Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 63 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 933
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Δεν το γνωριζω το φαρμακο, αντικαταθλιπτικο ειναι? Μην επηρεαζεσαι απο τις παρενεργειες, δν ειναι σε ολους το ιδιο. Στενη συνεργασια με το γιατρο κ οτιδηποτε παρατηρεις τον ενημερωνεις, οκ?
    Επισης για να μν ανοιγω κ αλλο ποστ θελω να πω στον "ti einai touto pali" οτι τα εσπασε με τον james bond!! Να σαι καλα ευτυχως δν θα δω την επομενη ταινια του ιουιουιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o
    lacrymosa ναι αντικαταθλιπτικο..και ο Θεος βοηθος!αυτο που εχεις κατω απο τα ποστς σου ,το "οταν πεθανω....την εζησα εδω" ειναι υπεροχο!! Θα το κανω τατουαζ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elena60 View Post
    lacrymosa ναι αντικαταθλιπτικο..και ο Θεος βοηθος!αυτο που εχεις κατω απο τα ποστς σου ,το "οταν πεθανω....την εζησα εδω" ειναι υπεροχο!! Θα το κανω τατουαζ!!
    Σε ευχαριστω να σαι καλα κ ενα αλλο παιδι απο δω μ ειπε οτι τ αρεσε! Δν φανταζεσαι ποσο με εκφραζει............
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σε ευχαριστω να σαι καλα κ ενα αλλο παιδι απο δω μ ειπε οτι τ αρεσε! Δν φανταζεσαι ποσο με εκφραζει............
    και μενα πολυ!!!!!!! αν μπορουσα να περιγραψω την κολαση θα ηταν ετσι..

Senior Member
    Σημερα ξεκινησα cymbalta 30mg μια φορα τη μερα..δεν ξεφυγα απο τα χαπια,οπως το περιμενα.Μου το εδωσε νευρολογος και μου το παρουσιασε ως κατι πολυ αθωο και ελαυφρυ. τι ξερετε γιαυτο το φαρμακο??οι παρενεργειες που γραφει ειναι απειρες και με τρομαξαν ,ομως ολες αυτες τις ειχα μεχρι τωρα χωρις να παιρνω φαρμακα...μπορει να τις εντεινει?

Δεν το ξέρω Έλενα να σου πω ... αν ρωτάς εμένα επειδή την πάτησα πηγαίνοντας σε νευρολόγους, αν έχεις την δυνατότητα πήγαινε σε ψυχίατρους, αυτοί είναι οι καταλληλότεροι για αυτές τις παθήσεις,οι νευρολόγοι μου χαν δώσει αγωγή που δεν την είχα ξανακούσει με αποτέλεσμα να υποτροπιάσω. Τονίζω το οτι δεν γνωρίζω το φάρμακο δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλό, απλά γνώμη μου είναι πας σε ψυχίατρο οι οποίοι έχουν ειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο αυτό των κρίσεων πανικού, της κατάθλιψης κλπ κλπ. Στο παρελθόν η ψυχιατρική ήταν μια, αλλά κάποια στιγμή χωρίστικε κ έτσι δημιουργήθηκε ο κλάδος της νευρολογίας κ της ψυχιατρικής.
    Οσο για τις παρενέργειες μην μασάς ολα τα αντικαταθλιπτικά αναφέρουν ενα κάρο παρενέργειες, απλά τις γράφουν για να ναι καλυμένοι νομικά μην τους πατήσει κάποιος καμιά μήνυση. Μπορεί να σου παρπυσιαστεί κάτι αλλά είναι σπάνιο.
    Μια φορά στο παρελθόν είχα πάρει μια αγωγή δεν θυμάμαι πως το λέγαν το τρισκατάρατο, αρκετά γνωστό φάρμακο και καλό, μου χε κάνει δουλειά, αλλά βλακεία αυτή με σόκαρε. Πως? Εμφάνησα γαλακτόρεια... Τι είναι αυτό? ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΓΑΛΑ!!! (lol...) Αλλά οκ, στμάτησα το χάπι κ ολα καλά κ ανθηρά.

Κοίτα για κανένα ψυχίατρο, στο λεω κ πάλι.
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Quote Originally Posted by Soutsi View Post
    Δεν το ξέρω Έλενα να σου πω ... αν ρωτάς εμένα επειδή την πάτησα πηγαίνοντας σε νευρολόγους, αν έχεις την δυνατότητα πήγαινε σε ψυχίατρους, αυτοί είναι οι καταλληλότεροι για αυτές τις παθήσεις,οι νευρολόγοι μου χαν δώσει αγωγή που δεν την είχα ξανακούσει με αποτέλεσμα να υποτροπιάσω. Τονίζω το οτι δεν γνωρίζω το φάρμακο δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλό, απλά γνώμη μου είναι πας σε ψυχίατρο οι οποίοι έχουν ειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο αυτό των κρίσεων πανικού, της κατάθλιψης κλπ κλπ. Στο παρελθόν η ψυχιατρική ήταν μια, αλλά κάποια στιγμή χωρίστικε κ έτσι δημιουργήθηκε ο κλάδος της νευρολογίας κ της ψυχιατρικής.
    Οσο για τις παρενέργειες μην μασάς ολα τα αντικαταθλιπτικά αναφέρουν ενα κάρο παρενέργειες, απλά τις γράφουν για να ναι καλυμένοι νομικά μην τους πατήσει κάποιος καμιά μήνυση. Μπορεί να σου παρπυσιαστεί κάτι αλλά είναι σπάνιο.
    Μια φορά στο παρελθόν είχα πάρει μια αγωγή δεν θυμάμαι πως το λέγαν το τρισκατάρατο, αρκετά γνωστό φάρμακο και καλό, μου χε κάνει δουλειά, αλλά βλακεία αυτή με σόκαρε. Πως? Εμφάνησα γαλακτόρεια... Τι είναι αυτό? ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΓΑΛΑ!!! (lol...) Αλλά οκ, στμάτησα το χάπι κ ολα καλά κ ανθηρά.

Κοίτα για κανένα ψυχίατρο, στο λεω κ πάλι.
    κατεβασες γαλα??ιου! οντως σοκαριστικο...οι ψυχιατροι μου εδωσαν χαναχ...αυτο που μου εδωσε αυτη μου φαινεται πιο νορμαλ,αφου δεν ειναι εθιστικο και δεν ειναι δυνατο..τωρα τι να πω. ψυχιατρο δεν βρισκω τετοιο μηνα ουτε για δειγμα γιατι κανουν διακοπες και αυτος που ειναι στο νησι μου και αυτος που ειχα οταν σπουδαζα στην κοζανη και ξερει το ιστορικο μου. τι να πεις...η κατασταση ειναι τραγικη.παντως αυτη μου ακουστηκε πολυ σιγουρη γιαυτο που μου δωσε.και ξερει οτι αν δεν παει κατι καλα,δεν θα τη γλιτωσει απο μενα!!

Senior Member
    Καλησπερα παιδια! Τι κανετε?? Σημερα ξεκινησα cymbalta 30mg μια φορα τη μερα..δεν ξεφυγα απο τα χαπια,οπως το περιμενα.Μου το εδωσε νευρολογος και μου το παρουσιασε ως κατι πολυ αθωο και ελαυφρυ. τι ξερετε γιαυτο το φαρμακο??οι παρενεργειες που γραφει ειναι απειρες και με τρομαξαν ,ομως ολες αυτες τις ειχα μεχρι τωρα χωρις να παιρνω φαρμακα...μπορει να τις εντεινει?
    Δεν το έχω πάρει αυτό το φάρμακο αλλά ξέρω από τον γιατρό μου ότι το δίνει συχνά και το θεωρεί καλό φάρμακο.Το δικό μου φάρμακο έχει ένα χαρτί ολόκληρο σεντόνι γεμάτο παρενέργειες.Αλλά δεν έπαθα τίποτα φοβερό.Ενώ με άλλο που υποτίθεται ήταν πολύ ελαφρύ έγινα χάλια.Οπότε μην τα κοιτάς αυτά.Παρακάλα να σου ταιριάξει το χάπι.Κι αν όχι οκ δεν ήρθε το τέλος του κόσμου,υπάρχουν κι άλλα.

Senior Member
    Λατρεμενοι μου χαιρετω!
    Επειδη εχω μπουγαδες και διαφορα τετοια καθαριστικα, θα σας ενημερωσω για τις περιεργες διακοπες μου και απο αυριο ασχολουμαι με εναν εναν ξεχωριστα (κυριως με το γαλα της Soutsi - τι αλλο θα ακουσω απο παρνεργειες δλδ ελεος με εκανες και εκανα το πιπι μου απο το γελιο!).
    Πηγα 4 μερες στην εξωτικη και μαγευτικη Σαλαμινα με φοβερη παρεα και τα περασαμε θαυμα!
    Εκτος απο μενα και τη λατρεια ολες οι αλλες μας εσερναν καθε βραδυ σε διαφορετικο μολο για να ψαρεψουν.
    Το αποτελεσμα ηταν να κοιμομαστε καθε πρωι στις 5 μες στη ταλαιπωρια και οι ψαραδες δεν ειχαν πιασει ουτε λεπι.
    Μπανακια, χαβαλες, τα γνωστα.
    Πηγαμε και ενα γκραντε πανηγυρι που εκανε ο συλλογος της περιοχης... Υπερπαραγωγη!
    Με ζωντανη ορχηστρα, τραγουδιαρα, τραγουδιαρη και οριενταλ παρακαλω!
    Το σκηνικο συνοδευε το γνωστο σουβλακι - κεμπαπ - μπυρες. Φανταστικα!
    Δευτερα κινησαμε με τη λατρεια για καμπινγκ. Ειχα βρει ενα στο ιντερνετ στην Επιδαυρο υπεροχο! Με ωραια παραλια, πισινες, ωραιους χωρους, ολα κομπλε.
    Φτανουμε.
    Εκει καταλαβα την πραγματικη χρησμοτητα του photoshop.
    Καμια σχεση με τα παραπανω.
    Ενα οικοπεδο λιγο μεγαλυτερο απο τα συνηθισμενα, ενα τυπου εστιατοριο, μια γουρνα που θα γινει πισινα αλλα οταν μεγαλωσει, και η παραλια εκτος καμπινγκ στα 100 μετρα, τιγκα στην ομπρελοξαπολωστρα.
    Λεω στον τζε που ειχε το μαγαζι ολο ευγενεια "θα μας δειξετε σε ποιους χωρους μπορουμε να στησουμε τη σκηνη;" και μου λεει με μια κινηση του χεριου που εδειχνε καπου πολυ γενικα και αοριστα "εκει...".
    Υπομονη λεω και ρωταω "μπορω να αφησω το αυτοκινητο εδω να παμε να δουμε την παραλια;" μου λεει "οχι".
    Παιρνω τη λατρεια παραμασχαλα και φευγουμε τρεχοντας απο το βασιλειο της αγενειας.
    Θυμηθηκα οτι ειχα κανει καμπινγκ πριν 5 χρονια καπου στο Ναυπλιο.
    Παιρνουμε το δρομι για Ναυπλιο.
    Ρωταμε για το Ζαριτσι, κανεις δεν το ειχε ακουσει καν.
    Παιρνουμε φιλους και γνωστους να ρωτησουν το google και τελικα ηταν λιγο πιο εξω απο το Ναυπλιο. 50 χιλιομετρα.
    Ανεβηκαμε βουνα, κατεβηκαμε βουνα, φτασαμε στο πουθενα και καπου εκει το βρηκαμεεεεεεεε.
    Η λατρεια ειχε βαλει να παιζει το "θα σου γκρινιαζω σε ολη τη διαδρομη που μια φορα σε αφησα να οργανωσεις κατι και γυρναμε σαν τους νομαδες!" στο repeat.
    Οταν φτασαμε ομως την καταπιε τη γλωσσα της γιατι ηταν ο παραδεισος ο ιδιος.
    Στησαμε, ολα ωραια και καλα, πηγαμε για μπανακι, ολα σουπερ!
    Το βραδυ επρεπε και να κοιμηθουμε.
    Οδηγια για wanna be campers :ΠΟΤΕ δεν παμε καμπινγκ χωρις στρωμα και χωρις μαξιλαρια!!!
    Εμεις την ειχαμε δει νιατα και το σνομπαραμε.
    Το αποτελεσμα ηταν το πρωι να κανουμε κανενα 2ωρο μεχρι να ισιωσουμε.
    Με βαρεια καρδια, το απογευμα μαζεψαμε και φυγαμε με ορκο βαρυ να ξαναρθουμε του χρονου με στρωμα!
    Στην επιστροφη περασαμε μια βολτα απο Μυκηνες, οχι για να βαλω βομβα, αλλα για τουρισμο.
    Φτασαμε Αθηνα, πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο, βγηκαμε για φαγητο το βραδυ, τελεια ολα!
    Την επομενη πηγαμε στο μουσειο της Ακροπολης, δεν ειχα ξαναπαει και ομολογω πως ενθουσιαστηκα!
    Το μεσημερι για μπανακι και σε αλλο ξενοδοχειο παραλιακο αυτη τη φορα!
    Ε, χθες γυρισαμε σπιτια μας.
    Ο τουρισμος στην Αθηνα ειναι υπεροχος παντως!
    Οσο για το πως ημουνα ολη αυτη την εβδομαδα.
    Μια χαρα.
    Το βραδυ στο καμπινγκ ομως εφαγα λιγο μια φρικη. Δεν ηταν πανικος ακριβως αλλα ενα "κατι δεν παει καλα". Παρα το ονειρικο περιβαλλον πραγματικα, με αγχωσε το οτι ημασταν κυριολεκτικα στη μεση του πουθενα. Σηκωθηκα και περπατησα λιγο, εκανα κι ενα τσιγαρο και συνηλθα.
    Την επομενη μερα παλι ειχα ψηγματα αγχους ή μαλλον περιμενα οτι κατι θα μου συμβει αλλα δεν αφησε ολη αυτη η ομορφια να μου συμβει τιποτα :)
    Αλλα καλυτερα με πανικους εκει παρα καλα στην Αθηνα.
    Και οπως και να εχει ακομα και αν μεναμε ειμαι σιγουρη οτι δεν θα κρατουσε αυτη η αναστατωση πολυ.
    Αυτα μωρα μου! Καλως σας βρηκα και καλο υπολοιπο καλοκαιριου να εχουμε :)

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    γεια σου ρε μπλου ειμαι αρκετα καλα (παιρνω τα χαπακια μου κανονικα ) προχθες πηγα στον δευτερο ψυχιατρο μου στο εξωτερικο μου προσθεσε το sanval (stilnox στην ελλαδα) και αρχισα να κοιμαμαι καλυτερα μετα απο 3 χρονια. Μακαρι να στρωσει ο υπνος μου γιατι ειναι βασικο , τα ξερεις εσυ εχεις παρει "μαστερ" στο ψαξιμο για τους πανικους και τις καταθλιψεις:o
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Ενα οικοπεδο λιγο μεγαλυτερο απο τα συνηθισμενα, ενα τυπου εστιατοριο, μια γουρνα που θα γινει πισινα αλλα οταν μεγαλωσει, και η παραλια εκτος καμπινγκ στα 100 μετρα, τιγκα στην ομπρελοξαπολωστρα.

Οδηγια για wanna be campers :ΠΟΤΕ δεν παμε καμπινγκ χωρις στρωμα και χωρις μαξιλαρια!!!
    blue αυτα ειναι πολυτελειες . Ο δικος μου με τρεχει σε free camping που κανουν αναπαραστασεις της ζωη των βικινγκσ χωρις ρευμα με σκηνες που φτιαχνουμε μονοι απο καραβοπανο , χωρις ρευμα χωρις ιντερνετ χωρις μαγαζια . Απογορευονται και τα φαγητα που δεν υπαρχαν στον Μεσαιωνα κλπ κλπ . Α επισης εκει υπαρχει μονο κρυο ντους και η θαλασσα δεν ειναι η Μεσογειος , αλλα η Βορεια Θαλασσα . Μολις λιγα χιλιομετρα απο τον Αρκτικο κυκλο .
    Μιλαμε για την απολυτη φρικη ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    blue αυτα ειναι πολυτελειες . Ο δικος μου με τρεχει σε free camping που κανουν αναπαραστασεις της ζωη των βικινγκσ χωρις ρευμα με σκηνες που φτιαχνουμε μονοι απο καραβοπανο , χωρις ρευμα χωρις ιντερνετ χωρις μαγαζια . Απογορευονται και τα φαγητα που δεν υπαρχαν στον Μεσαιωνα κλπ κλπ . Α επισης εκει υπαρχει μονο κρυο ντους και η θαλασσα δεν ειναι η Μεσογειος , αλλα η Βορεια Θαλασσα . Μολις λιγα χιλιομετρα απο τον Αρκτικο κυκλο .
    Φρικίασα απόλυτα!
    Και γιατι πας και το περνας αυτο το πράμα καλο μου;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Αϊ στο καλό! Αυτό το χα δει σε σειρά στην τιβι κ μέχρι εκεί, δεν πίστευα οτι το κάνουν κ πράξη :O τρελοκομείο ο δικός σου ε? πσσσσ...Μια χαρά είναι, γουστάρει κ το κάνει. Τώρα που το σκέφτομαι για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να το θέλεις, να είσαι συνειδητοποιημένος, κ δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απο το να ξέρεις τι θέλεις σε αυτήν τη ζωή.
    Μακάρι να ξερα κ εγώ τι ήθελα, ίσως να το διεκδικούσα κιόλας. Μεγάλο βάσανο αυτό. Συγνώμη που δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα νέα σας, (κουρτσάραμ blue για σένα το λέω) αλλά μόλις ξύπνησα έχω τρομερό πονοκέφαλο απο χθές το βράδι κ είμαι με 4 ώρες ύπνο. Ναι χθές είχαμε μια μεγάλη συναυλία στο χωριό κ βοηθούσα κλασσικά τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να χωθώ μέσα στο μπάρ κ να μην σηκώσω κεφάλι μέχρι τη μια περίπου. Αχ ωραία ήταν. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι είχε κ μερικούς καλούς λόγους για δίαιτα που με καλοκοίταζαν αλλά εγώ το ζώον δεν το χω το φλέρτ το πιο άμεσο, είμαι κ ντροπαλό σε αυτά παρόλλο που έδειχνα εκδηλωτική γενικότερα (κοινώς κάνω μλκίες δημοσίως πολλές φορές - μου βγαίνει αβίαστα- #κανέιςδενείναι τέλειος)

curently listening: http://youtu.be/GAR0WkIQ6mg

Κατά ενα περίεργο τρόπο χθές ένιωθα εκτός απο χτυπήματα στα πόδια απο τις ολοήμερες προετοιμασίες, έρωτα. Αχ δεν ξέρω τι κ πώς αλλά έτσι, κ μάλιστα υπήρχε ενα γενοκότερο τέτοιο mood. Κλειστά τα φώτα, διάκοσμος με ρεσώ στα τραπέζια στα δέντρα κ ωραίες μουσικές... Μπα ολη την ημέρα ήμουν έτσι. Ρε σεις που παω κ μπλέκω... Χθες το βράδυ λίγο πρίν φύγω ενα παιδί κολλητός απο την ξαδέρφη μου κ το παιδί βοηθάει οποτε του το ζητάμε, ερχόμενος απο θεσ/κη μου πε κάτι δικά του που δεν τα ξερα γιατί έχουμε ενα γειά, καλώςήρθες κλπ, αξιαγάπητος όμως (και gay). Και με αγγάλιασε σε μια φάση, ρε σειες πόσο καιρό είχε να με αγγαλίασει κάποιος, είναι πολλές οι φορές που νομίω οτι η αγγαλιά συμβαίνει μόνο στις ταινίες. Το απόλαυσα. Άνετα του καθόμουν (lol....μην παρεξηγείτε μιλάω direct κ δεν εχω μυαλό τώρα για να τα φιλτγράρω). Πρίνρ φύγω τον αποχαιρέτησα ενώ χόρευε σε κύκλο στην πίστα, στα βιαστικά. Αγχωτική μέχρι κ εκεί ρε φούστη μ. Μου αρέσουn oi gay άντρες ! :D Στην περίπτωση τους σπάνια να βρείς τόσο καλόψυχο παιδί, οι περισσότεροι -ι m sorry to say this- είναι απορροφημένοι με τον εαυτό τους, ναρκισσισμός στο φούλ.
    Υπάρχει κ ενα δεύτερο θέμα το οποίο όμως είναι σοβαρό κ δεν μπορώ τώρα να το ααναλύσω, μετά βίας πληκτ
    ρολογώ. Ακόμη δεν επήλθε η επίρρεια του καφέ. Μπα οχι θα κάνω μια νύξη, άλλωστε το τσιγάρο είναι ακόμη απολαυστιικό κ ο καφές δεν τελείωσε.
    Ρε συ blue-απευθύνομαι σε σενα μιας κ βρίσκεσαι σε gay σχέση όντας gay-πότε κατάλαβες οτι είσαι gay? Στερεοτυπική ερώτηση αλλά έπρεπε να ρωτήσω. Έχω αμφιβολίες για μένα. Βρε μπας κ είμαι bi? Με φοβάμαι... ίσως αυτός να ναι ο λόγος των πανικών μου.
    Απο την άλλη, ίσως απλά είμαι σε α@αμία τον τελευταίο 1.5 χρόνο, αλλά μπα, απο μικρή κάνω τέτοιες σκέψεις αλλά υποθέτω οτι είναι νορμάλ στα πλαίσια του οτι πιστεύω οτι ο έρωτας βρίσκεται παντού, ακόμη κ σε ενα ρούχο, ειλικρινά. Βέβαια ποτέ δεν κάνω κάτι για αυτό, είμαι άτυχη στον έρωτα γενικά. Ενω είμαι εξωστρεφής σε οτιδήποτε άλλο, στα ερωτικά είμαι τούβλο. Είχα ελάχιστες σχέσεις. Πάντα φοβόμουν για το τι θα πει ο κόσμος, ακόμη κ όταν έφυγα για μεγάλο διάστημα κ έμενα μόνη μου όταν ήμου φοιτήτρια. Τα κατάλοιπα της κλειστής κοινωνίας που μεγάλωσα με καταδιώκουν παντού. Τεσπα, μεγάλη κουβέντα μην την πιάσουμε τώρα...
    Είναι κ που το τελευταίο διάστημα, κάνω μια παρέα με μια κοπέλα που πρόσφατα άνοιξε ενα γραφείο στο χωριό, κ όποτε έρχεται με παίρνει τηλ κ πίνουμε καμιά μπυρίτσα στο χωριό φυσικά, δεν πάω πουθενά αλλού κ το ξέρει. Της ανοίχτηκα για το θέμα μου πολύ φυσικά σε κάποια άσχετη στιγμή, ενα βράδυ που χε έρθει σε κάποιες π΄ροβες που κάναμε με τον Σύλλογο. Μου πε οτι πέρασε κ αυτή κάτι παρόμοιο σε μια δύσκολη φάση της ζωής της αλλα τώρα ολα οκ. Τα έχει ολα, ομορφιά, νοημοσύνη, ικανότητες, καριέρα, κ όπου πάμε με έχουν ζαλίσει να τους την προξενέψω. Μου έχει ανοιχτεί κ αυτή, νιώθω να μου χει εμπιστοσύνη, παρόλλο που την ξέρω ενα δίμηνο το πολύ. Ρε σεις, νιώθω ενα περίεργο φλέρτ μαζί της. Πόσο ιδέα μου να ναι? Απο την άλλη έχει τέτοιο στύλ γενικότερα, ξέρει πως να γίνει γοητευτική κ θελκτική γενικότερα κ το αξιοποιεί στο έπακρον με ενα πολύ φυσικό κ αξιοπρεπή τρόπο. Εγώ απο την άλλη είμαι κούλ απέναντι της, είμαι όπως είμαι κ σε μια άλλη συναστροφή μου, με την διαφορά οτι πολλές φορές καίγομαι ρωτήσω πράγματα για αυτήν αλλά είμαι πιο συγκρατημένη κ πάντα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να συζητήσουμε. Είμαι παρλαπίπω κ αν πιάσω κουβέντα με φιλοσοφικά θέματα κλπ κλπ ο άλλος κάθεται πάντα παραπάνω στον καφέ. Σαν να πλάτιασα... Σαν να μαι πολύ εγωίστρια με το υπερμεγέθες σημερινό πόστ ε? Πφφφ, σκατά. Ρε συ blue, πως...εε... τα καταλαβαίνεις ολα αυτά ? Εν τω μεταξύ έχω κολλήτή φίλη gay αλλά με αυτήν άκρη δεν βγάζω, έχει ακόρεστη κ μπερδεμένη φύση σε πολλούς τομείς. Θα σκάσω, έχει μέρες που σκέφτομαι αυτήν την γνωστή μου που σας είπα πιοπάνω. Ναι ρε την σκέφτομαι ερωτικά. Αυτό συμβαίνει σε πολλά κορίτσια? Σιγά μην ρωτήσω τις φίλες μου αυτό το πράγμα,δεν παίζει, θα με κοιτούσαν καραλοξά. Να λείπει. Εδώ όμωςείμαστε ανώνυμα καλή ώρα, οπότε να μια καλή ευκαιρία. Ρε σεις κορτσούδια σας συμβάινει αυτό? ειλικρινά μιλήστε μου pls
    Last edited by Soutsi; 26-08-2012 at 10:03.
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soutsi View Post
    Ρε συ blue, πως...εε... τα καταλαβαίνεις ολα αυτά ?
    Θεματα ανοιξαμε. Θα προσπαθησω να μην σε ζαλισω με το φιλοσοφικον και το θεωρητικον του θεματος αν και ισως να ειναι σκοπιμο. Γενικως η πραξη ειναι προτιμοτερη απο την θεωρια ομως και πραξη εννοω προσωπικες πραγματικες εμπειριες.
    Εγω πχ οταν ημουν 12 πρωτοενιωσα ελξη για μια κοπελα την οποια ομως δεν αναγνωρισα ως ερωτικη.
    Στα 15 μου διαβασα ενα ρεπορταζ και συνεντευξεις ομοφυλοφιλων γυναικων και ειδα το φως!
    Καταλαβα τα παντα. Ταυτιστηκα και ηρεμησα. Ημουν ερωτευμενη με ενα αγορι τοτε αλλα με ενα συναισθημα κουτσο. Κατι ελλειπε. Και προφανως δεν ελλειπε απο αυτον.
    Τρομαξα μονο οταν το ειπα στην κολλητη μου (εως και σημερα κολλητη μου) η οποια μου ειπε οτι νταξ φαση ειναι θα σου περασει. Εκει καταλαβα οτι το δικο μου ξεμπερδεμα θα μπερδευε αλλους και μαζευτηκα. Μαζευτηκα ως προς την "ανακοινωση" της ταυτοτητας μου.
    Αργοτερα, ακομα πιο σιγουρη, ερωτευμενη με κοπελα (η ιδια δεν ειχε ιδεα) ειπα σε 2 φιλους οτι αυτο ειναι και τελος και η αποδοχη ηταν σχεδον φυσικη (και η κολλητη μεσα).
    Αυτη ειναι η δικη μου ιστορια.
    Υπαρχουν και αλλες εκδοχες.
    Η λατρεια πχ μεχρι τα 19 της εκανε σχεσεις με αγορια και αν της ειχε περασει ποτε απο το μυαλο κατι αλλο ηταν απλα στα πλαισια του πειραματισμου. Δεν της εκανε εντυπωση και δεν την προβληματισε γιατι ειναι πιο ελευθερο πνευμα απο τον μεσο ορο. Η λογικη ηταν "αν κατσει, γιατι οχι" αλλα μεχρι εκει.
    Στα 19 ερωτευτηκε μια κοπελα. Εκτοτε οι σχεσεις της ηταν μονο με γυναικες. Βεβαια δεν αυτοχαρακτηριζεται ως λεσβια γιατι οπως εκεινη υποστηριζει, οι ταμπελες σε περιοριζουν και η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα δεν περιοριζεται. Διαφωνω και θεωρω οτι την τρομαζει η λεξη "λεσβια" και οτι ναι μεν δεν πρεπει να ετικεταρουμε τα παντα αλλα καποιες φορες τα πραγματα πρεπει να λεγονται με το ονομα τους και εκει ειναι που μπορουμε να "μαλωνουμε" ωρες. Τελος παντων, ενδοοικογενειακη λεπτομερεια αυτη.
    Η αλλη κολλητη μου απο την αλλη, πιο καθυστερημενη, καταλαβε οτι της αρεσουν οι γυναικες στα 26 της. Μεχρι τοτε, εκτος απο εφηβικα φλερτ δεν ειχε σχεσεις ουτε με γυναικες ουτε με αντρες. Αυτο ειναι κακο γιατι ολα πρεπει να γινονται στην ωρα τους και εκεινη ζει την εφηβεια της τωρα. Βεβαια οποτε θελει τη ζει κανεις την εφηβεια του αλλα τα λαθη που κανεις μετα τα 30 ειναι οδυνηροτερα απο τα λαθη των 20.
    Και βεβαια εξαρταται απο το τι ζητα καθενας απο τη ζωη του. Εγω παντα κυνηγουσα σταθερες σχεσεις και το πηδημα δεξια και αριστερα δεν με καλυψε ποτε. Εκεινη θελει να πεταξει απο καναρα σε καναρα μεχρι να χτισει φωλια. Η ενσταση μου ειναι στο οτι αλλιως διαχειριζεσαι την απωλεια στα 20 σου (που ειναι και στα τετοια σου και παμε γι'αλλα) και αλλιως στα 30 σου που παρ'ολο που ξερεις σε τι περιπετεια μπαινεις γιατι την αποζητας, θελεις περισσοτερο χρονο να γλειφεις τις πληγες σου.
    Τρεις πραγματικες ιστοριες χωρις θεωρια.
    Και μια πολυ προσωπικη μου γνωμη. Αν υπαρχει μεσα σου, θα βρει τροπο να βγει και οταν γινει θα το καταλαβεις πολυ καλα.
    Δεν θελω να φανει οτι "προωθω" καποιου ειδους σεξουαλικοτητα. Σε καμια περιπτωση. Απλα επειδη ολα μα ολα περνουν απο το κρεββατι μας, χαλαρωσε, μην κολλας σε ταμπελες που ενδεχομενως σε τρομαζουν, ξεχνα καθε ορολογια ρε παιδι μου και αστο να σε παει οπου και για οσο. Μην κανεις πισω αλλα και μην πας να την πεσεις στην κοπελα που λες οτι υπαρχει φλερτ. Γενικως μην βιασεις τιποτα. Αν αφεθεις τα πραγματα θα ειναι πιο ξεκαθαρα.

Senior Member
    Soutsi πιστευει πως αν ησουν ομοφυλοφιλη θα το καταλαβαινες απο μικρη ηλικια.
    Ερωτευεσαι αντρες ή γυναικες? φαντασιωσεις πχ με το ιδιο φυλο εχουν πολλοι ανθρωποι χωρις αυτο να φανερωνει κατι.
    Εγω εχω παει με γυναικα αλλα ποτε δεν αναρωτηθηκα αν ειμαι λεσβια , ουτε ποτε μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου σε σχεση με γυναικα .
    Εσυ μπορεις να σε φανταστεις σε σχεση με γυναικα?

Senior Member
    Δεν ξέρω...(βαθειά εισπνοή εκπνοή). Ελκύομαι υποθέτω κ απο τα 2 φύλλα. Βασικά ερωτεύομαι αθρώπους. Δεν μου υπόδειξε κανείς τπτ, κ ούτε προσυλητίστικα απο κάπου. Μπορώ να ερωτευτώ κ τα 2 φύλλα υποθέτω...το υποθέτω κολλάει στο οτι δεν μπορώ να προσμετρήσω το μέγεθος του έρωτα, π.χ αυτό το συναίσθημα είναι 2 κιλά κ το άλλο 3. Betelgeuse μου ναι αδιανόητο να φανταστώ το εαυτό μου σε σχέση με το ίδιο φύλλο , ίσως γαιτί έχω πολύ στερεοτυπική εικόνα για τις σχέσεις. Δεν θα άντεχα την δημόσια κατάκριση, οχι δεν θα την άντεχα.
    Να σας πω, οτι το θέμα αυτό πιστέυω πως είναι Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥ. Μίλησα με τον ψυχαναλυτή μου, κ μου εναποθέτει το πρόβλημα όπως σας έχω γράψει παλαιότερα στο σέξ εν γένει, είναι φρουδικός κ το καταλαβαίνω. Τν ρώτησα κιόλας, γιατρέ μήπως είμαι ... κάτι άλλο? Μου απάντησε αρνητικά, δείχνοντας οτι το θέμα εδράζεται κυρίως στην κακή διαχείρηση που έχω εγώ με το θέμα των σχέσεων κ του σέξ εν γένει, άσχετα αν αυτό αφορά άντρες, αλλά το θεωρεί υποθέτω λογική απόληξη. Και να επιμέινω θα μου πει, κοπέλα μου εδώ κολόνεις να φλερτάρεις με κάποιον του ίδιου φύλου που θεωρητικά σου αρέσει θα πας στα πιο δύσκολα? Δεν θα χει άδικο.
    Επίσης πιστεύω οτι η κακή σχέση μου με το ανδρικό φύλλο οφείλεται κατά τα μέγιστα στον πατ'ερα μου. Εναν άνθρωπο αυταρχικό εγωιστή όσο δεν πάει ,brutal με κάθε ένοια κ ορισμό. Εξαιτίς του έχω πολλές φορές επιθετική στάση απέναντι στο ανδρικό φύλλο. Είμαι κ σαν ιδιοσυκρασία δυναμική προσωπικότητα κ ποτέ δεν έσκυψα το κεφάλι μπροστά του όπως έκαναν κάποια άλλα μέλη της οικογένειασ μου. Τεσπα δεν θα λύσω εδω τα του οίκου μου, απλά λέω οτι ολο αυτό με οδηγεί στο να βλέπω οτιδήποτε εκλεπτισμένο λεπτεπίλπτο ευγενικό κ σεμνό ως κα΄τι το απερίγρπτα όμορφο. Κάπου εδω υποθέτω οτι έρχεται κ η έλξη για το ίδιο φύλλο.
    Ρε συ blue προς Θεού, νοήμονες άνθρωποι είμαστε δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας περί προώθησης ορισμένης σεξουαλικότητας, ίσα ισα που είσαι πολύ προσεκτικά εκφρασμένη στα πόστ σου κ όπως βλέπουν όλοι απαντάς απο την δική σου οπτική σε μια απορία ενός συμπασχοντος μέλους... Τι εννοείς όμως οταν λές
    Αν υπαρχει μεσα σου, θα βρει τροπο να βγει και οταν γινει θα το καταλαβεις πολυ καλα.
    ? Το γεγονός οτι όλο αυτό με κάνει να διερωτάμαι δεν είναι απο μόνο του αρκετό σαν έδειξη-απόδειξη? Υπήραν πολλές στιγμές στην ζωή μου που ήμουν πεπεισμένη οτι είμαι bi, πραγματικά. Φυσικά δεν έχω κάνει τπτ. Ολα αυτά ανήκουν στην σφαίρα του μυαλού μου. Ενα φεγγάρι, φοβόμουν μην στιγματιστώ στα μέρη μου απο την συναναστροφή με αυτήν την φίλη μου, για την οποία έμαθαν κ οι πέτρες οτι τις αρέσουνκ οι γυναίκες. Έτρεμα στην σκέψη. Αυτό το γ@μημένο κοινωνικό στίγμα γενικότερα, έχει αφήσει την ερωτική μου εξελίξη στο εφηβικό στάδιο. Έχω εμπειρίες αλλά με ελάχιστους κ νιώθω ανέκφραστη...
    Σκιρτάει η καρδιά μου αν δω κάτι όμορφο, ο,τι φύλο κ αν είναι αυτό, αλλά τώρα τελευταία υποθέτω περισσότερο με το ίδιο φύλλο. Και ναι περιλαμβάνει ολο το πακέτο με τις φαντασιώσεις, τα όνειρα τις σκέψεις κλπ κλπ.
    Αλήθεια Betelgause γιατί πήγες με γυναίκα, το ήθελες απο πάντα, προέκυψε σαν πείραμα, πως έγινε?
    Δεν κολλάω εγώ στις ταμπέλες, οι άλλοι κολλάνε γιατί είναι πιο εύκολη η κατηγοριοποίηση σε μια κοινωνία. Το κάθε πράγμα να μπεί στην θέση του, κάπως έτσι η ταμπελα ξεκινά. Εμεις καλά τα λέμε εδω ανώνυμα κ χαλαρά, αλλά έξω τα πράγματα αλλάζουν, εκτος κ αν οι περισσότεροι είματσε μεγάλοι υποκριτές κ κότες. Φυσικά κ δεν πρόκειται να της την πέσω, δεν το αντέχω αυτό κ μόνο στην σκέψη...φαντάζεσαι να κάνω καμιά κίνηση να σοκαριστεί κ μετά να με βγάλει τούμπανο? οοοοοχι ποτές. Αν ποτέ το δοκίμαζα θα ταν στο εξωτερικο! (lol...:D)
    Μου την έχουν πέσει γυναίκες έμμεσα πάντα αρκετές φορές, μήπως γιατί βρίσκουν προσφορο έδαφος? βρε λές? τσου οχι, δεν δείχνω κάτι, ούτε στερεοτυπικά εμφανισιακά αλλά ούτε κ συμπεριφορικά. Ίσως αυτή να ναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που κάνω διάλογο με κάποιους για αυτό το θέμα! έχω ξαναμιλήσει με κάποιους στο παρελθόν αλλά πάντα με ενα ασαφές κ αέρινο περίβλημα γύρω απο εμένα. Κάπως νιώθω ανακουφισμένη...οκ οκ ξέρω πως ακούγεται αλλά το νιώθω αληθινά.

Εχω την αίσθηση οτι αν ποτέ αφεθώ στο θέμα του έρωτα θα μου φύγουν οι πανικοί. Ειλικρινά.. Πιστεύω οτι θα λυτρωθώ, οτι αυτό είναι το δισεπίλυτο θέμα μέσα μου. Όλα τα άγχη απο το περιβάλλον κ οι πιέσεις να παντρευτώ να βρώ γκόμενο να να να, μόλις τα εξοβελίσω κ με τις πράξεις μου τότε θα ηρεμήσω. Ίσως για αυτό ψάχνω απαντήσεις απο εσάς... φαντάζομαι κάτι είναι κ αυτό, τουλάχιστον αρχίζω κ το κουβεντιάζω, ποιός ξέρει ίσως να ναι για καλό.

