Τι σκέφτεστε; - Page 893
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 893 of 1532 FirstFirst ... 3937938438838918928938948959039439931393 ... LastLast
Results 13,381 to 13,395 of 22967
    Senior Member
    ευχαριστω χριστινακι......
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Quote Originally Posted by nflu View Post
    σε ευχαριστω πολυ θεοφανια....ομολογω πως φοβαμαι την πρωτη στιγμη..στο τι θα δω...εχεις δικιο..δεν ειναι εκει....θα περασει κι αυτο......
    ..είχα ανοίξει σχετικό θέμα τότε.
    Φοβόμουν και γω πως θα νιώσω και με τη βοηθεια όλων το είδα έτσι όπως έπρεπε: απλά διαδικαστικό.
    Στο λέω και να το θυμασαι: μη δώσεις βαρύτητα που δεν πρέπει και να ξέρεις πως το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχει τελειώσει, (μη σου πω λεπτομέρειες περί χωμάτων χωρίς ανάσα κλπ), οπότε να είσαι προετοιμασμένη και γι αυτό.
    Αν δεν το αντέχεις κάτσε πιο πέρα και μίλα στο τηλέφωνο μέχρι να τελειώσει ο άνθρωπος.
    Είναι κρίμα να σε σημαδεψει κάτι χωρίς αξία.
    Αρκεί το πένθος που πέρασες και ενδχομένως θα περνάς για πάντα...:)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σημερα μου εχει κολλησει αυτο το τραγουδι, συγκεκριμενα οι στιχοι νυχτα ασημενια και η καθε μου η εννοια σ' αποχη μεταξενια..

Πες μου μια λέξη, αυτή τη μόνη λέξη,
    σε λίγο πια θα φέξει,
    θα 'ρθει η χλωμή αυγή.

Κοντεύει έξι,
    ας πούμε αυτή τη λέξη
    που 'χει στα χείλη μπλέξει
    και δεν τολμά να βγει.

Ο ουρανός, ο μεγάλος ουρανός
    είν' ακόμα σκοτεινός
    και η νύχτα κυλά.
    Μα εκεί ψηλά
    κοίτα έν' άστρο που δειλά
    μοναχό φεγγοβολά και μας χαμογελά.

Νύχτα ασημένια
    κι η κάθε μου η έννοια
    σ' απόχη μεταξένια
    από ξανθά μαλλιά.

Γλυκοχαράζει αλλά δε σε πειράζει
    που γέμισε μαράζι η άδεια μου αγκαλιά.

Senior Member
    ...ναι καταλαβαινω τι λες...αυτο φοβαμαι κι εγω....θα δουμε....δεν νομιζω οτι μπορω να κατσω πιο περα.....αλλα δεν ξερω..... :(

...ναι καταλαβαινω τι λες...αυτο φοβαμαι κι εγω....θα δουμε....δεν νομιζω οτι μπορω να κατσω πιο περα.....αλλα δεν ξερω..... :(

..εννοείται πως μπορείς και το συνηθίζουν να μη περιπλέκουν τους συγγενείς.
    Μόλις γίνει το τρισάγιο πες στον άνθρωπο που θα το ανοίξει πως θα περιμένεις λίγο πιο πέρα και να σε φωνάξει μόλις τελειώσει.
    Μη μπεις σε συναίσθημα και νιώθεις πως προδίδεις τη μαμά σου και άλλες παπαριές που μόνο να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου μπορούν.
    Σκέψου πως αν η θρησκεία μας έλεγε να καινε τους νεκρούς δεν θα πρόδιδες κανένα.
    Αυτές είναι ανθρώπινες μλκιες που έφτιαξαν οι παπαδες για να βγάζουν λεφτά.
    Σκέψου το λογικά και θα καταλάβεις τι εννοώ.
    Δεν σου κάνω την έξυπνη, πέρασα και γω φρίκη πριν γίνει. Βαριέμαι να βρω το θέμα που είχα ανοίξει τοτε για να καταλάβεις πως ήμουν.
    Σκέψου αυτά που σου λέω και όλα θα πάνε καλά...:)

Senior Member
    Ακριβώς ό,τι λέει η Θεοφανία. Δε χρειάζεται να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε κάτι τέτοιο. όλοι αυτό κάνουν, κάθονται πιο πέρα γιατί δυστυχώς πολλές φορές για διάφορους λόγους δεν έχει ολοκληρωθεί το λιώσιμο και κανένας δεν χρειάζεται να δει με τα μάτια του τέτοια φρίκη. Τέσσερα χρόνια πέρασαν απ το θάνατο του μπαμπά μου.. πριν ένα μήνα προσπαθήσαμε να τον ξεθάψουμε αλλά στάθηκε αδύνατον, ήταν... τι να πω, εξαιρετικά νωρίς... Κανένας δεν πλησίασε. Δε βλέπω το λόγο, ό,τι μπορούσα το πρόσφερα στο μπαμπά μου όσο ήταν εν ζωή. Τώρα, δε χρειάζεται τπτ.

σκεφτομαι οτι αυριο...εχω πρωι πρωι την εκταφη της μανας μου....και θα ειμαι μονη μου γιατι κανεις αλλος δεν αντεχει το θεαμα....
    εγω αντεχω...παντα τα αντεχα ολα...υποχρεωτικα αντεχω τα παντα...ολοκληρο το πακετο μεχρι τελος........
    Κουράγιο nflu. Αν δεν αντέχεις το θέαμα μείνε πιο πέρα και μην κοιτάζεις, για να μην προσθέσεις κάτι που δεν αντέχεις στην καλή της ανάμνηση. Να πας με καποιο δικο σου ανθρωπο να χεις καποιο να μιλας για να νοιωθεις καλύτερα, επεδίωξε να βρεθεις με τους δικους σου ανθρωπους φευγοντας από εκει, δυο λογια τους καλα θα σε γαληνέψουν, δες το ακόμα διαδικαστικά όπως σου λένε άλλα μέλη. Ελπίζω σήμερα να μας πεις ότι όλα κύλησαν καλά και ότι εισαι μια χαρα.
    γιάννης

Senior Member
    καλημερα παιδια....σας ευχαριστω πολυ....πηγα το πρωι στις εφτα....οκ....δεν ειχε μεινει τιποτα...η καημενουλα δεν επαιρνε ποτε φαρμακα...συνηθως λενε οτι αυτο φταιει...εγω ειμαι οκ....απιστευτο το ποσο τιποτα ειμαστε και το τι μενει τελικα....αληθεια ειναι ...το σωμα δεν εχει καμμια σημασια...μονο αυτο που κουβαλαμε μεσα μας.....αν μπορουσαμε να το δουμε στην πραγματικη του διασταση ποσο ευκολο θα ηταν να απελευθερωσουμε το μυαλο μας........
    τοσος πονος τοση δυστυχια τοσα βασανα στην διαρκεια μιας ζωης..και αγχος και ανησυχια για το αυριο.....και τελικα τιποτα....
    ειμαι οκ...το περιμενα με τοσο βαρος μεσα μου...και τωρα τελειωσε....νιωθω ανακουφιση μεγαλη που δεν ειχε μεινει τιποτα..... τοσο βασανο ολη η ιστορια ..απο την αρχη...τουλαχιστον κατι ειναι κι αυτο......

Senior Member
    Ο συλλογος "Μαζι" οργανωνει μπιτς παρτυ Σαββατο βραδυ στο Σχινια, θελει καποιος να ερθει?

Senior Member
    ...
    ...και τωρα τελειωσε....νιωθω ανακουφιση μεγαλη που δεν ειχε μεινει τιποτα.....
    ......
    Καλημέρα φλού !
    Αφού πήγαν όλα καλά και ξαλάφρωσες από την αγωνία, κοίταξε να ξεκουραστείς τώρα και να ξενοιάσεις.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Καλημέρα φλού !
    Αφού πήγαν όλα καλά και ξαλάφρωσες από την αγωνία, κοίταξε να ξεκουραστείς τώρα και να ξενοιάσεις.
    ευχαριστω..καρυ..δυστυχως ακομα δεν τελειωσε ολοκληρωτικα...εχω ακομα μπροστα μου την εφεση στο ποινικο του μεθυσμενου οδηγου που την χτυπησε και την εγκατελειψε.....ενα ζωο σκετο..τιποτα αλλο...που τεσσερα ολοκληρα χρονια η μονη του ταλαιπωρια ηταν να εμφανιστει μια φορα στο δικαστηριο....οταν γινει κι αυτο τοτε θα τελειωσει...

Senior Member
    Οι υπαίτιοι των τροχαίων έτσι είναι συνήθως, κοιτούν πως θα την βγάλουν καθαρή και δέν έχουν ιδέα γιά το κακό που προκάλεσαν. Χειρίσου τη δίκη όσο πιό αποστασιωποιημένα μπορείς. Όσο κι αν ταλαιποριθείς δέν θα ωφελήσεις κανέναν
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    καλημερα παιδια... .σας ευχαριστω πολυ.... ειμαι οκ...το περιμενα με τοσο βαρος μεσα μου... και τωρα τελειωσε.... νιωθω ανακουφιση μεγαλη που δεν ειχε μεινει τιποτα..... τοσο βασανο ολη η ιστορια ..απο την αρχη...τουλαχιστον κατι ειναι κι αυτο......
    Καλημέρα φλου μου,
    ευτυχώς τέλειωσε καλά.. είναι ένδειξη ότι γλυτώσαμε απ' την γκαντεμιά μας! Το βάρος έφυγε κι αυτό!
    Εσύ τώρα κράτα το αίσθημα μόνο της ανακούφισης και διώξε κάθε άλλη σκέψη.. Για όσα αναγκαστικά
    θ' ακολουθήσουν.. δεν χρειάζεται τώρα ν' απασχολήσεις άλλο το μυαλό! Άστα όλα πίσω, όσο μπορείς..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

νφλου, δεν ήξερα πως ήταν αποτέλεσμα δυστυχήματος..:(
    Αυτό είναι ακόμη χειρότερο.
    Σου στέλνω την αμέριστη συμπαρασταση μου και σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλημέρα φλου μου,
    ευτυχώς τέλειωσε καλά.. είναι ένδειξη ότι γλυτώσαμε απ' την γκαντεμιά μας! Το βάρος έφυγε κι αυτό!
    Εσύ τώρα κράτα το αίσθημα μόνο της ανακούφισης και διώξε κάθε άλλη σκέψη.. Για όσα αναγκαστικά
    θ' ακολουθήσουν.. δεν χρειάζεται τώρα ν' απασχολήσεις άλλο το μυαλό! Άστα όλα πίσω, όσο μπορείς..
    ευχαριστω μαρκελινιο.....ειναι αληθεια πως νιωθω μεγαλη ανακουφιση.....δεν ξερω κιολας τι νιωθω...μια ηρεμια ισως που ενωθηκε τοσο πολυ με την γη....το αντιθετο δεν ξερω αν θα μπορουσα να το διαχειριστω ευκολα.... ουφ...αστο...