Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 167
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 167 of 837 FirstFirst ... 67117157165166167168169177217267667 ... LastLast
Results 2,491 to 2,505 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εννοειται, εσεις τα σκατωνεται και την πληρωνουμε ολοι
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    άσχετο το βίντεο , γενικά αν θέλετε δείτε το , έχει κάποια στιγμιότυπα με πολύ γέλιο...αλλά δείτε και στο 7:56 κορυφαίο!!!

Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    γιατι σας εχουμε αναγκη?
    για όλα όσα δεν κάνετε από ή μόνοι σας... :P

Senior Member
    γιατι σας εχουμε αναγκη?
    καλα πριν αλλα ελεγες οτι μας έχετε αναγκη !!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    καλα πριν αλλα ελεγες οτι μας έχετε αναγκη !!!!!!!!!!
    ναι, αλλα θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη της

Senior Member
    γτ δεν τα λες στον ψυχιατρο σου τοτε, σιγουρα θα υπαρχει λυση
    Της το είπα και μου αύξησε λίγο τη δόση αλλά ακόμα δεν νιώθω αρκετά καλά...θα της το πω την άλλη φορά αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    άσχετο το βίντεο , γενικά αν θέλετε δείτε το , έχει κάποια στιγμιότυπα με πολύ γέλιο...αλλά δείτε και στο 7:56 κορυφαίο!!!

σαν την γυναικα τερματοφυλακας δεν υπαρχει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    αυτήν πάλι ίσως πολλοί να μην την έχουν νιώσει ποτέ...
    που να την βρίσκεις τώρα...
    τώρα το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι να αφιερωθείς σε ένα τώρα όσο πιο ευχάριστο μπορεί να γίνει!
    Το θέμα όμως είναι ότι το τώρα είναι κατά 90% δυσάρεστο και μόνο 10% ευχάριστο...δεν σου φαίνεται λίγο;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ξενοιασιά μια λεξη που ανηκει στα παιδια,αχ κ να ήμουν πάλι παιδι!!!!!!νομίζω οτι ειναι οτι πιο ομορφο, ζεις για το παιχνίδι κανεις περίτρανα όνειρα κ πιστεύεις οτι θα αλλάξεις τον κόσμο κ ολα αυτα σου περναν ανάλαφρα απο το μυαλουδακι τρώγοντας την αβγόφετά σου,ετσι απλα κ ετσι απλα αφήνεις πάλι τις σκέψεις για να σκαρφαλώσεις σε ενα δεντρο ,αυτα τα καλά εχει η αθωότητα δε βασανίζεσαι απλα πιστεύεις κ απλα χαίρεσαι με μια φετα κεικ.....δε χωράν μπερδέματα στην αυλη που παίζεις.....
    Τα λες υπέροχα Ηλιάννα και με εκφράζουν απόλυτα τα λόγια σου! Τώρα μπορώ να πω πως ένιωσα μια μικρή χαρά μ΄αυτή την εικόνα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το θέμα όμως είναι ότι το τώρα είναι κατά 90% δυσάρεστο και μόνο 10% ευχάριστο...δεν σου φαίνεται λίγο;
    Πολύ λίγο!.. αλλά έχω διαπιστώσει την ματαιότητα να θέλουμε να γυρίσει ο χρόνος πίσω...
    οπότε για αυτό ένα ξεκάθαρο παρόν, θα φέρει ένα πιο ευοίωνο μέλλον.. όλα όσα θέλεις και μπορείς να τα πράξεις είναι μπροστά σου...βρες τις ευκαρίες και αρπαξέ τες!

Senior Member
    Τα λες υπέροχα Ηλιάννα και με εκφράζουν απόλυτα τα λόγια σου! Τώρα μπορώ να πω πως ένιωσα μια μικρή χαρά μ΄αυτή την εικόνα...
    κ εγω χαίρομαι με τη σειρά μου αν σου εδωσα χαρα κυκνακι

Senior Member
    Της το είπα και μου αύξησε λίγο τη δόση αλλά ακόμα δεν νιώθω αρκετά καλά...θα της το πω την άλλη φορά αυτό...
    ειδες, ολα θα φτιαξουν

Banned
    crappy. like an alien. και σαν μια τηλεκατευθυνομενη μαριονετα. η οποια βρισκεται στη βαση της πυραμιδας. στην οποια πυραμιδα οσο ψηλα κι αν φτασεις στη κορυφη της, παραμενεις αυτο που ησουν και στη βαση, δλδ ενας ανθρωπος. γιατι δε μπορεις να ξεπερασεις ποτε τα ανθρωπινα ορια οσο βρισκεσαι μεσα σε ανθρωπινο σωμα. ετσι οι εξωγηινοι παντα θα ειναι δυνατοτεροι απο σενα. δε μπορεις ουτε να πεταξεις απο μονος σου, ουτε να διαλυσεις βουνα. βλακακο ανθρωπακο εισαι πολυ αδυναμος, το ξερεις.

Αισθάνομαι από ψες, από γυρω στις τεσσερις και μετα τα ξημερώματα που ξύπνησα και δε με έπαιρνε μετα ο ύπνος, αρκετά χάλια. Κι άμα ξυπνησω τετοια ώρα οι σκέψεις έρχονται σαν εφιάλτες. Δεν ειναι καθόλου μα καθόλου εύκολα να σβήσεις από τη μνήμη τα λάθη που έκανες στο παρελθόν. Το παρόν μου ειναι αποτέλεσμα αυτων των λαθών. Η χάλια ψυχολογία, πατούσα πάτο σταθερά, τα λάθος άτομα και οι λάθος χωροι (εκκλησιες και τετοια ως ηρεμιστικό στη στασιμότητα αντί σωστης ψυχολογικής βοήθειας και κατευθυνσεων στη ζωη) με οδήγησαν στο να κάνω λάθη, πράγματα που μόνο ένας τρελλος θα έκανε. Και δεν ειναι τοσο απλό να αλλάξεις στο τωρα και εξης τα πράγματα. Το τωρα ειναι αποτέλεσμα καλού μπαλώματος της ζημιάς που άλλοι μπορει να σου λενε πας καλά, που φανηκα όμως στο τοτε πολύ κατωτερος των προσδοκιών και των δυνατοτητων, δεν ηξερα καν τον τροπο. Στο περιπου σημερα τον εμαθα και ειναι αυτα που καθημερινα σας λέω εδω τα οποι αόμως εγω δυσκολευομαι να εφαρμοσω. Πριν μερικες μερες μου ηρθε να σπάσω πραγματα στο σπίτι για να ξεθυμάνω. Τα λέω σε σας γιατι δεν βρήκα ακόμα άτομα να τα πω. Και βυθισμένος στις σκεψεις αυτες να δίνω τη λανθασμένη εικόνα ήρεμου, κλειστού, χαμηλών τόνων. Δεν είναι τοσο εύκολο να απεγκλωβιστει κανεις. Κι ο χρονος πίσω δε γυρναει.
    γιάννης

Banned
    αγχος κι ανασφαλεια για το μελλον. να θες να εισαι καλα, να προσπαθεις σκληρα να ξεχαστεις και να ξεφαντωσεις καλοκαιριατικα, αλλα οταν η μιζερια και η κακομοιρια ειναι παντου γυρω σου, κι εσυ δεν εχεις κατι σιγουρο απο σεπτεμβρη, πως να το κανεις ? ειτε βλεπωντας και τους πακιστανους στα φαναρια της Μεσογειων να ζητιανευουν μεστη ζεστη, ειτε διαβαζωντας οτι θα κλεισουν τα συνορα αμα φυγουμε απ'το ευρω, ολα ειναι σκατα και προβλεπω να μενουμε μαζι με τους αλλοδαπους κι ολη αυτη τη κατασταση που ειμαστε τωρα, να μην υπαρχουν δουλειες, να εχουν βολευτει μονο οι τζαζογριες λογο ηλικιας επειδη ειναι παλιοτερες, και να αυτοκτονουμε ο ενας μετα τον αλλον οπως γινεται ηδη. μα ειναι ανουσιο αυτο το πραμα, αυτη η ζωη, αυτο που σε καναν να εισαι. και να θες να προχωρησεις και να νιωθεις καλα, δε μπορεις.