Senior Member
    Εννοω οτι η δυναμη της ελξης για καποιον ανθρωπο ειτε αντρας ειναι ειτε γυναικα ειναι τοσο δυνατη που θα κανει μπαμ καποια στιγμη και θα παρουσιαστει.
    Ενδεχομενως να ειναι οχι δυνατοτερη αλλα γοητευτικοτερη η ελξη για το ιδιο φυλο ακριβως λογω του οτι δυστυχως ειναι ακομα ταμπου.
    Μετα και το δευτερο κειμενακι σου και παντα βασισμενη στην δικη και μονο εμπειρια βλεπω το εξης:
    Καταρχην εναν ανθρωπο καταπιεσμενο απο την οικογενεια, δεσποτικος πατερας, η προδιαγεγραμενη μοιρα "γαμος - παιδια", απο την κοινωνια η οποια ειναι μαλλον κλειστη και απο τον ιδιο του τον εαυτο. Δεν κανεις παρεα με τη φιλη λεσβια για να μην σε χαρακτηρισουν, δεν κανεις γενικα κινησεις προς κανενα φυλο.
    Μην μπερδευεσαι με τον πατερα σου. Δεν ειναι μπουσουλας τα οικογενειακα προτυπα. Ο δικος μου μπαμπας ειναι φλουφλης και δεν εχω κανεναν φοβο για το αντρικο φυλο.
    Ειχα σεξουαλικες σχεσεις με αντρες, απο περιεργεια μεν πολυ επιτυχημενες δε. Απλα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου σε σχεση με εναν αντρα.
    Σε γενικες γραμμες ολες οι σχεσεις ιδιες ειναι. Δεν σημαινει δλδ οτι αν εχεις σχεση με μια γυναικα εχεις μεγαλυτερη κατανοηση και τρυφεροτητα (οπως θα ηταν αναμενομενο) απο οτι θα ειχες με εναν αντρα. Να σου πω τι αλλαζει; Εχεις εναν συντροφο με τον οποιον μπορεις να κανεις beaute μαζι, 2 φορες το μηνα εχετε και οι 2 τα νευρα σας λογω περιοδου, αν ταιριαζετε στο μεγεθος ανταλλαζετε ρουχα, αυτα. Αντικειμενικα δλδ αυτες ειναι οι διαφορες της σχεσης με μια γυναικα. Η τρυφεροτητα, το καλυτερο σεξ, το οτι δεν θα βλεπει ποδοσφαιρο και το οτι θα κανετε βραδιες ποιησης πινοντας κοκκινο κρασι υπο το φως των κεριων ειναι μυθος. Συμβαινει αλλα ειναι να σου κατσει αλλα και παλι δεν σημαινει οτι αυτα δεν μπορεις να τα εχεις με εναν αντρα.
    Το μισο σου κειμενο αναφερεται στο γενικο κλιμα "αμαν τι θα πει ο κοσμος".
    Κοιταξε πως εχουν τα πραγματα.
    Ας παρουμε την περιπτωση οντως οι πανικοι σου οφειλονται στην μη αποδοχη της σεξουαλικοτητας σου.
    Σε ποιον κανεις κακο; Σε σενα. 'Η εχεις την εντυπωση πως η οικογενεια, η κοινωνια, το περιβαλλον σου κοπτωνται τοσο που χαιρονται που εχεις πανικους γιατι προσπαθεις να εισαι "φυσιολογικη"; Κανεις δεν νοιαζεται οσο νομιζεις.
    Επισης, και διορθωσε με αν κανω λαθος, μονη σου γεννηθηκες και μονη σου θα την κανεις απο δω οπως και ολοι μας. Που ειναι ο κοινονικοοικογενειακος συρφετος τοτε; Θα σου πω. Στην πρωτη περοπτωση ειναι στο "να σας ζησει" και στη δευτερη στο "ζωη σε σας". Επι της ουσιας δλδ πουθενα.
    Αν και παλι δεν κανω λαθος τη ζωη σου τη ζεις μονη σου και οχι συνεταιρικα με καποιον αλλον. Αν εχεις κανει εταιρια ζωης, ξεκανε την.
    Δεν σου λεω να βγαλεις ανακοινωσεις για οτι κανεις. Η διακριτικοτητα ειναι προσον.
    Και για να καταληξω τους πανικους σου ματια μου ακομα και αυτους μονη σου τους περνας.
    Λυπηθηκα παρα πολυ οταν διαβασα οτι δεν θυμασαι πως ειναι να αγκαλιαζεις καποιον.
    Γιατι απ'ολη τη μερα αυτο μενει. Μια αγκαλια. Οτι σκατα και να εχει γινει, η αγκαλια του ανθρωπου σου τα σβηνει ολα και αυτη ειναι που σε γεμιζει για να την παλεψεις.
    Μην το στερησεις αλλο απο τον εαυτο σου αυτο το συναισθημα οπου και να το ψαξεις, οπου και να το βρεις, σε γυναικα, σε αντρα, οπουδηποτε.
    Μαθε τι θες και πηγαινε παρτο. Αν δεν ξερεις, πειραματισου. Δεν αναφερομαι μονο στον πειραματισμο με μια γυναικα αλλα και με εναν αντρα.
    Αντρας, γυναικα, τιποτα δεν μου λενε οι οροι αυτοι. Ψαξε την αγκαλια που σου αξιζει χωρις φοβο και χωρις παθος.
    Τι σε κραταει στο να αφεθεις βρε παιδι μου;

Page 23 of 63 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast