Τι σκέφτεστε; - Page 833
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 833 of 1532 FirstFirst ... 3337337838238318328338348358438839331333 ... LastLast
Results 12,481 to 12,495 of 22967
    Senior Member
    ΟΥΑΟΥ, εντυπωσιάστηκα από τον ηρωισμό σου, αχαχαααα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    ΟΥΑΟΥ, εντυπωσιάστηκα από τον ηρωισμό σου, αχαχαααα
    χαιρομαι που γελασες :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Ακου να δεις ρειν,αν καποιος προσπαθησει σκοπιμα να προσβαλλει φιλο ή φιλη μου που ειναι γκει ή λεσβια... θα του γαμ@σω την μανα....γιαυτο να μη λες δεν σε νοιαζει....
    επισης αν τυχει και βρεθω μπροστα σε περιστατικο με αγνωστο ατομο που υφισταται την ιδια συμπεριφορα θα κανω το ιδιο... υπερασπιζομενη την αισθηση του δικαιου και τιποτα αλλο.....
    δεν γινεται ομως στην καθημερινοτητα μας να λαμβανουμε σοβαρα και να πληγωνομαστε ετσι ευκολα απο οτιδηποτε λεγεται ετσι απλα ,γιατι τοτε θα επρεπε να ζουμε σε γυαλα.....και αυτο ισχυει για ολους ...ετεροφυλο,ομοφυλο κλπ
    εγω σαν γυναικα τοτε στην διαρκεια της ζωης μου θα επρεπε να φρικαρω με εκφρασεις γκομενακι,μουν@κι,ολες οι γυναικες ειναι πουτ@νες και αλλες σεξιστικες αναφορες αντι απλα να αδιαφορω...
    ..
    το ιδιο και ενας αντρας οταν ακουει...κλισε του τυπου...αντρες γουρουνια ...ολοι ιδιοι ειστε...κλπ
    οι ποντιοι τι να πουν στην τελικη....που εχουν γινει ανεκδοτο πανελλαδικα....

φλου είσαι καινούργια εδώ μέσα για να γνωρίζεις, πως αυτοί που τελικά έρχονται έντονα σ' αντιπαράθεση μεταξύ τους,
    είναι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για τον άλλον και στην τελική αν χρειαστεί και τον στηρίζουν.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    nflu, διάβασε το BINGO στην υπογραφή τ@ Body-Rocker. Γιατί το να βάζεις την προσβολή ενός άντρα σε μία ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ κοινωνία στην ίδια βάση συζήτησης με την απειλή χρησιμοποίησης σεξουαλικής βίας σε μία λεσβία για να ΣΤΡΩΣΕΙ, ακυρώνει πρώτον την υπόνοια -τουλάχιστον- γνώσης της ιεραρχίας, και όταν δεν γνωρίζεις την ιεραρχία που σου έχει κατσικωθεί, δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να την πολεμήσεις. Οπότε ο κάθε άντρας πριν μου το παίξει θιγμένος μέσα σε στάτους απίστευτων προνομίων ΥΠΕΡ ΤΟΥ, ας πάει να δει αν έρχομαι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    nflu, διάβασε το BINGO στην υπογραφή τ@ Body-Rocker. Γιατί το να βάζεις την προσβολή ενός άντρα σε μία ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ κοινωνία στην ίδια βάση συζήτησης με την απειλή χρησιμοποίησης σεξουαλικής βίας σε μία λεσβία για να ΣΤΡΩΣΕΙ, ακυρώνει πρώτον την υπόνοια -τουλάχιστον- γνώσης της ιεραρχίας, και όταν δεν γνωρίζεις την ιεραρχία που σου έχει κατσικωθεί, δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να την πολεμήσεις. Οπότε ο κάθε άντρας πριν μου το παίξει θιγμένος μέσα σε στάτους απίστευτων προνομίων ΥΠΕΡ ΤΟΥ, ας πάει να δει αν έρχομαι.
    πες εναν νομο που να δινει προνομια στους αντρες, μαλλον το αντιθετο ισχυει

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    πες εναν νομο που να δινει προνομια στους αντρες, μαλλον το αντιθετο ισχυει
    όχι δεν ισχύει το αντίθετο! και νόμοι υπάρχουν κι είναι οι άγραφοι της πατριαρχικής οικογένειας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    φυσικο το βρισκω, ολες οι γυναικες θελουν τον αντρα τους δυνατο, να μπορει να τις βαλει κατω και να τις αλλαξει τον αδοξαστο. ακομα και οι λεσβιες κατα βαθος αυτο θελουν για να επανελθουν στον ισιο δρομο.
    οκ! πόσα fail χωράνε εδώ να βάλω?????
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    όχι δεν ισχύει το αντίθετο! και νόμοι υπάρχουν κι είναι οι άγραφοι της πατριαρχικής οικογένειας..
    εγω ολες τις οικογενιες που ξερω ειναι μητριαρχικες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    οκ! πόσα fail χωράνε εδώ να βάλω?????
    κανενα. καλα τα λεει ο κενο

Senior Member
    αν "στρώνετε" έτσι εσείς, πάω πάσο! και το στρώσιμο αφορά προβλήματα, στην προκειμένη ήταν ανύπαρκτο και άκυρο να χρειαστεί "στρώσιμο" το τίποτα!
    Στηθείτε τότε και χρησιμοποιήστε τα "αντίστοιχα" για να ηρεμήσετε!
    δεν είναι προσωπικό με κάποιον αυτό αλλά δεν είναι όλα καζάνι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εγω ολες τις οικογενιες που ξερω ειναι μητριαρχικες
    γι' άλλη μια φορά η απάντηση του αχλ.. ό,τι νάναι, αρκεί κάτι να πούμε από συνήθεια!

Banned
    σκεφτομαι οτι δε φταιει ο KENO που εχει αυτο το arrogant-snobbish-rude attitude, αλλα οι ριζες του απ'τη γαλλια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι δε φταιει ο KENO που εχει αυτο το arrogant-snobbish-rude attitude, αλλα οι ριζες του απ'τη γαλλια.σχεδον ολοι εκει περα ετσι ειναι, λολζ. 8-[
    προσωπικά θέλω να σταθώ σε δήλωση σου ότι υποστηρίζεις μειονότητες γενικά, γιατί συμβαίνει κατά περίπτωση όμως;
    γιατί φαίνεται σαν να υποστηρίζεις αυτές που ασπάζεσαι κιόλας..δεν ξέρω! ισχύει;

Senior Member
    Ρειν το χω διαβασει εδω και εναμισυ περιπου μηνα που αναφερθηκατε με τον/την body σε αυτο...ουσιαστικα δεν διαφωνουμε σε κατι... απλα πιστευω πως εχει ερθει ο καιρος να παψουμε να τονιζουμε την διαφορετικοτητα με οποιοδηποτε τροπο.... ειτε θετικο ειτε αρνητικο... να το δεχτουμε σαν κατι φυσικο και αυτονοητο ενταγμενο ομαλα στην καθημερινοτητα μας... δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος ,ισως γιατι ειλικρινα εμενα αυτα τα πραγματα μου φαινονται εντελως αυτονοητα.....

Banned
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    προσωπικά θέλω να σταθώ σε δήλωση σου ότι υποστηρίζεις μειονότητες γενικά, γιατί συμβαίνει κατά περίπτωση όμως;
    γιατί φαίνεται σαν να υποστηρίζεις αυτές που ασπάζεσαι κιόλας..δεν ξέρω! ισχύει;
    τι κατα περιπτωση ? αναλογα τη κουβεντα παει. μαλλον εννοεις για τη Χ.Α. πριν τις εκλογες. μα δεν ψηφιζω ομως, εκει ειναι το θεμα. οποτε και να θελω να ειμαι οντως χρυσαυγιτης, πως θα γινει οταν δεν ανηκω καν εκει ? ιδια περιπτωση με την Ελενη Λιασκα ειμαι, που απλα βαρεθηκε να ακουει το κοσμο να τους κατηγορει χωρις λογο.