prwto psixosiko epeisodio - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Γεια σου Θεοφανία...συμφωνώ πολύ με τον χρόνο που λες. Πάντως θα με ενδιέφερε να ακούσω άποψη σου για το θέμα σχέση που λες!..

Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    Γεια σου Θεοφανία...συμφωνώ πολύ με τον χρόνο που λες. Πάντως θα με ενδιέφερε να ακούσω άποψη σου για το θέμα σχέση που λες!..
    ...έχεις δυο επιλογές.
    Η μία είναι του περίμενε και η άλλη του φύγε.
    Η μία εχει κατανόηση/υπομονη/βοηθεια και κααααααποια στιγμή δικαίωση των οσων έδωσες με ψίχουλα ανταπόδωσης των όσων έκανες και η άλλη ρίσκο όλα για όλα με στόχο να του λείψεις και να σε αναζητήσει και τότε να βάλεις εσυ τους όρους.

Στην τρίτη περιπτωση, (που το απευχομαι), θα χάσεις άδικα το χρόνο σου και αυτός θα φάει κεραμίδα από κάποια άλλη που θα τον ξυπνήσει και θα πιστέψει πως είναι αυτό που περίμενε.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    και όσο για την αγωγή ίσως μου διαφέυγει και κάποιο φάρμακο γιατί θυμάμαι σίγουρα μου ανέφερε 4-5 φάρμακα που τυχάνει να τα ξέρω λόγω δουλειάς! Να μου πε και κανενα abilify...δεν ειμαι σιγουρη. παντως όσα ανέφερα ήταν. Δε με ενδιαφέρει τόσο να ακούσω απόψεις από τους "ειδικούς ψυχικής υγείας" όσο από άτομα που έχουν γνωρίσει εκ'των έσω παρόμοιες καταστάσεις
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω αν εχεις ή οχι συνειδηση του γεγονοτος οτι δεν ξεμπλεκεις ευκολα, ουτε με ναρκωτικα, ουτε με αλκοολ, ουτε με ψυχοφαρμακα, γενικα απο ο,τι δημιουργει εξαρτηση, και πολλες φορες φευγεις απο τη μια εξαρτηση για να περασεις στην αλλη. Εχω γνωρισει εκ των εσω καταστασεις με τετοια θεματα. Καθεμια ειναι διαφορετικη, δε μπορω να συγκρινω ουτε μεταξυ τους ουτε με τη δικη σου παρα μονο σε αυτο που σου ειπα στην αρχη, πολυ δυσκολα ξεμπλεκεις, και σπανιοτατα αυτο ειναι ευκολο και γρηγορο, και στο λεω επειδη φαινεται οτι εχεις ενα ρομαντικο ενδιαφερον για το ατομο αυτο. Μπορει να περιμενεις πααααρα πολυ, και να ειναι στο τελος ματαιο, μπορει να φας τρελες απογοητευσεις και να νιωσεις πολυ πονο αμα δεθεις περισσοτερο. Μακαρι να μπορεσεις να τον βοηθησεις, μακαρι να ηξερα τον τροπο να σου πω πως

κορίτσια οκ το θέμα δεν είμαι εγώ, δεν περιμένω ακριβώς... Ψάχνω τι συμβαίνει στο μυαλό του άλλου αν περνάει τέτοια....και με ποιο τρόπο μπορούν να συμβάλλουν οι άλλοι σε κάτι θετικό. Φαντάσου θεοφανία πως η τρίτη περίπτωση που λες, να συνέβαινε κάτι με κάποια άλλη και να τον έκανε να αλλάξει-λέω μακάρι να γινόταν! ζόρικα τα πράγματα όταν παίζει εξάρτηση στη μέση και όλα αυτά όντως έχουνε αυτό κοινό. πιστεύω πως όλα ξεκίνησαν από τις καταθλιπτικές σκέψεις

κορίτσια οκ το θέμα δεν είμαι εγώ, δεν περιμένω ακριβώς... Ψάχνω τι συμβαίνει στο μυαλό του άλλου αν περνάει τέτοια....και με ποιο τρόπο μπορούν να συμβάλλουν οι άλλοι σε κάτι θετικό. Φαντάσου θεοφανία πως η τρίτη περίπτωση που λες, να συνέβαινε κάτι με κάποια άλλη και να τον έκανε να αλλάξει-λέω μακάρι να γινόταν! ζόρικα τα πράγματα όταν παίζει εξάρτηση στη μέση και όλα αυτά όντως έχουνε αυτό κοινό. πιστεύω πως όλα ξεκίνησαν από τις καταθλιπτικές σκέψεις

...κοίτα, αν δεν είναι συναισθηματικο-ερωτικό το θέμα είσαι τυχερή.
    Σα φίλη δε μπορείς να κάνεις και πολλά, παρά μόνο να του σταθείς και αν δεις πως γίνεται χρόνιο το θέμα και δεν έχει θετική εξέλιξη αποστασιοποιείσαι.
    Εγώ εκεί γύρω στα 20 προσπάθησα να γίνω σωστήρας σε ένα παιδικό μου φίλο που ήμασταν από το δημοτικό μαζί και είχε μπλέξει με ηρωίνη.
    Δεν μπορείς να φανταστείς τι πέρασα. Το αποτέλεσμα ήταν να πίνει κρυφά και να μας δουλεύει. Απογοητεύτηκα και έκοψα.
    Και μη φανταστείς μετά από ένα μήνα. Αυτό το θέμα κράτησε τρία χρόνια.

Εχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε και όταν μαθαίνω νέα του είναι πάλι τα ίδια.
    Οι εξαρτήσεις είναι δύσκολο πράγμα και όσο και να μιλάς εσύ που είσαι απ έξω, μόνο σαν εξωγήινη σε βλέπει.

Page 3 of 3 FirstFirst 123