Ο αριθμος μετραει?!? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Ο αριθμός μετράει, αν θελουμε να μετραει. Αν θεωρουμε οτι ενα νουμερο -μικρό ή μεγάλο- ειναι σημαντικο, οτι δειχνει κατι για μας ή για τον άλλον, ότι κατι θα μας προσφερει αν κρατησουμε το σκορ χαμηλα ή το παμε ψηλα, τοτε, ναι, μετραει ...Αν νιωθεις καλα με τις εμπειρίες που εχεις αποκτησει -πολλες ή λιγες-, ότι δεν σου λειπει τιποτα και εισαι ικανοποιημενος με οσα εχεις ζησει, τοτε εισαι σε καλο δρόμο. Πραγματικα, ειναι χαζό να μας αποσχολει το τι πιστευουν οι άλλοι, ειδικά σε ενα τόσο προσωπικό θέμα.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    σωστο σουελ.

Junior Member
    δικη μου γνωμη οτι μια γυναικα πρεπει πανω απ ολα να εχει αξιοπρεπεια να αγαπαει και να σεβετε τον εαυτο της και φυσικα το σωμα της..ναι δεν ειναι λογικο μια γυναικα καθε φορα που θα γνωρισει εναν καινουριο συντροφο να εκδιδεται σωματικα κατ ευθειαν .. δηλαδη ναι ειμαι 18 ετων δεν θα ηταν φυσιολογικο να εχω παει με 10 20 30 αν ειναι δυνατον.. παιζει ρολο και η ηλικια της γυναικας ενοω πως μια γυναικα 30 ετων ειναι λογικο να εχει αλλαξει συντροφους αλλα οχι και σε μια κοπελιτσα 20 χρωνων ..... εδω που φτασαμε ομως τα κοριτσακια απο 12χρ και 13 νομιζουν πως καταλαβαινουν και ξερουν τι κουβαλαν κατω απο βρακακι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariaksenou View Post
    ναι δεν ειναι λογικο μια γυναικα καθε φορα που θα γνωρισει εναν καινουριο συντροφο να εκδιδεται σωματικα κατ ευθειαν ..
    Δηλαδή το να κάνεις σεξ με ένα νέο άντρα, αν το θές, το θεωρείς ότι εκδίδεσαι? Τι εννοείς?

Senior Member
    mariaksenou και εγω δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariaksenou View Post
    δικη μου γνωμη οτι μια γυναικα πρεπει πανω απ ολα να εχει αξιοπρεπεια να αγαπαει και να σεβετε τον εαυτο της και φυσικα το σωμα της..ναι δεν ειναι λογικο μια γυναικα καθε φορα που θα γνωρισει εναν καινουριο συντροφο να εκδιδεται σωματικα κατ ευθειαν .. δηλαδη ναι ειμαι 18 ετων δεν θα ηταν φυσιολογικο να εχω παει με 10 20 30 αν ειναι δυνατον.. παιζει ρολο και η ηλικια της γυναικας ενοω πως μια γυναικα 30 ετων ειναι λογικο να εχει αλλαξει συντροφους αλλα οχι και σε μια κοπελιτσα 20 χρωνων ..... εδω που φτασαμε ομως τα κοριτσακια απο 12χρ και 13 νομιζουν πως καταλαβαινουν και ξερουν τι κουβαλαν κατω απο βρακακι....
    Γιατί όλα τα φορτώνουμε στην γυναίκα και όχι στον άνθρωπο γενικά? Το να αλλάζεις συντρόφους είναι και αυτό μια επιλογή και ανάλογα πως κάνεις αυτή την επιλογή ως ***** ή μια κοπέλα με ανασφάλειες??? Δεν παίζει ρόλο αν θέλουμε να επικεντρωθούμε εκεί? Αλλά γιατί να μας ενδιαφέρει? Σημασία δεν έχει τι άνθρωπος είσαι? Ο άντρας για παράδειγμα που πάει με πολλές γιατί τον δέχεστε? Υπάρχει νομίζω ένας ρατσισμός ή μια κατινιά μεταξύ των γυναικών...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Γιατί όλα τα φορτώνουμε στην γυναίκα και όχι στον άνθρωπο γενικά? Το να αλλάζεις συντρόφους είναι και αυτό μια επιλογή και ανάλογα πως κάνεις αυτή την επιλογή ως ***** ή μια κοπέλα με ανασφάλειες??? Δεν παίζει ρόλο αν θέλουμε να επικεντρωθούμε εκεί? Αλλά γιατί να μας ενδιαφέρει? Σημασία δεν έχει τι άνθρωπος είσαι? Ο άντρας για παράδειγμα που πάει με πολλές γιατί τον δέχεστε? Υπάρχει νομίζω ένας ρατσισμός ή μια κατινιά μεταξύ των γυναικών...
    Πες τα βρε Χριστίνα.

Επίσης, εκτός από "***** ή μια κοπέλα με ανασφάλειες όπως λες, μπορεί κάποια να θέλει να κάνει σεξ με πολλούς διάφορετικούς ανθρώπους... Απλά. Δεν υπάρχει κάτι ανήθικο σε αυτό.

Συμφωνώ και με το ότι κάποιοι θεωρούν ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι "παρθένες" ενώ οι άντρες να έχουν πηδήξει όλο το σύμπαν... Αλλά έλεος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Πες τα βρε Χριστίνα.

Επίσης, εκτός από "***** ή μια κοπέλα με ανασφάλειες όπως λες, μπορεί κάποια να θέλει να κάνει σεξ με πολλούς διάφορετικούς ανθρώπους... Απλά. Δεν υπάρχει κάτι ανήθικο σε αυτό.

Συμφωνώ και με το ότι κάποιοι θεωρούν ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι "παρθένες" ενώ οι άντρες να έχουν πηδήξει όλο το σύμπαν... Αλλά έλεος.
    Συμφωνώ! Οπότε αν πραγματικά έχει κάποιος πρόβλημα (που και αυτό είναι μια επιλογή) με αυτό τότε δεν χρειάζεται να κατηγορεί απλά να απομακρυνθει...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Banned
    E ναι βρε παιδιά, κάποιος που αποδίδει στα δεδομένα συγκεκριμένες ερμηνείες, έχει πάντα την δυνατότητα απλά να απομακρυνθεί όπως λέει κι η Χριστίνα. Γιατί πρέπει δηλαδή μια επιλογή του καθενός να παίρνει αυτόματα θετικό ή αρνητικό πρόσημο?

Page 2 of 2 FirstFirst 12