Μια ερωτηση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    λες με τρομάζει αυτό δείχνει ότι δεν αποδέχεσαι τις σκέψεις σου περί ίδιου φύλου , απλά περναν σαν εικόνες κ επειδή εχεις την τάση να κολλάς τις περιεργάζεσαι, μέσα σε όλο αυτο φαντάζεσαι δε σημαίνει τίποτα ..η φαντασία γιαυτό υπάρχει ,αλλά αν κάτι δε σου κάθετε απλά το προσπερνάς δε το επαναλαβάνεις στο μυαλό σου ,νομίζω ότι οταν σου πρωτοπέρασε απο το μυαλο κ αναστατώθηκες η δεύτερη κ η τρίτη ηταν γιατί εσύ το προκάλεσες για να διαπιστώσεις αν νιώθεις κάτι κ τωρα εχεις μπει σε ενα φαύλο κύκλο ,είναι μια εμμονή κ τίποτα παραπάνω κ το λέω απο τα γραφομενά σου περί εμμονών ...είμαι σίγουρη
    Koιτα εγω ημουν παντα ο τυπος που ετρεμε αυτο που δεν υπηρχε. Απο πολυ μικρος (ουτε 6 χρονων) θυμαμαι οτι στην γειτονια πηρε φωτια ενα αμαξι κι εγω για μηνες μετα καθε μερα ειχα μεσα μου μια φοβια οτι θα αρπαξουμε φωτια να καουμε. Μετα ειχα δει σε ενα βιντεο που βλεπανε οι γονεις μου μια τυπισα να ξεθαβει τον εραστη της που ειχε σκοτωθει κι αυτη τον ηθελε πολυ.. ε μετα που να μεινω μονος μου στο σκοταδι...φανταζομουνα νεκροκεφαλες... φλας μπακ πολλα χρονια μετα, στον στρατο, ημουν απο τους πιο αγχωδεις.... σε σημειο που μου κανανε πλακα... και ενω οι περισσοτεροι ηταν καλα παιδια εγω νομιζα οτι με κοροιδευανε με κακια...τωρα καταλαβα πως απλα με πειραζανε... παιδακι στις αντιδρασεις μου, μυστηρια καχυποπτος και πανω απο ολα απλα παρανοικος... ο στρατος προς το τελος με ειχε γαμησει αλλα ΧΩΡΙΣ συγκεκριμενο λογο... υπηρετουσα στην πολη μου, τα παιδια ηταν καλα απλα εγω ημουν ζηλιαρης και κομπλεξικος και τεμπελης..ισως ειχα παρα πολλα απωθημενα και ζηλευα τους αλλους...ισως ημουν υπερβολικα self conscious για το θεμα γκει... (ενα εξαμηνο πριν παω φανταρος ειχα μια αποτυχημενη συνευρεση σε οικο ανοχης οπου ημουν πανικοβλημενος αλλα ενα τριμηνο πριν παω φανταρος, ενω επασχα απο φοβερη καταθλιψη - η χειροτερη περιοδος της ζωης μου με διαφορα - πηρα τα πανω μου και απλα το εκανα στην ακρη το θεμα για να επιβιωσω εκει που πηγαινα)

Για το θεμα γκει ομως θυμαμαι μια ψυχολογος μου ειχε πει "δεν θα το ειχες καταλαβει μεσα στον στρατο με τοσους αντρες??".... κι εγω απαντησα... "ελα ντε" ομως της εκρυψα δυο περιστατικα... πρωτον την πρωτη φορα στα μπανια που ειδα πεος ειχα αναμικτα συναισθηματα που ομως δεν ηταν με τπτ αδιαφορια πληρης... και μια αλλη φορα θυμαμαι που κοιμομασταν στον θαλαμο και ξαφνικα ειχα στυση και ορμες και πηγα και τον επαιξα στο μπανιο. εχω την εντυπωση χωρις βεβαιοτητα πως καποιος απο κει μεσα μου το προκαλεσε... μηπως λοιπον λεω μηπως αν αφησουμε στην ακρη τις μπουρδολογιες φτασουμε στο συμπερασμα πως η καταθλιψη μου τοσα χρονια απλα βασιζεται στο οτι καταπιεζω με βια και μανια ενα μεγαλο μερος του εαυτου μου? Επισης να πω πως για τις κοπελες δεν εχω αδιαφορια - το αντιθετο - ομως επρεπε να πιεσω τον εαυτο μου ξεπερασει πολλες φοβιες πρωτου πλησιασω μια και της κανω ερωτα (κατι το οποιο εγινε αυτοματα οταν ξεκινησε)... πιστευα την εχω μικρη, πως δεν ειμαι αρκετα πλακατζης ή λεφτας ή κοινωνικός... οσο κοιταω πισω ολα αυτα ηταν κολοκυθια... ημουν και ειμαι μια χαρα παιδι που ομως δερνεται απο φοβερο αγχος... μηπως λοιπον ολα αυτα ηταν δικαιολογιες για να αποφυγω κατι που δεν μου αρεσε (δλδ το μο....νι) ... Καποιες στιγμες σκεπτομενος δε οτι ειχα δει παρα πολυ αντρικο πορνο τα τελευταια ξερω γω 2 χρονια, ημουν σιγουρος 100% οτι ειμαι 100% ομοφυλοφιλος και μαλιστα παθητικος... κι οταν ηρεμησω σαν να εξαφανιζονται ολα αυτα και οι γυναικες με αναβουν παλι κανονικα... Ετσι και με την κοπελα μου... σκεφτομουν σκεφτομουν ολα με επιανε πανικος που κρατουσε κανα 2ωρο και μετα ηρεμουσα...

Οταν καναμε ερωτα υπηρξε και φορα που δεν μπορουσε να με αναψει με τπτ...οκ ειχα στυση αλλα ηταν ανευ εσωτερικης καυλας.... απλα την πηδουσα και τελειωνα χωρις να μαρεσει... αλλες φορες ηταν το αντιθετο... τελειωνα σε 30 δευτερολεπτα... Οποτε δεν ξερω...ισως ειμαι αμφισεξουαλικος τελικα... Δεν μπορει ΟΛΑ αυτα να ειναι αποτελεσμα ocd.... Αν ειναι ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ αυτα ocd που με ταλαιπωρει απο την ημερα που γενηθηκα ε τοτε τι να πω...ή εχω καποιο ΣΟΒΑΡΟ προβλημα που ειναι undiagnosed ή απλα ειμαι γκει και ψαχνω χιλιους μυριους τροπους να το εκλογικευσω αντι να το αποδεκτω να τελειωνουμε.

Senior Member
    Να προσθεσω και κατι αλλο...

Ημουν πριν λιγο σε αποδυτηρια και μπανια γυναστηριου οπου εκανα μπανιο διπλα σε ολογυμνο καλογυμνασμενο αντρα... δεν ενιωθα απολυτως τπτ... θα μου πεις στην παραλια με τοσες κοπελες γυρω γυρω με μπικινι τι κανεις....τον βγαζεις και τον παιζεις?? ...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Οταν καναμε ερωτα υπηρξε και φορα που δεν μπορουσε να με αναψει με τπτ...οκ ειχα στυση αλλα ηταν ανευ εσωτερικης καυλας.... απλα την πηδουσα και τελειωνα χωρις να μαρεσει... αλλες φορες ηταν το αντιθετο... τελειωνα σε 30 δευτερολεπτα... Οποτε δεν ξερω...ισως ειμαι αμφισεξουαλικος τελικα...

ΕΙλικρινα αυτο το θεωρεις προβλημα?? Ειναι παρα πολυ φυσιολογικο!! Ειδικα κιολας οταν μας λες οτι δεν ειχες τρελη χημεια με την κοπελα, εχει συμβει σε ΟΛΟ τον κοσμο, κι εσυ νομιζεις οτι εισαι ο μονος που το παθαινει, η το παθαινουν μονο οσοι εχουν αλλο προσανατολισμο και βγαζεις το συμπερασμα οτι εισαι μπαι.. Οοοοοοοοοοοοο,τι ναναι!!

Senior Member
    In this old house where every door is open

Ρωτας: μηπως η καταθλιψη μου τοσα χρονια απλα βασιζεται στο οτι καταπιεζω με βια και μανια ενα μεγαλο μερος του εαυτου μου?

Απαντας: επρεπε να πιεσω τον εαυτο μου ξεπερασει πολλες φοβιες... οσο κοιταω πισω ολα αυτα ηταν κολοκυθια... ημουν και ειμαι μια χαρα παιδι που ομως δερνεται απο φοβερο αγχος...
    Τα χεις ολα μες στο κεφαλι σου τακτοποιημενα, ρωτας και απαντας ο ιδιος και ξαναρωτας και ξανααπαντας. Εδω ειλικρινα ειναι σαν να θες μονο την προσοχη μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Τα χεις ολα μες στο κεφαλι σου τακτοποιημενα, ρωτας και απαντας ο ιδιος και ξαναρωτας και ξανααπαντας. Εδω ειλικρινα ειναι σαν να θες μονο την προσοχη μας.
    Oχι δεν ειναι καθολου τακτοποιημενα.. ή μαλλον αν σου ακουγονται τωρα τακτοποιημενα ειναι επειδη καταφερνω επιτελους σιγα σιγα να βαλω τη σκεψη μου σε μια ταξη. Μεχρι τωρα πιστεψε με ειχα μεγαλο θεμα. Δεν ειμαι attention whore.

Παρολα αυτα ακομα δεν εχω διελευκανει πληρως τι μου συμβαινει. Ακομα και αυτη η συζητηση με βοηθαει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ΕΙλικρινα αυτο το θεωρεις προβλημα?? Ειναι παρα πολυ φυσιολογικο!! Ειδικα κιολας οταν μας λες οτι δεν ειχες τρελη χημεια με την κοπελα, εχει συμβει σε ΟΛΟ τον κοσμο, κι εσυ νομιζεις οτι εισαι ο μονος που το παθαινει, η το παθαινουν μονο οσοι εχουν αλλο προσανατολισμο και βγαζεις το συμπερασμα οτι εισαι μπαι.. Οοοοοοοοοοοοο,τι ναναι!!
    Συμπερασμα οτι ειμαι μπαι δεν εβγαλα μονο για αυτο τον λογο. Νομιζω τα εχω πει πολλες φορες.

Senior Member
    Oχι δεν ειναι καθολου τακτοποιημενα.. ή μαλλον αν σου ακουγονται τωρα τακτοποιημενα ειναι επειδη καταφερνω επιτελους σιγα σιγα να βαλω τη σκεψη μου σε μια ταξη. Μεχρι τωρα πιστεψε με ειχα μεγαλο θεμα. Δεν ειμαι attention whore.

Παρολα αυτα ακομα δεν εχω διελευκανει πληρως τι μου συμβαινει. Ακομα και αυτη η συζητηση με βοηθαει.
    Μα ακομα αν σου πουμε κατι συμπερασματικο προβάλεις αντίκρουση που σημαινει ότι ξερεις απο μόνος σου τι σου συμβαίνει ποιος ο λόγος για συζητήσεις?εχεις κατασταλάξει κ το βγαζεις λίγο λίγο κ θέλεις βοήθεια?
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Μα ακομα αν σου πουμε κατι συμπερασματικο προβάλεις αντίκρουση που σημαινει ότι ξερεις απο μόνος σου τι σου συμβαίνει ποιος ο λόγος για συζητήσεις?εχεις κατασταλάξει κ το βγαζεις λίγο λίγο κ θέλεις βοήθεια?
    Δεν ξερω τι να απαντησω στην τελευταια ερωτηση... ή μαλλον φοβαμαι

Ρε Δημήτρη αγόρι μου ίσιωσε και προχώρα! Το αν δεν έχεις τίποτα το σκέφτηκες? Είναι δυνατόν να λες για τον άλλο που έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 14 και έπεσε στα ναρκωτικά να λες ότι υπάρχουν και χειρότερα???(συγγνώμη αλλά για αυτή τη λογική του παραλόγου ότι και να πω είναι λίγο....) Δηλαδή όλα μετριούνται με το πόσες έχεις γαμ*&*^*() και την κοπέλα σου θα την μετράς με το πόσο όμορφη είναι??? ΕΛΕΟΣ Και συστήνομαι, έτσι για μην λες ότι στο παίζω κάποιος:
    Είμαι 27-μισό και είχα και εγώ μόνο μία σχέση για 3 χρόνια
    Από ένα τραυματικό γεγονός στα 12 με μια κουβέντα που μου είχε πει ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, μου είχε καρφωθεί ότι ο αυνανισμός προκαλεί πρόωρη εκσπερμάτωση. Αποτέλεσμα πάντα έχω πρόωρη εκσπερμάτωση και επίμονο αυνανισμό...Αυνανιζόμουν μέχρι τα 20 πολλές φορές για να δω πότε θα τελειώσω...
    Το σεξ το έμαθα στους οίκους ανοχής από τα 19 όπου ακόμα πηγαίνω, έχοντας χαλάσει πολά λεφτά. Τις περισσότερες φορές χωρίς να αισθάνομαι ανάγκη, εξ'άλλου όποια και να είναι δίπλα μου μου σηκώνεται. Το πότε θέλω να κάνω σεξ ή να αυνανιστώ δεν το νοιώθω.
    Μία σχέση 3 χρόνια, το τελευταίο εξάμηνο έλεγα ψέμματα, τελικά όχι στην κοπέλα αλλά στον εαυτό μου. Αποτέλεσμα, επειδή είναι ο πιο αξιόλογος άνθρωπος που έχω συναντήσει να έχω ενοχές (και πίστεψέ με είμαι πάρα πάρα πολύ κοινωνικός και έχω πολλούς φίλου που με αγαπάνε ,αλλά σαν την πρώην μου κανείς) και ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ γιατί πλήγωσα αυτόν τον άνθρωπο και ταυτόχρονα βγήκαν κάποια θεματάκια με τον εαυτό μου.
    Για δύο μήνες δεν μπορούσα καν να δω τηλεόραση. Με φάρμακα το ξεπέρασα ή μάλλον το κάλυψα..
    Αν αναρωτιέσαι γιατί τα γράφω όλα αυτά, είναι:
    Κυρίως για να πω σε σένα και να υπενθυμίσω σε εμένα ότι το παρελθόν διαγράφεται μόνο με το μέλλον. Αλλά αν δεν ζεις το παρών δεν υπάρχει μέλλον.
    Δεύτερον για να σου δείξω ότι δεν είσαι μόνος, στην προσπάθειά σου να φτιάξεις το μέλλον σου...

Αυτά μάγκα!

Αλλά όπως φαίνεται οι απαντήσεις μας δεν σου φτάνουν και άνοιξες κι άλλο θέμα για να ανακυκλωθείς πάλι στα ίδια και στα ίδια, αυτή τη φορά να το συζητήσεις με ομοφυλόφιλους έτσι για να σε μπερδέψουν περισσότερο.(λες και υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος άντρας που τον βλέπεις ερωτικά, και θες να δεις πως θα το χειριστείς...) Στο είπα και πριν καμιά βδομάδα ότι το φόρουμ πλέον μόνο κακό σου κάνει. Βάλτα κάτω ένα-ένα και με λίγο θετική διάθεση να τα ξεδιαλύνεις όλα, και αν δεν μπορείς μόνος σου με τη βοήθεια ενός ψυχολόγου να βρεις την άκρη. Δηλαδή τί περιμένεις να μάθεις από το φόρουμ πλέον???(ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση) Από τη στιγμή που σου αρέσουν οι γυναίκες, βρίσκοντας μία που θα είσαι ερωτευμένος μαζί της μπορείς να πάρεις το δρόμο σου, γιατί ναι είσαι ικανός να ερωτευθείς γυναίκα.Δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρά μόνο ότι μετάνοιωσα και για το προηγούμενο ποστ καθώς έιδα ότι πήγε στα χαμένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by fantasy View Post
    Αλλά όπως φαίνεται οι απαντήσεις μας δεν σου φτάνουν και άνοιξες κι άλλο θέμα για να ανακυκλωθείς πάλι στα ίδια και στα ίδια, αυτή τη φορά να το συζητήσεις με ομοφυλόφιλους έτσι για να σε μπερδέψουν περισσότερο.(λες και υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος άντρας που τον βλέπεις ερωτικά, και θες να δεις πως θα το χειριστείς...) Στο είπα και πριν καμιά βδομάδα ότι το φόρουμ πλέον μόνο κακό σου κάνει. Βάλτα κάτω ένα-ένα και με λίγο θετική διάθεση να τα ξεδιαλύνεις όλα, και αν δεν μπορείς μόνος σου με τη βοήθεια ενός ψυχολόγου να βρεις την άκρη. Δηλαδή τί περιμένεις να μάθεις από το φόρουμ πλέον???(ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση) Από τη στιγμή που σου αρέσουν οι γυναίκες, βρίσκοντας μία που θα είσαι ερωτευμένος μαζί της μπορείς να πάρεις το δρόμο σου, γιατί ναι είσαι ικανός να ερωτευθείς γυναίκα.Δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρά μόνο ότι μετάνοιωσα και για το προηγούμενο ποστ καθώς έιδα ότι πήγε στα χαμένα.
    Κοιταξε... στο γυμναστηριο που παω υπαρχει μια κοπελα που μαρεσει παρα πολυ....νομιζω οντος πως ειμαι ερωτευμενος...ειναι ομως κουκλαρα και απλησιαστη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Το γεγονος οτι εχω μια "περιεργεια" για το αντρικο σωμα δεν αλλαζει... εβλεπα γκει πορνο...και μου αρεσε.

Συμφωνω με ολα οσα λετε και το καταλαβαινω...ηδη κανω προσπαθειες να βρω δουλεια, γυμναζομαι...εχω γινει καλος στα κοινωνικα μου σκιλς... απλα εχω αυτη την αμφιβολια να μου τα χαλαει ολα...

Senior Member
    Δημήτρη, το γεγονός ότι οικονομικά δυσκολεύεσαι ν' απευθυνθείς σε ειδικό δεν σημαίνει ότι και με την προσωπική προσπάθεια δεν έχεις αποτέλεσμα.
    Εξάλλου υπάρχουν αρκετοί που ξεκινάνε ψυχοθεραπεία και στη συνέχεια εγκαταλείπουν.. γιατί το να έρθουν αντιμέτωποι με την ρίζα των
    ψυχολογικών τους προβλημάτων είναι τόσο επώδυνο, που τελικά παραιτούνται..
    Θα επαναλάβω λοιπόν ότι αυτό κάνεις κι εσύ πριν καν ξεκινήσεις την αναζήτηση για την άκρη του νήματος. Ναι δεν είσαι τελικά ομοφυλόφιλος, αλλά απασχολείς συνέχεια
    το μυαλό μ' αυτήν την αμφιβολία, για να ξεφεύγεις απ' την οδυνηρή πραγματικότητα, που μόνος σου έχεις αναφέρει ότι είναι η απουσία του πατέρα!
    Αυτό φαίνεται να το αντέχεις περισσότερο.., σε σχέση με το γεγονός ότι ο ρόλος του πατέρας σου ήταν ανεπαρκής, σχεδόν ανύπαρκτος.
    Κι έτσι είναι, γιατί μόνο μέσα από μια τέτοια σχέση που φαντασιώνεσαι θα μπορούσες να πάρεις κατανόηση και μάλιστα έχοντας όπως πάλι εσύ λες, τον παθητικό ρόλο!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Δημήτρη, το γεγονός ότι οικονομικά δυσκολεύεσαι ν' απευθυνθείς σε ειδικό δεν σημαίνει ότι και με την προσωπική προσπάθεια δεν έχεις αποτέλεσμα.
    Εξάλλου υπάρχουν αρκετοί που ξεκινάνε ψυχοθεραπεία και στη συνέχεια εγκαταλείπουν.. γιατί το να έρθουν αντιμέτωποι με την ρίζα των
    ψυχολογικών τους προβλημάτων είναι τόσο επώδυνο, που τελικά παραιτούνται..
    Θα επαναλάβω λοιπόν ότι αυτό κάνεις κι εσύ πριν καν ξεκινήσεις την αναζήτηση για την άκρη του νήματος. Ναι δεν είσαι τελικά ομοφυλόφιλος, αλλά απασχολείς συνέχεια
    το μυαλό μ' αυτήν την αμφιβολία, για να ξεφεύγεις απ' την οδυνηρή πραγματικότητα, που μόνος σου έχεις αναφέρει ότι είναι η απουσία του πατέρα!
    Αυτό φαίνεται να το αντέχεις περισσότερο.., σε σχέση με το γεγονός ότι ο ρόλος του πατέρας σου ήταν ανεπαρκής, σχεδόν ανύπαρκτος.
    Κι έτσι είναι, γιατί μόνο μέσα από μια τέτοια σχέση που φαντασιώνεσαι θα μπορούσες να πάρεις κατανόηση και μάλιστα έχοντας όπως πάλι εσύ λες, τον παθητικό ρόλο!
    Αν εχω λεει.... με την προσωπικη μου προσπαθεια εχω καταφερει σχεδον τα παντα. Οκ να μην βγαλω τους γονεις μου αχρηστους... με υποστηριξαν και με υποστηριζουν και οσο αν καποιες στιγμες αυτη η υποστηριξη γινεται θηλια στον λαιμο, το ξερω οτι με αγαπανε και δεν θα μπορουσα στα ψυχολογικα χαλια που ημουν να τα βγαλω περα (που εν μερει αυτοι μου δημιουργησαν....αινιγουει χαχαχ).

Ομως στο θεμα της σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης ηταν 100% αποντες, ο πατερας μου εκτος απο μια ξερη ερωτηση οταν ημουν στην αρχη της εφηβειας αν "μου σηκωνεται" δεν ξαναασχοληθηκε μονο για να πεσει απο τα συννεφα οταν στα 26 του ειπα πως δεν ειχα σεξουαλικη επαφη ποτε μου εκτος απο μια φορα που πηγα στην ******* και δεν μου σηκωθηκε. Το οτι χαμουρευομουνα με ενα παιδι απ τη γειτονια της γιαγιας μου οταν ημουν πολυ μικρος δεν του το ειπα. Βεβαιως αυτο οταν μεγαλωσαμε λιγο σταματησε. Οχι μονο τον ενιωθα παντα απων ως ατομο και με ελλειψη πρωτοβουλιας τον πατερα τοσο με εκνευριζε το οτι ειχα αυταρχικη μανα και θα προτιμουσα να συμβαινει το αντιθετο. Βεβαια τωρα εχω το σθενος να αντιστεκομαι... και να μην με επηρεαζει αυτη η αρρωστημενη κατασταση. Ομως την σεξουαλικοτητα μου εννοειται την επηρεαζε αυτο ακομα κι οταν ειχα κοπελα. Οσο το μυαλο ενος αντρα ειναι ριζωμενο στη μανα του τοσο δεν τον αφηνει να ερωτευτει αλλες γυναικες. Το οιδυποδειο (σωστα το εγραψα??) τελικα υπαρχει και ειναι και πολυ εντονο μαλιστα. Βλεπεις η μανα μου ειναι ορφανη απο πατερα απο πολυ μικρη οποτε ουτε κι εκεινη πρεπει να πηγαινει και πολυ καλα στα μυαλα της. Ο πατερας μου απ την αλλη προερχεται απο οικογενεια πατριαρχικη με μηδεν συναισθηματικο δεσιμο με τον πατερα του (βασικα πρεπει να μην τον γουσταρε καθολου) οποτε αυτοι οι δυο φανταστικοι ανθρωποι βγαλανε το τερατακι...εμενα.

Συντομα θα βγαζω χρηματα και θα παω σε ειδικο. Ελπιζω να βρω και κοπελα συντομα...

Senior Member
    [IMG]Ομως στο θεμα της σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης ηταν 100% αποντες, ο πατερας μου εκτος απο μια ξερη ερωτηση οταν ημουν στην αρχη της εφηβειας αν "μου σηκωνεται" δεν ξαναασχοληθηκε μονο για να πεσει απο τα συννεφα οταν στα 26 του ειπα πως δεν ειχα σεξουαλικη επαφη ποτε μου εκτος απο μια φορα που πηγα στην ******* και δεν μου σηκωθηκε. [/IMG]δηλαδη τι έπρεπε να σου πει ακριβώς η φύση διδάσκει κ σε οδηγεί σαυτά τα πράγματα
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    [IMG]Ομως στο θεμα της σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης ηταν 100% αποντες, ο πατερας μου εκτος απο μια ξερη ερωτηση οταν ημουν στην αρχη της εφηβειας αν "μου σηκωνεται" δεν ξαναασχοληθηκε μονο για να πεσει απο τα συννεφα οταν στα 26 του ειπα πως δεν ειχα σεξουαλικη επαφη ποτε μου εκτος απο μια φορα που πηγα στην ******* και δεν μου σηκωθηκε. [/IMG]δηλαδη τι έπρεπε να σου πει ακριβώς η φύση διδάσκει κ σε οδηγεί σαυτά τα πράγματα
    Ξερω κι εγω.... Οι μεγαλοι αντρες καταλαβαινουν αμα δουν αγορι ντροπαλο...εμενα ο πατερας μου δεν ειχε ποτε τον "τροπο" γιατι γενικως δεν εχει τροπους σαν ανθρωπος να μου μιλησει σοβαρα για αυτα τα θεματα χωρις να με κανει να ντραπω. Οποτε πηγε να με προσεγγισει εγω απεφευγα την κουβεντα... ημουν παντα πολυ επιφυλακτικος στο να μιλησω για αυτα τα θεματα...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast