Τι σκέφτεστε; - Page 871
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 871 of 1532 FirstFirst ... 3717718218618698708718728738819219711371 ... LastLast
Results 13,051 to 13,065 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Οταν η βαρεμαρα χτυπαει την πορτα, ποιον στελνεις να ανοιξει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Οταν η βαρεμαρα χτυπαει την πορτα, ποιον στελνεις να ανοιξει?
    εμενα, ποιον αλλον :Ρ

Senior Member
    Μολις κατεληξα οτι απλα δεν ανοιγεις, περιμενεις να φυγει! Θα σε στειλω να ανοιξεις αν χτυπησει κανας ευπροσδεκτος επισκεπτης αχλ!

Senior Member
    Μολις κατεληξα οτι απλα δεν ανοιγεις, περιμενεις να φυγει! Θα σε στειλω να ανοιξεις αν χτυπησει κανας ευπροσδεκτος επισκεπτης αχλ!
    οχι της ανοιγω και πεζουμε παιχνιδια, εχω και παρεα :Ρ

Senior Member
    http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg

αφου επιμενεις, οριστε, νατη σου ηρθε απο την πορτα κυρια!

Senior Member
    http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg

αφου επιμενεις, οριστε, νατη σου ηρθε απο την πορτα κυρια!
    αυτη ειναι μυκονιατισσα, αλλη ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Γειά σου Χριστίνα μου,
    για μένα ανέκαθεν μόδα ήταν ο συνδυασμός του διαχρονικού με την νέα τάση που όμως δεν περιορίζει! π.χ. μπορεί ν' αγοράσω
    ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια που θα συνδυάζεται όμως με το συνολάκι που έχω στην ντουλάπα εδώ και 2-3 χρόνια!
    Μετά το να αγοράσω κάτι.. γιατί πράγματι το έχω ανάγκη, ξέρω ότι το υποστηρίζω, ανεξάρτητα της αξίας του!
    Έτσι κάνω και εγώ! :) Πάντως σε βρίσκω πολύ σωστή!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    tomboy ομως στο μυαλο ?
    Μπορεί να είμαι και έτσι. Αν αυτό δείχνω... Κάποιες φορές και εγώ αυτό πιστεύω.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    της σκοτωσες το ονομα και πεθανε, λολ. XD
    Χαχαχαχχαχαχαααααα! :P Έχεις τα κέφια σου σήμερα, ε? Μην τα χάσεις πάντως γιατί έτσι είσαι μια χαρά παιδί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ναι, να επιστρεψει συντομα :p γιατι το "γενος θηλυκου" δεν ισουται με καταναλωτικη μανια, ψευδοπροτυπα και μοδουλες! Μην πεφτεις στην παγιδα... σ'εχω για πιο alternative τυπακι :)
    Αχ βρε Αλιακι μου σωστά! Μου πέρασε, μια κρίση ήταν! :D

Senior Member
    και μενα με πιανει αυτο καμια φορα Χριστινα, αλλα μετα συνειδητοποιω οτι αν το ηθελα πραγματικα να ειμαι θηλυκια μοντερνα και φιγουρινι θα το ειχα κανει. Εχω φιλες σε χειροτερη οικονομικη κατασταση απο μενα και ομως παντα τα καταφερνουν και ειναι με την τελευταια λεξη της μοδος! Οποτε δεν ειναι το οικονομικο το θεμα τελικα! Ειναι ο χαρακτηρας! ΑΝ κερδιζα το λοττο, θα εκανα ανανεωση γκαρνταρομπας, αλλα μετα απο μια βδομαδα θα φοραγα τα παλια μου τζην και μπλουζακια :P
    Χαχαχχαχαχα! Βρε τώρα που το σκέφτομαι σαν να έχεις δίκιο. Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Ουάου πολύ σωστα. Και αναρωτιόμουν γι αυτες που ψωνίζουν τόσα ρουχα κ πληρώνονται με βασικό μισθό όπως εγώ. Πράγματι αν το ήθελα τόσο πολύ θα το είχα κάνει. Ξέρεις τι? Νομίζω οτι και εγώ θα έκανα το ίδιο με σένα.. θα φόραγα τα παλιά μου τζιν και μπλουζάκια! Σε αυτά νιώθω πιο άνετα.. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χαχαχχαχαχα! Βρε τώρα που το σκέφτομαι σαν να έχεις δίκιο. Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Ουάου πολύ σωστα. Και αναρωτιόμουν γι αυτες που ψωνίζουν τόσα ρουχα κ πληρώνονται με βασικό μισθό όπως εγώ. Πράγματι αν το ήθελα τόσο πολύ θα το είχα κάνει. Ξέρεις τι? Νομίζω οτι και εγώ θα έκανα το ίδιο με σένα.. θα φόραγα τα παλιά μου τζιν και μπλουζάκια! Σε αυτά νιώθω πιο άνετα.. :)
    τα ρουχα κανουν αποσβεση βρε κοριτσια ;) τον βασικο μισθο τον εχουν μεροκαματο

Banned
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    motto μου ειναι το actions speak louder than words τζουτζουκενε αλλα οταν λες κατι τετοια πωπω, εισαι ολα τα λεφτα!χιχι
    μηπως να μαντεψεις που καταληγει ο συνδιασμος βασιλιας λιονταρι + δικτατορας ταυρος, με ωροσκοπους και οι δυο του νερου ?

Μπορεί να είμαι και έτσι. Αν αυτό δείχνω... Κάποιες φορές και εγώ αυτό πιστεύω.
    δε ξερω πως τα χεις φετος τα μαλλια σου, περσυ ητανε Jill Valentine style (απ'το παιχνιδι κι οχι τη ταινια). δεν εχει ομως παντα σχεση ο τροπος που σκεφτεσαι με την εμφανιση.

Χαχαχαχχαχαχαααααα! :P Έχεις τα κέφια σου σήμερα, ε? Μην τα χάσεις πάντως γιατί έτσι είσαι μια χαρά παιδί!
    λολ, ευχαριστω αν και θεωρω πως ΗΜΟΥΝ μια χαρα παιδι, τωρα ειμαι οτι εχει απομεινει απ'τη μοναξια, την ανεργια, τη κακοπεραση κλπ.

Senior Member
    Σκεφτομαι αυτο που ειπε ο Οsho ξυπνωντας το πρωι με κλειστα τα ματια τεντωσου σαν την γατα και γελα κανα πενταλεπτο προτου σηκωθεις...το εκανα σημερα..τεντωθηκα και εβγαλα μερικα γελακια με το ζορι..χαχα..μετα βγηκα για καφε εξω στην αυλη..και ηταν ο θειος μου σκαλιζε τον κηπο..με κοιταξε λιγο περιεργα..αλλα μπορει και να ηταν η ιδεα μου....που να καθομαι να εξηγω τωρα...λολ..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι νομίζω ότι πρέπει να φεύγω όσο συχνότερα γίνεται....ότι μου κάνει καλό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκεφτομαι τους ανθρωπους που ειναι τοσο σιγουροι για τον εαυτο τους...και τις αποφασεις τους.....
    τραβανε μια γραμμη...χραπ...και την ακολουθουν..χωρις να κοιτανε δεξια αριστερα...πισω.....
    μια αποφαση που θα μπορουσε να ηταν αλλιως...κι ολη η ζωη να ηταν αλλιως.........ή μηπως οχι..
    κι αν καταλαβες τα παντα..λαθος...ας ειναι..... κι ετσι γινεται..... ζησε με την αυταπατη πως τα καταλαβες ολα σωστα......