Για να δούμε :) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 114 of 114
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ωχ! Αντε παλι! Ρε παιδια... το πολυ το κυριελεησον το βαριεται κ ο παπας!!!
    Δεν βαριεστε ρε πουστη μου? Κ να πεις οτι παιζετε lineage παει στο διαολο, αλλα εδω !!!!! Αμην!!!
    ??? που κολαει το L2?:P στεκομαι σε αυτο...:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Γεια σας!
    Μπήκα να σας πω πως πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα ειδικό.
    Και θέλω να πω το σοκ που έμαθε.
    Λοιπόν εγώ δεν εστίασα σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα προκειμένου να αφήσω την ειδικό να κάνει σωστά την δουλειά της. Απάνταγα δηλαδή σε ότι με ρώταγε, με ακρίβεια μεν, χωρίς επιμονή δε.
    Και ενώ της είπα από την αρχή με αφορμή ερώτηση της πως δεν έχω κάνει ποτέ καμία απολύτως σχέση, εκείνη με ρώτησε άλλες τρεις ή δύο φορές.
    Για την ακρίβεια της είπα αρχικά πως δεν έχω κάνει ποτέ καμία απολύτως σχέση και στη συνέχεια εκείνη προχώρησε με τις ερωτήσεις.
    Μετά από λίγο με ρωτάει αν είχα κάνει κάποια σχέση στο παρελθόν....της λέω όχι.
    Επιμένει και με ρωτάει ''ούτε στο λύκειο είχατε κάποια σχέση;''...της απαντάω ''όχι''. Μετά με ρωτάει γιατί δεν έχω κάνει κάποια σχέση και αν ο λόγος είναι από προσωπική επιλογή δηλαδή αν ήταν δικιά μου απόφαση να μην κάνω σχέση και αν απέρριπτα όσους ανθρώπους με ήθελαν, λόγω αυτής της απόφασης.
    Τέλος πάντως προχωράει η συζήτηση και σε άλλα θέματα. Μετά όμως με ξαναρωτάει λίγο πριν τελειώσει η συνάντηση μας : ''στο λύκειο είχατε κάποια σχέση με κάποιο αγόρι;''...της ξαναλέω πως όχι. Και μου λέει :''ούτε στο γυμνάσιο είχατε κάνει κάποια σχέση;'' και της λέω πως οχι. Και μου κάνει : ''δλδ ποτέ δεν είχατε κάποια σχέση έτσι;''
    Και της λέω ναι.
    Είπα να της πω πως εδώ δεν έχω σχέση τώρα. δεν είχα σχέση στο λύκειο....ε θα είχα στο γυμνάσιο;
    Εμμανουέλα εγώ από την πλευρά μου δεν έχω να σου πω κάτι άλλο πέρα απ' αυτά που σου είπα στο αλλο post σου γιατί ο διαλογος πλέον θα γίνει γραφικος .
    Όμως επειδή είπες ότι επισκέφτηκες ειδικο και έπαθε σοκ μ' αυτά που έμαθε. Οι ψυχολόγοι είναι εκπαιδευμένοι να μην παθαινουν σοκ σε πολυ δύσκολες και ιδιαιτερες αφηγησεις και εξομολογήσεις. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι έπαθε σοκ επειδή μια 20χρονη κοπέλα της είπε ότι δεν είχε ποτέ της σχέση ?Λες και ακουσε και εγώ δεν ξέρω τι...Σε πληροφορώ ότι πολλά άτομα στην ηλικία σου και μεγαλύτερα, δεν είχαν και δεν έχουν σχέση. Ο καθένας για τους δικους του λόγους.
    Λοιπον επειδη δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ψυχολογος που απευθύνθηκες είναι τόσο ανόητη, κάτι έχεις παρανοησει και εδώ. Για του λογου το αληθές στην επομενη συνεδρία ρώτησε την. Προφανώς αν σε ρώτησε τόσες φορές , το έκανε για άλλο λόγο.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Συγνώμη με ποια κριτήρια γίνεται κάποιος Μοντερειτορ;......χιχιχι
    Κατα δεύτερο όταν μπαινεις τοσο επιθετικα και ειρωνικά σε ένα θέμα, μην περιμένεις ότι δεν θα υπάρξει και η ανάλογη αντίδραση. Στο κάτω κατω της γραφης από την στιγμή που εδώ δεν βρήκες την συμπαράσταση και την αποδοχή ή την κατανόηση που περίμενες, γιατί επιμένεις ?Όταν κάτι δεν μας κάνει, το αφήνουμε και δοκιμάζουμε αλλου
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Banned
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Κατα δεύτερο όταν μπαινεις τοσο επιθετικα και ειρωνικά σε ένα θέμα, μην περιμένεις ότι δεν θα υπάρξει και η ανάλογη αντίδραση. Στο κάτω κατω της γραφης από την στιγμή που εδώ δεν βρήκες την συμπαράσταση και την αποδοχή ή την κατανόηση που περίμενες, γιατί επιμένεις ?Όταν κάτι δεν μας κάνει, το αφήνουμε και δοκιμάζουμε αλλου
    με συγχωρείς αλλά θα γράφω σε όποιο φόρουμ θέλω...
    και μάλλον δεν παρακολούθησες πως αναφέρομαι σε άτομο το οποίο άνοιξε θέμα στο οποίο με προσέβαλε λέγοντας με τρολ και ηλίθια...

Banned
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Εμμανουέλα εγώ από την πλευρά μου δεν έχω να σου πω κάτι άλλο πέρα απ' αυτά που σου είπα στο αλλο post σου γιατί ο διαλογος πλέον θα γίνει γραφικος .
    Όμως επειδή είπες ότι επισκέφτηκες ειδικο και έπαθε σοκ μ' αυτά που έμαθε. Οι ψυχολόγοι είναι εκπαιδευμένοι να μην παθαινουν σοκ σε πολυ δύσκολες και ιδιαιτερες αφηγησεις και εξομολογήσεις. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι έπαθε σοκ επειδή μια 20χρονη κοπέλα της είπε ότι δεν είχε ποτέ της σχέση ?Λες και ακουσε και εγώ δεν ξέρω τι...Σε πληροφορώ ότι πολλά άτομα στην ηλικία σου και μεγαλύτερα, δεν είχαν και δεν έχουν σχέση. Ο καθένας για τους δικους του λόγους.
    Λοιπον επειδη δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ψυχολογος που απευθύνθηκες είναι τόσο ανόητη, κάτι έχεις παρανοησει και εδώ. Για του λογου το αληθές στην επομενη συνεδρία ρώτησε την. Προφανώς αν σε ρώτησε τόσες φορές , το έκανε για άλλο λόγο.
    πίστεψε με έπαθε σοκ και αν και προσπάθησε να το κρύψει την κατάλαβα.
    Δεν την αδικώ πάντως...εδώ έχει σχέση και η πιο άσχημη και δεν έχω εγώ.
    Κοντές χοντρές, φυτά και άσχημοι έχουν σχέση....πως να μην ξαφνιαστεί μετά η γυναίκα που εγώ θέλω σχέση και δεν μπορώ να έχω;
    Ακόμα και εγώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω καλά καλά πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
    Να φανταστείς με το που της το είπα η πρώτη της αντίδραση ήταν να θεωρήσει πως είμαι μόνη μου από επιλογή....που να ήξερε.

Banned
    και στις φίλες μου που το είπα σήμερα μου είπαν πως είναι θετικό που έπαθε σοκ αλλά και πάλι δεν με παρηγόρησε αυτό :(

Banned
    και όταν είπα πως έπαθε σοκ δεν εννοούσα ότι έπεσε και από την καρέκλα που καθόταν απλά ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο...και νόμιζε ότι κατάλαβε λάθος και για αυτό με ρώτησε 3-4 φορές το ίδιο. Και η ερώτηση ήταν η ίδια όχι διευκρινιστική.

Senior Member

Κοντές χοντρές, φυτά και άσχημοι έχουν σχέση....πως να μην ξαφνιαστεί μετά η γυναίκα που εγώ θέλω σχέση και δεν μπορώ να έχω;
    Προσπάθησε να μην κρίνεις τόσα αυστηρά τους άλλους ανθρώπους και να μην βάζεις ταμπέλες. Θα ήθελες να σου κάνουν το ίδιο?
    Last edited by kuxumuxu; 16-10-2012 at 12:32.

Banned
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Προσπάθησε να μην κρίνεις τόσα αυστηρά τους άλλους ανθρώπους και να μην βάζεις ταμπέλες. Θα ήθελες να σου κάνον το ίδιο?
    εδώ όλοι σας αυτό κάνετε σε εμένα

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678