Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 52 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 779
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Με βάση προσωπικές μου εμπειρίες, αλλά και μαρτυρίες άλλων ομοιοπαθoύσων, κατάφερα να συγκεντρώσω και να απαριθμήσω τους δέκα λόγους, για τους οποίους είμαι πεπεισμένη ότι θα παραμείνω μονη για πάντα, όπως και πολλές σαν εμένα άλλωστε. Κάπου ίσως ακουστώ λίγο απόλυτη και απαισιόδοξη, αλλά, όπως και νά 'χει, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Κάθε αντίλογος, που σίγουρα θα προταθούν πολλοί, δεκτός.
    χαχαχχαχααχαχαχ
    Απλά Θεά!

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Με βάση προσωπικές μου εμπειρίες, αλλά και μαρτυρίες άλλων ομοιοπαθών, κατάφερα να συγκεντρώσω και να απαριθμήσω τους δέκα λόγους, για τους οποίους είμαι πεπεισμένος ότι θα παραμείνω μπακούρι για πάντα, όπως και πολλοί σαν εμένα άλλωστε. Κάπου ίσως ακουστώ λίγο απόλυτος και απαισιόδοξος, αλλά, όπως και νά 'χει, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Κάθε αντίλογος, που σίγουρα θα προταθούν πολλοί, δεκτός.
    ...........
    τι λες τωρα ρε φιλε. εγω ως το περιπτερο παω και γυρναω με νυφη.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Λοιπον ως τριτη παθουσα και εχοντας γνωρισει και συναναστραφει πολυ κοσμο και απο τα δυο φυλα, να πω και εγω τους λογους που αντρες και γυναικες ειναι μονοι... Ειναι φυσικα χιουμοριστικο το κειμενο οπως και ολο το νημα. Και αφορα και τα δυο φυλα απλα αναφερω το ενα καθε φορα.

1. δισταζουν να ανακαλυψουν και να εκφρασουν σεξουαλικοτητα τους, την ερωτικη οικειοτητα με ενα αλλο προσωπο και πολλες φορες την ιδιαιτερη σεξουαλικη τους προτιμηση: Θελω να κανω σχεση, αλλα κανεις δεν ειναι οπως τον θελω, ψηλος, ξανθος, πρασινοματης, με καλη δουλεια, απο καλη οικογενεια, με 23 πτυχια και διδακτορικα, να μιλαει 5 γλωσσες, να οδηγει ωραιο αυτοκινητο, να μου ακουμπα το χερι για 3 χρονια πριν κανουμε σεξ μετα το γαμο, και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα θελω να κανουμε σεξ, εχω και κατι ψυχολογικα απο το λυκειο απο μια απογοητευση, μου χουν πει και οι γονεις μου οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια και να προσεχω, ειδα και την κολλητη μου να υποφερει με τον μαλακα που εμπλεξε, βρε καλυτερα μονηηηηη, ε παρεακι παμε για μπανιο??? Παραλλαγη αντρα, που να πηγαινω τωρα, ξερω γω αν με θελει, και αν μου ριξει χυλοπιτα, και σιγουρα θα μου ριξει χυλοπιτα, και δεν ειναι οπως θα την ηθελα, ειναι λιγο πιο κοντη, και πιο μελαχροινη, και το μικρο της δαχτυλακι στο αριστερο ποδι ειναι λιγο σταβο, πωπω ξενερωσααααα ας ανοιξω το γιουπορν.

2. κοιτανε εκει που δεν ειναι για αυτους, το ταπεινο χαμομηλακι με τη φουστα μεχρι το γονατο και το τακουνι 3 εκατοστα κοιταει τα σουπερ καραψωνια που η μυτη τους αγγιζει το ταβανι, οποτε ειναι εκ των πραγματων αδυνατον αυτοι να δουν καν το ταπεινο χαμομηλακι εκει που βρισκεται

3. δεν αφηνουν καν να πλησιασουν ή και ριχνουν χυλοπιτες αν τυχον πλησιασουν, σε εκεινους που ειναι για αυτους, γιατι κοιτανε αυτους που δεν ειναι για αυτους, το ταπεινο χαμομηλακι θεωρει τα ταπεινα χαμομηλακια του αλλου φυλου χαλια και απωθητικους, και συνεχιζει αμεριμνο να κοιτα τα σουπερ τρεντυ καραψωνια που μπαλαμουτιαζονται μες στα κλαμπ με την τα πεταω ολα εξω ξανθια βυζαρου, σκεφτομενη οτι τωρα θα παρατησει τη βυζαρου και θα κοιταξει το χαμομηλακι με το ζιβαγκο

4. Η σκεψη ειναι αγχωδης, επαναλαμβανεται και γινεται εμμονη, οποτε αντιο αυθορμητισμε, αντιο ερωτα, αντιο παθος. Θα κατσω να σκεφτω λοιπον αν ειναι αρκετα καλη η αλλη για μενα συμφωνα με τα κριτηρια της μαμας, του μπαμπα, του αδερφου, της γειτονιας, των κολλητων, των περασμενων μου εμπειριων, να υπολογισω τις στατιστικες πιθανοτητες να μου κατσει, αν μου κατσει να κανει καλο σεξ, αν κανει καλο σεξ να με θελει, αν με θελει η σχεση μας να εχει προοπτικη, και αν η σχεση μας εχει προοπτικη αν θα θελει να κανουμε πολιτικο γαμο γιατι δε βγαινω οικονομικα, και αν τα βρουμε και στο γαμο, αν τα παιδια θα βγουν ομορφα, επειτα, αν με απατησει, τι πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι με τον καλυτερο μου φιλο, η να μου βγει γκει, αν προκειται να το μαθει η γειτονια, και ποσο θα κοστισει το διαζυγιο (ισχυει και για τα δυο φυλα, Ω ΝΑΙ!)

5. Εδω στη μοναξια και στη μιζερια μου ειμαι καλα (αισθανομαι αθλια, σκατα, μισω τη μοναξια και τη μιζερια που με δερνει). ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ (γιατι ειναι προτιμοτερο να ριχνω το φταιξιμο σε εσας απο οτι στον εαυτο μου). ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ (αχ ποσο θα ηθελα καποιος να με αγαπουσεεεε.... K+T=LFE (oπου Τ καποια πρωην) <3). Θα μεινω μονος για παντα δε θελω να παντρευτω (αχ τι ωραια που θα ηταν να παντρευομουνα τον ερωτα μου σε εκεινο το γραφικο εκκλησακι στο χωριο...) Και ετσι γεματος μισος και θυμος και οργη που ειμαι, που δεν βλεπω ποτε τα δικα μου σφαλματα αλλα μονο των αλλων, ειμαι μεγας ανθρωποδιωχτης, και δεν υπαρχει περιπτωση να διορθωθω ωστε να με πλησιασει ανθρωπος ομως, αφου πιστευω οτι εγω δεν κανω κατι λαθος. Και θα συνεχισω να σας βριζω εις τους αιωνας των αιωνων αμην, ενω σας εχω τοσο πολυ αναγκη κατα βαθος.

6. Ι) Πρεπει να βρω αντρααααα αντρας να ναι κι οτι ναναιιιιι αυτος εκει ειναι ψηλος ξανθος καλος ειναι, δεν εχει σημασια που δεν ξερει να μιλα και να αρθωνει λεξη και κοιτα σα χανος, α) με κοιταξεεεεεεε ειναι τελειος ειναι ο πιο ωραιος αντρας τους χωριουυυυυ παντρευομαι αυριοοο (αυριο: βαρεθηκα τον αντρα μου, θελω να ζησω τον ερωταααααα!!), β) με κοιταξε αλλα επειτα με εκμεταλλευτηκε και με παρατησε για την Μαρια τη φουρναρισσα, εχασα τετοιο κελεπουρι ωιμε ωιμε, που ποτε δε το ηθελα κατα βαθος, θα παω να κραμαστω που ειναι ενας βραχοοοοος!!! ΙΙ) Πρεπει να βρω γυναικααααα!! Πωπω ρε τι γυναικαρα ειναι αυτη, σιλικονατα βυζια, ξανθο καμμενο μαλλι, τα πεταει ολα εξω, ανταλλασσει γλωσσοφιλα με τις κολλητες την πανω στη μπαρα, την εχουν παρει 233 στις τουαλετες του κλαμπ και α) με κοιταξεεεε ειναι η γυναικα των ονειρων μου, παντρευομαστε αυριο!!!! Τι?? Με απατησες με τον κολλητο μου??? Εσυ εσυ που σε ειχα Θεα?????? β) δε με κοιταξε, ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και κοιτανε τα λεφτα και το αμαξι ηθελα να της δωσω την καρδια μου και μου την εκανε κομματια!!! (Μια τετοια γυναικα?? Πωπω ρε φιλε δεν το περιμενα καθολου!!)

7. θελω σχεση...! (βασικα, δεν εχω ξεπερασει ακομα τον πρωην τον Τασο....) θελω σχεση σοβαρη (αχχχ ολο σκεφτομαι το απωθημενο μου τον Αλεξη)... θελω να βρω αντρα.. (ομως ημουν καταπιεσμενη τοσα χρονια μεσα στη σχεση μου που δε θελω να μπλεξω ακομα) ρε γμτ τι γινανε ολοι οι ανδρες??? (μωρε εδω τριγυρω ειναι αλλα κατι με πιανει ωρες ωρες, δε θελω κατι σοβαρο θελω να παιζω, και δε θελω να το παραδεχτω ουτε στον εαυτο μου)

8. Θα μεινω μονος για παντα αφου με χωρισε η Μαρια το ετερο μου ημισι, η αγαπη της ζωης μου, που με παρατησε για τον καντηλαναφτη (δεν ειναι παντα αλλα μερικα χρονια μπορει να ειναι)

9. Αν δεν ειναι καρακουκλαρα, θα με κοροιδευουν οι φιλοι μου, αν δεν ειναι απο σπιτι, θα με κραξει η μανα μου, αν δεν εχει λεφτα, θα με αποκληρωσει ο πατερας μου, αν δεν ειναι εξυπνη, θα με δουλευει η αδερφη μου. Θα κανω μια λιστα και θα παω στο γραφειο συνοικεσιων το χρυσο κουφετο!!

10. Την αγαπουσα την Αντωνια, αλλα δεν θα την παντρευομουν ποτε, ηταν πολυ καλη κοπελα, αλλα πολυ απλη και φτωχεια, και εγω ειμαι απο μεγαλο τζακι.. Την χωρισα και περιμενω να βρω καποια με αναλογα προσοντα.. Εχουν περασει τρια χρονια, περιμενω ακομα......
    Last edited by λιλιουμ; 29-07-2012 at 17:30.

Senior Member
    χαχαχαχα λιλακι, σ'αγαπω

Senior Member
    Αχ βρε λίλιουμ, πόσες αλήθειες έγραψες μαζεμένες...

Senior Member
    Αχαχαχαχα,θελω να παρω φορα να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο γτ δν πεφτω σε νορμαλ, γτ ας πουμε, εχω πεσει σε 2-3 περιπτωσαρες(κ ναι τους φερθηκα αψογα κ βαζω το χερι μου στην φωτια για αυτο,μ το εχει πει κ η μια απο αυτες) μετα αρχισαν να μου δημιουργουντε κομπλεξ,οτι για ολα εγω ειμαι λαθος,ειμαι μαλακας, οτι ειμαι χειροτερος απο τους αλλους,οτι δν εχω κατι το ιδιαιτερο κλπ κλπ κ να ειμαι 21 χρονων. τι να πω? δεν με βγαζω σωστο ατομο, αλλα καποιες συγκοιριες με εφεραν κ σε τετοια θεση, δεν θα κατσω να κλαφτω γτ δν ψαχνομαι για το 'τελειο' που λετε πως ψαχνουν οι αντρες,απλα εχω φτασει σε σημειο να κλειστω στο καβουκι μου,πραγμα π δν ειναι σωστο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    εχω φτασει σε σημειο να κλειστω στο καβουκι μου,πραγμα π δν ειναι σωστο
    Στο έχω ξαναπεί εσένα... Βγες απ'το καβούκι σου!!!

Banned
    [QUOTE=sheldon;319996]Με βάση προσωπικές μου εμπειρίες, αλλά και μαρτυρίες άλλων ομοιοπαθών, κατάφερα να συγκεντρώσω και να απαριθμήσω τους δέκα λόγους, για τους οποίους είμαι πεπεισμένος ότι θα παραμείνω μπακούρι για πάντα, όπως και πολλοί σαν εμένα άλλωστε. Κάπου ίσως ακουστώ λίγο απόλυτος και απαισιόδοξος, αλλά, όπως και νά 'χει, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Κάθε αντίλογος, που σίγουρα θα προταθούν πολλοί, δεκτός.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΣΕΛΝΤΟΝ¨)

Πηρα την αποφαση να σου γραψω γτ. ειναι πολυ κριμα να υπαρχουν νεα παιδια κι αξιολογα - ετσι δειχνουν απο τον τροπο που ραφεις δλδη-
    με τετοια απεσιοδοξια , ειναι κριμα να νιωθεις τοσο ασχημα για το θεμα των σχεσεων στην ηλικια πυ εισαι. Μα εισαι πολυ μικρος για να λες οτι δεν βρησκεις κοπελες, εισαι στην αρχη της ενιληκης σεξουαλικης σου ζωης κι λες οτι δεν εχεις εμπειριες? ειναι νωρις! μην αδικης τον εαυτοσου!!
    Ειμαι συγουρος οτι μετα απο 10 χρονια θα βλεπεις αυτο το μηνυμα κι θα γελας¨) θα γελας γτ. αγχονεσαι για ενα θεμα τοσο απλο! τοσο απλο κι ευκολο να κανεις σεξ με κοριτσια, κι που στην εποχη αυτην! που μονο αυτο δεν μας λυπει!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙς ΒΡΕΙς ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΕΙς ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ!!
    Συμφωνω με πολλα απο οσα φραφεις για τις κοπελες, βλεπεις για ολα φταινε οι συνθηκες. Αλλιως ηταν στην νεοτητα των παππουδων μας, αλλιως ειναι σε διαφορετικες κοινωνιες. Οταν ηταν νεοι οι παππουδες μας δεν υπηρχαν γκομενες παντου! κι αυτες δεν ηταν τοσο υπεροπτικες οπως σημερα. Οπως κι σε αλλους τοπους, για φαντασου μια ελληνιδα 22χρονων να ταν στο ΙΡΑΝ, θα ηταν φυλακη κι θα την μαστιγοναν 50 φορες!!
    Θα σου γραψω καποια πραματα αλλα δεν θελω να με παρεξηγησεις φιλεμου, ουτε τον ξερολα σου κανω ουτε τον γκομενιαρη¨)., Απλα σου γραφω την αποψη μου κι καποιες ιδεες που θ σου λεγα να τις δοκιμασεις.
    Πρωτα απο ολα θα σου λεγα να ασχοληθεις με τον εαυτοσου, δλδη να περιποιηθείς τον εαυτοσου, τα μαλιασου, τα γενιασου- αν εχεις η αν προτιμας να ξηριζεσαι- , να ασχοληθεις με το ντισιμοσου,δεν σου λεω να παρεις ρουχα, σου λεω να διαλεγεις απο αυτα που εχεις πια τεροιαζουν μεταξυ τους, δλδη πιο μπλουζακι παει με το παντελονισου η με την βερμουδασου κι τελος ολα μαζι να ειναι κομπλε με τα παπουτσιασου. Να βαλεις ταγυαλια ηλιου που θες δεν ξερω αμα φορας κι περιλεμιο. Δεν υπονοω οτι εισαι ατιμελητος , προτεινω να ασχοληθεις ακομα πιο πολυ με την εμφανηση σου απλα. Αποψημου ειναι οτι οι γυναικες δεν τρελενοντε για την ομορφια κι το καλυγραμο σωμα οπως εμεις. Εμας μας νοιαζει να ειναι κουκλαρα κι κορμαρα κι ας μην ξερει να ντυνετε, ενω οι γυναικες το αναποδο, προτημουν καποιον που ειναι σουλουπομενος, καλοντυμενος κι πανω απο ολ καθαρος παρα καοιον κουκλο κι γυμνασμενο αλλα να μην ξερει να ντυθει.
    Ειναι μεγα σου λαθος να νιωθεις μιονεκτικα επειδη δεν εισαι "κουκλος", ξεχασετο αυτο! δεν λεω οτι δεν μετραει αλλα οχι τοσο οσο φανταζεσαι στο ξανα λεω μην μπερδευεσαι στο πως μας βλεπυν αυτε με το πως εμεις! καμια σχεση! Βρες την αυτοπεπιθεση σου, αγαπησε τον εαυτοσου! αξιζεις πολλα ,εχεις εναν μετριμενο κι καθαρο χαρακτηρα, δειχνεις παιδι με καλιεργιμενο εσωτερικο κοσμο ,να ξερεις οτι δεν παιζοτν πολλοι τετοιοι.Να βρεις λυπον τον τροπο να εισαι περιφανος για αυτο που εισαι κι μετα θα ερθουν ολα.
    Να βγενεις εξω, μα διασκεδαζεις, μην υποτιμας το "συνικεσιο" για μενα ειναι πολυ καλος τροπος να βρεις μια αξιολογη κοπελα, γτ. θα μαθεις απο τον κοινο γνωστο τι ανθρωπος ειναι ,ανα ειναι σωστη κοπελα απο σπιτι η αν ειναι καμια "αρπαχτρα", δεν ειναι κακο να ψαξεις κι να μπεις σε τετοιες παρεες , δυσυχως αυτες οι κλικες εχουν καποια ψωνια μεσα , ναι , αλλα υπαρχουν κι σωστα αγιρια κι κοριτσια που θα σε δεχτουν .
    Οταν θα βνεις σε μπαρ-κλαμπ προσπαθησε να κανεις φλερτ, δεν ειναι ντροπη!μπορει να κοιταν περιεργα σαν θα πλησιασεις καποια κοπελα αλλα να ξερεις απο μεσα τους ολοι θα σε παραδεχτουν! γτ. αυτη ειναι η φυση μας, ο ανδρας ειναι ο κυνηγος, εσυ πρεπει να την πεσεις σε μια κοπελα! ντροπη θ ειναι να περιμενουμε απο αυτες να ερθουν στο τραπεζι μας. Ψαχνε γυρο σου κι βρες μια κοπελα που να σου αρεσει, κοψε την παρεα της, δες αν ειναι μονο κοπελες, αν εχει αγορια η παρεα της,κοιτα τη στα ματια , σκεψου τη να της πεις ,πως να την πλισιασεις ,αστην πρωτα αυτην να αλλαξει ματια σαν διασταβροθουν τα βλεματα σας. Παρε βαθιες ανασες κι πηγαινε πανω της, μην κολας!! τι εχεις να χασεις? εισαι 20 χρονων ποιος θα τολμησει να πει κατι για εναν νεο που φλερταρει μια κοπελα!τι πιο λογικο??? .Μην με παρεξηγεις δεν κανω τον δασκαλο σου λεω απλα την ιδεα μου. Οταν θα την πλισιασεις προσπαθησε να εχεις ετοιμααυτα που θα της πεις ,δλδη μην υπαρχει σιωπει ειναι οτι χειροτερο. Να την κανεις ναμηλαει κι να την ακους κοιτοντας την στα ματια, δειχνε ενδιαφερον σε αυτα που λεει ακομα κι αν ειναι μπαρουφες! δωστης να καταλαβει πως εισαι διπλα της γτ. σου αρεσει! , να πιστεψει οτι την γουσταρεις γτ. ειναι ομορφη κι γτ εχει κατι διαφορετικο απο ολες τις αλλες κοπελες του μαγαζιου! αμα πετυχεις να νιωσει μοναδικη με αυτα που της λες να ξερεις οτι ειναι δικιασου! Ειμαι συγουρος οτι εχεις το λεγιν, ξερεις να μηλας!, απλα να μηλας αργα κι καθαρα αφου λογο της μουσικης θα υπαρχει προβλημα. Εινι απλα τα πραματα, αμα εισαι χαλαρος κι πιστευεις στον εαυτο σου, πιστεψεις οτι θα την καταφερεις τοτες εχεις κανει την μιση δουλεια, μα ομως πας κι λες θα φαω χυλοπιτα καλητερα να μην πας , μην πας γτ. θα την φας.
    Συμφωνω με πολλα απο οσα λες για τις συγχρονες κοπελες, εχουν πολυ λααθος λογικη! Δυστυχως οταν προσπαθουμε να τις πλισιασουμε κι να γνωριστουμε με τα πνευματαμας αυτες μας λενε ξενερωτους,ενω οταν παμε με σκοπο μονο κι μονο το σεξ! αμα τις φλομοσουμε στα παραμυθια κι της ριξουμε στο κρεβατι με ψεματα! μετα αμα τις κοροιδευουμε στην παρεα μας τοτες κλαινε κι λενε οτι τις εκμεταλευομαστε! Αν ομως δουν οτι οι πιο πολλες ανοιγουν τα ποδια τους σε οσους κανουν αυτο, σε οσους τις απατανε κι τις λενε ψεματα τοτες θα καταλαβουν.

Senior Member
    giorgos panou πολλές αλήθειες κι εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Στο έχω ξαναπεί εσένα... Βγες απ'το καβούκι σου!!!
    κ μετα ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    κ μετα ???
    Ακολούθησε τις οδηγίες του giorgos panou :)
    είναι ωραίος

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Λοιπον ως τριτη παθουσα και εχοντας γνωρισει και συναναστραφει πολυ κοσμο και απο τα δυο φυλα, να πω και εγω τους λογους που αντρες και γυναικες ειναι μονοι... Ειναι φυσικα χιουμοριστικο το κειμενο οπως και ολο το νημα. Και αφορα και τα δυο φυλα απλα αναφερω το ενα καθε φορα.

1. δισταζουν να ανακαλυψουν και να εκφρασουν σεξουαλικοτητα τους, την ερωτικη οικειοτητα με ενα αλλο προσωπο και πολλες φορες την ιδιαιτερη σεξουαλικη τους προτιμηση: Θελω να κανω σχεση, αλλα κανεις δεν ειναι οπως τον θελω, ψηλος, ξανθος, πρασινοματης, με καλη δουλεια, απο καλη οικογενεια, με 23 πτυχια και διδακτορικα, να μιλαει 5 γλωσσες, να οδηγει ωραιο αυτοκινητο, να μου ακουμπα το χερι για 3 χρονια πριν κανουμε σεξ μετα το γαμο, και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα θελω να κανουμε σεξ, εχω και κατι ψυχολογικα απο το λυκειο απο μια απογοητευση, μου χουν πει και οι γονεις μου οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια και να προσεχω, ειδα και την κολλητη μου να υποφερει με τον μαλακα που εμπλεξε, βρε καλυτερα μονηηηηη, ε παρεακι παμε για μπανιο??? Παραλλαγη αντρα, που να πηγαινω τωρα, ξερω γω αν με θελει, και αν μου ριξει χυλοπιτα, και σιγουρα θα μου ριξει χυλοπιτα, και δεν ειναι οπως θα την ηθελα, ειναι λιγο πιο κοντη, και πιο μελαχροινη, και το μικρο της δαχτυλακι στο αριστερο ποδι ειναι λιγο σταβο, πωπω ξενερωσααααα ας ανοιξω το γιουπορν.

2. κοιτανε εκει που δεν ειναι για αυτους, το ταπεινο χαμομηλακι με τη φουστα μεχρι το γονατο και το τακουνι 3 εκατοστα κοιταει τα σουπερ καραψωνια που η μυτη τους αγγιζει το ταβανι, οποτε ειναι εκ των πραγματων αδυνατον αυτοι να δουν καν το ταπεινο χαμομηλακι εκει που βρισκεται

3. δεν αφηνουν καν να πλησιασουν ή και ριχνουν χυλοπιτες αν τυχον πλησιασουν, σε εκεινους που ειναι για αυτους, γιατι κοιτανε αυτους που δεν ειναι για αυτους, το ταπεινο χαμομηλακι θεωρει τα ταπεινα χαμομηλακια του αλλου φυλου χαλια και απωθητικους, και συνεχιζει αμεριμνο να κοιτα τα σουπερ τρεντυ καραψωνια που μπαλαμουτιαζονται μες στα κλαμπ με την τα πεταω ολα εξω ξανθια βυζαρου, σκεφτομενη οτι τωρα θα παρατησει τη βυζαρου και θα κοιταξει το χαμομηλακι με το ζιβαγκο

4. Η σκεψη ειναι αγχωδης, επαναλαμβανεται και γινεται εμμονη, οποτε αντιο αυθορμητισμε, αντιο ερωτα, αντιο παθος. Θα κατσω να σκεφτω λοιπον αν ειναι αρκετα καλη η αλλη για μενα συμφωνα με τα κριτηρια της μαμας, του μπαμπα, του αδερφου, της γειτονιας, των κολλητων, των περασμενων μου εμπειριων, να υπολογισω τις στατιστικες πιθανοτητες να μου κατσει, αν μου κατσει να κανει καλο σεξ, αν κανει καλο σεξ να με θελει, αν με θελει η σχεση μας να εχει προοπτικη, και αν η σχεση μας εχει προοπτικη αν θα θελει να κανουμε πολιτικο γαμο γιατι δε βγαινω οικονομικα, και αν τα βρουμε και στο γαμο, αν τα παιδια θα βγουν ομορφα, επειτα, αν με απατησει, τι πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι με τον καλυτερο μου φιλο, η να μου βγει γκει, αν προκειται να το μαθει η γειτονια, και ποσο θα κοστισει το διαζυγιο (ισχυει και για τα δυο φυλα, Ω ΝΑΙ!)

5. Εδω στη μοναξια και στη μιζερια μου ειμαι καλα (αισθανομαι αθλια, σκατα, μισω τη μοναξια και τη μιζερια που με δερνει). ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ (γιατι ειναι προτιμοτερο να ριχνω το φταιξιμο σε εσας απο οτι στον εαυτο μου). ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ (αχ ποσο θα ηθελα καποιος να με αγαπουσεεεε.... K+T=LFE (oπου Τ καποια πρωην) <3). Θα μεινω μονος για παντα δε θελω να παντρευτω (αχ τι ωραια που θα ηταν να παντρευομουνα τον ερωτα μου σε εκεινο το γραφικο εκκλησακι στο χωριο...) Και ετσι γεματος μισος και θυμος και οργη που ειμαι, που δεν βλεπω ποτε τα δικα μου σφαλματα αλλα μονο των αλλων, ειμαι μεγας ανθρωποδιωχτης, και δεν υπαρχει περιπτωση να διορθωθω ωστε να με πλησιασει ανθρωπος ομως, αφου πιστευω οτι εγω δεν κανω κατι λαθος. Και θα συνεχισω να σας βριζω εις τους αιωνας των αιωνων αμην, ενω σας εχω τοσο πολυ αναγκη κατα βαθος.

6. Ι) Πρεπει να βρω αντρααααα αντρας να ναι κι οτι ναναιιιιι αυτος εκει ειναι ψηλος ξανθος καλος ειναι, δεν εχει σημασια που δεν ξερει να μιλα και να αρθωνει λεξη και κοιτα σα χανος, α) με κοιταξεεεεεεε ειναι τελειος ειναι ο πιο ωραιος αντρας τους χωριουυυυυ παντρευομαι αυριοοο (αυριο: βαρεθηκα τον αντρα μου, θελω να ζησω τον ερωταααααα!!), β) με κοιταξε αλλα επειτα με εκμεταλλευτηκε και με παρατησε για την Μαρια τη φουρναρισσα, εχασα τετοιο κελεπουρι ωιμε ωιμε, που ποτε δε το ηθελα κατα βαθος, θα παω να κραμαστω που ειναι ενας βραχοοοοος!!! ΙΙ) Πρεπει να βρω γυναικααααα!! Πωπω ρε τι γυναικαρα ειναι αυτη, σιλικονατα βυζια, ξανθο καμμενο μαλλι, τα πεταει ολα εξω, ανταλλασσει γλωσσοφιλα με τις κολλητες την πανω στη μπαρα, την εχουν παρει 233 στις τουαλετες του κλαμπ και α) με κοιταξεεεε ειναι η γυναικα των ονειρων μου, παντρευομαστε αυριο!!!! Τι?? Με απατησες με τον κολλητο μου??? Εσυ εσυ που σε ειχα Θεα?????? β) δε με κοιταξε, ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και κοιτανε τα λεφτα και το αμαξι ηθελα να της δωσω την καρδια μου και μου την εκανε κομματια!!! (Μια τετοια γυναικα?? Πωπω ρε φιλε δεν το περιμενα καθολου!!)

7. θελω σχεση...! (βασικα, δεν εχω ξεπερασει ακομα τον πρωην τον Τασο....) θελω σχεση σοβαρη (αχχχ ολο σκεφτομαι το απωθημενο μου τον Αλεξη)... θελω να βρω αντρα.. (ομως ημουν καταπιεσμενη τοσα χρονια μεσα στη σχεση μου που δε θελω να μπλεξω ακομα) ρε γμτ τι γινανε ολοι οι ανδρες??? (μωρε εδω τριγυρω ειναι αλλα κατι με πιανει ωρες ωρες, δε θελω κατι σοβαρο θελω να παιζω, και δε θελω να το παραδεχτω ουτε στον εαυτο μου)

8. Θα μεινω μονος για παντα αφου με χωρισε η Μαρια το ετερο μου ημισι, η αγαπη της ζωης μου, που με παρατησε για τον καντηλαναφτη (δεν ειναι παντα αλλα μερικα χρονια μπορει να ειναι)

9. Αν δεν ειναι καρακουκλαρα, θα με κοροιδευουν οι φιλοι μου, αν δεν ειναι απο σπιτι, θα με κραξει η μανα μου, αν δεν εχει λεφτα, θα με αποκληρωσει ο πατερας μου, αν δεν ειναι εξυπνη, θα με δουλευει η αδερφη μου. Θα κανω μια λιστα και θα παω στο γραφειο συνοικεσιων το χρυσο κουφετο!!

10. Την αγαπουσα την Αντωνια, αλλα δεν θα την παντρευομουν ποτε, ηταν πολυ καλη κοπελα, αλλα πολυ απλη και φτωχεια, και εγω ειμαι απο μεγαλο τζακι.. Την χωρισα και περιμενω να βρω καποια με αναλογα προσοντα.. Εχουν περασει τρια χρονια, περιμενω ακομα......
    δεν το διαβασα αλλα το παρουσιαζεις σαν πανεπηστιμιακο κειμενο ενω δεν θελει πολυ αναλυση! δεν υπαρχουν κανονες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Ακολούθησε τις οδηγίες του giorgos panou :)
    είναι ωραίος
    εφαγα τα μουτρα μου :P

Banned
    ειναι παντως κατι το ενδιαφερον να κανουμε υποθεσεις για να περναει η ωρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    δεν το διαβασα αλλα το παρουσιαζεις σαν πανεπηστιμιακο κειμενο ενω δεν θελει πολυ αναλυση! δεν υπαρχουν κανονες.
    κριμα ισως μαθαινες κατι

Page 19 of 52 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast