γνωριστηκαμε σε αυτο το φορουμ,ερωτευθήκαμε σφοδρα!! Κι με χωρισε απο το σκαιπ! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 139
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Με καλυψες απολυτα..!ομως δν υπαρχει και χειροτερο νφλου μου το "ξαναρχιζω γιατι με παρατησες"..ναι?και ετσι ηρθες στα παραπανω λογια μου,οτι αν δεν φυγει απο αυτο καμια σχεση του δεν θα ευδοκιμησει!!Αυτα!
    μα σε αυτο συμφωνουμε...ειναι απλη μεταθεση της προσωπικης ευθυνης σε καποιον αλλον.....κανεις ομως δεν γινεται να εχει μια τοσο καθοριστικη ευθυνη για τον εαυτο μας παρα μονο ο εαυτος μας.....
    οταν πραγματικα ξερεις γιατι θελεις να ξεκοψεις......ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    α το θες και σε νοερά! νοερά λοιπόν σου είπα εγώ πιό πάνω, ότι θα μπορούσα νάμαι η καημένη η μάνα του Γιώργου!
    Φυσικά θα μπορούσες. Πολύ συχνά αυτές οι καημένες μάνες έχουν συμβάλλει κατά πολύ στο να διαμορφώσουν ένα χρήστη.
    Και κάποιοι αδαείς και ανώδυνα "πονόψυχοι" για να τον συντηρήσουν.
    "Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα". Αυτό δεν το έλεγε η γιαγιά σου?

Υ.Γ. Ημιμάθεια + ισχυρογνωμοσύνη = ανοησία. Αν προσθέσουμε και την υποκρισία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Φυσικά θα μπορούσες. Πολύ συχνά αυτές οι καημένες μάνες έχουν συμβάλλει κατά πολύ στο να διαμορφώσουν ένα χρήστη.
    Και κάποιοι αδαείς και ανώδυνα "πονόψυχοι" για να τον συντηρήσουν.
    "Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα". Αυτό δεν το έλεγε η γιαγιά σου?

Υ.Γ. Ημιμάθεια + ισχυρογνωμοσύνη = ανοησία. Αν προσθέσουμε και την υποκρισία...
    Ξέρεις ότι οι μαλακίες που εκτοξεύεις συνέχεια και για όλους σχεδόν.. δείχνει ότι άλλοι σου φταίνε και βρίσκεις εδώ μέσα έδαφος για να ξεσπάς!
    Κράτα τις απόψεις για πάρτι σου, να ξέρεις ότι σου ταιριάζουν γάντι! Κι η γιαγιά μου για την περίπτωσή σου θα πει: Μην κρίνεις εξ ιδίων τ' αλλότρια! :p
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Πρωτα απο ολα λυπαμαι κι ντρεπομαι που ειμαι ο λογος για να τσακονεστε, αληθεια τι ειναι ενα φορουμ? ισως αυτο ειναι πιο καλο θεμα. Αν το φορουμ ειναι για να ανεβαινουν τα αιματα στο κεφαλι μας τοτες ας κλεισει, αν ειναι για να ξενερωνουμε , για να με κανετε να νιωσω οσο πιο χαλια γινετε τοτες ας ξανα εξαφανιστω για να μην φρικαρω! κατι ξερει η προιν μου που δεν το συμπαθουσε το φορουμ κι το αποφευγε στο τελος, για αυτο κι νομιζω οτι δεν θα μπει ουτε εχει μπει, αλλα κι αν εχει μπει συγουρα δεν εχει να γραψει κατις γτ. ξερει οτι εγω ειμουν σωστος ενω αυτη οχι - πανω στον χωρισμο μηλαω- γτ. σε πολλα αλλα ημουν λαθος κι τα εχω παραδεχτει! ξερω πως εκανα πραματα που δεν επρεπε να κανω ,αλλα τι να λεμε τωρα , ειναι αργα, στο μονο που οφελει ειναι στην επομενη κοπελα που θα βρω-οπου ειδη εχω γνωρησει μια αξιολογη κοπελακι, δειχνει πολυ σοβαρη κοπελα ευχομαι να παν ολα καλα με αυτην κι οχι τοσο μικρη πλεον!!- στην επομενη λοιπον σχεση να μην γινουν τα ιδια λαθοι, οπως κι οποιος διαβαζει κι συμετεχει στο θεμα , να δει τον εαυτο του, την σχεση του κι να διωρθοσει οτι μπορει για να γινει καλητερος απο πριν.Σε αυτα πιστευω βοηθαει ενα φορουμ.
    Τωρα σχετικαμε καποιες κυριες εδω μεσα που με το να με προσβαλουν ανεβαινουν κλαση, η νιωθουν οτι ειναι καποιες θα τους ελεγα να μαθουν να σεβοντε τους αλλους για να μπορεσουν κι αυτες καποια μερα να τις σεβοντε. Δεν ειμαστε εδω περα κριτες των αμαρτιων κι τον ποθων του αλλου! ποιος ειναι αυτος που μπορει να κρινει τα παθοι κι να μαλωνει κι απο πανω? ποια ειναι αυτη που βγαζοντας το μισος απο μεσα της κι τα κομπλεξ της θα νιωσει ομορφα? Τολμει καποια εδω μεσα - δεν ξερω ονομα- να κατηγορει τις κοπελες που μου μηλαν με γλυκο κι ομορφο τροπο!! ενοχλει δλδη οτι καποιες κοπελες δεν εχουν μισος κι πιστευουν πως με ομορφο τροπο θα βοηθησουν εναν συνανθρωπο τους κι ενοχλει αυτο??????? .
    Θελω να ευχαρηστισω οσες ενδιαφερθηκαν για μενα κι την κοπελιτσαμου-προιν- , ειλικρινα με αγγιζει αυτο κι υποσχομαι πως δεν θα παν ασκοπες οι προτροπες σας.
    Οσο για εμενα κι την μικρουλαμου, για την προιν μου θα ηθελα να σας ζητησω -τουλαχιστον απο εμενα- να μην συνεχισω, δεν μπορω να την φερνω αλλο στο μυαλομου!! τρελεομαι!! μονο κακο μου κανει! ποσο μαλον οταν πριν 1ωρα ειχε το θρασος να μου στειλει κι μην. ρωτοντας με αν ειμαι καλα!!!!! , Πιστευω πως οτι πιο καλο θα ηταν να μην ασχολουμε αλλο, γτ. βγαινω κι κακος απεναντι της.
    Γινομαι κακος ενω εχω τοσες ομορφες εμεπιριες, εχω τοσες γλυκες στυγμες απο αυτην την σχεση κι μονο σεβομενος αυτες τις ομορφες μερες θα παψω να την κατηγορω! , μου φερθηκε καλα καποτες, με αγαπσε αληθινα κι μονο για αυτο δεν αξιζει να νευριαζω κι να την προσβαλω οπως εκανα πιο πριν.
    Ευχαρηστω κι θελω να ξερετε οει δεν εω προβλημα να μηλατε η να αναφερεστε σε μενα κι στην σχεση μου, απλα εγω μπορει να μην απανταω.
    Τελος σχετικα με την ασθενειαμου, την χρηση, δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραματα, ουτε τοσο απλα. Εχω κι εγω μια μανα! μια μανα που ειναι υπεροχος ανθρωπος, που το προβλημαμου την εχει μαραζοσει! ειναι μια μανα που οι τυψεις της για μενα της εχουν φερει πολλα προβληματα υγειας. Απο μικρο παιδι που εδειξε απιστευτη αγαπη , ενδιαφερον κι αφοσιοση! ολη της η ζω ηταν κι ειναι να γινω καλος ανθρωπος στην κοινωνια, δεν φταιει για την κανταντια μου! μακαρι να ηξερα πως ο θανατος μου θα ειναι η ανακουφιση στο καθημερινο της αγχος κι πονο για μενα! αν ηξερα πως με το να πεθανω εγω θα κλαψει, θα πικραθει κι μετα θα ξανα σηκοθει διγα σιγα κι θα γηνει καλα , αμα ειμουν συγουρος σας μηλαω πως ΚΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΕΛΟΣ!!!

Banned
    Καλησπερα Γιωργο,καταρχην δεν τσακωθηκα για εσενα (σιγα ρε!!)επειδη παρερμηνευσε καποια παντογνωστρια καποια λεγομενα μου,απλα εξηγηθηκα!Στο δια ταυτα τωρα..

καταρχην μην λες οτι θες ή μαλλον οτι σε συμφερει!!Κανεις δεν σε εκρινε για τα παθη σου σου ειπα-ειπαμε ΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ!!αυτο ειναι κριτικη?Οσο αφορα το κοριτσακι επειδη μαλλον εγω κολλησα πιο πολυ εκει,δεν την προστατευσες..την εκανες αντιβιωση,γιατρο!!Αν την αγαπουσες θα εκανες αλλα πραγματα..και εγω ελπιζω να μην μπει και να μην διαβασει αυτα που γραφεις περι της εμφανισης της κτλ και φυσικα αυτα τα περι θανατου και λυτρωσης που γραφεις..!Θες να σε λυπαται προφανως..
    αυτα τα ολιγα και δεν προκειται να ξαναεπανελθω στο θεμα..ετσι και αλλιως εμεις που στα λεμε διαφορετικα ειμαστε κακες,σκατοψυχες..Καλη σου τυχη!

Banned
    Καλησπερα Γιωργο,καταρχην δεν τσακωθηκα για εσενα (σιγα ρε!!)επειδη παρερμηνευσε καποια παντογνωστρια καποια λεγομενα μου,απλα εξηγηθηκα!Στο δια ταυτα τωρα..

καταρχην μην λες οτι θες ή μαλλον οτι σε συμφερει!!Κανεις δεν σε εκρινε για τα παθη σου σου ειπα-ειπαμε ΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ!!αυτο ειναι κριτικη?Οσο αφορα το κοριτσακι επειδη μαλλον εγω κολλησα πιο πολυ εκει,δεν την προστατευσες..την εκανες αντιβιωση,γιατρο!!Αν την αγαπουσες θα εκανες αλλα πραγματα..και εγω ελπιζω να μην μπει και να μην διαβασει αυτα που γραφεις περι της εμφανισης της κτλ και φυσικα αυτα τα περι θανατου και λυτρωσης που γραφεις..!Θες να σε λυπαται προφανως..
    αυτα τα ολιγα και δεν προκειται να ξαναεπανελθω στο θεμα..ετσι και αλλιως εμεις που στα λεμε διαφορετικα ειμαστε κακες,σκατοψυχες..Καλη σου τυχη!
    Δεν ξερω τι να σου απαντησω, καλητευρα που μας αφηνεις ησυχους!
    Οσο για αν ενιωθε ασφαλης η οχι μαζιμου ξερω πολυ καλα οτι το λες μονο κι μονο για να μου την πεις, επειδη ειναι προσβπλη για εναν ανδρα να μην νιωθει ασφαλης η κοπελα του. Μακαρι να εμπενε κι να εγραφε αν ηταν σφαλης η οχι μαζι μου. Ουτε την προσβαλα, δεν ειναι ντροπη ουτε βρισια να μην ειναι η κουκλαρα μια κοπελα, ισα ισα που δειχνει οτι την αγαπησα για τον χαρακτηρα της κι οχι για τον κολο της.
    Τελος χερομαι γτ. στο τελευταιο σου μηνυμα καταλαβες τα εσοψυχα σου! καταλαβες τι ψυχη εχεις! το δευτερο βημα ειναι να κανεις κατι για αυτην ,να την ξεσκατησεις

Banned
    Πραγματι τωρα μπορω να καταλαβω ακομα περισσοτερα..

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 29-07-2012 at 21:28.

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post

Mαρκελα τοσο πολυ σε ετσουξαν αυτα που σου ειπα??τοσο που ζητας στο θεμα του Γιωργου να ασχοληθω μαζι σου?τοση στερηση?με ποιον αλλον διαφωνησα και δεν το θυμαμαι?μην τρολαρεις αλλο κοπελα μου..
    Last edited by Idella; 29-07-2012 at 21:29.

Senior Member
    Mαρκελα τοσο πολυ σε ετσουξαν αυτα που σου ειπα??τοσο που ζητας στο θεμα του Γιωργου να ασχοληθω μαζι σου?τοση στερηση?με ποιον αλλον διαφωνησα και δεν το θυμαμαι?μην τρολαρεις αλλο κοπελα μου..
    πάλι δεν κατάλαβες!.. σου ζητάω να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου! πόσο πιό απλά να στο πω! κι ο πιό αδαής θάπαιρνε χαμπάρι!
    τί δεν καταλαβαίνεις επιτέλους; σταμάτα ν' αναφέρεσαι σε μένα.
    Last edited by Idella; 29-07-2012 at 21:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

..Τωρα σχετικαμε καποιες κυριες εδω μεσα που με το να με προσβαλουν ανεβαινουν κλαση, η νιωθουν οτι ειναι καποιες θα τους ελεγα να μαθουν να σεβοντε τους αλλους για να μπορεσουν κι αυτες καποια μερα να τις σεβοντε. Δεν ειμαστε εδω περα κριτες των αμαρτιων κι τον ποθων του αλλου! ποιος ειναι αυτος που μπορει να κρινει τα παθοι κι να μαλωνει κι απο πανω? ποια ειναι αυτη που βγαζοντας το μισος απο μεσα της κι τα κομπλεξ της θα νιωσει ομορφα? Τολμει καποια εδω μεσα - δεν ξερω ονομα- να κατηγορει τις κοπελες που μου μηλαν με γλυκο κι ομορφο τροπο!! ενοχλει δλδη οτι καποιες κοπελες δεν εχουν μισος κι πιστευουν πως με ομορφο τροπο θα βοηθησουν εναν συνανθρωπο τους κι ενοχλει αυτο??????? .
    .. Εχω κι εγω μια μανα! μια μανα που ειναι υπεροχος ανθρωπος, που το προβλημαμου την εχει μαραζοσει! ειναι μια μανα που οι τυψεις της για μενα της εχουν φερει πολλα προβληματα υγειας. Απο μικρο παιδι που εδειξε απιστευτη αγαπη , ενδιαφερον κι αφοσιοση! ολη της η ζω ηταν κι ειναι να γινω καλος ανθρωπος στην κοινωνια, δεν φταιει για την κανταντια μου! μακαρι να ηξερα πως ο θανατος μου θα ειναι η ανακουφιση στο καθημερινο της αγχος κι πονο για μενα! αν ηξερα πως με το να πεθανω εγω θα κλαψει, θα πικραθει κι μετα θα ξανα σηκοθει διγα σιγα κι θα γηνει καλα , αμα ειμουν συγουρος σας μηλαω πως ΚΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΕΛΟΣ!!!
    Γιώργο κανένας δεν είναι σε θέση να σε προσβάλλει! Αυτός που το κάνει αυτό, έχει χειρότερα προβλήματα από σένα! Κι η διαφορά είναι ότι εσύ παραδέχεσαι την ασθένεια και
    παλεύεις, για τον άλλον δυστυχώς άστο καλύτερα!. Και ναι αγωνίσου και για την ταλαίπωρη την μάνα σου! Είναι καιρός πλέον, από δω και πέρα να της δώσεις μόνο χαρές! :)

Banned
    MARKELA

Μην περνεις στα σοβαρα ατομα με τετοιον χαρακτηρα, δυστυχως το μονο που θα κερδισεις ειναι να νευριασεις να χαλασεις την ηρεμια σουκι τελος να φυγεις απο τον λογο για τον οποιο γραφεις οπου ειναι να δωσεις μια συμβουλη , να πεις μια γνωμη , μια ιδεα για το προβλημα η την περιπετεια που περνα καποιος. Εσυ μιλας με οσο πιο σεβασμο μπορεις γτ. απλα δεν εχεις κομπλεξ κι θες να κανεις κατι καλο.
    Αυτος ο καποιος που περνα μια δυσκολη φαση ,μια περιπετεια αναζητα να βρει ενα στυριγμα εδω μεσα , ψαχνει να ακουσει την συμβουλη που θα τον φερει στην λυση του θεματος του. Οταν αυτος ο καποιος διαβαζει τα γραπτα ατομων σαν την "ΜΝΙΜΟΝΙΟ" , "θεοφανια" η οπως "μαριαμ" κι αλλοι καλοι ανθρωποι - με την καλη κουβεντα στα χιλια δλδη-χεχε, ξενερωνει ,τον περνει απο κατω τα βαζει ασχημα με τον εαυτο του κι αμα αυτο γινει τοτες αστα να πανε!! αστα να πανε γτ. εδω μεσα γραφουν ατομα πολυ επιρεπεις, πολυ ευαισθητα! αρα καταλαβενουμε τι μπορει να γινει ετσι? Ας εχει λοιπον το νουτου τι παιζει εδω γυρο .
    Θα θελα να συμπληροσω οτι χρειαζεται η κριτικη, ειναι καλο να σου γραφουν οτι εισαι λαθος, να σου λενε αποψεις κι πραματα που θα ταν καλο να αλλαξεις, αλλωστε αυτο θελει καποιος οταν γραφει το θεματου, να γινει καλητερος απο πριν.

Banned
    MARKELA

Μην περνεις στα σοβαρα ατομα με τετοιον χαρακτηρα, δυστυχως το μονο που θα κερδισεις ειναι να νευριασεις να χαλασεις την ηρεμια σουκι τελος να φυγεις απο τον λογο για τον οποιο γραφεις οπου ειναι να δωσεις μια συμβουλη , να πεις μια γνωμη , μια ιδεα για το προβλημα η την περιπετεια που περνα καποιος. Εσυ μιλας με οσο πιο σεβασμο μπορεις γτ. απλα δεν εχεις κομπλεξ κι θες να κανεις κατι καλο.
    Αυτος ο καποιος που περνα μια δυσκολη φαση ,μια περιπετεια αναζητα να βρει ενα στυριγμα εδω μεσα , ψαχνει να ακουσει την συμβουλη που θα τον φερει στην λυση του θεματος του. Οταν αυτος ο καποιος διαβαζει τα γραπτα ατομων σαν την "ΜΝΙΜΟΝΙΟ" , "θεοφανια" η οπως "μαριαμ" κι αλλοι καλοι ανθρωποι - με την καλη κουβεντα στα χιλια δλδη-χεχε, ξενερωνει ,τον περνει απο κατω τα βαζει ασχημα με τον εαυτο του κι αμα αυτο γινει τοτες αστα να πανε!! αστα να πανε γτ. εδω μεσα γραφουν ατομα πολυ επιρεπεις, πολυ ευαισθητα! αρα καταλαβενουμε τι μπορει να γινει ετσι? Ας εχει λοιπον το νουτου τι παιζει εδω γυρο .
    Θα θελα να συμπληροσω οτι χρειαζεται η κριτικη, ειναι καλο να σου γραφουν οτι εισαι λαθος, να σου λενε αποψεις κι πραματα που θα ταν καλο να αλλαξεις, αλλωστε αυτο θελει καποιος οταν γραφει το θεματου, να γινει καλητερος απο πριν.
    Γιωργο Πανου σε σεβαστηκα οσο δεν παει..!Στην αρχη μαλιστα μου ειπες ποσο ωραια στα γραφω..οταν ομως ειδα οτι γιαυτα που μου ελεγες μπραβο μνημονιο,εσυ συνεχιζες να κανεις τα αντιθετα,τοτε ή τοτες οπως το λες και εσυ,με ξεφτιλισες..μου ειπες οτι δεν αξιζω και οτι πρεπει να ξεσκατισω την ψυχη μου!!δεν θυμαμαι καλε μου,ανθρωπε να σου μιλησα ετσι..φανταζομαι δε,και απο κοντα πως θα αντιδρας αν κανεις ετσι απο ενα φορουμ..Στην αλλην ειπες οτι σου ευχηθηκε ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ χωρις φυσικα να εχει πει κατι τετοιο..ενταξει ξερω θα πεις για την ασθενεια σου και οτι θα πρεπει να κανουμε τουμπεκιρ..εε??ετσι δεν ειναι?ΕΕ λοιπον νεαρε μαζεψε λιγο την γλωσσα σου και φερε τον εγκεφαλο σου στα ισα του!!
    Μιλα με τον αλλον τον Φωστηρα που και αυτη απο το πολυ σεβας πρασινησε σαν το μικρο σπιτι στο λιβαδι!!αντε γεια σου Γιωργο που σε ειχα και για ευαισθητη ψυχη μην χε..... αντε γεια!!

Banned
    απο το νικ νειμ που εβαλες δειχνει τι ψυχη εχεις! οπως ειπες κι μοναχη σου εισαι σκατοοψυχη!! τι καλο ειπες? κι του σου πα? μονο να την λες ξερεις , μονο να αγονιας πως θα κανεις καποιον να ξενερωσει!! τι ανθρωπος θεμου!! τουλαχιστον εγω εχω καλ ψυχη! ολα τα αλλ ειναι παρασιτα!! σαν εσενα!

Banned
    απο το νικ νειμ που εβαλες δειχνει τι ψυχη εχεις! οπως ειπες κι μοναχη σου εισαι σκατοοψυχη!! τι καλο ειπες? κι του σου πα? μονο να την λες ξερεις , μονο να αγονιας πως θα κανεις καποιον να ξενερωσει!! τι ανθρωπος θεμου!! τουλαχιστον εγω εχω καλ ψυχη! ολα τα αλλ ειναι παρασιτα!! σαν εσενα!

Ελα καλα το λοιπον!!περαστικα...!

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast