Results 61 to 75 of 169
Thread: Μακρια του αδειασε η ζωη μου!!
-
08-10-2012, 01:02 #61
Δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι κυνικος και εσυ ρομαντικη. Μπορει να ειναι και αυτος ρομαντικος και ευαισθητος. Δεν ξερουμε. Απλα δεν ειχατε ιδιους στοχους την δεδομενη στιγμη. Συμβαινει αυτο. Αν με ρωτησεις πιστευω οτι ο φιλος σου χανει..αυτην την στιγμη. Αλλα πρεπει να το δει αυτος...οχι να το πω εγω. Και ειναι κριμα, γιατι οταν γυρισει ( αν γυρισει), εσυ θα εχεις προχωρησει τη ζωη σου και αυτος θα το εχει μετανιωσει. Ομως...τωρα δεν μπορει να το δει αυτο..Οποτε τον χαιρετας..:)
- 08-10-2012, 01:25 #62
Μην νομιζεις Αννα..ολοι εχουμε αισθανθει πανω-κατω ετσι οπως νιωθεις εσυ τωρα. Ετσι γενικα λειτουργουν οι σχεσεις. Πολλες φορες οι ανθρωποι ειναι περιχαρακωμενοι σε αυτο που πιστευουν, δεν βλεπουν παραπερα και νομιζουν οτι κανουν αυτο που τους βολευει. Αργοτερα διαπιστωνουν οτι εχουν κανει λαθος. Συμβαινει αυτο. Αλλοτε κανουμε λαθη, αλλοτε οχι. Τυχεροι ειναι αυτοι που προλαβαινουν να διορθωσουν τα λαθη τους. Εγω θα σου βαλω αλλη μια παραμετρο. Αντε και γυριζει ο φιλος σου..καποια στιγμη..Πώς εισαι τοσο σιγουρη οτι θα τον θελεις? Και το βασικοτερο απο ολα. Θα μπορεις να τον εμπιστευτεις? Θα μπορεσεις να του προσφερεις ξανα την ψυχη σου? Για σκεψου...
08-10-2012, 01:29 #63
μου το ελεγε πολλες φορες οτι ξερει οτι θα το μετανοιωσει και δεν θα γνωρισει ποτε κατι καλυτερο και μαλιστα ειχε πει μια φορα οτι δεν υπαρχει καλυτερο απο σενα
αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμος, φοβαται νομιζει οτι θα ξαναζησει ενα γαμο αδιαφορο..
και εγω στο γαμο μου και αυτος ειχαμε απολυτη ελευθερια γιατι υπηρχε αδιαφορια και ξερουμε τις δυσκολιες του αλλα για μενα που μεγαλωσα σε μια πολυ υγειη οικογενεια ειναι τροπος ζωης και σκεψης.. μονο απο εκει εισπρατω αληθεια, αγαπη, στηριξη
και τοσο αγνα και με τοση αγαπη αλλα και λογικη για εκεινον ειδα οτι ηρθε στη ζωη μου για να με κανει να πω οτι βρηκα τον ανθρωπο που δεν πιστευα οτι συναντησω ποτε..
λαθος του που με πληγωσε και δεν ειδε τι ενοιωθα
μου ειπε την τελευταια φορα που μιλησαμε αν θα τον συγχωρεσω ποτε και του ειπα ναι
και οτι εκανα το καλυτερο για μενα καλα εκανες ειπε και φευγεις θα σε καλυτερα στη ζωη σου χωρις εμενα
απιστευτα πραγματα!!!
απο τη μια αν τα σκεφτω κολαω και απο την αλλη ειμαι μονη και πρεπει να προχωρησω!
ανοιγω την καρδια μου τωρα αλλα μου εκανε τοσο καλο που το μοιραστηκα οσο δε μπορειτε να φανταστειτε
και δεν ειναι παντα ευκολο ακομα και οι καλυτεροι φιλοι μας να μας καταλαβουν σε θεματα πιο εσωτερικα
παρολα αυτα εδω εγινε ενα μαγικο μεταξυ αγνωστων που δεν μπορειτε να φανταστειτε ειλικρινα ποσο ωφελημο ειναι
ηρθαν οι απαντησεις που δεν μπορουσα να δωσω μονη μου απο σας,ενεργοποιησαν μεσα στο μυαλο μου μια πιο σφαιρικη εικονα και ο χρονος θα κανει και εκεινος τη δουλεια του
08-10-2012, 01:37 #64
για να τον εμπιστευτω ξανα θα πρεπει να αλλαξει πολλα και κυριως να μου αφιερωσει χρονο,διαλογο,σκεψεις εξηγησεις πολλες για να δω οτι εχει αλλαξει και κατασταλλαξει στα θελω του..
και οτι δεν φοβαται τη ζωη ουτε τους ανθρωπους ειδικα αυτους που ειναι διπλα του και τον στηριζουν!!
δε θα φοβαται με λιγα λογια γιατι θα ξερει τι θελει και πως θελει να ζησει τη ζωη του!
αν δεν ειναι ετοιμος δε θα με πλησιασει λογικα γιατι παλι θα εχουμε την ιδια καταληξη!
δεν ειναι ενα απλο θεμα το να κανεις οικογενεια,αυτο που ηθελα ειναι επιλογη ζωης που την εκανα με ωριμη σκεψη..
αν φοβαται τοτε δεν ειναι για μενα γιατι ετσι θα καταλαβω οτι δε θελει εμενα δεν αισθανεται 100% σιγουρος για μενα και ισως φοβαται οτι θα αλλαξει αρνητικα η ζωη του οπως αλλαξε στο γαμο που εκανε στα 23 του
08-10-2012, 01:38 #65
και δεν ειναι παντα ευκολο ακομα και οι καλυτεροι φιλοι μας να μας καταλαβουν σε θεματα πιο εσωτερικα
παρολα αυτα εδω εγινε ενα μαγικο μεταξυ αγνωστων που δεν μπορειτε να φανταστειτε ειλικρινα ποσο ωφελημο ειναι
ηρθαν οι απαντησεις που δεν μπορουσα να δωσω μονη μου απο σας,ενεργοποιησαν μεσα στο μυαλο μου μια πιο σφαιρικη εικονα και ο χρονος θα κανει και εκεινος τη δουλεια του
Αλλά δείχνει οτι έχεις και προτεραιότητες, σου εύχομαι να βρεις λοιπόν ολόψυχα αυτό που θες και να παραμείνεις ασυμβίβαστη σε αυτά που θες για τον εαυτό σου, σημαίνει πως τον εκτιμάς και είδες ήδη σε προστάτευσε από κάποιον που δεν εκτιμούσε όσα ήσουν έτοιμη να προσφέρεις. Για αυτό συνέχισε...
08-10-2012, 01:42 #66
Τα ωραιοτερα πραγματα στη ζωη ερχονται αβιαστα. Και αν ησουν -οπως λεει- η καλυτερη γυναικα που εχει γνωρισει, τωρα θα σου κρατουσε το χερι. Αλλα δεν στο κραταει...Μπορει οντως να εισαι ό,τι καλυτερο εχει δει..αλλα δεν το εχει καταλαβει ακομα..και αυτο δεν σε αφορα..:) ..Και μπορει να ειδε και τί ενιωθες..αλλα δεν μπορουσε να φυγει..ανθρωποι ειμαστε, εχουμε αδυναμιες, τί να κανουμε τωρα..οταν πιεστηκε πολυ, εφυγε...στο καλο να παει. Οταν ενας αντρας θελει πραγματικα μια γυναικα, δεν την αφηνει να φυγει..με τον ενα ή με τον αλλο τροπο, την κραταει κοντα του. Μην εχεις αυταπατες και μην περιμενεις τηλεφωνημα...τουλαχιστον οχι τωρα...
08-10-2012, 01:44 #67
08-10-2012, 02:13 #68
ας βρει το δρομο του και εγω το δικο μου
και προφανως αυταπατες ειχα οταν πιστευα οτι θα του λειπω
αν του ελειπα θα ειμασταν μαζι
με καθε τροπο με καθε θυσια
δεν υπαρχουν περιθωρια εγωισμου σε τετοιες καταστασεις
δεν θα με παρει και καλα θα κανει για να καταλαβαινω πιο γρηγορα οτι καλα εκανα και δεν ειμαι μαζι του..
του ειχα ξεκαθαρισει οτι ειμαι σοβαρος ανθρωπος και ξερω τι θελω
μαλλον τον βαρυναν οι αποψεις μου
δεν μπορω να ειμαι η γκομενα και οταν ερχετε το παιδι του να ειμαι η γυναικα του γιατι ετσι μαλλον γινοταν..
και εγω καθομουν και εκλαιγα και τον παρακαλουσα να με καταλαβει..
δεν ηξερε τι ηθελε
μπορει να περναει και καλυτερα τωρα χωρις εμενα, αν αυτο ηθελε πραγματικα
ας εχει Θεο μεσα του ευχομαι, και ας του πανε ολα καλα
και ας μη με σκεφτεται και ας μην ποναει
δεν αξιζει κανεις να εισπραττει κακια απο κανεναν
το λεω εγω που και ξυλο εφαγα παλιοτερα απο αυτον και ο καρπος μου ακομα ποναει επειδη με εσπρωξε να μην μπω στο σπιτι να παρω τα πραγματα μου που θα εφευγα..
ας γινει καλυτερος μακρια μου
08-10-2012, 08:06 #69
08-10-2012, 08:45 #70
στελνω καθε μερα βιογραφικα για δουλεια μηπως και βρω κατι γιατι εχω αναγκη να βγω απο το σπιτι αλλα δημιουργικα
και οχι κανοντας μονο βολτες και αναπολωντας..
κανω υπομονη και περιμενω τις εξελιξεις γυρω μου και προσπαθω να γεμιζω το χρονο μου για να μη σκεεφτομαι
ειδη ειμαι πιο συνειδητοποιημενη μετα απο οσα μου γραψατε ολοι χθες
και αισθανομαι οτι απομυθοποιω και θα κανω καινουρια ονειρα
τωρα αν δεν βρω ποτε εναν σωστο ανθρωπο θα ειναι δυσκολα για μενα γιατι δεν μου αρεσει να ειμαι μονη για πολυ και δε θελω λυσεις αναγκης!!
θα αφιερωσω χρονο στις φιλες μου τωρα που τις εχασα δυο χρονια και θα προσπαθησω για δουλεια
08-10-2012, 09:01 #71
Καλημέρα Αννα. Εχω μιά ένσταση στο σημείο που τον χαρακτήρισες ορθολογιστή. Ενας άνθρωπος που ζηλεύει παθολογικά, σου πετάει τα πράγματα έξω και μετά σε καλοπιάνει, που έχει δηλαδή εκρήξεις και μεταπτώσεις, κάθε άλλο παρά ορθολογιστής είναι.
Μήπως αυτό που σας χρειάζεται είναι να ηρεμήσετε και να σκεφείτε αν θέλετε να είσαστε μαζί? Αν η απάντηση είναι καταφατική και από τους δύο, είναι καιρός να δεσμευτείτε σε μιά κοινή πορεία. Δε μπορείτε να είσαστε μαζί και να ζητάτε διαφορετικά πράγματα ο ένας από τον άλλο, γιατί υπονομεύετε τη σχέση σας.
Οταν μιλάω για δέσμευση, δαν αναφέρομαι σε υποσχέσεις για το μέλλον. Το μέλλον κανένας δε μπορεί να το προκαθορίσει. Αναφέρομαι στις ανάγκες που έχει ο καθένας και κατά πόσο μπορούν να καλυφθούν από τη σχέση σας. Γιατί αν δε μπορούν, η σσυμβίωσή σας απλά θα πάρει μιά μικρή παράταση. Η αγάπη είναι προϋπόθεση, αλλά δεν αρκεί για να κρατήσει δυό ανθρώπους μαζί.
08-10-2012, 09:13 #72
Κοριτσάκι μου, εσύ στο μυαλουδάκι σου, είχες φτιάξει ένα σενάριο αγάπης και είχες βάλει για πρωταγωνιστή έναν λάθος άνθρωπο,
που για τους λόγους του δεν μπορούσε ν' αγαπήσει.. γι' αυτό ίσως και μπορούσε να κακοποιεί! Είχες αγαπήσει κάποιον που απλά ήταν ακατάλληλος..
Σίγουρα και σήμερα είναι καλύτερα που είσαι μακριά, απ' αυτό το τοξικό κλίμα που ζούσες κοντά του! Και πίστεψέ με είναι ακόμα καλύτερα
να πονέσεις λίγο τώρα, για να ξεπεράσεις τις αυταπάτες, μιας δήθεν ευτυχισμένης ζωής, παρά να είσαι μ' έναν σύντροφο, που κοντά
του θα πονάς για μια ολόκληρη ζωή!!!! Και επειδή σ' άλλο ποστ σου είχες ρωτήσει αν αλλάζει ο άλλος.. αυτό που έχω να σου πω είναι πως
ναι αλλάζει, αλλά όχι γιατί το θέλουμε εμείς, χρειάζεται ο ίδιος να το θελήσει! Και περισσότερο πονάς σήμερα, γιατί επένδυσες αρκετά, σ' αυτή την σχέση
κι όχι γιατί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος τελικά το άξιζε.. Νάσαι σίγουρη πως τέτοιοι χαρακτήρες όχι μόνο δεν βελτιώνονται με το χρόνο,
αλλά μάλλον γίνονται και χειρότεροι.. δηλ. μια ζωή κοντά του, θάταν μάλλον μια ζωή κακοποίησης κι εσύ επιμένω δεν την αξίζεις μια τέτοια ζωή!!
Θα σου πρότεινα, αν σου είναι πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσεις, ν' απευθυνθείς και σ' ειδικό, για να πας πιο γρήγορα την ζωή σου παρακάτω! :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
08-10-2012, 09:19 #73
τοτε ισως αυτο που εβλεπα ως ορρθολογισμος να ηταν εγωισμος για να προστατευει τον εαυτο του το εγω του
φυσικα και εγω δεν καταλαβα γιατι ενω απο τη μια εκανε ολα οσα εκανε και μετα με καλοπιανε και με ρωτησε αν τον αγαπουσα αλλα δεν ξερω την απαντηση!!
μου ειχε πει οτι ειδε τη φιλη μου και τρελαθηκε γιατι τη θεωρει κουτσομπολα και συγκεκριμενα ειπε η φιλη σου ''το μεγαφωνο της περιοχης (ταδε)''
μου ειπε επισης οτι αυτος περιμενε να πηγαινα εκεινη την μερα σπιτι και περιμενε να κοιμηθουμε μαζι παλι το βραδυ
δεν ξερω αυτα ειπε και με μπερδεψε τοτε περισσοτερο
ισως και αυτος δεν ξερει τι θελει ακομα
μπορει να με εχει απομυθοποιησει να μην ειναι πλεον ερωτευμενος και αυτη να ειναι η αμυνα του ο εγωισμος
ή μπορει να πιστευει οτι αφου μετα με πηρε τηλεφωνο και εδειξε οτι το μετανοιωσε ειναι σαν να ειναι η σειρα μου να το κανω και εγω τωρα
μπορει να μη θελει να ριξει τα μουτρα του ξανα και το μπαλακι να ειναι σε μενα να κανω προσπαθεια για επικοινωνια
αλλα εγω μεσα μου δεν θελω να κανω τιποτα γιατι δεν θα ειναι σοβαρο ουτε απεναντι στον εαυτο μου αλλα ουτε και απεναντι σε εκεινον
δεν θα παρακαλεσω φτανουν τα παρακαλια
εγω οσο εκλαψα εκλαψα και δεν εισεπραξα κατανοηση
τωρα ειναι η σειρα του να καταλαβει αν αισθανεται κατι και να κανει μια κινηση
ετσι πιστευω χωρις να ειμαι και σιγουρη οτι σκεφτομαι σωστα
08-10-2012, 09:25 #74
Μαρκελα καλημερα
και εγω ετσι πισετυω πλεον
και αν θελει να αλλαξει ας το κανει για εκεινον πρωτα
αν αγαπησε και πονεσε ας κανει μονος του οτι μπορει για να βρει τον εαυτο του και αν γινει αυτο τοτε βλεπουμε
και αν θελει μοναξια ας μεινει μονος δεν θα τον περιμενω οσο και αν θελω ολη μου τη ζωη
απο τη στιγμη που δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο απο απλο ενδιαφερον να δει τι κανω πως ειμαι...
πρεπει να πατησω στα ποδια μου και να εχω και λιγο εγωισμο
08-10-2012, 09:25 #75
Αννα, αντί να περιμένεις την επόμενη κίνησή του για να σκεφτείς πώς θα αντιδράσεις, σκέψου αν ΕΣΥ θέλεις να ζήσεις με αυτό τον άνθρωπο.
Τόσο απλό είναι...