Results 46 to 60 of 83
-
04-08-2012, 23:14 #46
Το ξερω οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο αλλα με εχει μπλοκαρει για τα καλά...Ναι η κοπελα με θελει αρκετά..Και της εχω μιλησει κ για το θεμα απο την δευτερη κι ολας φορα που πηγαμε να το κανουμε κ δεν μπορεσα παλι..Εδειξε κατανοηση οντως..Και μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλη η συμπεριφορα της..Βεβαια ακομα δεν ξαναδοκιμασα να κανουμε κατι γιατι φοβαμαι οτι θα μπλοκαρω παλι..Και οσο δεν κανω κατι φοβαμαι πως θα ''παγωνει'' η σχεση μας....
- 04-08-2012, 23:18 #47
"Aδερφε" μην προχωρησεις σε πεικη προσθεση...
05-08-2012, 02:52 #48
05-08-2012, 02:58 #49
05-08-2012, 03:36 #50
05-08-2012, 03:57 #51
δεν εχω δοκιμασει αλλα λογικα θα κανει μια χαρα την δουλεια επειδη χρησιμοποιει τον μηχανισμο της στυσης για να την δημιουγησει
13-08-2012, 21:02 #52
φιλε jimmy
κατ αρχην δεν εισαι ο μονος στον κοσμο που εχει σεξουαλικο προβλημα. Εχουν παρα πολλοι. απλως δε μαθαινονται λογω ηλιθιων κοινωνικων αντιληψεων.
Μην σπαταλας χρονο σε περιεργα σαιτ ή σε μη ιατρικους τροπους αντιμετωπισης.Πηγαινε σε ανδρολογο ή ψυχολογο/ψυχιατρο. Μην εχεις ταμπου στο να πας-θεραπεια υπαρχει και οταν πραγματοποιηθει θα απορεις για το οτι εχανες τοσο χρονο χωρις να πας.
φαρμακευτικη αγωγη θα παρεις ΜΟΝΟ μετα απο συνταγη γιατρου. Αυτος κρινει το αν χρειαζεται. Αν σου δωσει θα σε βοηθησει παρα πολυ και θα παρεις <τα πανω σου>. Ισως και αναλογα τη σοβαροτητα του προβληματος , να ηταν χρησιμη και μια ψυχοθεραπεια, ωστε εκτος απο το συμπτωμα που θα αντιμετωπισει η φαρμακευτικη αγωγη να αντιμετωπιστει και η αιτια(αγχος)
Δωσε στη συντροφο σου να καταλαβει οτι ειναι προβλημα που ξεπερνιεται και συζητα το μαζι της. Να ξερετε και οι 2 οτι οσο λιγοτερο σε αγχωνει, τοσο καλυτερο για εσενα. Μην αποξενωνεστε με το να μην προσπαθειτε. Και επισης , στοχος δεν ειναι να βρουμε ποιος φταιει για το προβλημα, αλλα να το λυσουμε το προβλημα
ολα θα πανε καλα!
13-08-2012, 22:41 #53
Φίλε Δημήτρη διάβασα το post σου πολύ προσεκτικά και θα έλεγα ότι εκτός από μερικές λεπτομέρειες το έχω γράψει εγώ!!! Πραγματικά νόμιζα ότι ήμουν εξαίρεση με αυτό το πρόβλημα αλλά ψάχνοντας στο internet διαπίστωσα ότι υπάρχουν αρκετά παιδιά με πρόβλημα όχι απλά παρόμοιο αλλά ακριβώς ίδιο με το δικό μας. Για να μην μακρυγορήσω θα σου πω τα εξής: Την πάτησα κι εγώ ακριβώς όπως εσύ σε οίκο ανοχής στα 17 μου (τώρα είμαι 31) και από τότε η σεξουαλική μου ζωή είναι ανύπαρκτη. Τώρα έχω βρει κι εγώ μια κοπέλα και αγαπιόμαστε πολύ αλλά εδώ και κάτι μήνες προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε αλλά μάταια. Στην σκέψη και μόνο για διείσδηση χάνω τον "κοσμο". Θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτες λεπτομέρειες αλλά η ουσία του προβλήματος είναι αυτή που περιγράφεις κι εσύ.
Σε παρακαλώ πάρα πολύ αν έχεις κάποιο νεότερο με την επίλυση του προβλήματος που σε ταλαιπωρεί μην διστάσεις να την μοιραστείς μαζί μας. Πιστεύω θα βοηθήσει απεριόριστα πολλά παιδιά που έχουν παρόμοιο πρόβλημα αλλά "κολλάνε" να επισκεφθούν κάποιον ειδικό.
Εγώ επισκέφθηκα ουρολόγο όπου του περιέγραψα τι συμβαίνει και μου είπε ότι το να κάνω ορμονολογικές εξετάσεις θα ήταν τσάμπα κόπος και θα ήταν προτιμότερο να επισκεφθώ κάποιον ψυχολόγο. Μου συνέστησε, σαν ψυχολογική βοήθεια πιο πολύ, το Cealis αλλά ακομα διστάζω να το δοκιμάσω. Όσο για τον ψυχολόγο δεν έχω πρόβλημα να επισκεφθώ κάποιον αλλά εκτός του ότι φοβάμαι μήπως δεν μπορέσει να με βοηθήσει, τα οικονομικά μου είναι πολύ περιορισμένα και η ψυχανάλυση κοστίζει πολύ!
Σε παρακαλώ μοιράσου μαζί μας οποιαδήποτε πρόοδο για να δούμε κι εμείς φως στο τούνελ.
14-08-2012, 01:55 #54
φιλε yllib
επιμενω οτι πρεπει να ακολουθειτε αυτα που σας λενε οι ειδικοι. Οσοι υποφερουν απο τετοια προβληματα, εχουν κανει παρα πολλους πειραματισμους/τεχνασματα οι ιδιοι με τον εαυτο τους.
Ακουστε τον ειδικο εστω και μια φορα και δεν θα χασετε.
Οσο για τον ψυχολογο, συμφωνω οτι οι τιμες ειναι ακριβες σε σχεση με τα εσοδα του απλου πολιτη. Απλα, ας σημειωθει,οτι οταν λεμε ψυχολογο, δεν εννοουμε απαραιτητα μια ψυχαναλυση που θα διαρκεσει μηνες ή χρονια. Εννοουμε μια ψυχοθεραπεια που αναλογα το πως θα το κρινει ο ειδικος, ισως ειναι συντομης διαρκειας. Ο ουρολογος ειναι μια καλη λυση για πρωτη επισκεψη, οπως εγραψα και παραπανω.
Μην εχετε ταμπου να πατε σε ειδικο (τους οικονομικους λογους τους σεβομαι, αλλα συνηθως δεν ειναι μονο αυτοι). Εχουν ασχοληθει με παμπολλες περιπτωσεις σαν τις δικες σας, και οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν βασιζονται σε επιστημονικα δεδομενα και ερευνες.
17-08-2012, 20:50 #55
Φιλαράκι μου γεια χαρά..!! Απο τη μια ''χαιρομαι '' που διαπιστώνω πως δεν ειμαι ο μονος που περναει τετοιο δράμα αλλα απο την άλλη λυπάμαι πολύ που ξέρω τι τραβάς κι εσύ όλα αυτά τα χρόνια...Πάντα σκεφτόμουνα και έλεγα άραγε υπάρχουν κι αλλα παιδια που τραβάνε ακριβώς οτι κι εγώ..??Και να που διαπιστώνω πως ναι...
Χαίρομαι που εστειλες γιατι μόνο ενας που περναει παρόμοια κατάσταση μπορει να νοιώσει καποιον ...ομοιοπαθή...Εχω ερθει πολλές φορες σε απογνωση αυτα τα χρόνια και σε φάση κατάθλιψης...Να θες να χαρείς το μεγαλυτερο δωρο στη ζωή με μια κοπελα που γουστάρεις και αντι γι αυτό να σε πιανει ενας πανικός την κρισιμη στιγμή και μετα τζιφος...Και το χειροτερο δεν ειναι αυτο αλλα το οτι μετα νομιζει η κοπελα οτι δεν γουσταρεις...Πραγματικός εφιαλτης..Αλλα τί στα λέω αφου τα ξερεις κι εσυ πολύ καλά...
Λοιπόν..Στο θέμα μας τώρα...Το βασικό είναι να καταλαβουμε οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..!!Και εννοω οργανικό..Ειναι καθαρά στο ξερο μας το κεφάλι...Ξερω πολύ καλά τι σε πιανει οταν πας να κανεις κατι...Οπως κι εγω εχεις ΟΛΟ το μυαλό σου στο αν θα καταφερεις να εχεις στύση ή να την διατηρήσεις ..Και οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι τοσο πιο πολυ δεν εχεις...Διαβασε αυτο..Τα λεει ολα ακριβως οπως ειναι....
http://www.psyche.gr/stysi.htm Και δίνει καποιες λυσεις που μπορεί να βοηθήσουν..
Καταρχήν πες μου καποια πραματα...Οταν εισαι μονος και αυνανίζεσαι με καμια τσοντα εχεις στύση...Και με αριστα το 10 πόσο την βαθμολογείς..? Το κάνεις συχνά..?Να βλεπεις πορνο δλδ..?Εγω το εκοψα μαχαιρι οσο καιρο ειμαι με την κοπέλα...Και βοηθάει πολύ...Γιατι οσο περναει ο καιρός χωρίς να ''αδειάσουμε΄΄τοσο πιο πολλες καυλες εχουμε...Επισης της κοπέλας σου της το εξηγησες τι συμβαίνει..?Ειναι πολύ σημαντικό να το ξέρει γιατι αυτή μπορει να βοηθήσει οσο κανεις αλλος την καταστασή με το να μην σε αγχώνει και να είναι υπομονετική...Εγώ της το είπα απο την 2η φορα που πηγαμε να κανουμε κατι και δεν τα κατάφερα....Στην αρχη σοκαριστηκε καπως αλλα εδειξε κατανοηση αρκετή...Μετα λοιπόν απο 2 περίπου εβδομαδες ξαναδοκιμάσαμε και ημουν παλι σκατά στην αρχή αλλα΄η κοπέλα μου δεν με αγχωνε καθόλου και το πηραμε στο χαβαλέ μαλιστά...Οπότε μετά απο καμία ώρα περίπου οταν εκανα ακομα μια προσπάθεια να ''διεισδύσω''
κρατήθηκε ντούρος ο ''μαγκας'' και καταφερα να της κανω ερωτα για κανα 20λεπτο οπου η κοπέλα μου τελείωσε μαλιστα 3 φορές...!! Εγω δυστυχώς δεν τελέιωσα γιατι ειχα αγχος να καταφερω να τελειώσω κι ετσι ΔΕΝ...Αλλα και μονο που καταφερα να την κανω να τελειώσει 3 φορες ηταν για μενα ονειρώδες..Αυτο εγινε πριν 5 μερες..Απο τοτε εγινε ακριβως το ιδιο αλλες 3 φορές....Δλδ στην αρχή για καμια με μιαμιση ωρα που εκανα διεισδύσεις μου επεφτε..Αλλα η κοπέλα μου στο χαβαλε..Δεν με αγχωσε ΚΑΘΟΛΟΥ..Ενδιαμεσα ΄''παιζαμε'' με αλλους τροπούς..Στοματικά..Χαιδεμα τα στα ευαισθητα σημεία κτλ...Καποια στιγμη λοιπόν που ερεθιστηκα τα καταφερα...Χτες δλδ καταφερα να το κανω για μιση ωρα...Βεβαια ενδιαμεσα εχανα λιγο την στυση μου αλλα μου ξαναρχοταν...Παλι ομως δεν τελειωσα..Η κοπελα μου 2 φορες ομως :) Να σου πω βεβαια οτι πριν απο αυτα πηγα σε ανδρολόγο και μου εγραψε κιαλις..Πιστευω οτι βοηθήσανε αλλα΄και να μην τα επαιρνα παλι νομιζω θα τα καταφερνα...Ειναι ολα στο μυαλό...
Βοηθάει πολύ βεβαια και η κοπέλα μου..Δεν την πειραζει καθόλου μα καθόλου που μπορεί να κάνω και κανω 2ωρο για να ''παρω'' μπροστά αφου οπως μου λέει φτιάχνεται αφάνταστα με όλα αυτα τα προκαταρτικά....Βλέπείς ο πρώην της της το εκανε για κανα 5 λεπτο οπως μου είπε και αυτή δεν τελείωνε ποτέ...Τωρα λοιπόν το καταφχαριστιέται...Δώστε λοιπόν κι εσεις λιγο χρόνο στο όλο παιχνίδι...Παρε και τα κιαλις και μην αγχώνεσαι για το πότε θα τα καταφέρεις...Καντε διάφορα άλλα παιχνιδια και ενδιαμεσα δοκίμαζε..Κι αμα δεν μπορεσες χαλαρωσε ξαναπαιξτε λιγο και ξανα...Ξερω βεβαια οτι θα μου πείς κι αμα πάλι δεν μπορέσεις..??Κι εγω το ίδιο σκεφτομαι ..Ακομα και τώρα..Παρόλο που καταφερα να κανω ''κατι΄΄αγχωνομαι για την επόμενη φορά αν θα τα καταφέρω πάλι
Δυστυχως αυτο το καταραμενο αγχος θα το εχουμε συνεχεια...Δεν πρεπει ομως να το βαλουμε κατω... :)
Περιμενω απαντηση σου..!!
17-08-2012, 21:02 #56
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το ενδιαφέρον σου..Η κοπέλα μου το ξέρειτο θέμα μου και με εχει βοηθήσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ...Ηδη το εχουμε κανει 3 φορές..Βεβαια για να πάρω μπροστα χρειάστηκα κανα 2ωρο αλλα δεν την χαλαει καθόλου η όλη αυτη αναμονή αφού της κανω διαφορα αλλα παιχνίδια που την τρελάινουν...Βοηθάει και το ο΄τι ο πρώην της ειχε το σεξ τυπικη διαδικασια...Τελειωνε σε κανα 5 λεπτο αυτος και αυτη εμενε χωρις να τελειώνει...Με μενα ομως λεει εχει τρελαθει..Της εχω βρει κουμπια που δεν ηξερε καν οτι εχει.. :) Και οταν καταφερω να δυεισδύσω επιτελους την κανω να τελειώνει 2 με 3 φορες....Το κακο ειναι βεβαια οτι ακομα αγχωνομαι υπρβολικά με αποτελεσμα πολλές προσπαθειες μου να διεισδύσω αποτυγχανουν στην αρχη αλλα και οταν τα καταφερνω εγω δεν τελειώνω....Σε ανδρολογο πηγα και μου εγραψε κιαλις..Και μεσα στην εβδομαδα θα παω κι σε ψυχολόγο..Ελπίζω να αποβάλω το αγχος σιγα σιγα
17-08-2012, 21:08 #57
Μπραβο Τζιμι για τα καλα νεα:D
18-08-2012, 09:55 #58
Καλέ μου φίλε να σαι καλά... :) Βεβαια ακομα ''κολλάω'' ..Χτες πχ δεν εγινε τπτ παλι..Απο τις 12 το βραδυ ως τις πεντε το πρωί που καναμε παιχνίδια με την κοπέλα μου τελικα δεν καταφερα να κρατησω ''ορθιο το αναστημα''...Ερεθιζόμουν αρκετά αλλά με το που έκανα διείσδυση επεφτε σε χρονο ρεκόρ... :( Και οσο και αν με ανεβαζει η κοπέλα μου κ μου λεει να μην στεναχωριέμαι εγω χαλιεμαι που δεν την ικανοποιώ και με παίρνει απο κάτω...Τι να πω...Θα παω και σε μια ψυχολόγο και βλέπουμε...Σε ευχαριστώ κ πάλι... :)
18-08-2012, 15:16 #59
Φίλε Jimmy χάρηκα πάρα πολύ που επιτέλους τα κατάφερες!! Κρίμα όμως που δεν σου έφυγε το άγχος τελείως,δεν σε φοβάμαι όμως,θα τα καταφέρεις. Εγώ φίλε μου δεν ξέρω,έχω μπλοκάρει τόσο πολύ που δεν βλέπω φως. Τώρα για να απαντήσω στην ερώτησή σου, με πορνό έχω στύση κανονικότατα 100% και τελειώνω και πολύ δυνατά και όχι μόνο με πορνό αλλά και μόνος μου κάποιες φορές όταν είμαι χαλαρος. Τώρα που είμαι με την κοπέλα εννοείται αυτά έχουν κοπεί μαχαίρι εδώ και πολύ καιρό!!
Φίλε,όταν είμαι μαζί της και είναι αδιάθετη, ξέρω δηλαδή ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι είμαι τούμπανο,όταν όμως έχω στο μυαλό μου ότι κάτι μπορεί να παίξει τότε κλάφτα. Το καλό είναι ότι είμαστε και οι 2 παρθένοι και δεν έχω ξεφτιλιστεί ακόμα γιατί και αυτή φοβάται κάπως αλλά παρόλα αυτά αν εγώ ήμουν "εντάξει" τώρα θα είχε γίνει από καιρό. Της έχω πει μέσες άκρες τι συμβαίνει με εμένα και φαίνεται να δείχνει πλήρη κατανόηση,είναι πολύ καλός χαρακτήρας,αστέρι. Καταλαβαίνει ότι αγχώνωμαι και ότι δεν έχω οργανικό πρόβλημα γιατί φαντάσου σε όλα τα άλλα (στοματικό κλπ) πριν την ώρα της διείδησης είμαι κομλέ.Στεναχωριέμαι όμως που δεν μπορώ να της προσφέρω ευχαρίστηση και δεν έχουμε ολοκληρώσει και όπως και σένα με παίρνει πολύ από κάτω. Δεν έχω όρεξη ούτε για δουλειά ούτε για τίποτα!!
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν βρισκομαστε πολλές φορές μόνοι παρά μόνο σε μικρές εκδρομές που κάνουμε γιατί δεν μένω μόνος μου σπίτι (τα οικονομικά βλέπεις) οπότε τώρα θα αργήσω να ξαναδοκιμάσω με τα σιαλίς τα οποία είναι πρώτη προταιραιότητα να τα πάρω (δεν τα έχω αγοράσει ακόμα).
Έχω βάλει στο πρόγραμμα να κλείσω και ραντεβού με ψυχολόγο-σεξολόγο αλλά λόγω καλοκαιριού απουσίαζαν όλοι.Πήρα στο σεξολογικό ινστιτούτο στην Μιχαλακοπούλου και έλεγε θα ανοίξει από εβδομάδα.
Φίλε μου από την μία λυπάμαι πολύ που βρίσκω κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα αλλά απο την άλλη έχω αναθαρρήσει ότι βρήκα ένα αποκούμπι. Η ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν ενα μεγάλο βάσανο και απορώ πως δεν έχω αυτοκτονήσει μέχρι τώρα. Με καταλαβαίνεις απόλυτα φαντάζομαι!
Όσο βεβαια δεν είχα κοπελα δεν το σκεφτόμουν τόσο πολύ αλλά τωρα ξαναβγήκε στην επιφάνεια πιο δυνατο από ποτέ. Εύχομαι μερικές φορές να μην την είχα γνωρίσει γιατι δεν θέλω να την πληγώσω. Μου έχει φερθεί σε όλα τέλεια και ταιριάζουμε πολύ αλλά εγώ δεν μπορώ να το χαρώ με αυτό που μου συμβαίνει.
Βλέπω άλλους που κερατώνουν από δω κι από κει τις κοπέλες τους και ρε φίλε τρελαίνομαι που εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε ουτε με την δικιά μας. Μπορεί να είναι και ζήλια.
Τέλος πάντων φίλε έχω φτάσει ψυχολογικά πάτο και έχω χάσει τελείως την όρεξη για ζωή. Τα οικονομικά μου είναι κάπως δύσκολα αλλά θέλω να πάω σε ψυχολόγο μήπως και βρω λύση γιατί αλλιώς δεν βλέπω νόημα να ζω.
Σε ευχαριστώ απεριόριστα για την απάντησή σου και να ξέρεις ότι μου έδωσες λίγο κουράγιο να συνεχίσω.
Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές του forum για το μεγάλο post αλλά είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω.
Σε παρακαλώ φίλε jimmy αν δεν σε πειράζει γράψε αν είχες οποιαδήποτε εξέλιξη ή αν επιτρέπουν οι κανονες γράψε σε ποιον ψυχολόγο πήγες και τις εντυπώσεις σου γιατί πραγματικά το έχω πολύ ανάγκη για να συνεχίσω. Μπες έστω μια φορά την ημέρα να λέμε μια καλησπέρα γιατί δεν την παλεύω καθόλου!!
18-08-2012, 17:51 #60