Τι σκέφτεστε; - Page 934
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 934 of 1532 FirstFirst ... 43483488492493293393493593694498410341434 ... LastLast
Results 13,996 to 14,010 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    de δε νιωθω καθολου καλα....... θελω να πεθανω, σοβαρα............
    ολοι θα πεθανουμε

Banned
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    σκεφτομαι οτι θελω να σπαω τα μουτρα καθεενοσ ή καθεμιασ που λεει μακακιεσ.....(αλλιωσ που αλλα λεει και αλλα κανει...και σα δε φτανει αυτο...κατηγορει παντα εσενα οτι κανεισ αλλα πραγματα απο αυτα που λεσ..)....κατι τετοια ατομα ειναι για πολυ ξυλο.....
    ολους μαζι η εναν εναν; χαχα εγω εχω παρατηρησει σε μενα οταν εχω τετοια νευρα ειναι επειδη πεφτει η νοημοσυνη σε χαμηλα επιπεδα. χαλαρωσε, βαλε μια πορνοταινια να δεις και παρε τηλεφωνο καποια κοπελα που να της αρεσεις.

Banned
    Πιστευω εις ενα Θεο, στον αγιασμο, το νερο απο τη βροχη.

Banned
    Σκέφτομαι τους άστεγους και τους φτωχούς που τόσα έχω μάθει από αυτούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    πεφτει η νοημοσυνη σε χαμηλα επιπεδα.

χαχα η αληθεια παντωσ ειναι οτι αυτο δεν τ καταλαβα....

μιλαω τωρα φβ με καποια που με γουσταρει...αλλα αυτο με ξενερωνει θα ελεγα...γτ δεν βρισκω ουτε ενα κοινο αναμεσα μασ....αληθεια παντωσ...εχω φτασει σε σημειο που για μαλακιεσ ατομων μισω πολλουσ χωρισ να το αξιζουν αυτο....ακουω καποιον να πεταει κοτσανα και θελω να τ σπασω το κεφαλι στν τοιχο..!!

γιατί αφού έχουν μεγαλύτερη αξία οι παρθένες βιάζονται να ξεπαρθενιαστούν;
    Η περιέργεια για κατι αγνωστο κι ωραίο και για να μην νοιώθουν μειονεκτικά απέναντι στην πλειοψηφία που περιγραφει ωραίες εμπειρίες. Τη δουλεια όμως μπορει να τους την κανει καποιος επιτηδειος χωρις αυτες να το επιδιώξουν. Η αξια τους έγκειται στο ότι αυτες θα προτιμησει ενας αντρας που θελει κατι μονιμο στη ζωη του και κειε υπάρχει ανταγωνισμος μεταξυ των αντρων, τις πεπειραμένες απλά για να του προσφερουν εμπειρια και ηδονη και μετα να τις παρατησει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η περιέργεια για κατι αγνωστο κι ωραίο και για να μην νοιώθουν μειονεκτικά απέναντι στην πλειοψηφία που περιγραφει ωραίες εμπειρίες. Τη δουλεια όμως μπορει να τους την κανει καποιος επιτηδειος χωρις αυτες να το επιδιώξουν. Η αξια τους έγκειται στο ότι αυτες θα προτιμησει ενας αντρας που θελει κατι μονιμο στη ζωη του και κειε υπάρχει ανταγωνισμος μεταξυ των αντρων, τις πεπειραμένες απλά για να του προσφερουν εμπειρια και ηδονη και μετα να τις παρατησει.
    Ενας ανδρας ο οποιος θελει να κανει κατι μονιμο στη ζωη του και θεωρει οτι αυτο μπορει να του το προσφερει μονο μια παρθενα ειναι μια αρκετα παρωχημενη "λογικη" κι εγκειται στην επι χρονια σεξουαλικη καταπιεση των γυναικων για να μη χασουν και καλα το πολυτιμοτερο πραγμα της ζωης τους που το φυλαγαν για τον εκλεκτο! Οι ανδρες που στεκονται σε τετοιου ειδους επιφανειακες λογικες ειναι αρκετα ανασφαλεις...
    Μια γυναικα εχει δικαιωμα στην καλη σεξουαλικη ζωη και οφειλει να τη διεκδικει!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Χρονια πολλα και στον Kochlia που βλεπω οτι σημερα εχει γενεθλια!! :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    ....ακουω καποιον να πεταει κοτσανα και θελω να τ σπασω το κεφαλι στν τοιχο..!!
    πρεπει να εισαι πολυ γαμιας!

Senior Member
    πρεπει να εισαι πολυ γαμιας!
    γαμιασ οχι...νευρα εχω...που εχω γυρω μου πολλουσ δηθεν λαλακεσ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτα ειναι στερεοτυπικες μαλακιες.. αλλα πραγματα θα προσεξει ο "αντρας" αμα θελει κατι σταθερο, κ οχι αμα εχει μικρη η μεγαλη τρυπα το μουνι.. σορρυ κιολας για το λεξιλογιο αλλα εχω βαρεθει να ακουω μαλακιες..
    επισης οταν φαινεται οτι καποιος απο δω μεσα μαλλον "περναει φαση" (για να μην πω υποτροπιασει κ πεταχτει κανεις κ πει οτι βγαζω διαγνωσεις) καλο ειναι να μην του απανταμε γιατι γινεται χειροτερα κ αυτος αλλα κ εμεις τσαντιζομαστε κ του κανουμε χειροτερο κακο.. if you get me...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    σε ποια ηλικια παυεις να εισαι "μικρος".?

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Χρονια πολλα και στον Kochlia που βλεπω οτι σημερα εχει γενεθλια!! :)
    ευχαριστω πολυ !!! να στε ολοι καλα !!!!

Banned
    στην αθηνα που μενω βλεπω αυτη τη στιγμη καποια φωτεινα αντικειμενα επανω (ειναι πολυ φωτεινη βραδυα). ενα απο αυτα σιγουρα κινειται και δεν κινειται σαν αεροπλανο. κανεις αλλος τα βλεπει;

Senior Member
    στην αθηνα που μενω βλεπω αυτη τη στιγμη καποια φωτεινα αντικειμενα επανω (ειναι πολυ φωτεινη βραδυα). ενα απο αυτα σιγουρα κινειται και δεν κινειται σαν αεροπλανο. κανεις αλλος τα βλεπει;
    Ουφο ειναι, κρυψου, ηρθανε να σε παρουνε στην πατριδα !!!!!!!!!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."