Τι σκέφτεστε; - Page 961
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 961 of 1532 FirstFirst ... 461861911951959960961962963971101110611461 ... LastLast
Results 14,401 to 14,415 of 22967
    Senior Member
    *God natt alla söta drömmar(= καληνύχτα σε όλους όνειρα γλυκα )
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    Σκεφτομαι οτι περασα 27 ωρες αυπνος για να τελιωσω με αυτη την ιστορια της αδειας ... Θεατρο παραλογου αλλα δε πειραζει καλα να μαστε απο εκει και περα ολα γινοντε...
    Λιγος καιρος εμεινε που θα παει

Banned
    Με αφορμή κάποια γεγονότα τον τελευταίο καιρό, σκέφτομαι συχνά ένα συνάδελφο που μας τόνιζε ότι "η υπερβολή κρύβει πάντα το αντίθετό της".

Banned
    Σκεφτομαι οτι ειμαστε ετσι ακριβως οπως το λεει και το τραγουδι " Σκονη στον ανεμο" την μια υπαρχουμε την αλλη οχι .... Χανομαστε στο κλασμα ενος δευτερολεπτου

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Σκεφτομαι οτι ειμαστε ετσι ακριβως οπως το λεει και το τραγουδι " Σκονη στον ανεμο" την μια υπαρχουμε την αλλη οχι .... Χανομαστε στο κλασμα ενος δευτερολεπτου
    συλληπητήρια για τον μπαμπά του φίλου σου, δυστυχώς είναι όπως το λες.. έχουν ευτελίσει τελείως την ζωή μας κι εμείς παραμένουμε απαθείς..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    συλληπητήρια για τον μπαμπά του φίλου σου, δυστυχώς είναι όπως το λες.. έχουν ευτελίσει τελείως την ζωή μας!
    Aσε μαρκελα φετος εχω ζησει 3 θανατους ( την μανα του αλλου κολλητου μου , τον αδερφο του κολλητου μου που εχασε τον πατερα του εχθες και αυτο τωρα)
    Ελεος δλδ πια.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Aσε μαρκελα φετος εχω ζησει 3 θανατους ( την μανα του αλλου κολλητου μου , τον αδερφο του κολλητου μου που εχασε τον πατερα του εχθες και αυτο τωρα)
    Ελεος δλδ πια.....
    ναι δεν υπάρχουν λόγια, η αλήθεια είναι.. τι να πω.. κουράγιο!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ναι δεν υπάρχουν λόγια, η αλήθεια είναι.. τι να πω.. κουράγιο!
    Να σαι καλα σε ευχαριστω βρε μαρκελα .. Αλλα ποσο κουραγιο να κανεις οταν βλεπεις τοσο πολυ θανατο γυρω σου, οπου και να γυρισω ακουω συνεχεια για θανατους ,ενα μηνα θελω για να φυγω . Πρεπει να αλλαξω σκηνικο γιατι δε με βλεπω καλα

...πολύ μουγγαμάρα απόψε...
    Που πήγατε όλοι?

Senior Member
    Σκεφτομαι...ποσο αθορυβα και φυσικα..καταφερνουμε να αυτοκαταστρεφομαστε.....
    σαν λειτουργεια στον αυτοματο ..ενα πραμα....σαν να γλυστραμε σε μια στιλπνη επιφανεια οπου ακομα κι ο πονος ειναι σχεδον ηδονη....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Οτι τελικα θα πρεπει να παω στο γιατρο! Τα συμπτωματα του κρυολογηματος δε λενε ν'αμβλυθουν κι ο πυρετος μ'εξαντλει...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    να πας αλιακι....και πολυ το καθυστερησες αφου επιμενει τοσο :(
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    να πας αλιακι....και πολυ το καθυστερησες αφου επιμενει τοσο :(
    Βαικα, θα ηθελα ν'αντεξω μεχρι τη Δευτερα, δεν μπορω να τρεχω σε νοσοκομεια!
    Σ'ευχαριστω...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Βαικα, θα ηθελα ν'αντεξω μεχρι τη Δευτερα, δεν μπορω να τρεχω σε νοσοκομεια!
    Σ'ευχαριστω...
    ναι καλα λες δες αν δε θα τα φτυσεις ως τη δευτερα...crash test...εισαι με τα καλα σου,σηκω πανε κ ασε τις κλαψες μπεμπα..μη φοβασαι ο παιδιατρος ας εισαι καλο κ συνεργάσιμο παιδακι θα σου δωσει πολυχρωμα αυτοκόλλητα ..
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ναι καλα λες δες αν δε θα τα φτυσεις ως τη δευτερα...crash test...εισαι με τα καλα σου,σηκω πανε κ ασε τις κλαψες μπεμπα..μη φοβασαι ο παιδιατρος ας εισαι καλο κ συνεργάσιμο παιδακι θα σου δωσει πολυχρωμα αυτοκόλλητα ..
    lol Ρε 'συ, εχω το ποδι μου σ'επιδεσμο και ειμαι με πατεριτσες και μενω και μονη μου αρα θα πρεπει να ξεσηκωσω καμια φιλη μου αλλα εκτος αυτου, στα νοσοκομεια γινεται της κακομοιρας γι'αυτο προτιμω να παω την Δευτερα στον γιατρο μου!