Είμαι σε απόγνωση... Τι να κάνω??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Τζουλια View Post
    Χριστινακι...η γνωμη μου ειναι να φυγεις απο το σπιτι, εφοσον δεν σου αφηνουν αλλη επιλογη..!
    Κι εγώ συμφωνώ, αλλά πρώτα μια δουλειά.

Αν πιστευεις οτι αξιζει το αγορι σου για να κανεις μια τετοια "επανασταση"..να φυγεις!
    Σε αυτό διαφωνώ. Πώς το ξέρεις πώς θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον? Πάντα όταν εξαρτάσαι από κάποιον είτε οικονομικά είτε αλλιώς, δημιουγούνται προβλήματα. Μόνο αν μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ, πας να μείνεις με τον σύντροφό σου, ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία. Αλλιώς, τι που θα ζεις στο ένα κλουβί, τι στο άλλο.

8a kanw oti mporw... :D an kai etsi opws einai ta pragmata twra den exw polles epiloges....
    opws provlepetai 8a me afisei kai o allos kai asta na pane.... poso na anteksei kai autos?

to agori mou den einai gia tetoies eu8unes.... 8a kourastei grigora.... einai polu eleu8eros xaraktiras... den upologtizei kanenan kai tpt... eixe polles sxeseis sto parel8on pragma pou simainei oti varietai eukola.... e krimas einai na faw porta kai na vre8w sto pou8ena

Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Κι εγώ συμφωνώ, αλλά πρώτα μια δουλειά.

Σε αυτό διαφωνώ. Πώς το ξέρεις πώς θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον? Πάντα όταν εξαρτάσαι από κάποιον είτε οικονομικά είτε αλλιώς, δημιουγούνται προβλήματα. Μόνο αν μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ, πας να μείνεις με τον σύντροφό σου, ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία. Αλλιώς, τι που θα ζεις στο ένα κλουβί, τι στο άλλο.
    ναι συμφωνω με αυτο που λες... γιατι μετα η σχεση τους μπορει να αρχισει να παιρνει την κατω βολτα απο αλλα προβληματα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by χριστινάκι View Post
    to agori mou den einai gia tetoies eu8unes.... 8a kourastei grigora.... einai polu eleu8eros xaraktiras... den upologtizei kanenan kai tpt... eixe polles sxeseis sto parel8on pragma pou simainei oti varietai eukola.... e krimas einai na faw porta kai na vre8w sto pou8ena
    μου αρεσει που λες τα συκα συκα κ τη σκαφη σκαφη..δε σε φοβαμαι εισαι ξυπνιο ατομο θα βρεις τις ακρες σου καλη τυχη
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Quote Originally Posted by χριστινάκι View Post
    Ωραια...τοτε αρχισε να ψαχνεις για δουλεια. Ζητα απο το αγορι σου να κανει λιγο υπομονη... ωσπου να βρεις κατι! Αν δεν ειναι διαθετιμενος να κανει κατι τετοιο...συνεχισε μονη σου.. Και οσο αφορα τους δικους σου..μην τους αφηνεις ουτε καν να σου λενε τι θα κανεις... να τους απαντας και να τους βαζεις στην θεση τους.. οσο μπορεις!

Senior Member
    Ωραια...τοτε αρχισε να ψαχνεις για δουλεια. Ζητα απο το αγορι σου να κανει λιγο υπομονη... ωσπου να βρεις κατι! Αν δεν ειναι διαθετιμενος να κανει κατι τετοιο...συνεχισε μονη σου.. Και οσο αφορα τους δικους σου..μην τους αφηνεις ουτε καν να σου λενε τι θα κανεις... να τους απαντας και να τους βαζεις στην θεση τους.. οσο μπορεις!
    Αυτό ακριβώς!

sas euxaristw :) 8a ksana grapsw otan 8a exw ekseliksei..! :D

Senior Member
    Και όποτε θες να τα βγάλεις από μέσα σου.

Page 3 of 3 FirstFirst 123