Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 43 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 635
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Και οι δυνατοί κάποια στιγμή λυγίζουν αυτό δεν με κάνει αδύναμο άτομο γενικά
    Σωστά! Μόνο που δεν λυγίζουν υπερβολικά, ώστε να λένε πως θέλουν ακόμα και να πεθάνουν στα 20 γιατί δεν έκαναν ακόμα σχέση..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Αν δεν ησουν τοσο ξερολας, γκρινιαρα, αδικημενη, θυμωμενη παραπονιαρα και μη μου απτου αντιδραστικη.. θα ειχες πολλες πιθανοτητες για σχεση! ΑΠλα διορθωσε τα ελλαττωματα σου! Αυτη τη βοηθεια μπορω να σου προσφερω μιας και ο τιτλος λεει οτι αυτο χρειαζεσαι!!
    Λάθος δεν είμαι καθόλου έτσι στην πραγματική μου ζωή. Δυστυχώς δεν με ξέρετε από κοντά για να μπορείτε να κρίνετε και αυτά είναι τα αρνητικά τις επικοινωνίας μέσω υπολογιστή.
    Άλλωστε ανέφερα πως με ήθελαν 2 άτομα και τους λόγους που χάλασε το θέμα τους ανέφερα και δεν ήταν ο χαρακτήρας μου.
    Το θέμα μου δεν είναι πως δεν με θέλει κανείς, αλλά το ότι δεν μου έχει τύχει να θέλω κάποιον.
    Δεν είμαι ξερόλας απλά διευκρινίζω το πρόβλημα μου για να μην γίνει παρεξήγηση...

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Σωστά! Μόνο που δεν λυγίζουν υπερβολικά, ώστε να λένε πως θέλουν ακόμα και να πεθάνουν στα 20 γιατί δεν έκαναν ακόμα σχέση..
    Είσαι στη θέση μου;
    Μόνο αν είσαι μπορείς να το καταλάβεις και να κρίνεις...
    Είπαμε έξω από τον χορό...

Senior Member
    Είσαι στη θέση μου;
    Μόνο αν είσαι μπορείς να το καταλάβεις και να κρίνεις...
    Είπαμε έξω από τον χορό...
    ..στην θέση σου δεν μπορώ σίγουρα να είμαι.., όμως αυτό που μπορώ να καταλάβω και να κρίνω είναι όπως σου είπε και η λίλιουμ
    πως ο λόγος που χρειάζεσαι βοήθεια είναι ένας υπερβολικός εγωισμός, που σε βασανίζει και σου δημιουργεί άγχος κι αγωνία!
    Βασανίζεσαι λοιπόν άδικα, γιατί αυτό που σε νοιάζει είναι πως σε κρίνουν και σε βλέπουν οι άλλοι, κάτι που σημαίνει χαμηλή αυτοεκτίμηση.
    Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με. :)

Member
    Τι εννοείς;
    μάλλον η θεοφανια εννοεί ότι αντί να πιστέψεις σε αυτό που είχε πει ο συγγραφέας κοέλιο ("όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βοηθήσει"), καλύτερα να πιστέψεις στο "συν Αθηνά και χείρα κίνει" (εκτός από την Αθηνά, κούνα και τα χέρια σου, δηλαδή, δε φτάνει να επικαλείσαι βοήθεια από τα θεία ή την τύχη, αλλά οφείλεις να καταβάλεις και τις απαιτούμενες προσπάθειες) το οποίο στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει: αν δεις κάποιον να σου αρέσει κάνε την κίνηση, μην περιμένεις...
    ...τα καλούπια δεν ταιριάζουν σε ψυχές

Banned
    Όχι δεν είναι αυτός ο λόγος που χρειάζομαι βοήθεια γιατί ξέρω και κορίτσια που είναι τόσο ψωνάρες και εγωίστριες που δεν φαντάζεσαι.
    Εγώ ειλικρινά σου μιλάω είμαι πολύ ευαίσθητη και συμπονετική. Μπορεί να στεναχωρηθώ αν στεναχωρήσω κάποιον τόσο πολύ....να φανταστείς μου έχει τύχει να στεναχωριέμαι για καιρό ενώ ο άλλος να το έχει ξεπεράσει αμέσως...
    Σίγουρα βέβαια κανένας μας δεν είναι τέλειος και έτσι και εγώ όπως και όλοι έχω θέματα να διορθώσω.

Banned
    Quote Originally Posted by riri View Post
    μάλλον η θεοφανια εννοεί ότι αντί να πιστέψεις σε αυτό που είχε πει ο συγγραφέας κοέλιο ("όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βοηθήσει"), καλύτερα να πιστέψεις στο "συν Αθηνά και χείρα κίνει" (εκτός από την Αθηνά, κούνα και τα χέρια σου, δηλαδή, δε φτάνει να επικαλείσαι βοήθεια από τα θεία ή την τύχη, αλλά οφείλεις να καταβάλεις και τις απαιτούμενες προσπάθειες) το οποίο στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει: αν δεις κάποιον να σου αρέσει κάνε την κίνηση, μην περιμένεις...
    Μα δεν μου αρέσει κανένας. Εκεί είναι το πρόβλημα.
    Σε 10 χρόνια που θα ξαναερωτευτώ θα θυμηθώ να κάνω την πρώτη κίνηση.
    Πάλι σε πειράζω...μην παρεξηγηθώ

Senior Member
    Όχι δεν είναι αυτός ο λόγος που χρειάζομαι βοήθεια γιατί ξέρω και κορίτσια που είναι τόσο ψωνάρες και εγωίστριες που δεν φαντάζεσαι.
    Εγώ ειλικρινά σου μιλάω είμαι πολύ ευαίσθητη και συμπονετική. Μπορεί να στεναχωρηθώ αν στεναχωρήσω κάποιον τόσο πολύ....να φανταστείς μου έχει τύχει να στεναχωριέμαι για καιρό ενώ ο άλλος να το έχει ξεπεράσει αμέσως...
    Σίγουρα βέβαια κανένας μας δεν είναι τέλειος και έτσι και εγώ όπως και όλοι έχω θέματα να διορθώσω.
    κοριτσάκι μου,
    ξέρεις είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε αυτό.., γιατί είναι κι επώδυνο να ξεβολευτούμε και να προχωρήσουμε σε αλλαγές! Έτσι μετατοπίζουμε αλλού
    το πρόβλημα για να πονάει λιγότερο.. Πάντως, με περισσότερη αυτογνωσία θα καταλάβεις, ότι λύση στα προβλήματά μας είναι μόνο η ανάληψη ευθύνης.

Banned
    κοριτσάκι μου,
    ξέρεις είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε αυτό.., γιατί είναι κι επώδυνο να ξεβολευτούμε και να προχωρήσουμε σε αλλαγές! Έτσι μετατοπίζουμε αλλού
    το πρόβλημα για να πονάει λιγότερο.. Πάντως, με περισσότερη αυτογνωσία θα καταλάβεις, ότι λύση στα προβλήματα μας είναι μόνο η ανάληψη ευθύνης.
    Δηλαδή θες να μου πεις πως όλοι οι άνθρωποι πάνω σε αυτό τον πλανήτη που έχουν σχέση έχουν αυτογνωσία και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους;
    Δεν το νομίζω. Δεν ζήτησα κάτι εξωφρενικό κάτι που όλος ο κόσμος έχει ζητάω...

Member
    εμμανουέλα μήπως κάνεις το λάθος να συγκρίνεις συνεχώς τον εαυτό σου με τους άλλους γύρω σου?
    μην πας σε ψυχίατρο. τα φάρμακα δεν θα λύσουν το πρόβλημά σου (ίσα-ίσα θα σου δημιουργήσουν περισσότερα). έτσι κι αλλιώς δεν είσαι άρρωστη. μου φαίνεται ότι απλά έχεις αυτο-εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση και δεν ξέρεις πως να βγεις.
    χαλαρά και αληθινά, άρχισε να κάνεις αυτά που νιώθεις στη ζωή σου. δεν έχεις και τίποτα να χάσεις, πέρα από τις αόρατες αλυσίδες που σε κρατούν...

Banned
    εμμανουέλα μήπως κάνεις το λάθος να συγκρίνεις συνεχώς τον εαυτό σου με τους άλλους γύρω σου?
    μην πας σε ψυχίατρο. τα φάρμακα δεν θα λύσουν το πρόβλημά σου (ίσα-ίσα θα σου δημιουργήσουν περισσότερα). έτσι κι αλλιώς δεν είσαι άρρωστη. μου φαίνεται ότι απλά έχεις αυτο-εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση και δεν ξέρεις πως να βγεις.
    χαλαρά και αληθινά, άρχισε να κάνεις αυτά που νιώθεις στη ζωή σου. δεν έχεις και τίποτα να χάσεις, πέρα από τις αόρατες αλυσίδες που σε κρατούν...
    Μα δεν με κρατάει καμία αόρατη αλυσίδα.
    Το θέμα μου είναι πως θέλω και εγώ να κάνω μία σχέση.

Senior Member
    Δηλαδή θες να μου πεις πως όλοι οι άνθρωποι πάνω σε αυτό τον πλανήτη που έχουν σχέση έχουν αυτογνωσία και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους;
    Δεν το νομίζω. Δεν ζήτησα κάτι εξωφρενικό κάτι που όλος ο κόσμος έχει ζητάω...
    όχι δεν κατάλαβες και μου κάνει εντύπωση, γιατί είσαι αρκετά έξυπνη!! και βέβαια άσε τους άλλους.. οι άλλοι στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι το πρόβλημα..
    Αυτογνωσία λοιπόν κι ανάληψη ευθυνών χρειάζεται, όταν είμαστε σε απόγνωση και παραίτηση και βλέπουμε ότι το όποιο πρόβλημα.. αρχίζει να μας ξεπερνάει.

Banned
    όχι δεν κατάλαβες και μου κάνει εντύπωση, γιατί είσαι αρκετά έξυπνη!! και βέβαια άσε τους άλλους.. οι άλλοι στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι το πρόβλημα..
    Αυτογνωσία λοιπόν κι ανάληψη ευθυνών χρειάζεται, όταν είμαστε σε απόγνωση και παραίτηση και βλέπουμε ότι το όποιο πρόβλημα.. αρχίζει να μας ξεπερνάει.
    Μα αυτό το ξέρω. Ξέρω πως το πρόβλημα αρχίζει και με ξεπερνάει. Για αυτό και γράφτηκα στο φόρουμ γιατί τόσο καιρό προσπαθώ και δεν έχω καταφέρει να αλλάξω τη ζωή μου; Εσύ ασχολείσαι με την ψυχολογία αν επιτρέπεται;

Member
    Μα δεν με κρατάει καμία αόρατη αλυσίδα.
    Το θέμα μου είναι πως θέλω και εγώ να κάνω μία σχέση.
    ε τότε τι σε κρατάει από το να βγεις έξω και να γνωρίσεις κόσμο?
    αν θέλεις σχέση, αυτό είναι το πρώτο βήμα...
    το επόμενο είναι να βρεις κάποιον να σου αρέσει...
    τελικά ποιο είναι το πρόβλημά σου?
    ότι δεν εμφανίζεται ως δια μαγείας ο κούκλος μπροστά στα μάτια σου τώρα αμέσως?
    ίσως και να είναι αυτό η αλυσίδα: το υποτιθέμενο "πρόβλημα"

Banned
    ε τότε τι σε κρατάει από το να βγεις έξω και να γνωρίσεις κόσμο?
    αν θέλεις σχέση, αυτό είναι το πρώτο βήμα...
    το επόμενο είναι να βρεις κάποιον να σου αρέσει...
    τελικά ποιο είναι το πρόβλημά σου?
    ότι δεν εμφανίζεται ως δια μαγείας ο κούκλος μπροστά στα μάτια σου τώρα αμέσως?
    Βγαίνω όχι και τόσο συχνά (γιατί χωρίς λεφτά που να πας).
    Αλλά όταν βγαίνω δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν έτσι...
    Και το πρόβλημα μου δεν είναι πως δεν εμφανίζεται δια μαγείας ο κούκλος(δεν ψάχνω κούκλο άλλωστε). Το θέμα είναι πως εδώ και τόσα χρόνια δεν έχει εμφανιστεί τίποτα.
    Πότε θα εμφανιστεί λοιπόν; Όταν φτάσω 30;

Page 6 of 43 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast