Τι σκέφτεστε; - Page 859
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 859 of 1532 FirstFirst ... 3597598098498578588598608618699099591359 ... LastLast
Results 12,871 to 12,885 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    δεν ειναι ετσι βρε Κενο, εσυ το προβαλλεις σαν το μεγαλυτερο προβλημα σου το γκομενικο, αλλα και η παρεα καλη ειναι αν δεν σε ενοχλει να κανεις παρεα με γεροντακια
    το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι η ανεργια, που δεν εχω μια καλη δουλεια να βγαζω αρκετα λεφτα, να μπορω να μενω και μονος μου. το γκομενικο ειναι οκ, κι αν ειχα και δουλεια θα ηταν ακομα πιο οκ.

Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    κενε, ειμαι βλαμμενη με μυαλο για 20αχρονο και η μουρη απο τα μποτοξ μοιαζει για 25 μαξιμουμ , με τα λεγομενα ολων οπου κι αν βρεθω. Μη νιωθεις μονος ρε.
    ΠΑιδες, ο καθενας εχει το δικο του σαρακι να του τρωει την ψυχη και την ζωη. Σεβας.
    μη γραφεις κακα λογια για τον εαυτο σου Ξωτικό. εμενα μου βγαζεις κατι γλυκο, ισως φταιει και η ανωριμοτητα που λες, αυτο δεν ειναι αρνητικο αλλιως θα σε βριζε κι εσενα η μαρκελα. τωρα για μποτοξ δε ξερω, δε σε εχω δει.

Senior Member
    κενε, ειμαι βλαμμενη με μυαλο για 20αχρονο και η μουρη απο τα μποτοξ μοιαζει για 25 μαξιμουμ , με τα λεγομενα ολων οπου κι αν βρεθω. Μη νιωθεις μονος ρε.
    ΠΑιδες, ο καθενας εχει το δικο του σαρακι να του τρωει την ψυχη και την ζωη. Σεβας.
    εμενα μεγαλη μου πεφτεις, ειμαι γυρο στα 15 :(

Senior Member
    Παιδες εδω που τα λεμε εγω μπορω να καταλαβω τον Κενο.
    Απο τοτε που μετακομισα δεν εχω γνωρισει ατομα κοντα στην ηλικια μου και αυτο ειναι προβλημα.Γενικα εχω γνωρισει ατομα πανω απο 30 και βαλε ή κατω απο 20.
    Αν εξαιρεσω τον φιλο μου ,δεν εχω καποιον να βγω και τα λοιπα. Βγαινω περιπου μια φορα την εβδομαδα με μια κοπελα που κανουμε μαζι ψυχοθεραπεια αλλα εκτος απο το οτι ειναι 38 χρονων, μιλαμε συνεχεια για την αρρωστεια και τιποτα αλλο.

Βεβαια στο φορουμ δεν με ενοχλει το οτι μιλαω με ατομα μεγαλυτερης ηλικιας . Αν και νομιζω οτι στο φορουμ υπαρχουν αρκετα ατομα κατω των 30 Κενο.
    Το να βρεις σημειο επαφης ειναι το θεμα.....

Senior Member
    ετσι ειναι, επαυξανω. Αν εχεις δουλεια, νιωθεις παραγβγικος το τσερατον μου, νιωθεις να εχεις αξια, οτι δεν εισαι κουφαρι που ανασαινει μονο. Παιρνεις τα πανω σου, βουλωνεις και κανενα στομα συγγενικο που σε εχει παει στο πατωμα με τις ειρωνιες και τα καρφια. Μπορεις να βγεις και καμια βολτα, να παρεις μια βαθεια ανασα.Να νιωσεις δυναμη, να ψαξεις και για ταιρι η κατι, ταιρας τερας, οτι θελει ο καθενας. Χωρις δουλεια....χκκκαααααααααααα ααατα.
    κυρια μοντ, παλι τα ηπιατε?
    http://youtu.be/BQqtRgDUmGg

Senior Member
    αλεξ ,(αλεξ δεν σε λεν η λεω μπαρουφα;;; ) εσενα ουτε να σε δω λογω ονοματος.(κακιστη εμπειρια) Αρα ειμαστε και οι δυο χαρουμενοι :)
    Βασιλης, χαρηκα :))))

Senior Member
    χαχαχα! μπα, μην κρινεις εξ ιδιων ,απλο και ταπεινο μελος. Δεν πινω.
    Βασιλης; αμαν και τζαμπα τα βουντου που σου χωνα τοσο καιρο; σορρυ ρε παιδι, σορρυ.
    πωπωπω μου εφυγε ενα βαρος http://c.media.newsbomb.gr/stories/m...62574785_n.jpg

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ..ηταν απλα μια στιγμη συνηδητοποιησης, σε τι φορουμ ποσταρω και που συμμετεχω. εννοειται οτι νιωθω λιγακι παρεισακτος μετα απ'αυτο, σαν να πηγαινω επισκεψη στο γηροκομειο της γειτονιας, και να μενω εκει.
    Θα σου πω μόνο, ότι για να παραμένεις, κάτι παίρνεις έστω κι απ' τους μεγαλύτερους.. Μετά ίσως δεν ξέρεις, πως άτομα στην ηλικία σου ζητάνε
    και την επικοινωνία με τον μεγαλύτερο, όταν ξέρουν ότι κάτι έχει να τους δώσει αυτή, μέσα απ' την εμπειρία της. Κάνε υπομονή λοιπόν!
    Εσύ εξάλλου έχεις πει, πως όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά! Μόνο οι ΚΑΚΟΙ δεν χωράνε ΠΟΥΘΕΝΑ! Κι εσύ πιστεύω δεν ανήκεις σ' αυτούς!
    Μετά βλέπω καθημερινά, ότι μπαίνουν κι άτομα με ηλικίες έως τα 30, γι' αυτό μην χάνεις την ελπίδα σου, ότι θα υπάρχουν στο χώρο κι οι νεότεροι/ες.
    Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις-αν θες τ' ακους-είναι μεγαλώνοντας, να φρεσκάρεις πάντα τις ιδέες σου.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    xaxaxa! σε λιγο θα φυγει και ο πονοκεφαλος, και ο πονος στο στηθος και οι αυπνιες και η καταθλιψη και οι πονοι στα ακρα, και θα στοχευεις καλα στο κατουρημα,χιχιχιχ
    μπα το τελευταιο ειναι πονεμενη ιστορια με τοσες καυλες το πρωι :(

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Θα σου πω μόνο, ότι για να παραμένεις, κάτι παίρνεις έστω κι απ' τους μεγαλύτερους.. Μετά ίσως δεν ξέρεις, πως άτομα στην ηλικία σου ζητάνε
    και την επικοινωνία με τον μεγαλύτερο, όταν ξέρουν ότι κάτι έχει να τους δώσει αυτή, μέσα απ' την εμπειρία της. Κάνε υπομονή λοιπόν!
    Εσύ εξάλλου έχεις πει, πως όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά! Μόνο οι ΚΑΚΟΙ δεν χωράνε ΠΟΥΘΕΝΑ! Κι εσύ πιστεύω δεν ανήκεις σ' αυτούς!
    Μετά βλέπω καθημερινά, ότι μπαίνουν κι άτομα με ηλικίες έως τα 30, γι' αυτό μην χάνεις την ελπίδα σου, ότι θα υπάρχουν στο χώρο κι οι νεότεροι/ες.
    Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις-αν θες τ' ακους-είναι μεγαλώνοντας, να φρεσκάρεις πάντα τις ιδέες σου.
    δε με απασχολει οσο νομιζεις, αν και ποσταρω καθημερινα σε δυο τρεια φορουμς ταυτοχρονα, δεν εξαρτιεμαι και τοσο απ'το διαδικτυο πλεον, αφου και λογο καλοκαιριου εχω κι αλλα πραγματα να κανω (παραλια, βολτες κλπ). απλα σκεφτομαι μηπως λογο ηλικιας το εψυχολοτζι θα ηταν καλυτερα να το κοψω, οπως εκανε κι ο sheldon που ειναι ακομα πιο μικρος.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 03-07-2012 at 16:48.

Senior Member
    ελα μωρε τσωπα τσωπα!
    μου εφτιαξες την διαθεση μεσημεριατικα :)))))))

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Μήπως απ' το πολύ πλασάρισμα να γίνουμε τελικά πλασιέ;
    Mπα κι εκεί κρίση έχει και δεν πληρώνονται και στην ώρα τους.
    Αυτά για όσους ενδιαφέρονται για δουλειά
    γιατί ο καθένας έχει τα ενδιαφέροντά του...
    Και όπου υπάρχει πολλή μιζέρια, η κακία περισσεύει!
    Και η κατινιά επίσης!

Ιωαννη, επειδη τα μελη που σχολιασαν τον Αποστολο ειναι συγκεκριμενα , θα σου πω πως δικαιο θα ηταν να πεις " μακαρι τα μελη που σου σχολιασαν την παραθεση σου, να τα πιστευουν".
    Το πιστευαν , που χρησιμοποιεις, ειναι του αδυνατου υποθετικος λογος με μορφη ευχης , κατι που σημαινει οτι μας εχεις ηδη κρινει.

Οπως και να εχει, το να πιστευεις σε κατι φιλε μου σημαινει οτι παλευεις να το φτασεις, χωρις να ταυτιζεται με το οτι εγινες ηδη οσα θες να εισαι. :)

Τα λογια του Ευαγγελιου εχουν μεσα τους την αληθεια. Αλλο η αληθεια, αλλο η ομορφια. Την ομορφια πολλοι τη ζητησαν , την αληθεια λιγοι.
    ΚΑλη δυναμη
    Το "Μακάρι να τα πίστευαν όχι μόνο τα μέλη που σου σχόλιάζουν την παράθεση σου αυτή" ας διαβαστεί, με βάση την εικόνα που έχω αποκομίσει γι αυτους τοσο καιρο που τους διαβαζω εδω καθώς και τον κόσμο που γενικά συχνάζει εδώ (ατομα που συνηθως έχουν υποστεί παρά κάνει), δεν μου φαινονται για άτομα που έχουν κανει ζημια ηθελημένα σε άλλους ή είναι κακόβουλοι, αρα είναι τουλάχιστον όχι μακριά από το πνεύμα της περικοπής. Και αυτό συμπληρώνεται από το επόμενο κομμάτι του μνματος μου "Αν τα πίστευαν όλοι εκεί έξω που ζεις δε θα χρειαζόταν να γραφεις τωρα σε ενα φορουμ υποστηριξης... και ο νοών νοείτω." Δηλαδη αν αυτή η εικόνα μου για τα μέλη ίσχυε και για ατομα που συνάντησαν στη ζωη τους τα μέλη με τα οσα τους προκαλεσαν με αποτελεσμα να επιζητουν στηριξη εδω. Με αυτο τον τροπο ισχύει στο λόγο μου το δικό σου "μας εχεις ηδη κρινει."
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμβαίνει, φιλόζωοι να μην αντιπαθούν το ανθρώπινο είδος αλλά έγιναν φιλόζωοι κατά τρόπο που βρήκαν καταφυγή και συνδέθηκαν με τα ζώα, πρόσφεραν και έλαβαν συμπόνοια από τα ζώα, μετα που το ανθρώπινο είδος, ήτοι οι συνάνθρωποι τους, τους απέρριψαν, τους περιθωριοποίησαν.
    Όπως είπα και πιο πάνω οι πραγματικά και όχι υποκριτικά φιλάνθρωποι είναι συνάμα και φιλόζωοι, οπότε το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
    Ωραία τα λόγια που παραθέτεις από το ευαγγέλιο. Μακάρι να τα πίστευαν όχι μόνο τα μέλη που σου σχόλιάζουν την παράθεση σου αυτή. Αν τα πίστευαν όλοι εκεί έξω που ζεις δε θα χρειαζόταν να γραφεις τωρα σε ενα φορουμ υποστηριξης... και ο νοών νοείτω.
    "Η ματια μας χανεται μεσα στο κενο αναμεσα στους τοιχους και τα αντικειμενα, και βυθιζομαστε σε σκεψεις, χανοντας την επαφη με τον εξω κοσμο. Μετατρεπομαστε σε αλλοφρονες, σε αλλοπαρμενους ή φαντασμενους. Με τον τροπο αυτο γινομαστε μοναχικοι και δυστυχισμενοι και οδηγουμαστε σταδιακα στην ασθενεια, πρωτα της ψυχης και υστερα του σωματος. Και για να καλυψουμε αυτο το κενο, παιρνουμε ενα ζωο. Ποσος εγωισμος!! Το φυλακιζουμε και το βασανιζουμε, με αποτελεσμα να αποκτα κι αυτο ολες τις "ανθρωπινες" ασθενειες. Ομως τα ζωα, οταν ειναι ελευθερα, δεν εχουν ανθρωπινες ασθενειες. Σκεφτειτε: μηπως αρρωσταινει αυτος που φυλακιζεται μεσα στους τεσσερεις τοιχους και στις σκεψεις του? Εκανε τεραστιο κακο ο ανθρωπος στον εαυτο του οταν κλειστηκε στο σπιτι του και μεσα του, και αποσυρθηκε απο την αληθινη φυσικη ζωη της δρασης και της αλληλεπιδρασης."

Αποδεσμευση απο το Πεπρωμενο, σελ 70-71

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αν και αθεος, συμφωνω απολυτα. Εμενα παντως η αγαπη μου λειπει, δεν αγαπω ουτε τους ανθρωπους, ουτε τα ζωα...

Καπως ετσι ειναι στα αληθεια για ολους μας, νομιζουμε οτι αγαπαμε, ή απλα παθιαζομαστε, δεν αγαπαμε αληθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    "Η ματια μας χανεται μεσα στο κενο αναμεσα στους τοιχους και τα αντικειμενα, και βυθιζομαστε σε σκεψεις, χανοντας την επαφη με τον εξω κοσμο. Μετατρεπομαστε σε αλλοφρονες, σε αλλοπαρμενους ή φαντασμενους. Με τον τροπο αυτο γινομαστε μοναχικοι και δυστυχισμενοι και οδηγουμαστε σταδιακα στην ασθενεια, πρωτα της ψυχης και υστερα του σωματος. Και για να καλυψουμε αυτο το κενο, παιρνουμε ενα ζωο. Ποσος εγωισμος!! Το φυλακιζουμε και το βασανιζουμε, με αποτελεσμα να αποκτα κι αυτο ολες τις "ανθρωπινες" ασθενειες. Ομως τα ζωα, οταν ειναι ελευθερα, δεν εχουν ανθρωπινες ασθενειες. Σκεφτειτε: μηπως αρρωσταινει αυτος που φυλακιζεται μεσα στους τεσσερεις τοιχους και στις σκεψεις του? Εκανε τεραστιο κακο ο ανθρωπος στον εαυτο του οταν κλειστηκε στο σπιτι του και μεσα του, και αποσυρθηκε απο την αληθινη φυσικη ζωη της δρασης και της αλληλεπιδρασης."
    Που ακριβως ειναι η λογικη σε αυτο το αποσπασμα?
    O συλλογισμος ειναι τελειως ακυρος και το συμπερασμα τελειως λανθασμενο.

Banned
    Οτι δεν μπορώ να αλλάξω το νικ που αρχίζει να μου τη δίνει στα νεύρα