καταρχην αυτο που πρεπει να σκεφτεις και να παρατηρησεις, ειναι τι σοι ανθρωπος ειναι αυτη η κοπελα.... υπαρχουν και κοπελες που ψαχνουν αυτο ακριβως,ενα καλο και συμπαθητικο παιδι... αλλα μια τετοια κοπελα σε περιπτωση που ενδιαφεροταν ,σιγουρα θα αισθανοταν πως εκτεθεικε ισως αρκετα με τετοια αφιερωση και θα κοιτουσε να το μαζεψει.... φοβαται ο γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη....
Για πλακα δεν πιστευω με την καμμια πως ηταν.....
Μην το βλεπεις πως εκτεθεικες και εισαι δεδομενος,να θυμασαι οτι επειδη ξερεις εσυ τον εαυτο σου και τι νιωθεις μεσα σου δεν σημαινει πως και οι αλλοι γυρω σου το διαβαζουν σαν να εισαι ανοιχτο βιβλιο.... θα ελεγα να κατσεις για λιγο χωρις να κανεις καποια κινηση και να παρατηρησεις... αν σε γουσταρει ,θα ερθει αυτη προς εσενα με διαφορους τροπους... αυτα τα καταλαβαινεις ,απο το αν σε κοιταει μια γυναικα,αν σου χαμογελα,αν σε πλησιαζει πολυ συχνα κλπ η γλωσσα του σωματος που λενε...
αν αυτα συμβαινουν.... κανε κινηση.. γιατι τα στερεοτυπα δυστυχως βασιλευουν και ακομα ο αντρας ειναι αυτος που πρεπει να κανει την πρωτη κινηση..... και τι προβλημα εχει ο χαρακτηρας σου!!αυτο που σε σενα φαινεται σαν αδυναμια...στον αλλον μπορει να φαινεται γοητευτικο..... αντε...και ευχομαι να πανε ολα καλα....και θαρρος!!!οι γυναικες δεν ειναι θηρια...απλοι ανθρωποι ειναι κι αυτες!!!1
18-06-2012, 12:28 #12219
- In this old house where every door is open
Tι ναρκωτικο ειναι πιθανο να εχει παρει ενας που μιλαει συνεχεια και θελει να λεει οτι του ερχεται στο κεφαλι του πηδωντας απο θεμα σε θεμα και δε νιωθει κουραση ενω εχει να κοιμηθει ενα 24ωρο αλλα αντιθετα ειναι στην τσιτα??????
18-06-2012, 13:18 #12220
σκεφτομαι πως αν και ειναι νωρις ακομα μαλλον εντοπισα το soundtrack και του φετινου καλοκαιριου. περσυ ηταν οι LMFAO, φετος οι Far East Movement. επισης να θυμηθω το βραδυ που θα γυρισω να κανω ενα login και στο facebook να δω τις δηλωσεις της κασιδιαρας ψυχης. κασιδιαρα ψυχη δε φοβαται, κανει υπομονη και κοιμαται, γιατι ξερει πως οταν ξεθωριασει η ψευτοδεξια, η μονομαχια θα ειναι ΧΑ και Συριζα.
18-06-2012, 13:20 #12221
σκεφτομαι οτι σε βλεπω ανεβασμενο ΚΕΝΟ και χαιρομαι. πολυ καλη η αποφαση με τα μπανια ;)
εξαιρουνται τα πολιτικα (τρατζικ:Ρ),μιλαω αποκλειστικα για την διαθεση σου
18-06-2012, 13:21 #12222
thanks, καλοκαιριατικα τι αλλο να κανει κανεις ? να κλεινετε μεστους 4 τοιχους να κλαιγετε επειδη βγηκε παλι ΝΔ ?
18-06-2012, 14:59 #12223
18-06-2012, 15:09 #12224
http://2.bp.blogspot.com/_7Ade7iuxdU...E%B9%CF%82.jpg
αχ και να είχαμε λίγο
18-06-2012, 15:36 #12225
- In this old house where every door is open
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή