Results 16 to 30 of 37
Thread: μπορώ να τον ξανακερδίσω????
-
10-08-2012, 17:11 #16
- 10-08-2012, 17:17 #17
- In this old house where every door is open
Aμα η ζεστη φταιει για τους χωρισμους παντως τα πραγματα ειναι απλα, θα παω στη Λαπωνια.
10-08-2012, 17:24 #18
χίλια ευχαριστώ για τα λόγια σου...μακάρι να γίνουν έτσι τα πράγματα....όσο για αυτό που έκανα αφιέρωσα όλη τη ζωή μου σε αυτόν....τον προστάτευα από τα πάντα....να μην πληγωθεί να μην στενοχωρηθεί να μην νιώσει ανασφάλεια να είναι ήρεμος κ καλά....ελπίζω όλα να πάνε καλά....!!!!!!!ευχαριστώ πάλι για τις απαντήσεις σας όλους...!!!!!με κάνετε κ νιώθω πολύ καλύτερα...!!!!!:)
10-08-2012, 17:28 #19
Πηγαινε κι στην ευχη του θεου!! ¨), εγω τα γραψα για την φαση της κοπελας που ανοιξε το θεμα. Εγραψα την αποψη μου! - οπου το ειπα για κατι τυπος σαν εσενα!!οπου αρπαζουν μια κουβεντ για να κανουν αυτο που λατευουν να την πουν στον αλλον! ειπα ξεκαθαρα οτι ειναι γνωμη μου κι οχι διαπιστωμενος κανονας!! - .
Ειναι κατι που συμβινει, το εχω παρατηρησει σε παρα πολλους φιλους οι γνωστους μου. Δεν ειναι τυχη οτι πανω απο τους μισους χωρισμους συμβαινουν τον μηνα μεσα στις διακοπες !
Απεναντιας ομως με καποιες κοπελες που χειμωνα καλοκαιρι το μυαλο τους ειναι στο ψαξιμο!! τουλαχιστον εμεις οι ανδρες μπορουμε να βρουμε το θαρρος να ξανα γυρισουμε πισω ! να ανγνορισουμε την αξια μιας κοπελας κι να τα βρουμε παλυς
10-08-2012, 17:35 #20
Γιωργο υπαρχει και το χιουμορ!! Δε μπορουσα να κρατηθω με τις αλλαγες διαθεσης αναλογα με τις αλλαγες του καιρου ετσι γλαφυρα που τις περιεγραψες!!! Σιγουρα χωριζουν περισσοτεροι το καλοκαιρι, ετσι λενε τουλαχιστον οι στατιστικες, αλλα αυτα τα οι αντρες ειναι ευαισθητοι και οι γυναικες αμα παρουν την αποφαση δεν γυρνανε πισω, ειναι και παλι γενικολογιες!!! Αντε μπας και συνεννοηθουμε ποτεςςς :P
10-08-2012, 20:02 #21
μπορώ να στηριχτώ στο γεγονός ότι χωρίσαμε πολύ φιλικά κ με μια αγκαλιά κ ένα φιλί σαν να λέμε μια απλή καληνύχτα????
10-08-2012, 20:06 #22
Κανενα προβλημα ουτε στραβοσα με τα λογια σου. ¨)
Κατσε κι θυμησου , φερε στο μυλοσου τους δυκους σου χωρισμους αλλα κι γυρο σου κοσμου, κι πες μου αν δεν ειναι ετσι, δλδη οτι οι γυναικες οταν χωριζετε δεν ειστ πιο αποφασησμενες! εγω αυτο εχω δει μεχρι σημερα.
Οπως κι με την τελευταια μου εμπειρια , που μια το πισμα μια κατι αλλα την εκαναν να ξεχασει τα παντα! κι να μην νιωθει τυποτα!! για να ε χωρισει!! ενο οι ανδρες, λογο της φυσης μας , ειμαστε πιο χαλαρει σε καποια θεματα , για αυτο κι μπορει να το ξανα σκεφτουμε!
10-08-2012, 22:01 #23
οι αντρες μπορει να ξαναγυρισουν λογω σιγουρου σεξακιου και "λιμανιου" που τους δεχεται πισω παρολες τις μακακιες που εκαναν, η γυναικα σπανια θα γυρισει απλα για το σεξ, και αν εχει κανει μακακιες σπανια αντρας θα την δεχτει πισω!!!!
Με αυτα που εχω δει γυρω μου, δεν προκειται να σας πω ευαισθητους! Π.χ. ο πρωην μου με κυνηγαγε συνεχεια για 2 χρονια απο οταν τον παρατησα, ενω αμεσως μεσα σε λιγες βδομαδες τα ξαναφτιαξε με την πρωην με την οποια ηταν κολλημενος οσο ηταν μαζι μου, για να την εκδικηθει που τον ειχε παρατησει!!!!! Τι ευαισθησια!!!!!!!!!!!
10-08-2012, 22:29 #24
ΦΙλεναδα ΛΙΛΙΟΥΜ
Οσο κι να κουραστεις ξερεις οτι δεν θα βρεις πολλα παραδηγματα οπου καποιος ανδρας θα ψεφτιλησει την γυναικα που αγαπα! απεναντιας οι γυναικες ακομα κι αυτον που αγαπαν μπορει να τον πικρνουν! να του τσακισουν την καρδια!!!
Δεν πεφτω στην παγιδα να χωριζω τους ανδρες κι τις γυναικες στα ερωτικα , ο καθε ενας μας ειναι διαφορετικος, εγω απλα λεω οτι οι ανδρες λογο της ανδρικης τους τυμης που θελουν να την κραταν καπως ψυλα - οχι ολλοι βεβαια, υπαρχουν πολλοι ξεφτυλες! αλλα ειναι λαθος των γυναικων που την παταν , αφου μπορειτε να τους καταλααιτε , αφου πολλες φορες παραδεχεστε οτι το ειχατε ψυλιαστει, αλλα πατε!- . ετσι λοιπον οταν καποιος ΑΝΔΡΑΣ αγαπα , ειναι εωτευμενος δεν την ξεφτυλιζει την γυναικα του! θα πεσει στην πυρα για αυτην! κι ακομα οταν ολα τελειοσουν θα ειναι αυτος που θα πει το "σαγαπω" τελευταιος!! προσωπικα αυτο εκανα κι κανω! ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!! . σορυ που σας ζαλησα με τα δυκαμου, απλα τρελενομαι να ακουω για ανδρες ανιασθητους κι κοριτσακια πουκλαιν γτ. τους παρατησε καποιος επιβητορας!! τρελενομαο να το ακουω αυτο οταν ειμαι παθον!! οταν ακομα οιπλιγες στην καρδια μου ειναι ανοιχτες!! κι οχι απο πικρα που με παρατησε, δικσαιωματης , αλλα απο τον τροπο κι τα λογια!! οταν ακουω να μου λεει οτι με μισει!!!!! ,οτι παει για αλλα πλεον!! ενο πριν 1 μηνα ελεγε οτι και να την χωρισω!! θα με εχει στο μυλουδακι της πανω απο μισο χρονο!!!
ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ! ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΜΑ ΜΑς ΓΕΜΙΖΕΙΣ!! ΜΕ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!
10-08-2012, 22:45 #25
Βρε γιωργο...οι ανθρωποι γενικα ξεχνουν ευκολα.δεν υπαρχουν πια μεγαλοι ερωτες...για αντρες και γυναικες,λιγοι ειναι οι ανθρωποι σε αυτη την ζωη που αγαπουν πραγματικα και δεν σπευδουν αμεσως μετα τον χωρισμο..δοθησης ευκαιριας να παρηγορηθουν.....
οι μεγαλοι ερωτες ειναι φουμαρα...παραμυθια για μικρα παιδια..και δυστυχως οσοι ειναι παιδια μονο...τους νιωθουν...ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
10-08-2012, 22:58 #26
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
10-08-2012, 23:01 #27
10-08-2012, 23:03 #28
εεε...δεν γινοταν να μη συμφωνησουμε!!! :) :)
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
10-08-2012, 23:08 #29
:rolleyes: :o
11-08-2012, 12:31 #30
θα έδινα τα πάντα για να γυρνούσε πίσω.....δεν ξέρω τι να κάνω....πως να το κάνω....όλοι μου λένε κάνε υπομονή αν είναι να γυρίσει θα γυρίσει.....προσπαθώ να ξεχαστώ με αντρική παρουσία δίπλα μου.... (όχι ερωτική ακόμα) αλλά τζίφος το πράγμα.....όσο είμαι με κάποιον άλλο είμαι οκ όταν όμως γυρίσω στο σπίτι ο πόνος επιστρέφει κ με τσακίζει....!!!!!μακάρι με την υπομονή να άλλαζαν τα πράγματα.....!!!!!θα μου πείτε τώρα μετά από όλα αυτά πως θες έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου....????πως είναι δυνατόν να αγαπάς έναν τέτοιο άνθρωπο?????όμως δυστυχώς η ριμάδα η καρδιά δεν ρωτάει ποιόν θα αγαπάει.....αυτόν τον άντρα τον έχει χαραγμένο μέσα της 4 μιση χρόνια παρόλο που ήμασταν μαζί μόνο 2 μιση.....αυτός ο άντρας μπήκε στην καρδιά μου από την πρώτη ματιά....από το πρώτο λεπτό.....κ τον θέλω πίσω......μου λείπει πάρα πολύ.....!!!!!!!υπάρχει πιθανότητα με την αδιαφορία να τον γυρίσω πίσω?????υπάρχει πιθανότητα να θυμηθεί όσα έχουμε κάνει????υπάρχει πιθανότητα να θυμηθεί την αγάπη μου?????το χειρότερο από όλα είναι ότι ο πόνος μου είναι βουβός.....δεν μπορώ να κλάψω πλέον....ίσως φταίνε τα χάπια που παίρνω...αλλά το να πονάς βουβά είναι σαν να σε σκοτώνουν......που είσαι αγάπη μου????????που???????????