Results 12,886 to 12,900 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
02-07-2012, 13:26 #12886
Αμα δεν αγαπήσεις τον άλλο με τις ιδαιτερότητες του και γι αυτες του τις ιδαιτερότητες του γυρνας την πλάτη τοτε εσύ τον οδηγείς σε όλα αυτα που εσύ περιγράφεις. Ακόμα και αυτοι που περιγράφεις θα θυσιάζαν τα πάντα για λίγες καλές στιγμές αποδοχής που τετοια αποδοχη θα τους ανοιγε το δρομο για βελτίωση. Αυτο το ονομάζω, η αλλη οψη της αγαπης. Η φυλάκιση σε τέσσερεις νοερούς τυχους δεν είναι πάντα αυτοβουλη επιλογη, σ αυτην αναφερομε. Δυστυχως δεν γεννηθηκαν όλοι με χαρίσματα στις συναναστροφες και στην επικοινωνία. Εκτος κι αν ανηκεις σ αυτη την ευτυχισμενη κατηγορια οποτε που να καταλάβεις τι θελω να πω. Τα λόγια και το ύφος αυτου του μνματος σου ανατρεπουν το αποσπασμα από το ευαγγελιο. Τωρα στην πραξη δειχνεις ότι δεν το εφαρμόζεις, αφου ανηκοντας σ' αυτη την ευτυχισμενη κατηγορία στιγματίζεις και δεν αγκαλιαζεις, μορφη αγαπης εν προκειμένω, αρα που πηγε η αγαπη για την οποια μίλησες? Άρα ειναι ο εγωισμός που οδηγει ορισμένους ανθρωπους σ' αυτη την κατασταση απομόνωσης? Κι αμα νεα κοπελα διαβαζεις τετοια βιβλία... πεπρωμενο κλπ τοτε πιθανον να μιλαμε για τους τεσσερεις νοερους τοιχους.
Καλυτερα να βγω λιγο εκτος γιατι σημερα δεν επικοινωνούμε.γιάννης
- 02-07-2012, 13:35 #12887
02-07-2012, 13:35 #12888
- In this old house where every door is open
Ο δρομος δεν ειναι φυλακη, το χαος και απολυτη ελευθερια ειναι ομως! Χαιρετω και παω για μπανιο!! Δεν θελω να πεισω κανεναν απο εσας προσωπικα οποτε μη μου τσαντιζεστε, εφοσον εξαρχης δεν απευθυνθηκα σε καποιον απο εσας αλλα σχολιασα πανω στην φλουφλου και επειτα πανω στο σχολιο του Ιωαννη σε μενα! Φτανει το σχολιο επι σχολιου, οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει, οι καυγαδες δεν εχουν νοημα!! Μπαι!!!
02-07-2012, 13:55 #12889
02-07-2012, 14:52 #12890
Διαβασα πολλα ομορφα πραγματα εδω...και δεν θα τα ξεχωρισω ...θα πω μονο πως συμφωνω οτι οποιος αγαπαει τα ζωα κατα κανονα αγαπαει και τους ανθρωπους...ακομα κι αν τους αποφευγει γιατι τον εχουν πληγωσει...... και πως παντως καμμια αγριοτητα δεν θελει επιεικια.....
Κενουλη,φυσικο ειναι αγορι μου,για σχεση δεν το συζητω,αλλα για ανταλλαγη αποψεων και παρεακι να εχεις αναγκη απο ατομα της ηλικιας σου....το αντιθετο θα ηταν αφυσικο....
αλλα μη νομιζεις κιολας οτι στα 40..κι εμεις ειμαστε γεροι.... οσο κι αν σου φαινεται μακρινη η ηλικια..... αλλα αυτο εχεις πολλα χρονια ακομα μπροστα σου για να το διαπιστωσεις.... :))
02-07-2012, 18:53 #12891
Καλησπέρα σας... Λούσυ: ""Μεγαλοι" καθηγηταραδες μας τα χετε πρηξει, κι εσεις και τ'αχρηστα βιβλια σας........"
Δε ξέρω σε ποιούς απευθύνεσαι, αλλά... ναι, τα άχρηστα βιβλία, όμορφα να καίγονται... κι αν έχει λέει... να φαν κι οι κότες... από επιστημόνους... χμμ, μέχρι λογοτέχνες του Καλοκαιριού... και τα όμορφα φράγκα, όμορφα καίγονται... έμ θα σχολιάσω, αλλά να παραβλέψω το στοχασμό της Λούση;... έ, όχι δα!...:)... που και να ήταν το θρεντ αυτό τί θα έγραφα...λολ!..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
02-07-2012, 19:11 #12892
"φανταζομαι ωστοσο πως δεν πεινας κ μια στεγη την εχεις....
καποιοι απο αυτους πουλανε απο ολα τα ειδη διπλα στα φαναρια με 40 βαθμους κελσιου...
προσεξε το αυτο το ρατσιστικο με ολους τους οικονομικους μεταναστες κ με χιλιαδες ελληνων!
οκ ζωοφιλη αλλα κ λιγη αγαπη κ συμπονοια για τους ανθρωπους....".
Και το σκέφτηκα χθες να σου απαντήσω Αρκούδι... δεν είναι η πρώτη φορά που εθελοτυφλείς μπροστά σε γραφόμενα... έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση και παλιότερα, για άλλα θέματα... φαντάζεσαι λοιπόν, αλλά δε γνωρίζεις, έτσι δεν είναι;... εμένα με είδες πρόπερσυ να μοιράζω φυλλάδια με 40 βαθμούς και με μείον 5 το Χειμώνα;... πριν αγοράσω την παράγκα του Καραγκιόζη στην εξοχή... όχι βέβαια... αλλά είσαι απ' αυτούς που θέλουν να πιστεύουν πως όταν απευθύνουν το λόγο κάπου, δε θα έχουν και κάποια ιδιαίτερη αντίδραση, έτσι δεν είναι;... σόρυ, έχεις πέσει σε περίπτωση... ή δε θυμάσαι τις επιθέσεις που έχεις κάνει σε ό,τι δε σου γουστάρει απ' όταν με είδες το 2007 στο... άλλο μαγαζί;...
Σου ευχήθηκα "περαστικά" χθες... αλλά άνοιξε λίγο τα μάτια σου... κι αν θέλεις, έλα να πεινάσουμε παρέα... αλλά σου είναι δύσκολο να αντιληφθείς πώς μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει ζήσει ποτέ με πάνω από 700 ευρώ το μήνα - και σε δραχμές - να ζει μόνος του με 10 ζώα, με λογαριασμούς και να μη πηγαίνει καν στο σούπερ - μάρκετ... συζήτησέ το με όσους ξέρεις να ζουν πολύ λιτά... ίσως κατατοπιστείς και πάψεις να αναρωτιέσαι... πάμε και στο άλλο σκέλος...
... τους... οικονομικούς μετανάστες;... έτσι το λέμε, αλίμονο... ελπίζω κάποια στιγμή να μάθεις τί σημαίνει "ρατσισμός"... κι ελπίζω να μη τον βιώσεις... αλλά μάλλον τρέφω φρούδες ελπίδες έ;...:)...Last edited by RockElCasbah; 02-07-2012 at 20:10.
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
02-07-2012, 19:15 #12893
"Σκεφτομαι... το ποσο συχνα ακουει ενας φιλοζωος...το επιχειρημα.... οκ..καλα τα ζωα αλλα κοιτα και τους ανθρωπους..
και ποσο σπανια ενας φιλανθρωπος...οκ καλοι οι ανθρωποι αλλα κοιτα λιγο και τα ζωα.....
δηλαδη εγω ως φιλοζωος πρεπει σωνει και καλα να κοιταξω και τους ανθρωπους.... ο φιλανθρωπος ομως εχει δικαιωμα ως προς τα ζωα που ενδιαφερουν εμενα να ειναι τελειως αδιαφορος.....
Θα μου πεις απο την αλλη....εγω σαν φιλοζωος ταιζω...ζωα...εσυ σαν φιλανθρωπος ...ταιζεις ανθρωπους.....???
...λοιπον πως θα γινει....θα ταιζω εγω τα ζωα....για να τα τρωνε τα πακιστανια που δεν ταιζεις εσυ????
(Το εσυ...ρητορικο....και δεν απευθυνεται σε κανεναν........)"...
... εσύ τί περιμένεις να ακούσεις από ανθρώπους που θεωρητικολογούν, ήθελα νά 'ξερα... η γυναίκα αυτό έμαθε να λέει, αυτό λέει... και το υπόλοιπο 95% των ελλήνων επίσης... είναι τόσο κουραστικό Φλου, τόοοοοοσα χρόνια... πίστεψέ με, παρατηρητής στο νετ είμαι, αλλά όχι στη ζωή..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
02-07-2012, 19:24 #12894
"Άλλο φιλάνθρωπος κι άλλο φιλόζωος, έτερον εκάτερον. Δε θα μας φταινε τα ζωα για το χαλι της κοινωνιας και της οικονομίας. Εμένα μου φαινεται πως κατα κανόνα οι πραγματικά και όχι υποκριτικά φιλάνθρωποι είναι και φιλόζωοι.
Αχ εμεις οι φιλόζωοι.. κάνουμε το λάθος και συνδεόμαστε με τα ζώα υπέρ το δέον και τότε κάθε απώλεια μας στοιχίζει.".
Γιάννη τα έχεις μπουρδουκλώσει λίγο... το ίδιο πράμα είναι, η ετυμολογία είναι απλούστατη... ο φίλος της ζωής, είναι και φίλος του ανθρώπου... αλλά μόνο οι αληθινοί ρατσιστές δεν έχουν καταλάβει ότι ο άνθρωπος ανήκει στο κεφάλαιο "ζωή"... απ' τη στιγμή που ισχυρίζεσαι πως ο φιλάνθρωπος είναι και φιλόζωος... γιατί μπλέκεσαι και λες "άλλο ο φιλάνθρωπος και άλλο ο φιλόζωος;"... πάρτο απ' την αρχή, κι ας σε έχω "μπλοκάρει'... σόρυ, αλλά σου είχα απαντήσει "κάπως" γιατί μάλλον πίστεψες πως έχω εκατομμύρια και τα ξοδεύω στα ζώα... αφού δε κατάλαβες με τί άνθρωπο μιλάς, μπορείς να απευθύνεσαι και αλλού... έτσι, για να το λύσουμε κιόλας..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
02-07-2012, 19:25 #12895
"πες τα, πεεεεεεεεεεες τα κι εσυ και η ροκ.
σιχτιρι με τον δηθεν ανθρωπισμο της καρεκλας και του βολεματος.
κι αν πεινανε οι πακιστανοι να φανε ο ενας τον αλλον. Ανοητες δικαιολογιες.Δεν φθανει που ηρθαν στη χωρα παρανομα, πρεπει και να δειξουμε ανρθωπισμο στην απανθρωπια τους. Γιατι μου ειναι αδιανοητο ανθρωπιστης να κανει κτηνωδιες. Κι οσοι καταληγουν σε τετοιες ενεργειες δεν αργουν απο το να φανε κ εμας.
Σορρυ αλλα εγω στη διαστροφη του αλλου, οικτο και κατανοηση δεν δειχνω.
Κι αν πεινανε και θελουν πρωτεινη να φανε κατσαριδες πρωτα. και ποντικια. Το βρηκαμε τωρα..".
... μερσί μαμζέλ... απλά πράματα...:)..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
02-07-2012, 19:27 #12896
"Αυτοι που «αγαπανε» τους ανθρωπους, (που στην πραγματικοτητα «αγαπουν» μοναχα πολυυυυ λιγους απο αυτους), αλλα σιχαινονται τα ζωα, αδιαφορουν για αυτα ή ακομα και τα βασανιζουν, απεχουν ετη φωτος από την Αγαπη. «Άνθρωποι που αποκλείουν οποιοδήποτε πλάσμα του Θεού από προστασία, συμπόνια και έλεος, θα συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο και στους συνανθρώπους τους» ειπε ο Αγιος Φραγκισκος της Ασιζης. Αλλα με τον ιδιο τροπο, και οι «φιλοζωοι» που ισχυριζονται οτι λατρευουν τα ζωα αλλα αντιπαθουν το ανθρωπινο ειδος, το ιδιο τους το ειδος, τον εαυτο τους, για μενα δεν κατέχουν ουτε αυτοι την πραγματικη και απολυτη Αγαπη.
Την Αγαπη η οποια σεβεται, κατανοει και συμπονα καθε πλασμα..".
... ευχαριστώ και σας καλή μου συφόρουμη... τί ωραία όταν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράματα για κάποιους ανθρώπους ρε γμτ!...:)..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
02-07-2012, 19:35 #12897
"Συμβαίνει, φιλόζωοι να μην αντιπαθούν το ανθρώπινο είδος αλλά έγιναν φιλόζωοι κατά τρόπο που βρήκαν καταφυγή και συνδέθηκαν με τα ζώα, πρόσφεραν και έλαβαν συμπόνοια από τα ζώα, μετα που το ανθρώπινο είδος, ήτοι οι συνάνθρωποι τους, τους απέρριψαν, τους περιθωριοποίησαν."...
Γιάννη ξαναπάρτο απ' την αρχή... δυστυχώς, έχεις γίνει παραλήπτης της καραμέλας που θέλει όλους όσοι φροντίζουν τα ζώα - κουραστικό να διαβάζω τη λέξη "αγάπη" στη θεωρία - να έχουν κάποιο πρόβλημα, μπλα, μπλα, μπλα... μάθε λοιπόν πως υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν ζώα από γεννησημιού τους, πριν πάθουν ο,τιδήποτε - αν θα πάθαιναν - απ' το περιβάλλον τους - ... είναι μια δύσκολη εκδοχή αυτή, κατανοητό... αλλά να την έχεις στα υπόψιν σου από τούδε και στο εξής... μερσί...
"Αν τα πίστευαν όλοι εκεί έξω που ζεις δε θα χρειαζόταν να γραφεις τωρα σε ενα φορουμ υποστηριξης... και ο νοών νοείτω.".
... έλα, δε στη ξαναλέω, γιατί εδώ συμφωνούμε... αν οι άνθρωποι ασχολιόντουσαν με τη φύση, με τα ζώα, αν δε γούσταραν την ύλη, το βόλεμα απ' το μπαμπά, το αριστείο απ' το σχολείο, τη θέση στο δημόσιο... μπλα, μπλα, μπλα... φυσικά και δε θα υπήρχαν φόρουμς αυτοβοήθειας - μη χέσω - και τα λεφτά θα έμεναν και στι τσέπες τους... αλλά δε φταίνε ποτέ οι άνθρωποι... φταίνε οι προηγούμενοι άνθρωποι απ' αυτούς..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
02-07-2012, 19:41 #12898
"δε με απασχολει οσο νομιζεις, αν και ποσταρω καθημερινα σε δυο τρεια φορουμς ταυτοχρονα, δεν εξαρτιεμαι και τοσο απ'το διαδικτυο πλεον, αφου και λογο καλοκαιριου εχω κι αλλα πραγματα να κανω (παραλια, βολτες κλπ). απλα σκεφτομαι μηπως λογο ηλικιας το εψυχολοτζι θα ηταν καλυτερα να το κοψω, οπως εκανε κι ο sheldon που ειναι ακομα πιο μικρος. δεν εχει νοημα να διαβαζεις τις φαντασιωσεις και τις κατηγοριες που ριχνει η καθεμια τζαζογρια εδω μεσα, λες και της φταις εσυ που υποφερει. ειτε πλασαρονται σιγα σιγα με το ονομα RockElCasbah, ειτε πιο αμεσα σαν τη Joann. αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν κατι να μου προσφερουν, δεν ειναι καν καλος κι ομορφος ο τροπος που γραφουνε. και στοιχηματιζω δεν καναν ουτε οικογενεια επειδη ηταν ανικανες.".
... επειδή σήμερα ο γιος μου θα ήταν 22 πατημένα
θες να κάνουμε μαζί λογοτεχνία Κενό;... σου είπα είσαι καλός στο λόγο... αλλά κακιασμένος και ψεύτης, όπως οι περισσότεροι λογοτέχνες μικρό μου πόνυ, λολ!...Last edited by Ξωτικό; 03-07-2012 at 08:43.
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
02-07-2012, 19:46 #12899
"Ο δρομος δεν ειναι φυλακη, το χαος και απολυτη ελευθερια ειναι ομως! Χαιρετω και παω για μπανιο!! Δεν θελω να πεισω κανεναν απο εσας προσωπικα οποτε μη μου τσαντιζεστε, εφοσον εξαρχης δεν απευθυνθηκα σε καποιον απο εσας αλλα σχολιασα πανω στην φλουφλου και επειτα πανω στο σχολιο του Ιωαννη σε μενα! Φτανει το σχολιο επι σχολιου, οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει, οι καυγαδες δεν εχουν νοημα!! Μπαι!!!"...
... καλό σου μπανάκι κορίτσι... οι καυγάδες έχουν πάντα νόημα, γιατί οι καυγάδες φέρνουν λεφτά... για να υπάρχει νόημα... με κατανόησες ελπίζω έ;...:)..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
02-07-2012, 20:45 #12900
http://www.youtube.com/watch?v=tq_-SxYKGa8
... και κάτι τελευταίο που ξέχασα... δε θυμάμαι ποιός το έγραψε, αλλά πού να αναρωτηθούν οι περισσότεροι γιατί "δε θυμάται" άνθρωπος που κάνει ιδιαίτερη ζωή, και με τόσα βάρη στο κεφάλι του... έμψυχα βάρη... απομονώθηκα, λέει, επειδή δε... γουστάρω τους ανθρώπους... ά, ρε κατακαημένοι - με την καλή την έννοια -... οι άνθρωποι που αποτραβιούνται για να προστατέψουν τον εγκέφαλό τους, πράττουν το καλύτερο... γιατί αυτό τον εγκέφαλο ρε "ανεγκέφαλοι" κάπου τον έχουν αφιερώσει και οφείλουν να τον προσφέρουν... σας πείσαν πως είσαστε "ανεγκέφαλοι"... για δε τους ρωτάτε γι' αυτό, εφόσον τους πληρώνετε;... κακιά Ροκ, οι ψυχασθένειες θέλουν φάρμακα... τί τους λες κι εσύ τώρα;..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία