Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 63 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 933
    Senior Member
    Για ακομα μια φορα με συγκινησατε ολοι...
    Πηρα τηλεφωνο στην κλινικη κατα τις 12 και μου ειπαν οτι συνηλθε απο τη ναρκωση και οτι ειναι σταθερος.
    Θα ξαναπαρω σε καμια ωρα.
    Soutsi δεν με νοιαζει για μενα ειλικρινα η αγωνια που περναω.
    Με τρελαινει η αγωνια που περναει το γατι. Γιατι σ'αυτο δεν μπορεις να εξηγησεις ουτε γιατι το κλωτσησαν, ουτε γιατι το ταλαιπωρουν οι γιατροι, ουτε γιατι ποναει.
    Και ειναι και 4,5 μηνων και αυτο με σκοτωνει ακομα πιο πολυ!
    Ευχαριστω παιδια, δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν ποσο σημαντικη ειναι η παρουσια σας (γιατι τελικα παρουσια ειναι).

Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Για ακομα μια φορα με συγκινησατε ολοι...
    Πηρα τηλεφωνο στην κλινικη κατα τις 12 και μου ειπαν οτι συνηλθε απο τη ναρκωση και οτι ειναι σταθερος.
    Θα ξαναπαρω σε καμια ωρα.
    Soutsi δεν με νοιαζει για μενα ειλικρινα η αγωνια που περναω.
    Με τρελαινει η αγωνια που περναει το γατι. Γιατι σ'αυτο δεν μπορεις να εξηγησεις ουτε γιατι το κλωτσησαν, ουτε γιατι το ταλαιπωρουν οι γιατροι, ουτε γιατι ποναει.
    Και ειναι και 4,5 μηνων και αυτο με σκοτωνει ακομα πιο πολυ!
    Ευχαριστω παιδια, δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν ποσο σημαντικη ειναι η παρουσια σας (γιατι τελικα παρουσια ειναι).
    Blue τι να πω...εχω χασει και γω δυσο σκυλια,το ενα απο φολα και το αλλο απο αμαξι..ξερω πως ειναι να χανεις ζωο.δεν αντεχεται! τα ζωακια ειναι 1000 φορες πιο καλα απο ανθρωπο.ειναι μεγαλος πονος ! ευτυχως που ειναι σταθερος και δεν εγινε κατι χειροτερο...περαστικα στο ζωακι και σε σενα! που προφανως θα εισαι συνχισμενη με ολο αυτο...βαλτου λουρακι!!

Senior Member
    Αν τη γλιτωσει δεν ξερω και εγω τι θα κανω για να μην βγαινει εξω! Θα πρεπει να καταστρωνουμε σχεδιο γιατι ειναι τρομερα γρηγορος.
    Τωρα ξαναπηρα στην κλινικη και μου ειπανε τα ιδια. Εξακολουθει να ειναι σταθερος.
    Αλλα δεν μπορω να νιωσω καλυτερα γιατι εγω θελω να λυσσαει και να μετακομιζει ολο το σπιτι απο την ενεργεια που εχει.
    Ας ελπισουμε οτι δεν θα επιδεινωθει και οτι θα σταθεροποιειται ολο και περισσοτερο.
    Ειναι μεγαλος πονος ρε Ελενα... Εχουμε αρρωστησει σου λεω ολοι, ακομα και οι φιλοι μου με παιρνουν να μαθουν με αγωνια.
    Και η αληθεια ειναι οτι παρ'οτι παντα ειχα ζωα, απο μωρο και τα λατρευα, τοσο πολυ δεν ειχα δεθει με κανενα ζωο.
    Κανεις μας δλδ. Λες και μας μαγεψε αυτο το γατι.

Senior Member
    Εμένα το σκυλάκι μου μια φορά του είχαμε πάρει ένα καινούριο λουράκι κ τον βγάζω πρώτη φορά μ'αυτό έξω..Και μάλλον ήταν λίγο πιο μεγάλο από ότι έπρεπε αυτό στο λαιμό κ με το που βλέπει ο δικός μου ένα άλλο σκυλάκι αρκετά πιο μακριά άρχισε να κάνει σαν τρελό κ έτσι όπως χτυπιόταν από τη λαχτάρα του να τρέξει στο άλλο βγάζει το κεφάλι του από το λουράκι κ αρχίζει να τρέχει.Και μένω εγώ με το λουρί στο χέρι..Φρίκαρα κ άρχισα να τσιρίζω σαν τρελή γιατί ήμασταν κ σε σημείο με δρόμους,αμάξια..λέω πάει τώρα θα μου τον πατήσουν..Ευτυχώς μόλις έφτασε στο άλλο σκυλάκι σταμάτησε εκεί κ έτρεξα κ τον άρπαξα..Πήρα όμως τέτοια λαχτάρα..Το λουρί φυσικά το πέταξα κ από τότε για να τον βγάλω ελέγχω συνέχεια αν το φοράει καλά κλπ.Μου λέει η μάνα μου "φαντάζομαι δηλαδή αν κάνεις παιδί πώς θα κάνεις"..:P

Junior Member
    Blue να ευχηθώ και εγώ περαστικά στο γατάκι σου..Ελπίζω να πάνε όλα καλά..Η ασυνειδησία του κόσμου δεν έχει όρια..Εγώ σήμερα παραλίγο να χτυπήσω κατά λάθος ένα γατάκι που πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου στο δρόμο και μέχρι να δω από τον καθρέπτη ότι πρόλαβε να περάσει από το αμάξι μου άλλαξα 200 χρώματα και με έπιασε πανικός..Αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα..

Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    Εμένα το σκυλάκι μου μια φορά του είχαμε πάρει ένα καινούριο λουράκι κ τον βγάζω πρώτη φορά μ'αυτό έξω..Και μάλλον ήταν λίγο πιο μεγάλο από ότι έπρεπε αυτό στο λαιμό κ με το που βλέπει ο δικός μου ένα άλλο σκυλάκι αρκετά πιο μακριά άρχισε να κάνει σαν τρελό κ έτσι όπως χτυπιόταν από τη λαχτάρα του να τρέξει στο άλλο βγάζει το κεφάλι του από το λουράκι κ αρχίζει να τρέχει.Και μένω εγώ με το λουρί στο χέρι..Φρίκαρα κ άρχισα να τσιρίζω σαν τρελή γιατί ήμασταν κ σε σημείο με δρόμους,αμάξια..λέω πάει τώρα θα μου τον πατήσουν..Ευτυχώς μόλις έφτασε στο άλλο σκυλάκι σταμάτησε εκεί κ έτρεξα κ τον άρπαξα..Πήρα όμως τέτοια λαχτάρα..Το λουρί φυσικά το πέταξα κ από τότε για να τον βγάλω ελέγχω συνέχεια αν το φοράει καλά κλπ.Μου λέει η μάνα μου "φαντάζομαι δηλαδή αν κάνεις παιδί πώς θα κάνεις"..:P
    Καλα,εγω ειχα ενα σκυλι τον χανι ο οποιος ηταν πολυ υπερκινητικος και δεν μπορουσα να τον μαζεψω! Ειχα και ενα γκομενο θεοχαζο που αφησε την πορτα του σπιτιου ανοιχτη..παιρνει ενα δρομο το σκυλι και τρεχει εξω στο δρομο!! Εχω και τη διαταραχη πανικου και σε τετοια ξερετε πως αντιδραμε..σαν να εχει γινει σεισμος και τρεχουμε να σωθουμε! Βαζω κατι φωνες,τρεχω με ολη μου τη δυναμη και προλαβα το σκυλι στο τελευταιο σκαλι πριν το δρομο! Του εριξα ενα χεσιμο απο δω μεχρι απεναντι!! Μου λεει "μα πρεπει να μαθει το σκυλι ολο μεσα το εχεις" ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ!!!! Πηρα μια τρομαρα...απο τοτε δεν τον αφηνα ουτε την πορτα να πλησιασω...

Senior Member
    τα σκατούλια δεν τα προλαβαίνεις!Μη δουν ανοιχτή την πόρτα θέλουν να φύγουν..Την άλλη φορά ανοίγει η μάνα μου την εξώπορτα να βγάλει τα σκουπίδια έξω, τρύπωσε κι ο μικρούλης κ βγήκε,η μάνα μου δεν τον πήρε χαμπάρι,μπαίνει κλείνει την πόρτα..Μετά από λίγη ώρα τον φωνάζαμε,ψάχναμε κάτω από τα κρεβάτια,πουθενά..Τον βρίκαμε μετά να κόβει βόλτες στις σκάλες πάνω κάτω σε άλλους ορόφους..Ευτυχώς ήταν κλειστή η πόρτα της εισόδου κ δεν βγήκε από την πολυκατοικία.

Senior Member
    Το σκυλι μου βγαινει εξω μονο του, κανει τη βολτα του και γυριζει αλλα τον εχω μαθει απο κουταβι να το κανει και ειναι πολυ προσεκτικος ιδιαιτερα στο οως περναει το δρομο.
    Ο μικρος μου ο βλακας δεν ειχε βγει ουτε στην αυλη να δει πως ειναι!
    Τελος παντων... θα παω σε λιγο να τον παρω.
    Το πως εχει αδειασει το σπιτι δε λεγεται... παρ'ολο που υπαρχει το σκυλι.
    Εν τω μεταξυ εγω ειμαι μονιμως ενα τσακ πριν τον πανικο. Βεβαια τωρα εχω λογο και δεν ειναι στο ξεκουδουνο αλλα περναω δυσκολα...
    Ας περναω εγω δυσκολα και ας γινει καλα ο μικρος.

Senior Member
    Τελικα τον αφησαμε εκει γιατι στα μισα της διαδρομης προς το σπιτι εκανε εμετο (νερο σκετο βεβαια) που μαλλον ηταν παρενεργεια της ηρεμιστικης που του εκαναν το πρωι.
    Το θεμα ειναι οτι μου εκαναν τη καρδια περιβολι γιατι λενε οτι η θεραπεια που κανει ειναι συντηρητικη γιατι δεν μπορουν να επεμβουν στον πνευμονα (με παρακεντιση, οχι ακομα τουλαχιστον) και το οτι επιβιωνει ειναι καλο. Τι να πω... Το θεμα ειναι να γινει καλα οχι να επιβιωνει.

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    Δεν ξερω τι να σου γραψω γαμοτο μου. Παντως οτι τα καταφερνει ο Σαμ ειναι καλο εχει δυναμεις . Πως γραφουμε και μεις για τα δικα μας ζορια , "δεν φτανει μονο η φαρμακευτικη αγωγη θελει προσπαθεια κι απο εμας". Ετσι και ο γατος εχει δυναμεις και προσπαθει. Αντε περιμενω καλυτερα νεα.
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Senior Member
    Πραγματικά μπαίνω σ'αυτό το post με ένα σφίξιμο στο στήθος από την αγωνία τι θα διαβάσω..Μπλου περιμένουμε νέα...

Senior Member
    Παιδια μαλλον επιασαν τοπο οι προσευχες.
    Ενω χθες μου ελεγαν οι γιατροι οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση, το πρωι εκανε στροφη και πηρε τα πανω του!
    Τον εχω στο σπιτι τωρα και θα συνεχισουμε την αγωγη με κορτιζονη και αντιβιοτικα εδω.
    Εχει κεφια, τρωει, ψιλοπαιζει και κανει πολλα χαδακια!
    Η ακτινογραφια του η σιεμερινη ηταν πιο καθαρη και σε μια εβδομαδα θα παμε παλι να δουμε πως παει.
    Τον προσεχουμε να μην κανει τρελες και πηδαει απο επιπλο σε επιπλο, γενικα ειναι υπο στενη παρακολουθηση.
    Τι να πω, παρ'οτι εχω ηρεμησει γιατι φαινεται οτι ειναι καλυτερα, ακομα ειμαι επιφυλακτικη γιατι δεν το πιστευω οτι αλλαξαν ετσι τα πραγματα.
    Για σας πια δεν εχω λογια... για αλλη μια φορα δειξατε τι ψυχουλες ειστε ολοι σας.
    Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για την στηριξη προς εμενα αλλα κυριως για την θετικη ενεργεια προς τον Σαμ.
    Ειστε πραγματικα υπεροχοι ανθρωποι :)

Senior Member
    Γιούπιιιι!Πολύ χαίρομαι!Μπράβο ρε Σαμ! :)

Senior Member
    https://encrypted-tbn0.google.com/im...PeWhyvXrH0TeLQ
    ..δεν ξέρω αν του μοιάζει, αλλά κάπως έτσι είναι ο δικός μου, ο Φρίξος μου!

σιδερένιος λοιπόν ο γάτουλας! ναι πρόσεχέ τον τώρα! τέρμα στα ξεπορτίσματα! τυχερός ο μάγκας, που έχει τέτοια φροντίδα κι αγάπη!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    :) χαίρομαι :)
    όλα πήγαν κατ ευχήν
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Page 28 of 63 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast