Results 46 to 60 of 66
Thread: Μαυρα χαλια
-
22-08-2012, 21:11 #46
Νομίζω ότι έχω σχεδόν πάντα χιούμορ, εκτός από όταν θεωρώ ότι με προσβάλουν... Το κουκουρούκου μου φάνηκε ως υπονούμενο σχετικά με την αντίληψή μου και τον δείκτη νοημοσύνης μου (δεν ήταν?), οπότε απλά αμύνθηκα.
Άκου ειρωνία. Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία σου φράση και πραγματικά χαλάστηκα. Οπότε ας το αφήσουμε γιατί με κάνει και νιώθω άσχημα και δεν το θέλω.
- 22-08-2012, 21:31 #47
Άμα σε πείραξε ζητάω συγνώμη, απλά το σκέφτηκα ετσι το νικνειμ και μου φάνηκε αστείο
αλλα δεν περίμενα οτι θα σε πειραζε κιόλας. Πάντως και πάλι συγνώμη.
Απο κει και υστερα για να επανέρθω στο προηγούμενο θέμα λυπάμαι που υπάρχουν γυναίκες που κρίνουν και λειτουργούν ή επιλέγουν τόσο επιπόλαια (και αυτο πάει σε αυτα που έχουμε ξαναπει περι συμπεριφορών). Τέλος, ατυχές το παράδειγμα που ανέφερες, η αναφορά μου στον πλάγιο ή τον χύμα τρόπο δεν υπονοούσε κάτι τέτοιο.Forbidden dreams
22-08-2012, 22:01 #48
Να ξεκινησω απο τα τελευταια σου, δεν ειπα πουθενα αν προσφερεσαι για σεξ - ο ανθρωπος μοναξια νοιωθει.
"τι κάνεις απόψε, που είμαι μόνη στο σπίτι" δεν ειναι πλαγιος τροπος, αν ηταν ομως "τι κάνεις απόψε, που είμαι μόνη στο σπίτι," και μετα ολο και κατι τυχανει και δεν εισαι μονη, αλλα με εκεινον το φιλο με το 6πακ απο το φεης ειναι πραγματικα "πλαγιος" τροπος να ξενερωσεις καποιον
22-08-2012, 22:34 #49
22-08-2012, 23:23 #50
22-08-2012, 23:49 #51
Είτε η ιστορία αυτή είναι αληθινή, είτε ψεύτικη, θεωρώ πως αν ένας άνθρωπος θελήσει να τσιμπήσει κοπέλες μέσω ίντερνετ, πιο πιθανό είναι να καταφέρει τον σκοπό του, αν το κάνει με έναν αμεσότερο τρόπο πχ μέσω chat room, όπου οι γυναίκες μπαίνουν με σκοπό είτε την γνωριμία, είτε το σεξ, πάρα μέσα από ένα φόρουμ.
Όπως και να χει, από την στιγμή που δεν ξαναμπήκε να γράψει, δεν νομίζω πως χρειάζεται να κάνουμε σενάρια, όπως επίσης και να συνεχίζουμε να γράφουμε σε αυτό το θέμα. Αν επιστρέψει, το συζητάμε πάλι.
23-08-2012, 00:25 #52
θανατηφορο τρολ
23-08-2012, 00:33 #53
..ναι, θα μπορούσε αν δεν ήταν ανεπαρκής (και πλέον δε μιλώ για το θεματοθέτη, αλλά γενικά).
Το να αναζητήσει κάποιος γνωριμία μέσω ενός σαιτ γνωριμιων θα πρέπει να διαθέτει και τα ανάλογα προσόντα, (συμφωνα με αυτα που υποστηριζει εννοω).
Σε ένα φόρουμ ψυχολογίας το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών είναι άτομα ευαλωτα, ίσως με περισσότερες απογοητευσεις στον αισθηματικό τομέα και ένας τύπος που μπαίνει και λέει, "είμαι πλούσιος, όμορφος, μορφωμένος, με πολλές ορμές και ψάχνω το άλλο μου μισό" , δεν σου λέει κάτι?
Είχαμε και άλλα τέτοια κρούσματα στο παρελθόν εδώ μέσα που ευτυχώς η διαχείριση ξεφορτώθηκε.
Ελπίζω να μην άλλαξαν ip.....
23-08-2012, 00:54 #54
Επίσης και τα sites γνωριμιών, συγκεντρώνουν μέλη ευάλωτα, με πολλές απογοητεύσεις στον αισθηματικό τομέα, που διψούν για έρωτα, για αγάπη και επικοινωνία. Άσε που πολλά από τα μέλη του psychology, σίγουρα είναι μέλη και σε sites γνωριμιών.
Πάραυτα, δεν αμφισβητώ πως έχουν γίνει όσα λες, κατά καιρούς στο φόρουμ και φυσικά θα πρέπει να είμαστε όλοι υποψιασμένοι και επιφυλακτικοί, άλλοτε διακριτικά και άλλοτε όχι και τόσο, ανάλογα με την περίπτωση.
23-08-2012, 01:05 #55
Που συμβαινουν ολα αυτά, στα τσατάδικα? χαχαχα καλό. Να υποθέσω φιλε εχεις μπει σε τσαταδικο και τα γραφεις αυτά ε? Τσατάδικο, 5 ξενέρωτες που δεν βλέπονται (ουτε μετα απο πόση με 5 μπομπες σε τουριστικό μπαρ σε συνδυασμό με ληγμένα) μαζι στο ρουμ με καμια 500αριά αρσενικά που ψάχνονται, μιλάμε για περιβάλλον που εχεις 100% επιτυχία στην αναζήτηση συντρόφου
. Απορω πως δεν το χει παρει ακόμα χαμπάρι ο νηματοθέτης...
Forbidden dreams
23-08-2012, 01:25 #56
YannisCrete, ίσως την μια μέρα που μπήκες εσύ, να ήταν οι 5 ξενέρωτες που μάλιστα πρόλαβες να δεις και πως είναι στην εμφάνιση τους, εγώ από την άλλη, γνωρίζω πολλά ζευγάρια γνωριστήκανε εκεί μέσα και που φτάσανε στην εκκλησία και δεν υστερεί κανείς τους, ούτε νοητικά , ούτε εμφανισιακά. Σίγουρα δεν είναι αυτός ο κανόνας, αλλά μην είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί παντού υπάρχουν οι εξαιρέσεις.
Καλό σας βράδυ.
23-08-2012, 01:35 #57
Συμφωνα απολυτα με τον yanni
23-08-2012, 05:51 #58
το θεμα εμενα δεν μου φενεται και τοσο ψευτικο.Για σκεφτειτε με αυτο που λεει ειμαι "30 και δεν εχω κανει σχεση"πεφτει αυτοματα στα ματια των γυναικων οι οποιες σκεφτονται οτι ο τυπος καπου υστερει και ειναι "φολα" οποτε δεν το διακυνδινευει να αρχισει να κανει κατι μαζι του.επειδη το φορουμ ειναι ψυχολογιας εδω μεσα ετσι σκεφτεται ο ενας για τον αλλον οτι δηλαδη καποιο ψυχολογικο προβλημα θα εχει και εμεινε μονος/μονη.ειναι αυτο που σας ελεγα οτι ολοι εδω μεσα ψαχνουν τον σωτηρα τους ο οποιος θα ειναι ανωτερος ψυχικα και θα τον βγαλει απο την δυσκολη ψυχολογικη κατασταση στην οποια θα βρισκεται η θα τον κανει καλα οπως θελετε πειτε το.
23-08-2012, 05:55 #59
προφανως και αυτο περι καταρας το ειπα για αστειο.αλλα φιλε κενο φενεται πως δεν κυκλοφορας πολυ εξω η δεν βλεπεις τα ζευγαρακια που κυκλοφορουνε συνεχεια τεριαστα/ατεριαστα κι ομως υπαρχουν.αλλα μαλλον απο τι καταλαβα ειναι θεμα ανθρωπου.καποιοι το εχουνε και καποιοι αλλοι οχι.εμεις μαλλον ανηκουμε στην δευτερη κατηγορια
23-08-2012, 14:22 #60
λες να ζω σε γυαλα με τα χρυσοψαρα ? ακουγεται συχνα εδω μεσα οτι ο ΚΕΝΟ δεν υπαρχει, ειναι κενος, με κενο εγκεφαλο, χωρις σωμα, φαντασμα κλπ. ή μπορει να γουσταρω απομονωση στα πιο βρωμικα μπουντρουμια, να εχω να λεω μετα σε οσους απειλουν με μηνυσεις, οτι την εχω παει τη φυλακη που φοβοσουνα-εσυ εκει μεσα ουτε που θα κοιμοσουνα.
τα ζευγαρακια ομως δε θελω να τα βλεπω οταν ειμαι μονος! αν και μου εχουν τυχει φασεις που πραγματικα ηταν για γελια, πχ να φιλιουνται οταν αναγκαστικα καθομουν απεναντι τους λες και το κανουν επιτηδες επιδειξη να ζηλεψω. εννοειται τοτε τους σιχαθηκε η ψυχη μου κι εφυγα. μου εχει τυχει και το αντιθετο αφου γνωριστικα με ενα ζευγαρι, να μου τη πεσει η γυναικα (ζυγος στο ζωδιο) ενω ηταν μεγαλυτερη, κι ενω ηταν με τον μαλακα γκομενο της διπλα κι εκανε οτι δεν ακουει. μαλλον εψαχναν για τριο ή ηταν πουστρα αυτος ή απλα ανικανος. παλιοτερα συνηθως μου συνεβενε να μου τη πεφτουν οταν ειμαι πιασμενος, θυμαμαι μια μεστο λεωφορειο πχ μου πεταξε το κινητο στα μουτρα να παρω τον αριθμο της, ενω πηγαινα να δω την αλλη. λες και την μυριστικε και ζηλεψε. κι εγω εχω κανει μαλακιες παντως οταν ειμαι με καποια, τελευταια φορα που ημουν στο αλσος της Κηφισιας, καθομασταν σε ενα παγκακι αυτη στα ποδια μου και φιλιομασταν-ψιλοφασωνομασταν, κι οταν περνουσε κοσμος απ'το τρενο ή το λεωφορειο (γιατι εκει κανουν τερμα) τους παρατηρουσαμε και καναμε πως γελαμε με τα μουτρα τους. αλλα αυτα ειναι παιδιαστικες μαλακιες της στιγμης, δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν πραγματικα, απλα εγινε γιατι περνουσαμε καλα. και μου αρεσει κι ολας η Κηφισια παρολο που ειναι πλουσιοπεριοχη, τη προτιμω απ'το χαμο στο Μαρουσι.
τελος δε πιστευω οτι καποιοι το εχουν ενω αλλοι οχι. απλα ειναι θεμα ταιριασματος και χημειας. οι κοινωνικοι που ανηκουν σε μια παρεα σαφεστατα εχουν περισσοτερες ευκαιριες απ'οτι οι αντικοινωνικοι και μοναχικοι. γι'αυτο καλο ειναι να ανηκουμε ολοι σε μια παρεα, εστω κι αν ειναι δυο-τρεια ατομα μονο, και να δινουμε ευκαιριες και να προσπαθουμε να κανουμε νεες γνωριμιες, μεχρι να βρεθει καποια διαθεσιμη που ταιριαζουμε.