Ποσο καιρο πρεπει να εισαι καλα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Ποσο καιρο πρεπει να εισαι καλα για να σου μειωσει ο γιατρος τα φαρμακα?Εγω νιωθω καλα εδω κι 6 μηνες περιπου αλλα ο γιατρος δεν μου μειωνει τα φαρμακα.Απλα εχω αποπροσωποποιηση και αποπραγματοποιηση και εχω και λιγη ανυσηχια.Πραγματικα δεν ξερω αν τα συμπτωματα που εχω ειναι απο την ψυχωση ή απο τα φαρμακα.Νομιζω οτι ειναι και απο τα δυο.Ειμαι στον 4ο χρονο που παιρνω zyprexa 20mg για ψυχωσικη συνδρομη.
    αληθεια ρε μιχαλιο μπες στον κοπο να μας εξηγησεις και εμας που δεν ξερουμε τι ειναι απραγματοποιηση και αποπροσωποιηση.οχι τπτ αλλο να μπορουμε να βοηθησουμε και παραπανω

Senior Member
    ΔΗΜΗΤΡΗ η αποπροσωποποιηση ειναι οταν καποιος νιωθει οτι δεν ειναι ο εαυτος του και η αποπραγματοποιηση ειναι οταν καποιος νιωθει οτι ολα γυρω του ειναι ψευτικα σαν να ζει σε ονειρο καπως.Εγω τουλαχιστον ετσι νιωθω.

Banned
    Quote Originally Posted by mihalis View Post
    ΔΗΜΗΤΡΗ η αποπροσωποποιηση ειναι οταν καποιος νιωθει οτι δεν ειναι ο εαυτος του και η αποπραγματοποιηση ειναι οταν καποιος νιωθει οτι ολα γυρω του ειναι ψευτικα σαν να ζει σε ονειρο καπως.Εγω τουλαχιστον ετσι νιωθω.
    αυτα ειναι και αντιθετες εννοιες η ετσι τυχαια η σειρα;

a malista mixalh peripoy to idio pragma katalaba.αυτο λοιπον πιστευω οτι ειναι κατα 99 τοις 100 απο τα φαρμακα.αλλλα αν δεν τα περναμε εκεινο το 1% που ειναι απο την αρωστια θα ηταν ανυποφορο(πρακτικα εγω λογου χαρη τα επαιξα 2,5 χρονια αφοτου εκοψα τα φαρμακα παλια).προσωπικη μου αποψη αν θες να με ακουσεις πιστευε τον γιατρο σου φαινεται οτι τα πας καλα.

παντως μιχαλη αν εισαι τελεια θα το ξερεις αυτο περα απο καθε αμφιβολια πραγμα που σημαινει οτι τα φαρμακα ακομη και με γιατρο θα κοπουν.αλλα να ξερεις οταν θα εισαι τελεια τοτε εσυ ο ιδιος θα το ξερεις περα απο καθε αμφιβολια και αρωτηματος

Banned
    τελειος ειναι μονο ο θεουλης δημητρη.,.,

Smile

Quote Originally Posted by sball View Post
    τελειος ειναι μονο ο θεουλης δημητρη.,.,
    allo eimai teleios kai allo eimai teleia. exeis mpleksei ta epitheta me ta epirimata...

Senior Member
    βασικα sball λες οτι τα φαρμακα ειναι αγχολυτικα. ωραια.

αλλα σε μια κοινωνια που ειναι ετσι φτιαγμενη και χαοτικη και ειναι αγχογονος τι μπορουμε να κανουμε ;

μονο ειδησεις να βλεπεις καθε μερα την εχεις παθει την ζημια σου.

ειμαστε πολυ ευαισθητοι στο αγχος λοιπον. και για αυτο τα παιρνουμε.

εγω βεβαια νομιζω, οπως λες και εσυ, οτι και τα ιδια τα φαρμακα διαλυουν τον εγκεφαλο και δεν ειναι μονο το αγχος.
    δηλαδη προκαλειται διαταραχη της σκεψης με αυτα τα φαρμακα. και οταν τα κοψεις ερχονται ..τα μαντατα.

δε νομιζω οτι μονο το αγχος προκαλει τις ψευδαισθησεις αλλα και η διαταραχη της σκεψης που προκαλουν τα φαρμακα λοιπον.

αμα παιζεις με τους νευροδιαβιβαστες, τη δομη του εγκεφαλου κ.λ.π. αυτα παθαινεις.

ο εγκεφαλος ειναι το πιο περιπλοκο συστημα μεσα στο συμπαν και οταν παιζεις αυτο την παθαινεις.

βασικα τα φαρμακα αυτα δεν ειναι τιποτα απο "καλα" ναρκωτικα.

για αυτο δε πρεπει να τα παιρνουμε χωρις λογο πολυ ισχυρο.

αλλοι τη βρισκουν πινοντας μπυρες τωρα για εμας βρηκαν αυτα τα ..ναρκωτικα.

μας εχουν σαν φυτα και ετσι οι γυρω μας κοιμουνται ησυχοι οτι μας εχουν κανει φυτα και εμεις υποφερουμε.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Συμφωνω maus με την απαντηση σου εκτος απο το σκελος οτι μας εχουν κανει σαν φυτα...μια κωλοιδεα μες στο μυαλο ειναι παιρνουμε τις χαπαρες και δεν κανουμε τιποτα χρησημοποιουμε την ψυχωση σαν μπαστουνακι και ματαιωνουμε πολλα πραγματα στη ζωη και ειμαστε σε μια κατασταση μονιμου στραβωματος...οπως λεει και ο sball δεν ειμαστε μονιμα τρελοι....στο χερι μας ειναι να αντεπεξερθουμε να δραστηριοποιηθουμε με περισσοτερη προσπαθεια απ οτι οι ''κανονικοι''και αυτη ειναι καυλα μετα οτι προσπαθησες εδωσες τον καλυτερο εαυτο απο το πιο απλο πραγμα της καθημερινοτητας σου μεχρι αυτο που φανταζεσαι για τον εαυτο σου βουνο...καθε μερα ειναι διαφορετικη και καθε μερα δινεις μαχη να εισαι απλα ανθρωπος με ολη τη σημασια της λεξης....

polla les...ti dikhgorow re?

Senior Member
    De gamietai opvws katsei sta arkindia mas afoy wres wres eimaste gia ton mpaioula mhdenos eksairoymenoy..zzztt

maus με ολο το σεβασμο που διαθετω στο προσωπο σου,πιστευω πως δεν μπορεις να παθεις μονιμη ψυχωση απο τα αντιψυχωτικα παρα μοναχα παροδικα ψυχωτικα συμπτωματα τα οποια φευγουν μετα απο λιγο καιρο.σκεψου οτι στην αμερικη ποσα εκατομυρια παιρνουν ψυχοφαρμακα για αλλες χρησεις περα απο την ενδειξη για ψυχωση και διπολικη οπως το seroquel που το δινουν για αυπνιες και το 70% απο αυτους το παιρνουν για αλλες ενδειξεις.οι περισσοτεροι απο αυτους τα κοβουν διχως να εχουν προβλημα.για να παθει καποιος μονιμη ψυχωση πρεπει να εχει την προδιαθεση.με τα συνθετικα ναρκωτικα π.χ. παθαινουν τοσοι ψυχωση αλλα τους φευγει τελειως μετα

και εγω αυτο ειπα στον μαους.αν καποιος δεν εχει ψυχωση και εχει μονο την οψιμη δλδ αυτην την ψυχωση που δημιουργουν τΑ αντιψυχωσικα ειναι σε πολλη καλη κατασταση.η ψυχωση η πραγματικη ειναι καταρα δεν φευγει με τπτ

Senior Member
    ναι αλλα πως θα καταλαβεις αμα εχεις οψιμη ή κανονικη ψυχωση ;

αφου οταν πας να κοψεις τα φαρμακα σου ερχεται μια ψυχωση με τα χιλια και εισαι αναγκασμενος να ξαναπαρεις φαρμακα..

διαβασα οτι πολλες φορες μπερδευεται η οψιμη ψυχωση λογω φαρμακων με την αληθινη.

εγω παντως καθε φορα που τα κοβω γινομαι και χειροτερα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

maouw an eixew κανονικη θα το ηξερες 100%.ειναι η ιδεα(της ψυχωσης) που λεγαμε

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast