Results 16 to 30 of 35
Thread: prwto psixosiko epeisodio
-
07-07-2012, 01:34 #16
Ναι είναι σε ηλικία που ενώ θα έπρεπε να κάνει τη ζωάρα του και να έχει όποια γυναίκα γουστάρει γιατί είναι και μανάρι΄..... Την έχει δει, (ειδικά μετά το σκινηκό με τη δολοφονία και με το γεγονός ότι οι γονείς του έμαθαν πως κάνει χόρτο το οποίο βασικά από όσο έχω δει δεν του λέει σχεδόν τίποτα, ενώ άλλοι από την παρέα του γινόταν κομμάτια) "τα παρατάω όλα, τη σχολή μου", "δεν ασχολούμε με κανένα", "κανείς δεν αξίζει" "οι γυναίκες είστε όλες π.....ς" και τα γνωστά καταθλιπτικά αν μπορώ να το πω έτσι. Δεν ξέρω αν είναι ψύχωση. Αν πρέπει να παίρνει αγωγή εφ όρου ή αν η κατάθλιψη του εξελιχθεί σε ψύχωση. Το χειρότερο είναι πως τον είδα να έχει αποδεκτεί με την κακή έννοια όλο αυτό. Δεν ξέρω με αυτή τη ψυχολογία που έχει, αν μπορείτε να την πιάσετε, αν έχει νόημα για εκείνον έστω και να υπάρχω στη ζωή του.
- 07-07-2012, 01:37 #17
βρε συ ελενα μηπως απλα ειναι μυστηριωδης και λιγο παραμεθωριας τεχνολογιας ο ανθρωπος και δεν εχει ψυχωση?τοτε ολα καλα.για να σε πληροφορηση επι ευκαιριας για κατι η καταθλιψη δεν οδηγει σε ψυχωση το αντιθετο ναι.αλλα να ξερεις οτι η καταθλιψη φευγει ενω η ψυχωση σε γενικες γραμμες οχι
07-07-2012, 01:45 #18
Αναρωτιέμαι και αυτό πότε θα φανεί? μιλάμε το αγόρι έχει κάνει μεγάλη τούμπα. Τον ήξερα αθληταρά και σοβαρό και σωστό με όλους.... και τα τελευταία 1-2 χρόνια, η εικόνα, και τα σκηνικά που περιγράφω. Για να ξεκαθαρίσω, τη λέξη ψύχωση ο ίδιος την ανέφερε πρώτος.
Για φαντάσου εκεί που ήταν κάποιος με τον χαρακτήρα που περιγράφω, να βρεθεί ένα χρόνο μετά με έναν τύπο, να πιουν, να συζητάνε τα δικά τους μυστήρια, και ο ένας από τους δύο να κατέβει ξαφνικά στον κάτω όροφο και να σκοτώσει έναν άνθρωπο? Δείξε μου τον φίλο σου?? Πάντως όλα αυτά εμένα με έχουν ανησυχήσει και δεν ξέρω αν το δω απλά "το παίζει μυστήριος" και "χαλαρά" μήπως εγώ πληγωθώ στο τέλος
07-07-2012, 01:49 #19
κοιτα κρατα μια πισινη για τον εαυτο σου.ειτε εχει ψυχωση ειτε δεν εχει.και μαλιστα θα ελεγα οτι αν εχει ψυχωση δικαιολογειται και ειναι κατι αντιμετωπισιμο(σχετικα) αλλα εκει που πρεπει να κρατησεις την πισινη σου ειναι αν δεν εχει ψυχωση κατα περιεργο τροπο.προσεξε παντως ελενα
07-07-2012, 01:54 #20
07-07-2012, 02:16 #21
Μακάρι,,, να τα φέρει το μέλλον να αποδειχτεί η φάση απλής παραμεθώριας τεχνολογίας!!!
Και ναι εφηβεία συμβαίνουνε διάφορα. Τι να ναι αυτό που κάνει το επεισόδιο να συμβαίνει μια φορά και τέλος και τι να το κάνει να συνεχίζεται (με καταθλιπτικές τάσεις και επεισόδια εκτός πραγματικότητας)? Ίσως το ΚΛΙΚ που λέμε, το σωστό κίνητρο, τη σωστή στιγμή της ζωής το σταματάει εκεί? Αν φτιαχτεί το Σύνολο της ζωής που ζει κάποιος- όχι μόνο να καταστέλλονται οι εκδηλώσεις της δυσαρέσκειας από τη ζωη με χάπια, ξύλο ή αλκοόλ. Το αγόρι αυτό ωστόσω δεν είχε καμία αντικειμενική δυσκολία στη ζωή του πέρα από τις σκέψεις είμαι αντικοινωνικός, δε με καταλαβαίνει ο κόσμος, γουστάρω να ζω επικίνδυνα και σε όποιον αρέσει κλπ.
Από την άλλη όσο και να νοιάζομαι αν δεν νιώσω σίγουρη εννοείται πως δεν πρόκειται να δώσω την καρδιά μου εκεί.
07-07-2012, 02:19 #22
07-07-2012, 02:26 #23
Αυτό ισχύει πάντα και παντού...
07-07-2012, 02:53 #24
07-07-2012, 11:30 #25
Πω ρε συ Ελενα μου θυμιζει εμενα στην ηλικια του επινα χορτα επι τρια χρονια και ειχα αυτο ακριβως το συναισθημα μεγαλειου και ανεβασματος..ολοι διπλα μου γινοντουσαν χαλια κομματια και εγω δεν την ακουγα πιναμε 30 τσιγαρα τη μερα ξυδια και τα συναφη και ειχα την ιδια εντυπωση για τον εαυτο μου αυτου του ''καμμενου''..μεχρι που εφαγα τις χαστουκαρες μου και επαναπροσδιορισα τα θελω μου και την αλλαγη πορειας στον εαυτο μου...και οντως υπηρχε αυτη η αισθηση μυστηριου αυρας στο χαρακτηρα μου αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο απο τις ''παρανοικες-θετικες'' σκεψεις που καλιεργουσα στο μυαλο μου...ακομα και τωρα ασχολουμαι με θεωριες συνομοσιας δεν ειναι τιποτα το κακο..τετοια γνωση εχουν οι περισσοτεροι ανθρωποι...''2012'' και τα συναφη...μονο που σε εμας ειναι πιο ευκολοπιστα και επηρεαζομαστε πιο ευκολο λογω της ιδιεταιροτητας ευαισθησιας του χαρακτηρα...
Συνηθως εμεις οι ψυχωτικοι για μεγαλο διαστημα παραμενουμε στα ακρα...αμετροι...με δυσκολια ισορροπιας του εαυτου ..γι αυτο κι αυτη η αντικοινωνικοτητα και η ματαιωση πολλων πραγματων στην ζωη...π.χ. ''να πανε να γαμηθουν ολα δεν με νοιαζει τιποτα'' κ.ο.κ..
Στο λεω εκ πειρας καποια στιγμη θα μπουχτησει απο ολα αυτο και θα συνειδητοποιησει με καποιο τροπο συνηθως ασχημο οτι ολα αυτα δεν οδηγουν πουθενα και ισως τοτε κανει το κλικ και δει τα πραγματα με αλλη οπτικη γωνια και να επαναπροσδιορισει τον εαυτο του και τα θελω του,να βρει μια πραγματικη ισορροπια στον εαυτο του ωστε να κυλαει η ζωη του ηρεμα και αρμονικα και το βασικοτερο απ ολα επανενταξη στην κοινωνια....
Για να γινει αυτο θελει και καποια βοηθεια απο κοντινα προσωπα που γνωριζουν την κατασταση του αλλα το βασικοτερο απ ολα ειναι να το συνειδητοποιησει μονος του...
07-07-2012, 14:11 #26
Χαίρομαι για το μήνυμα που διάβασα. λες ότι ήτανε για σένα μια φάση περαστική... Και όπως την περιγράφεις είναι αυτό που βλέπω κι εγώ στον άλλον. Από αυτά που είπαμε καταλαβαίνω ότι η ηλικία (η ωριμότητα μάλλον) παίζει πολύ ρόλο στο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα!...
Καλημέρα
12-07-2012, 12:28 #27
το να εισαι ψυχακιασ κ να ζεισ οσο μπορεισ πιο φυσιολογικα θελει προσπαθεια συνεχη κ αεναη γι αυτο πολλοι παραιτουνται διαλεγωντασ την ευκολη λυση
12-07-2012, 19:33 #28
12-07-2012, 22:38 #29
Αλήθεια ρε παιδιά τόση η προσπάθεια για πράγματα που στην τελική μας κάνουν χαρούμενους? οι επιτυχίες μας, η δουλειά μας τα παρεάκια μας...Δεν ξέρω πως τη βιώνει κανείς όλη τη φάση..Ξέρω πάντως πως σχεδόν όλοι όταν περνάμε λούκια στριφογυρνάμε γύρω από αυτά... και εκείνη την εποχή χάνουμε τα καλά που συμβαίνουν πέρα από αυτά... Και τα λέω να τα ακούω κι εγώ...keep going dinamika! και όπου φτάσουν τα λεφτά :)
12-07-2012, 23:08 #30
...Έλενα, απ όσα έχεις γράψει διακρίνω πως για σένα αυτό το άτομο σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα φίλο.
Διατηρείς προσδοκίες για σχέση και γι αυτό ασχολείσαι τόσο πολύ.
Γνώμη μου, μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά.
Στην περίπτωση αυτή δεν έχεις καμία ελπίδα και μπορώ να στο αιτιολογήσω.
Αν πάλι είναι φίλος σου, δώστου χρόνο να βρει εκείνος τον εαυτό του και να κάνουν όλα αυτά που έχει στο μυαλό του τον κύκλο τους.
Κανείς δε σώνεται αν δε το θέλει πρώτα ο ίδιος και όσο νιώθει την ασφάλεια πως κάποιος άλλος αγχώνεται γι αυτόν, τόσο πιο πολύ εγκλωβίζεται.
Όλα είναι τα χρήματα
15-07-2025, 15:02 in Με καφέ και συμπάθεια....