Τι σκέφτεστε; - Page 946
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 946 of 1532 FirstFirst ... 44684689693694494594694794895699610461446 ... LastLast
Results 14,176 to 14,190 of 22967
    Senior Member
    Ευτυχώς που υπάρχουν τα φάρμακα και με βοηθούν να κοιμάμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αχ αυτό το καβούκι τα φταίει όλα! Το συνήθισες όμως αν και είναι στενάχωρο, σκοτεινό και σε φυλακίζει ε;
    Άντε λοιπον να το σπάσουμε το παλιοκαβούκι και να βγούμε έξω.. ν' ανασάνουμε ζωή, να δούμε ήλιο!(εδώ βρέχει σήμερα χαχα) :) :)
    Κι εδώ βρέχει συνέχεια αυτές τις μέρες κι αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα χειρότερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Επίσης, σκέφτομαι ότι αυτή τη βδομάδα πρέπει να γίνω καλά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    χριστινακιιιιιιι μου σε αποθύμησα σε φιλω ματσ μουτσ
    Ηλιανάκι μου και μένα μου έλειψες όπως και η Μαρκέλα! Μαρκελααααααααααααααα που είσαι? :D
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    αν εχεις να πεις κατι ΠΕΣ ΤΟ http://yoursmiles.org/tsmile/rtfm/t1933.gif
    Λοιπόν θα αποφύγω να χρησιμοποιήσω κακό λόγο γι αυτό άκου τι έχω να σου πω από την καλή...

Σταμάτα να παιδιαρίζεις και άρχισε να σοβαρέυεις. Μην ρίχνεις τόσο τον εαυτό σου γιατί δεν σε ωφελεί. Λες εδώ και πολλούς μήνες οτι θέλεις να αυτοκτονήσεις (τι το λες και δεν το κάνεις?) δημοσιοποιώντας το, λες και εμείς σου φταίμε σε κάτι για να με/μας κουράζεις. Θα μου πεις όπως και είπες στην Ηλιάννα "Να μην τα διαβάζεις". Αλλά δεν γίνεται βρε φίλε να μην το κάνω γιατί όσοι ασχολούμαστε με το φόρουμ αναγκαστικά περνάμε και από σένα έστω και χωρίς να το θέλουμε.
    Δεν ωφελεί κανέναν να το διατυμπανίζεις γι αυτό βρες έναν άλλο τρόπο για να ζητήσεις βοήθεια γιατί αυτός δεν είναι σωστός, ίσα ίσα που θα απομακρύνεις ακόμα και αυτόν που θα έχει όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσει. Ξέρω όπως και εσύ οτί όοοοοολο αυτό είναι μια κραυγή βοηθειας και μην το αρνήσε αλλιώς σίγουρα κοροιδευόμαστε..
    Επίσης δεν νομίζω οτι θέλεις να γίνεσαι περίγελος με την παιδιαρίστικη συμπεριφορά σου γι αυτό ΩΡΙΜΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δεν σου φταίω εγώ προσωπικά σε τίποτα να σε βλέπω να μετράς μέρες γιατί με κουράζεις, με κάνεις να γελάω μαζί σου και απο την άλλη σε λυπάμαι... Δυστυχώς αυτά μου βγάζεις και πιστεύω όχι μόνο σε μένα. Ένας που θέλει να αυτοκτονήσει δεν ζητάει βοηθεια από τους άλλους να του βρουν τρόπους ωστε να το πραγματοποιήσει και επίσης δεν μετρά μέρς. Απλά το κάνει και ΤΕΛΟΣ!

ΣΥΝΕΛΘΕ! Κακό σε σένα κάνεις και τίποτ'άλλο!
    Φιλικά στα λέω αλλά και πολύ χύμα το αντιλαμβάνομαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    ΩΡΙΜΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΣΥΝΕΛΘΕ! Κακό σε σένα κάνεις και τίποτ'άλλο!
    μονο αυτα νομιζω αρκουν......

πολλοι πολλεσ φορεσ λεμε ανωριμ πραγματα...ισωσ τα πραττουμε κιολασ.....αλλα το θεμα ειναι οταν επι βδομαδεσ συνεχιζεισ τστο ιδιο τροπαρι ρε φιλε...κατανταει κουραστικο......δε λεω πωσ εγω δεν εχω πεταξει βαρβατεσ κοτσανεσ εδω μεσα...αλλα διαφορα λαθη και αδυναμια στο να πετυχουμε πραγμτα ειναι δυο στοιχεια που πρεπει να μασ κανουν δυνατοτερουσ...!!!παρε τα πανω σου γαμωτο κανε......καταντα χαζο ολο αυτο.....!!!

σου το λεμε 10 ατομα εδω μεσα..τι νομιζεισ οτι το παιζουμε αστυφυλακεσ ολοι...?για να στ λεμε τοσοι προφανωσ και κατι βλεπουμε...

Senior Member
    Ηλιανάκι μου και μένα μου έλειψες όπως και η Μαρκέλα! Μαρκελααααααααααααααα που είσαι? :D
    Καλώς το μου!! Καλώς το κορίτσι μας που μας έλειψε τόσο καιρό!!! Πού ήσουνα παιδί μου? Πέρασες καλά?
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Επίσης, σκέφτομαι ότι αυτή τη βδομάδα πρέπει να γίνω καλά...
    Τέτοια ν' ακούμε τέτοια!! Ό,τι το καλύτερο! Ο τέλειος στόχος Κυκνάκι! Και το σύμπαν θα συνωμοτήσει να ξέρεις.., επειδή το θες τόσο πολύ!!!

Senior Member
    Τέτοια ν' ακούμε τέτοια!! Ό,τι το καλύτερο! Ο τέλειος στόχος Κυκνάκι! Και το σύμπαν θα συνωμοτήσει να ξέρεις.., επειδή το θες τόσο πολύ!!!
    Μακάρι Μαρκέλα γιατί δεν αντέχω άλλο, είμαι στα όρια μου...στείλε μου κι εσύ θετική ενέργεια σαν ενίσχυση της συνωμοσίας του σύμπαντος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μακάρι Μαρκέλα γιατί δεν αντέχω άλλο, είμαι στα όρια μου...στείλε μου κι εσύ θετική ενέργεια σαν ενίσχυση της συνωμοσίας του σύμπαντος...
    εννοείται αυτό!! οπότε κι εγώ, ένας συνωμότης του σύμπαντος είμαι, που σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια!..

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=h31T8D5Cq5k

κυκνε...παρε θετικη ενεργεια και απο εμε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    μονο αυτα νομιζω αρκουν......

πολλοι πολλεσ φορεσ λεμε ανωριμ πραγματα...ισωσ τα πραττουμε κιολασ.....αλλα το θεμα ειναι οταν επι βδομαδεσ συνεχιζεισ τστο ιδιο τροπαρι ρε φιλε...κατανταει κουραστικο......δε λεω πωσ εγω δεν εχω πεταξει βαρβατεσ κοτσανεσ εδω μεσα...αλλα διαφορα λαθη και αδυναμια στο να πετυχουμε πραγμτα ειναι δυο στοιχεια που πρεπει να μασ κανουν δυνατοτερουσ...!!!παρε τα πανω σου γαμωτο κανε......καταντα χαζο ολο αυτο.....!!!

σου το λεμε 10 ατομα εδω μεσα..τι νομιζεισ οτι το παιζουμε αστυφυλακεσ ολοι...?για να στ λεμε τοσοι προφανωσ και κατι βλεπουμε...
    Εσύ έχεις μια μεγάλη διαφορά από τον Θωμά.. Εσύ τουλάχιστον ακούς και θέλεις να προσπαθήσεις για τον εαυτό σου ο άλλος δεν το έχει, αυτή είναι η διαφορά!

Senior Member
    Καλώς το μου!! Καλώς το κορίτσι μας που μας έλειψε τόσο καιρό!!! Πού ήσουνα παιδί μου? Πέρασες καλά?
    Χεχεχεεχχεε! Και μένα μου λείψατε πολύ αλλά ήθελα να απομακρυνθώ από εδώ για λίγο καιρό γιατί κουράστηκα καθώς και για προσωπικούς λόγους που σίγουρα δεν θα με βοηθούσε το φόρουμ. :) Πέρασα πολύ όμορφα στις διακοπές μου και δεν το περίμενα! Εσύ? :) Αν θες για να μην φωνάζουν πάλι κάποιοι που θέλουν και γουστάρουν να τα χώνουν να τα πούμε με πμ.. :D

Senior Member
    Παιδιά, την θετική ενέργεια πρέπει να μπορεί να την δεχτεί για να πιάσει τόπο... Γεια σου όμορφε κύκνε!

Σου εύχομαι δύναμη αλλά μόνο εσύ μπορείς και κανένας άλλος όσο και αν προσπαθούν να στην προσφέρουν ή να στην δείξουν!

Senior Member
    Χεχεχεεχχεε! Και μένα μου λείψατε πολύ αλλά ήθελα να απομακρυνθώ από εδώ για λίγο καιρό γιατί κουράστηκα καθώς και για προσωπικούς λόγους που σίγουρα δεν θα με βοηθούσε το φόρουμ. :) Πέρασα πολύ όμορφα στις διακοπές μου και δεν το περίμενα! Εσύ? :) Αν θες για να μην φωνάζουν πάλι κάποιοι που θέλουν και γουστάρουν να τα χώνουν να τα πούμε με πμ.. :D
    καλό φθινόπωρο τώρα! ναι βέβαια.. οπότε ρίξε ματιά στα πμ.. Χριστίνα!