Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 63 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 541 to 555 of 933
    Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    Παρτε κι ενα τραγουδι να ανεβει ολιγον η ψυχολογια

http://www.youtube.com/watch?v=38lZcHKgIW8
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Senior Member
    like monsieur τούτε το άσμα. Λατρεύω ντίσκο

Ορίστε και ενα απο εμένα, έχω καιρό να το ακούσω κ το πεθύμησα...
    Τρομερά ατμοσφαιρικό τραγούδι

http://www.youtube.com/watch?v=XiNT2v4qlsw

p.s. απο Δευτέρα δεν έχει άλλο αγγάρεμα τους συγγενείς. Φεύγω μόνη κ ξεκινάω επίσημα δουλειά.
    Εμπρός καλό μου xanax
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Senior Member
    Καλο ξεκινημα Σουτσι . Ολα θα πανε καλα.....
    Και εγω Δευτερα ξεκιναω με την σχολη κανονικα και εχω και συνεντευξεις για δουλεια .
    Ελπιζω να βρω κατι συντομα γιατι η αφραγκια μου δεν παλευεται αλλο . Οπως επισης δεν παλευεται το αγχος μου.
    Νομιζω οτι οπου και αν παω θα αρχισω να τρεμω να ιδρωνω και να ψευδιζω . Με εχω βαρεθει πλεον......

Senior Member
    Παλι "χασαμε" την Μπλου... Θα ζητησω απο το silver alert στην του βου να παρεμβει...

Senior Member
    Παιδιά μπορώ να πώ ότι το ρούφηξα το post και έχω ψοφίσει στα γέλια. Blue κοριτσάρα είσαι παράδειγμα προς μιμήση. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν και εσένα. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Καλο ξεκινημα Σουτσι . Ολα θα πανε καλα.....
    Και εγω Δευτερα ξεκιναω με την σχολη κανονικα και εχω και συνεντευξεις για δουλεια .
    Ελπιζω να βρω κατι συντομα γιατι η αφραγκια μου δεν παλευεται αλλο . Οπως επισης δεν παλευεται το αγχος μου.
    Νομιζω οτι οπου και αν παω θα αρχισω να τρεμω να ιδρωνω και να ψευδιζω . Με εχω βαρεθει πλεον......
    Σε ευχαριστώ betelgeuse : )

Καλή επιτυχία και σε εσένα, καινούρια ξεκινήματα άλλη ψυχολογία, φρέσκος αέρας... οκ σε καταλαβαίνω ο αέρας μυρίζει άγχος αλλά θα βάλουμε την καλή μας την κολόνια zanax parfume και θα πάμε δυνατά! Δεν πάει άλλο ρε συ betelgeuse, πρέπει λίγο να οργανωθούμε για τον χειμώνα.

Quote Originally Posted by ti einai touto pali
    Παλι "χασαμε" την Μπλου... Θα ζητησω απο το silver alert στην του βου να παρεμβει...
    Κάτι θα την απασχολεί αυτές τις μέρες ποιός ξέρει, ενδεχομένως να προετοιμάζεται κ αυτή για τον χειμώνα. ίσως σε αναζήτηση κάποιας δουλειάς or somethin. Την πεθυμούμε πάντα και το ξέρει.

Αυτό το συγκεκριμένο thread που πρωτοξεκίνησε η blue και συννεχίζουμε και εμέις να γραφουμε καλή ώρα, είναι ίσως το μεγαλύτερο στην θεματική ενότητα των πανικών. Άνετα το διαβάζει κάποιος απο την αρχή, μοιάζει σαν ενα μικρό βιβλίο με ιστορίες... Μικρές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, πόσο ίδιες, πόσο διαφορετικές, πόσο αληθινές...
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Senior Member
    Soutsi καλή επιτυχία κοριτσάκι μου.Εχτές διάβασα όλο το thread και πήρα δύναμη...
    Αυτή την στιγμή που μιλάμε είμαι σε μια πλατεία τεράστια σε ένα κρητικό γλέντι με καμιά 1000άρα άτομα γύρα μου και στα 50 μέτρα γάμος.Μιλάμε χαμός!!!xanaxκσραμελίτσα 1/4 των 0.5mg baby dose. Χαχαχα...

Δεν αντέχω άλλο!παθαινω Καρακρισαρες πανικου σχεδόν καθημερινά στη δουλειά!εντωμεταξυ έχω ένα θέματα κι με την αναιμια χρόνια τώρα οποίο με κάνει αδύναμη και κάθε πρωί κάνω τον Σταυρο μου για να μην παθω καρδιακή προσβολη!δεν περνάνε αυτές οι κρισεις!!!!

Senior Member
    Mantis όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε,τις κρίσεις τις παθαίνεις μόνο στην δουλειά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ti einai touto pali View Post
    Ου να μου χαθεις που θα ζητησεις παρεμβαση απο το silver alert!
    Αφου ειναι γνωστο οτι ειμαι τεκνακι 33 ετων!
    Και χαθηκα ολιγον γιατι μ'εχει παρει η φτωχεια απο κατω αλλα βαρεθηκα να μιζεριαζω!
    Αντε μου λειψατε!
    Το τι χαρηκα για τον μπαμπα δε λεγεται!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soutsi View Post
    like monsieur τούτε το άσμα. Λατρεύω ντίσκο

p.s. απο Δευτέρα δεν έχει άλλο αγγάρεμα τους συγγενείς. Φεύγω μόνη κ ξεκινάω επίσημα δουλειά.
    Εμπρός καλό μου xanax
    Εισαι ΘΕΑ κοριτσι μου!!!!!
    Φατους ζωντανους!
    Η σκεψη μας μαζι σου :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by panicgirl View Post
    Παιδιά μπορώ να πώ ότι το ρούφηξα το post και έχω ψοφίσει στα γέλια. Blue κοριτσάρα είσαι παράδειγμα προς μιμήση. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν και εσένα. :)
    Δεν σου το ευχομαι αλλα να'σαι καλα :)
    Οσο για το ποστ και που'σαι ακομα!!!
    Τωρα μπαινει ο χειμωνας και θα εχουμε νεο κυκλο επεισοδιων!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mantis I View Post
    Δεν αντέχω άλλο!παθαινω Καρακρισαρες πανικου σχεδόν καθημερινά στη δουλειά!εντωμεταξυ έχω ένα θέματα κι με την αναιμια χρόνια τώρα οποίο με κάνει αδύναμη και κάθε πρωί κάνω τον Σταυρο μου για να μην παθω καρδιακή προσβολη!δεν περνάνε αυτές οι κρισεις!!!!
    Καλη διατροφη και σωστος υπνος. Τα κανεις;

Senior Member
    Βlue τώρα που σε πέτυχα online ρε κοριτσάρα πες καμιά συμβουλή για την ώρα πού οδηγάμε,πως δεν παθαίνουμε κρίση στο τιμόνι?

Senior Member
    Και θετω το ζητημα...Αν λεω αν την τεταρτη επιανα το λοτο και την πεμπτη το τζοκερ και το προτο (για να μαζευτει ενα σοβαρο ποσον...) τοτε θα μου περναγε αυτοματως η καταθλιψη μου ναι ή ου? Πως μπορει αραγε να απαντηθει αυτο το ερωτημα... Μα φυσικα με το να μου τα κατσει τα φραγκα ο οπαπ οποτε θα μπορεσω κι εγω να βγαλω τα συμπερασματα μου :cool: . Θελω να πω οι πλουσιοι παθαινουν αραγε καταθλιψη... Δεν ξερω και κανα πλουσιο γαμοτι μου να τον ρωτησω.
    Θα μου πεις τι αποριες ειναι αυτες πρωι πρωι... Δεν ξερω πως το πρωι που ξυπνησα θυμηθηκα ενα απο τα αμημητα τα Θαναση του Μανθου ενος "δασκαλου" μου που εβγαζε την δεκαετια του 80 το περιοδικο Αγκαθι. (πολλοι/ες απο σας δεν το ξερετε διοτι δεν υπηρχατε τοτε). Ειχε γραψει τοτε σε ενα τευχος ο Θανασης "Οι φτωχοι ειναι ευτυχισμενοι αλλα δεν το ξερουν , οι πλουσιοι ειναι δυστυχισμενοι αλλα...το ξεχνανε καθως μετρανε τα λεφτα τους". Α ρε μεγαλε Μανθο "εφυγες" νωρις γαμοτο μου.
    Α και να μη ξεχνιομαστε. Χερετιζω την "επιστροφη" της Μπλου και της ευχομαι ολοψυχα να...πιασω το λοττο;)
    Επισης panicgirl αν δεν κανω λαθος σπουδασες γιατρος?

Page 37 of 63 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast