Παλιές φωτογραφίες... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Και οταν πας ταξιδια, καλου κακου βγαλε και μονη σου φωτο στα αξιοθεατα γτ δεν ξερεις τι γινεται στο μελλον...εκει που εισαστε στα μελια μετα γινεστε απο 2 χωρια!...

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Και οταν πας ταξιδια, καλου κακου βγαλε και μονη σου φωτο στα αξιοθεατα γτ δεν ξερεις τι γινεται στο μελλον...εκει που εισαστε στα μελια μετα γινεστε απο 2 χωρια!...
    ...Στο επόμενο ταξίδι θα λέω στο φίλο μου, "θα κάτσω εγώ κάτω από τον πύργο του Άιφελ και συ κάτσε πιο άκρη σε περίπτωση που γίνουμε από δυο χωριά να μη πάει τσάμπα και η φωτο"...:ΡΡΡΡ

Ευρηματικό!

Senior Member
    Θεωρώ φυσιολογικότατο το να κρατάμε φωτογραφίες από το παρελθόν, που όπως λέει και η Θεοφανία, αντιπροσωπεύουν φάσεις και εμπειρίες της ζωής μας, άσχετα με το ποιον είμαστε μαζί.
    Αν είναι δυνατόν να καταστρέφαμε τις παλιές φωτογραφίες, επειδή κάποιος είναι τόσο άρρωστος ώστε να το απαιτήσει.
    Προσωπικά, δεν θα άντεχα έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή μου. Όλα όσα ζήσαμε, καλά και άσχημα, οι άνθρωποι που γνωρίσαμε και συνυπάρξαμε μας έχουν διαμορφώσει. Αν κάποιος δεν αντέχει στην ιδέα ότι έχουμε κάποιο παρελθόν, δυστυχώς δεν αντέχει την αλήθεια.
    Βεβαίως, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κοιτάζει τις παλιές φωτογραφίες μας, αν αισθάνεται άσχημα.
    Και, κατά τη γνώμη μου, αν χρειάζεται να καταστρέφουμε δώρα, φωτογραφίες και ό,τι άλλο μας θυμίζει προηγούμενες σχέσεις για να νιώθουμε ότι τις ξεπεράσαμε, σημαίνει ότι μάλλον δυσκολευόμαστε να αποστασιοποιηθούμε από αυτές και γι' αυτό έχουμε ανάγκη να προβούμε σε βίαιες ενέργειες.
    Ή ίσως, έχουμε περάσει τόσο άσχημα, που δεν θέλουμε τίποτα να μας θυμίζει το παρελθόν.
    Σε κάθε περίπτωση, είναι επιλογή του καθενός αν θα κρατήσει ή θα πετάξει κάτι από το παρελθόν του και όχι του εκάστοτε συντρόφου, που ποτέ δεν γνωρίζει αν κι ο ίδιος κάποια στιγμή έχει την τύχη των προκατόχων του.
    Η οποία στην καλύτερη περίπτωση είναι να βρίσκεται σε ένα άλμπουμ ή σε ένα φάκελλο στα αρχεία μας και στην χειρότερη σκισμένος και πεταμένος στα σκουπίδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...Στο επόμενο ταξίδι θα λέω στο φίλο μου, "θα κάτσω εγώ κάτω από τον πύργο του Άιφελ και συ κάτσε πιο άκρη σε περίπτωση που γίνουμε από δυο χωριά να μη πάει τσάμπα και η φωτο"...:ΡΡΡΡ

Ευρηματικό!
    χαχαχαχα...καλο! :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Aναλογα το τι θεωρει ο καθενας ξεπερναω. Εσυ αστιματναμ εχεις κρατησει υλικο και ποσο?
    Η αλήθεια είναι, κεράσι μου, ότι δεν έχω φωτογραφίες από παλιούς έρωτες κλπ. Όχι επειδή τις πέταξα, απλά δεν υπάρχουν τέτοια ντοκουμέντα γενικώς!
    Every morning we are born again

Senior Member
    φυσικά κ δε συνέβη τίποτα, ούτε καβγαδίσαμε, ούτε απαίτησα να διαγραφούν αυτές οι φωτογραφίες. Ανήκουν πραγματικά στο παρελθόν, το ξέρω κ το ζω μέσα μου, κ αυτό μου φτάνει.
    Every morning we are born again

Page 2 of 2 FirstFirst 12