Τι σκέφτεστε; - Page 927
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 927 of 1532 FirstFirst ... 42782787791792592692792892993797710271427 ... LastLast
Results 13,891 to 13,905 of 22967
    Senior Member
    Για τα ''κανονικα'' παιδια αγαπουλες ολα ευκολακια......μονο εμεις τραβαμε το καναλι δηλαδης?...σαικοκινετικ με πρησμενα μουτρα απ τις χαπαρες και χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω...οχι δεν κλαιγομαι το καλο το παληκαρι ξερει κι αλλο μονοπατι...απλα πηγα σ ενα παρτακι ηπια δυο μπυρες και ενα κατι σαν σφηνακι ψηλοδηλητηριο και με τηγανησε τα μυαλα...και τωρα απολαμβανω τις συνεπειες...τελικα καταντησαμε και πολυ φρατζιλ...αστα να πανε μπανε...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι "once a loner, always a loner".

Senior Member
    σκέφτομαι ότι αν δεν υπήρχε φυλακή πολύ ευχαριστως θα έπαιρνα ένα χασαπομάχαιρο και θα καθαριζα πολλούς...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
    η γνωστή ροζ γραφή ξαναγύρισε...μουαχαχαχαχα :D
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    σκεφτομαι πως για πολλοστη φορα βρισκομαι μπλεγμενος σε μια παλιοκατασταση. αναμεσα στο 0 που προτιμω τα τελευταια χρονια, και το -1 που δε ξερει που παν τα 4 και εχει απαιτησεις τυπου στοματικο με καποτα. πρεπει το μυαλο μου να απορροφηθει καπου αλλου τελειως, αλλα μεχρι να βρεθει το +1 μαλλον ειμαι αναγκασμενος να κυνηγαω συνεχεια και να σερνομαι.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Τα ψυχολογικά και τα υπαρξιακά ok,
    πάντα ήταν λόγος προσωπικού αδιέξοδου,
    αλλά τα τελευταία 2 χρόνια η κατάσταση έχει ξεφύγει.
    Στην εποχή της οικονομικής κρίσης
    (ή μάλλον της οικονομικής εξαθλίωσης)
    τι γίνεται με τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους
    ή περικόπτεται τόσο το εισόδημά τους σε σημείο αδυναμίας ανεξάρτητης επιβίωσης;
    Ή για τους νεότερους χωρίς εργασία
    το αποτέλεσμα δεν είναι να μειώνονται οι κοινωνικές τους συναναστροφές
    και οι ευκαιρίες για φίλους και σχέσεις;
    Όσοι πάλι έχουν ανάγκη υγειονομικής περίθαλψης και φαρμάκων
    δεν επηρεάζονται από την αύξηση του κόστους
    ή από τα μέτρα
    που υποχρεώνουν τους ασφαλισμένους
    να πληρώνουν πρώτα τα φάρμακα στο φαρμακείο
    και μετά να τα εισπράττουν
    -αν τα εισπράξουν ποτέ-
    από το υπερχρεωμένο ταμείο τους;
    Για να μη μιλήσουμε για τους εργαζόμενους ανασφάλιστους
    που είναι ένας στους τρεις.
    Η μνημονιακή κυβέρνηση βέβαια
    εξήγγειλε μέτρα κατά της μαύρης εργασίας :-p
    Kατά της μαύρης ανεργίας να δούμε πότε θα εξαγγείλει :-P

χμμ μάλλον το να μην σκέφτεσαι δεν είναι πάντα κακό. ως υπερβολικά σκεπτικό άτομο,πολλές φορές δημιουργώ προβλήματα που δεν ήταν εκεί εξ αρχής. αυτή τη στιγμή όμως σκέφτομαι,πως αν και καινούργια στο site σας, οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Εσείς τι σκέφτεστε?

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως για πολλοστη φορα βρισκομαι μπλεγμενος σε μια παλιοκατασταση. αναμεσα στο 0 που προτιμω τα τελευταια χρονια, και το -1 που δε ξερει που παν τα 4 και εχει απαιτησεις τυπου στοματικο με καποτα. πρεπει το μυαλο μου να απορροφηθει καπου αλλου τελειως, αλλα μεχρι να βρεθει το +1 μαλλον ειμαι αναγκασμενος να κυνηγαω συνεχεια και να σερνομαι.
    Κενό,μιας και βρισκόμαστε σε ψυχολογικό φόρουμ, μου εξηγείς και μένα σε τι παλιοκατάσταση είσαι μπλεγμένος?

Banned
    Quote Originally Posted by N.007 View Post
    Κενό,μιας και βρισκόμαστε σε ψυχολογικό φόρουμ, μου εξηγείς και μένα σε τι παλιοκατάσταση είσαι μπλεγμένος?
    οχι γιατι εισαι καινουργια χρηστρια και δεν γνωριζομαστε κι απο χτες. αργοτερα ή αλλη φορα μπορει. :)

οχι γιατι εισαι καινουργια χρηστρια και δεν γνωριζομαστε κι απο χτες. αργοτερα ή αλλη φορα μπορει. :)
    Δεκτό και σεβαστό :)

Senior Member
    χμμ μάλλον το να μην σκέφτεσαι δεν είναι πάντα κακό. ως υπερβολικά σκεπτικό άτομο,πολλές φορές δημιουργώ προβλήματα που δεν ήταν εκεί εξ αρχής. αυτή τη στιγμή όμως σκέφτομαι,πως αν και καινούργια στο site σας, οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Εσείς τι σκέφτεστε?
    Καλο αυτο!! Επι τη ευκαιρια καλωσηρθες κ καλη κ ευχαριστη διαμονη σ ευχομαι!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Καλα σου λεει ο ΚΕΝΟ μολις ηρθες κ ειναι κριμα να μπλεξεις κατευθειαν με ΚΕΝΟ ειναι μεγαλη κατηγορια απο μονος του θα το διαπιστωσεις στην πορεια αλλωστε!! :)
    (ΚΕΝΟ πλακιζω να μην παρεξηγιομαστε μ αρεσει να σε πειραζω;p)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    σκεφτομαι πως οντως ημουν κατι παραπανω απο απλος ανθρωπος, αναγκασμενος να ζει σε ανθρωπινο σωμα. οχι δε τη ψωνισα, αυτο ισχυει για ολους μας, απλα καποιοι δε το εχουν συνηδητοποιησει ακομα. και σαν μη-ανθρωπος λοιπον, οι ανθρωπινες αναγκες/αδυναμιες/μαλακιες, μου πεφτουν τρομερα λιγες. νομιζω πως μετανιωσα που ξαναεριξα το επιπεδο μου, κανωντας τον μαλακα για αλλη μια φορα. ξεχνιεμαι συνεχεια οτι δε λειτουργει ετσι, κι οτι πρεπει να περιμενεις, κι οχι να ορμηξεις γιατι ειναι παγιδα. η αξια εξαλλου δε φαινεται σ'αυτα που λες, αλλα αυτα που κανεις.

Senior Member
    η αξια εξαλλου δε φαινεται σ'αυτα που λες, αλλα αυτα που κανεις.
    αυτό ξαναπές το!

Senior Member
    Τη χθεσινή νύχτα ( ήταν σκέτος εφιάλτης )
    Ενω ήμουν εντάξει όταν γυρίσαμε σπίτι τα ξημερώματα με έπιασαν κάτι απίστευτοι πόνοι στο στομάχι, ακολούθησαν εμετοι( γύρω στους 7-8) δε σταματούσε με τίποτα ο πόνος μετα άρχισα να Ποναω χαμηλά τρομοκρατηθηκαμε και πήγαμε νοσοκομειο όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθα ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΏΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ..
    ( ευτυχώς το μωρο είναι μια χαρα).. Μου έγραψαν κάτι χάπια( για το στομάχι και αντιπυρετικα- γιατι απο χθες ψηνομαι στον πυρετο) και είπαν ότι πρέπει παση θυσία να ηρεμήσω..
    Σήμερα κοιμομουν σχεδόν όλη μέρα νιώθω πολυ καλύτερα αλλα κάτι πρέπει να κάνω για να ηρεμήσω..
    Καμία πρακτική συμβουλή κανεις;;;( thanks προκαταβολικά )
    (soulmatesNeverDie!!!)