Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 52 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 779
    Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    Ειναι πολυ δυσκολο να γραφεις τοσα πολλα! μπραβο στα δαχτυλα σας! ο
    Κυχυμυχου θαυμαζω που απαντας σε ολα!! δεν υπαρχει κατι εδω μεσα που να σου πει καποιος, ουτε υπονοουμενο!! κι απαντας κι με σωστα επειχηρήματα!
    Φιλε γιαννη απο την ομορφη κρητη, κανε μια βολτα στην κρητη, κερασε 4-5 αγγλιδες ,χουφτοστες ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!! Μην το ανοιξεις το στωμα καθολου!!! ΚΙ ξεδωσε !! μακαρι να μπορουσα να ειχα την δυναμη να το κανω κι γω!!! βλεπεις ειμαι απο εκεινο το λυμανι που περνουν το καραβι για τις δικοπες τους ολοι!,

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Διάβαζε εσύ... Απ'έξω πρέπει να τα μάθεις! Όλα τα quotes! Θα εξεταστείς σε άλλο θέμα εφ'όλης της ύλης! Βγάλε μια κόλλα χαρτί!
    :)
    διαβαζω,διαβαζω...αλλα κοβομαι στα προφορικα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Κυχυμυχου θαυμαζω που απαντας σε ολα!! δεν υπαρχει κατι εδω μεσα που να σου πει καποιος, ουτε υπονοουμενο!!
    Ελπίζω να μην υπονοείς ότι είμαι καμμένη και όλη την ώρα στο φόρουμ...
    :P

Όχι, γιατί αν το υπονόησες... να συμφωνήσω μαζί σου.

Senior Member
    Ωραία, ας τα ξαναπούμε λοιπόν...

Πώς να σου αποδείξω ότι αυτοί (οι κάγκουρες) που συχνάζουν στα μπαράκια θέλουν μονο σεξ? Βγες και κοίτα μόνος σου. Σημειωτέον, δεν είπα όλοι οι άντρες, είπα ένα μεγάλο ποσοστό. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν διαφωνείς, ή αν απλά σου αρέσει να κοντράρεις... (Φυσικά αυτό που λέω δεν είναι απόδειξη, αλλά δεν είμαι και μαθηματικός να γράφω αποδείξεις...)
    στα μπαρακια τι περιμενεις να βρεις βρε - σπιτογατους? Οι σπιτογατοι ειναι σπιτι τους γτ δεν ενδιαφερονται απο τις κουφιες ψωναρες στα μπαρακια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    διαβαζω,διαβαζω...αλλα κοβομαι στα προφορικα!!
    χαχαχχααχαχαα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    στα μπαρακια τι περιμενεις να βρεις βρε - σπιτογατους? Οι σπιτογατοι ειναι σπιτι τους γτ δεν ενδιαφερονται απο τις κουφιες ψωναρες στα μπαρακια
    Α, συγγνώμη... μπερδεύτηκα...

ψι ψι ψι ψι ψι ψι ψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι. Πού είσαι σπιτόγατε?

Senior Member
    Νιαου..........

Banned
    Ελπίζω να μην υπονοείς ότι είμαι καμμένη και όλη την ώρα στο φόρουμ...
    :P

Όχι, γιατί αν το υπονόησες... να συμφωνήσω μαζί σου.
    OXI OXI δεν ειπα κατι τετοιο!! προσωπικα καιγομαι οταν βγαινω απο το ινερνετ!1 μακαρι να καθομουν για 10 μερες!! εδω μεσα!! θα σοομουνα!! αλλα με αυτα που διαβαζω καμια φορα 1000 φορες ! να ειμαι φεση!!!

Senior Member
    Ωραία, ας τα ξαναπούμε λοιπόν...

Πώς να σου αποδείξω ότι αυτοί (οι κάγκουρες) που συχνάζουν στα μπαράκια θέλουν μονο σεξ? Βγες και κοίτα μόνος σου. Σημειωτέον, δεν είπα όλοι οι άντρες, είπα ένα μεγάλο ποσοστό. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν διαφωνείς, ή αν απλά σου αρέσει να κοντράρεις... (Φυσικά αυτό που λέω δεν είναι απόδειξη, αλλά δεν είμαι και μαθηματικός να γράφω αποδείξεις...)
    χαχαχα ρε συ έλεος, πραγματικά δλδ... απο που κι ως που ρε κοπέλα μου τα πουα ("οι κάγκουρες που συχνάζουν στα μπαράκια") αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα των αντρών στο σύνολο? Το αν εσυ ή οι φίλες σου ψάχνετε να βγάλετε άντρα αποκλειστικά στα μπαράκια, αυτο πάει να πει οτι σήμερον δεν μπορει μια γυναίκα να βρει εύκολα εναν άντρα για σοβαρή σχέση-δέσμευση???

Άρα λοιπόν μου λες, ότι κι εσείς το θέλετε τον χειρισμό σας... Θέλετε να σας το παίζουμε δύσκολες. Δεν έχει σημασία αν πχ. σε θέλω από σήμερα που σε γνώρισα, πρέπει να σου δώσω ραντεβού, να σε ψήσου λίγο, να το παίξω και λίγο και μετά να σου κάτσω... Αλλά, μήπως έχουμε πια φτάσει 100 χρονών για να περιμένουμε για να κάνουμε σεξ? Ερώτηση κάνω, θέμα προς συζήτηση. Από τη μία αν έχουμε πλάνο και σχέδιο μας λέτε δύσκολες και ότι παίζουμε παιχνίδια, απο την άλλη αν σας κάτσουμε (ή μας κάτσετε εσείς, πάρτο όπως θες) από την πρώτη μέρα μας λέτε πουτάνες, άρα δεν σας κάνουμε για σχέση. Προτιμάτε άρα την άλλη, που σας το έπαιξε δύσκολη στην αρχή, ανεξάρτητα από το αν έχει πάρει όλη την Αθήνα. Σωστά? Εμένα αυτό μου φαίνεται λίγο υποκριτικό.
    Οκ, όταν όμως στο έγραψε ο γπανου σου φάνηκε μια χαρά το κειμενάκι.
    Περι του θέματος τωρα μπορει για σενα να είναι νορμαλ να πηγαίνει μια γυναίκα με κάποιον που γνωρισε στο μπαρακι τσακ-μπαμ χωρις να ξερει τ ονομα του, και βάσει της λογικής σου αυτήν δεν την έχει πάρει όλη η Αθήνα, όπως... όλες τις άλλες που δεν ακολουθούν τον συγκεκριμένο κανόνα αλλα... υποκρίνονται. Επιχειρηματολογία λάχανο.

Εντάξει, είναι η άποψή σου, δεκτό να την έχεις. Απλά διαφωνώ. Δεν είναι τόσο εύκολο και απλό, όσο το παρουσιάζεις.
    Οχι ρε συ, είπαμε. Για να σου δωσω να καταλάβεις, κάπου διάβαζα πριν κανα χρόνο και ενα παρεακι φτιάξανε για πλάκα φεικ λογαριασμό στο fb βαζοντας μια φωτο μέτριας κοπέλας να δουν τι παιζεται με το θέμα. Μεσα σε 1 μέρα ενεργού λογαριασμού, είχαν καμια 50αρια σκουντήματα απο αγνώστους, άλλα τόσα μηνύματα απο αγοράκια που ψαχνοταν απεγνωσμένα για σχέση κτλ. Ο μέσος δε χρόνος αναμονής μιας γυναίκας στο badoo αντε να φτάσει τα 2 λεπτά. Κατα τ 'άλλα, οχι δα δεν είναι κι έτσι...

Λάθη που οφείλονται φυσικά στην ίδια, που πίστεψε τον κάθε ένα που της πούλησε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Άρα, μια δυο τρεις, λέει τώρα θα δείτε μαλάκες, θα σας σκίσω όπως με σκίσατε κι εσείς. Και πάει και σκίζει τους επόμενους και οι επόμενοι την λένε ******* και μετά λένε και όλες τις υπόλοιπες πουτάνες, και πάει λέγοντας... Φαύλος κύκλος. Για αυτό και οι δικές σας τραυματικές εμπειρίες, για αυτό και οι δικές μας. Εκεί καταλήγω μετά από πολύωρη σκέψη... :) Συμφωνείς?
    !!!!! Δλδ το να εκδικηθείς κάποιον είναι να πάρεις σβάρνα τα μπαράκια και να πας με όποιο αρσενικό βρεθει μπροστά σου χαχαχαχαχαχαχαχαχαααα
    Έλεος, τι άλλο θα διαβάσω... ειλικρινά -και χωρίς παρεξήγηση- έχασα πάσα ιδέα με αυτο που έγραψες. Πληγώνεται κάποια απο κάποιον, και για εκδίκηση πάει και ικανοποιεί όποιον βρει μπροστά στο διάβα της... !!! Μυαλό τούρμπο μιλάμε χαχαχαχαχα
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Θα σου απαντήσω κι εγώ λοιπον με ενα δοκίμιο του συνονόματου χρήστη ioannis2 το οποίο απ ότι βλέπω (ολως τυχαίως μιλάμε) απευθύνεται σε εσένα (χαχαχα) και ειναι ποσταρισμένο πριν μια βδομαδούλα ->>
    Πολύ σωστά κάνεις και παραθέτεις και βιβλιογραφία. Μπορείς να μελετήσεις κι άλλους ομοιοπαθείς - αναξιοπαθούντες, πριν καταλήξεις εκεί απ' όπου ξεκίνησες. Ότι φταίει η ρημάδα κοινωνία και ο άδικος ντουνιάς που δεν σου κάθεται καμία της προκοπής.
    Δυστυχώς για σας αγαπητοί Γιάννηδες, προλάβαν όλοι οι άχρηστοι και καπαρώσαν τις σωστές (πλην όμως χαζές) αφού τις παραμύθιασαν.
    Άντε, να σ' αφήσω λοιπόν στις αναλύσεις σου να πάω να δω κι εγώ τι θέλει ο άχρηστος που με ξεγέλασε.
    Ή, μήπως εγώ είμαι η άχρηστη που τον ξεγέλασα?
    Μπερδεύτηκα!

Senior Member
    χαχαχχααχαχαα
    εχω διαβασει τα περισσοτερα reply/quote(οχι απο την 1η σελιδα,γτ βαριομουν),κραταω καποια πραγματα απο αυτα π γραφετε ΟΛΟΙ,αλλα ευκολο να το λες(γραφεις) δυσκολο να το κανεις στην πραξη,ειναι θεμα χαρακτηρα, θελω λιγο δουλεια, ή το να γινει 1η,2η,3η φορα ... μετα θα ειμαι καλυτερα :D

Senior Member
    Κι εσύ βρε κουξουμουξου μου, μεγάλη υπομονή έχεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    ναι, μαζεψε την, γτ η μαμα της εχει παει διακοπες

Senior Member
    Οκ, όταν όμως στο έγραψε ο γπανου σου φάνηκε μια χαρά το κειμενάκι.
    Καμιά φορά δεν παίζει ρόλο το τι λες, αλλά το ύφος που το λες...

Περι του θέματος τωρα μπορει για σενα να είναι νορμαλ να πηγαίνει μια γυναίκα με κάποιον που γνωρισε στο μπαρακι τσακ-μπαμ χωρις να ξερει τ ονομα του, και βάσει της λογικής σου αυτήν δεν την έχει πάρει όλη η Αθήνα, όπως... όλες τις άλλες που δεν ακολουθούν τον συγκεκριμένο κανόνα αλλα... υποκρίνονται. Επιχειρηματολογία λάχανο.
    Με την οποία καταλήγουμε ότι όλες τις έχει πάρει όλη η Αθήνα. Άρα τι παραπονιέσαι. Κι εσύ Αθήνα δεν μένεις?

Οχι ρε συ, είπαμε. Για να σου δωσω να καταλάβεις, κάπου διάβαζα πριν κανα χρόνο και ενα παρεακι φτιάξανε για πλάκα φεικ λογαριασμό στο fb βαζοντας μια φωτο μέτριας κοπέλας να δουν τι παιζεται με το θέμα. Μεσα σε 1 μέρα ενεργού λογαριασμού, είχαν καμια 50αρια σκουντήματα απο αγνώστους, άλλα τόσα μηνύματα απο αγοράκια που ψαχνοταν απεγνωσμένα για σχέση κτλ. Ο μέσος δε χρόνος αναμονής μιας γυναίκας στο badoo αντε να φτάσει τα 2 λεπτά. Κατα τ 'άλλα, οχι δα δεν είναι κι έτσι...
    Ναι, κι εμένα μου σφυρίζουνε στο δρόμο... Και μου κορνάρουν... Είναι αυτό δείγμα? Άσε που δεν ξέρω καν τι είναι το badoo, μεγάλωσα φαίνεται και έχω μείνει πίσω...

!!!!! Δλδ το να εκδικηθείς κάποιον είναι να πάρεις σβάρνα τα μπαράκια και να πας με όποιο αρσενικό βρεθει μπροστά σου χαχαχαχαχαχαχαχαχαααα
    Έλεος, τι άλλο θα διαβάσω... ειλικρινά -και χωρίς παρεξήγηση- έχασα πάσα ιδέα με αυτο που έγραψες. Πληγώνεται κάποια απο κάποιον, και για εκδίκηση πάει και ικανοποιεί όποιον βρει μπροστά στο διάβα της... !!! Μυαλό τούρμπο μιλάμε χαχαχαχαχα
    Προφανώς δεν κατάλαβες καθόλου το σκεπτικό μου, αλλιώς δεν θα αντιδρούσες έτσι... Είπα ψάχνω να βρω την αιτία που συμβαίνουν αυτά. Αν διαφωνείς με την αιτία μου, παράθεσέ μου μία άλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    αυτό το έχω.

Page 31 of 52 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast