Results 12,496 to 12,510 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
23-06-2012, 22:27 #12496
- 23-06-2012, 22:34 #12497
α στις λεσβιες αναφεροσουν ? μα δεν εχω προβλημα ουτε με τις λεσβιες ουτε με τους gay, το ειπα και πριν. απλα εσεις εδω μεσα κολλατε υπερβολικα στις λεξεις και χανετε το δασος, δλδ ολα τα υπολοιπα. μπορει να ημουν νευριασμενος οταν το γραψα αυτο, μπορει απλα να ταιριαζε με τη προηγουμενη προταση, μπορει να ειχα κατι αλλο στο μυαλο μου (ποιο μυαλο θα μου πεις αφου ειναι κενο). αν ειχα κι εγω στηριξη απο καπου, ευχαριστως να εδινα κι ολας. οταν ομως ειμαι τελειως μονος και φτωχος, και δεν εχω ουτε σπιτι να μεινω, τι να προσφερω παραπανω ? το πουλι μου ? οποιος το θελει στη διαθεση του ειναι.
23-06-2012, 22:42 #12498
... εσύ ρε κοπέλα μου γιατί απαντάς ακόμη και με στεναχωράς;... δεν είπαμε πως το "αυτονόητο" καταζητείται ντεντ ορ αλάϊβ;... για δε ξέρεις πόσα παιχνίδια παίζονται στην καμπούρα του;... άνθρωποι βγάζουν λεφτά σε βάρος του - να μην αναφέρω κατηγορίες πάλι - κι εμείς που το πράττουμε θεωρούμαστε "μη φυσιολογικοί"... έλεος Φλου... αναφέρομαι γενικότερα, κι όχι επί του θέματος που συζητάτε, να μου λείπει το βύσσινο, λολ...
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
23-06-2012, 22:44 #12499
οκ στην τελική έχεις και την πλάκα σου..
αλλά όταν βάλλεις κάτι, αναμενόμενο να δέχεσαι και τα πυρά του..αυτό νομίζω το ξέρεις!
μια κουβέντα μας είναι δέντρο και εκπροσωπεί το δάσος της σκέψης μας..
και το δάσος το δικό σου ή οποιουδήποτε μπορούμε να το σχηματίσουμε από τα δέντρα που μας δείχνει αναγκαστικά..
και τα λόγια σου έχω δει πολλάκις να οδηγούν σε γενικότερες ιδεολογίες που κάποιες ασπάζομαι κάποιες όχι, αλλά δες
ότι δίνεις και τροφή και πατήματα, μπορεί να είναι στο τικ της στιγμής αλλά εφόσον θέλησες να το μοιραστείς ε ο κάθε άλλος
δεν γίνεται να το παίξει και κουφός αν αισθανθεί αδικία..
για αυτό και εγώ απάντησα στο σχόλιο σου..Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
23-06-2012, 22:54 #12500
Δεν ξερω βρε Ροκ... οκ το βλεπουμε ετσι.... πως να το δεις αλλιως.... εμενα ειναι σαν να μου λενε πως προσγειωθηκε ιπταμενος δισκος στην αυλη μου.....αλλα τι να πω...μπορει και να μην ειναι ετσι... δεν μαρεσει και να πληγωνονται ανθρωποι χωρις λογο... κι απο την αλλη ολοι πληγωνομαστε ,ετσι ειναι η ζωη....εγω ας πουμε ειμαι κοντοστουπα.... καθε φορα που μιλανε ασχημα για τις κοντες πρεπει να κλαιω.... βασικα στα αρχ@@@@α μου....
υγ....καλα χθες μολις σου γραψα που σε βρε ροκ χανουμε 1-0 ,βαλαμε γκολ!!!!!! τυχαιο??? χιχιχιχιχι
23-06-2012, 23:11 #12501
... συγγνώμη;... είσαι ΚΑΙ κοντοστούπα, εκτός απ' το ότι έχουμε γεννηθεί με 2 μέρες διαφορά, φροντίζεις αδέσποτα και κυνηγάς το αυτονόητο;... τί άλλο θα ακούσω καλέ;...:)... και γιατί να κλαις;... εγώ είμαι η χαρά των άντρηδων... τους πετάω και δυο σφαλιάρες την ώρα που... ίπταμαι με τα 40 μου κιλά... κοίτα τί μου θυμίζεις τώρα... πιτσιρίκι στο χωριό, μου είχε αδυναμία ένας θειός και μου έλεγε συνέχεια... "τρώγε, για να γίνεις ψηλή σα Σουηδέζα..."... καχεκτικό και κακομοίρικο εγώ... έτυχε να τον δω τη μέρα που πέθανε στο νοσοκομείο, είχε να με δει πολλά χρόνια... "θειούλη θα με συγχωρέσεις που τελικά έμεινα κοντή σα Φιλιππινέζα;..."...:)... ποιό είναι το δυνατό σου σημείο Φλου;... εμένα είναι να κάνω ανθρώπους να γελούν ακόμη και στο μεγαλύτερό τους πόνο...
(... και σιγά που λυπήθηκα επειδή έχασαν οι συμπατριώτες μου οι έλληνες, λολ...:)..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
23-06-2012, 23:12 #12502
λολ μα δεν θελω να βαλλω κατι. αυτο λεω τοση ωρα. και ποια πυρα του ? δεν νιωθω να δεχομαι πυρα πλεον στο εψυχολοτζι. αντε το πολυ αν διαφωνει καποιος μαζι μου κι ενοχληθει, να αδιαφορησω ή να ανταλλαξουμε βρισιδια ή να καταληξει με ignore. σιγα το πραμα, παλιοτερα οταν πρωτογραφτηκα στο φορουμ, υπηρχαν εποχες που μου καναν καταγγελιες και με απειλουσαν για μηνυση. οποτε τι να καταλαβω απο μια μαλακια που θα τολμησει να μου γραψει καποιος τωρα πια ? αστεια πραγματα, τα φορουμς (γενικα κι οχι μονο αυτο), τα εχουμε για τη πλακα μας. μια παραπανω αποψη μπαινουμε να διαβασουμε, αντε να γραψουμε και τη δικια μας, κι αυτο ειναι ολο. δε χρειαζεται να φαντασιωνεστε τοσο πολυ και να ειστε απολυτοι "α ο ταδε ειπε ετσι τον ταδε αρα απο πισω υπαρχει ολοκληρη ιδεολογια που του επιβαλει αυτο" και λοιπα. μαλακιες της στιγμης ειναι ολα.
και σορρυ αν σου χαλαω την εικονα που ειχες σχηματισει για το φορουμ και το υποτιθεμενο επιπεδο του, ομως εκει εξω υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα να με απασχολουν κι εμενα και τον καθε εδω μεσα. οποτε στ@@ μας η διαδικτυακη εικονα και το καθετι που συμβαινει εδω.
23-06-2012, 23:17 #12503
"λολ μα δεν θελω να βαλλω κατι. αυτο λεω τοση ωρα. και ποια πυρα του ? δεν νιωθω να δεχομαι πυρα πλεον στο εψυχολοτζι. αντε το πολυ αν διαφωνει καποιος μαζι μου κι ενοχληθει, να αδιαφορησω ή να ανταλλαξουμε βρισιδια ή να καταληξει με ignore. σιγα το πραμα, παλιοτερα οταν πρωτογραφτηκα στο φορουμ, υπηρχαν εποχες που μου καναν καταγγελιες και με απειλουσαν για μηνυση. οποτε τι να καταλαβω απο μια μαλακια που θα τολμησει να μου γραψει καποιος τωρα πια ? αστεια πραγματα, τα φορουμς (γενικα κι οχι μονο αυτο), τα εχουμε για τη πλακα μας. μια παραπανω αποψη μπαινουμε να διαβασουμε, αντε να γραψουμε και τη δικια μας, κι αυτο ειναι ολο. δε χρειαζεται να φαντασιωνεστε τοσο πολυ και να ειστε απολυτοι "α ο ταδε ειπε ετσι τον ταδε αρα απο πισω υπαρχει ολοκληρη ιδεολογια που του επιβαλει αυτο" και λοιπα. μαλακιες της στιγμης ειναι ολα.
και σορρυ αν σου χαλαω την σοβαρη εικονα που ειχες σχηματισει για το φορουμ και το υποτιθεμενο επιπεδο του, ομως εκει εξω υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα να με απασχολουν κι εμενα και τον καθε εδω μεσα. οποτε στ@@ μας η διαδικτυακη εικονα και το καθετι που συμβαινει εδω.".
... ούφφφφφφφφ... χμμμ,... γκουχ... έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε... ρίσπεκτ, για να θυμηθούμε και την αγγλική την... αυτονόητη, λολ..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
23-06-2012, 23:20 #12504
Χaxa nflu κ εγω κοντοστούπα είμαι (αλλα τι κοντοστούπα , ΘΈΑ- κ ψωναρα ΧΑχα)
Έλα να κάνουμε κόμμα!! κοντοστουπες του φόρουμ ενωθειτε, θα κατεβουμε στις επόμενες εκλογές:-p(soulmatesNeverDie!!!)
23-06-2012, 23:21 #12505
χαχα!!!! ειμαστε και οι δυο κοντοστουπες!!!!!!Τιμη μας και καμαρι μας!!! χαχα εγω δεν ειμαι τοσο αδυνατη...κανονικα κιλα...βλεπεις δεν μπορω να αντισταθω στα γλυκακια και αυτο κοστιζει...χιχιχιι
το δυνατο μου σημειο ειναι και μενα να κανω τον καραγκιοζη...χεχε...αλλα πρεπει να βρεθω σε καταλληλο περιβαλλον... αναμεσα σε κρυοκωλους μου βγαινει επιθετικο χιουμορ....
Την Ελλαδα αγαπαμε ροκ οχι τους Ελληνες!!!
23-06-2012, 23:25 #12506
23-06-2012, 23:27 #12507
23-06-2012, 23:32 #12508
... ευτυχώς που είπες "γλυκάκια" και όχι... σουβλάκια γιατί θα ξέχναγα τη συμπάθειά μου σε χρόνο ντε - τε...:)... Ελλάδα έ;... ρε συ αγαπώ πιο πολύ τη φασολάδα, πειράζει;... άχ, θέλω να εκτονωθώ κι άλλο η καψερή, αλλά έγιανε ο τελευταίος τραυματίας του πολιτισμένου πολέμου των πολιτισμένων ελλήνων, και σας αφήνω γιατί θα γκρεμίσει την παράγκα του Καραγκιόζη... κι επειδή έχουν καταντήσει... αηδία τα κοινά μας σημεία, λολ, έχω κάνει μεγάλη καριέρα ως "Κολλητηράκι" στα φόρουμς... άϊντε, καλό ξημέρωμα και καλό κουράγιο με τον καύσωνα σε όσους δε κάνουμε τα... αυτονόητα...:)...
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
23-06-2012, 23:36 #12509
- In this old house where every door is open
Συμφωνω μαζι σου νφλου.. Οι διακρισεις ειναι μονο μες στο κεφαλι μας, πρεπει να τις ξεχασουμε, ΑΠΑΝΤΕΣ ωστε να δεχομαστε τους ανθρωπους ως ειναι απλα και φυσιολογικα... Νομιζω οτι η τροφοδοτηση της διακρισης ακομα και για την υπερασπιση της, δηλαδη με οποιο συναισθημα και για οποιο λογο την κανει κανεις, μονο κακο μπορει να κανει....
In the sky, there is no distinction of east and west; people create distinctions out of their own minds and then believe them to be true.
23-06-2012, 23:40 #12510
και σουβλακια Ροκ χωρις κρεας...χεχεχεχ...ειχα βαρεθει μεχρι προτεινος να με ρωτανε....νηστευετε εε!!..χαχαχα ,ευτυχως τωρα υπαρχουν τα λαχανικων..καληνυχτουδια
υγ...επειδη μολις θυμηθηκα οτι εισαι θεσσαλονικια..εμεις σουβλακια στο ΑΤηνα λεμε τις πιττες..χεχεχε..τα αλλα εινα καλαμακια!!!!!Last edited by nflu; 24-06-2012 at 06:45.
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία