Δεν εχω φιλες και η μητερα μου με συγκρινει συνεχεια με αλλα ατομα. :( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Χρυσα18, δε χρειαζεται να ζορισεις καμια κατασταση.Κινησου με τους ρυθμους που νομιζεις...Να βρισκεις χρονο για να βαζεις σε ταξη τις σκεψεις σου, και πριν κάνεις οποιοδηποτε βημα με αυτο το παιδι να ακους καθαρα και πανω απο ολα το ενστικτο σου...Ισως βοηθουσε να του πεις τις αναστολες σου, για να ακουσεις τη δικη του πλευρα.Η ειλικρινεια ειναι βασικοτατο στοιχειο σε ολες τις σχεσεις...

Senior Member
    Χρυσα18, δεν ειναι αναγκη να ζορισεις καμια κατασταση...Παντα να βρισκεις χρονο για να βαζεις τις σκεψεις σου σε ταξη, και πριν το οποιοδηποτε βημα με αυτο το παιδι να ακους καθαρα και πανω απο ολα το ενστικτο σου.Ισως βοηθουσε να του πεις τις αναστολες σου, για να ακουσεις και τη δικη του πλευρα.Η ειλικρινεια ειναι απαραιτητο στοιχειο σε καθε σχεση...

Senior Member
    Μπράβο χρύσα συγχαρητήρια που πέρασες
    το βιογραφικό του παιδιού που διαλέξεσ είναι βαρύ κ θέλει καλή διαχείριση με αυτα τα προσόντα π έχει κ σε καλό να μη σ βγει είναι μια εμπειρία κοίτα μόνο να μην μπλέξεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Γεια σας.:)
    Ευχαριστω που μου απαντησατε συντομα.:D
    Χθες ημουν πολυ αγχωμενη. Σκεφτομαι πολλα. Απο τη μια εχω συναισθηματα γι'αυτον και απο την αλλη σκεφτομαι πως κανω λαθος. Ζηλευει πολυ, δεν με αφηνει να μιλαω με αγορια, μου κανει ελεγχο. Δεν με εμπιστευεται, κατι που με στεναχωρει. Του εχω μιλησει για αυτα που με απασχολουν αλλα δεν βλεπω να γινετε κατι...:/
    Θελω να ειμαι διπλα του αλλα εχω και τις επιφυλαξεις μου. Δεν ειναι πολυ νωρις για να μου λεει πως με αγαπαει??????????

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ξεφορτωσου τον, εχεις μια ευκαιρια να ζησεις ελευθερα ως φοιτητρια, να κανεις φιλες και φιλους, να ζησεις πραγματα, ναι και μια σχεση, αλλα οχι ενα ελγκτικο αγχωτικο βασανιστικο μαρτυριο, που θα σου στερησει ολα τα υπολοιπα.

Senior Member
    Χρυσα, το αν εννοει πραγματικα οτι σε αγαπαει ή υπερβαλλει, το καταλαβαινεις πανω απ'όλα απο τον τροπο που το λεει, απο το τι εκπεμπει...Σιγουρα ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο που σου λεει, αλλα κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με βεβαιοτητα αν το εννοει ή οχι, χωρις να τον γνωριζει...

Junior Member
    Raffaella:Τι εννοειτε απο το τι εκπεμπει?:confused:

Junior Member
    Και γω αυτο σκεφτομαι να κανω....Την βρισκω καπως την κατασταση..Δεν μπορω να με πιεζουν και να μου γινονται κολιτσιδα, κυριως ομως να με πιεζουν και να ακουω μεγαλες λεξεις....Pfff...:/

Junior Member
    Aπο τη μια τον θελω, απο την αλλη τον φοβαμαι:(

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Aν θες να κατσεις 1-2-5 χρονια οσο μειενετε μαζι, μες στο σπιτι να φοβασαι να βγεις μη σου πει οτι βγαινεις με αντρες, να μην συναντας ουτε τις φιλες σου γιατι αν βγαινεις με αυτες ξενοκοιτας, και ολα αυτα τα κανει γιατι σε "αγαπαει" και να χασεις ετσι ολη τη χαρα της φοιτητικης ζωης, οπως εχασες τις χαρες της μαθητικης στο σπιτι σου, συνεχισε!! Μπορει να ακουγομαι μαντης κακων, αλλα οταν απο την τοσο αρχη εχει γινει τοσο ελεγκτικος και ζηλιαρης, η συνεχεια προβλεπεται πολυυυυ δυσοιωνη. Μιλαει η καμμενη γουνα. Δεν τον θες, θες εναν ελεγκτη πανω απο το κεφαλι σου οπως ειχες τη μανα σου, γιατι ετσι νιωθεις ασφαλεια και ετσι ειχες συνηθισει. Μπορεις μια χαρα να τα βγαλεις περα και μονη σου. Πιστεψε σε εσενα.

Junior Member
    @λιλιουμ: Ειλικρινα, δεν θελω να μεινω για πολυ χρονικο διαστημα σε μια τετοια σχεση. Ηδη νιωθω καταπιεσμενη με οσα ακουω που μου λεει(μου εχει "απαγορευσει" να καθομαι κοντα σε αγορια-Ε.Λ.Ε.Ο.Σ-) και με οσα δειχνει. Δεν ειναι αυτα για μενα. Ηδη νιωθω πολυ πολυ πολυ καλυτερα που απομακρυνθηκα απο το σπιτι και εμαθα(στο λιγο αυτο χρονικο διαστημα)να ζω μονη, δεν θελω να κανω κατι λαθος και να το χαλασω. Οποτε λιαν συντομως του μιλαω και το τελειωνω.:)

Junior Member
    Ειμαι χαζη που νιωθω συναισθηματα για εκεινον...:(:(:(

Senior Member
    Για το αν αξιζει να το συνεχισεις ή οχι, μονο εσυ μπορεις να ζυγισεις τα συν και τα πλην και να καταληξεις αν τον θες.Υπαρχει και το ενδεχομενο να αραιωσετε ή να σταματησετε προσωρινα την επαφη, για να σκεφτεις κι εσυ τι θελεις...

Banned
    Χαζή σίγουρα δεν είσαι επειδή ένιωσες κάτι. Συναισθήματα έχουμε όταν ο άλλος αγγίζει κάτι μέσα μας. Όμως καλό είναι να σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που αγγίζει, ποιο είναι το κομμάτι του εαυτού μας που ανταποκρίνεται στον άλλο. Γιατί Χρύσα μου, αν κάποιο δικό σου κομμάτι είχε συνηθίσει ή ένιωθε ασφάλεια μέσα στην καταπίεση, έχεις όμως ήδη αποφασίσει να γίνεις πιο αυτόνομη, θα ήταν καλό να βρεις μια σχέση που θα έχει μεν όρια και σταθερότητα, αλλά όχι παράλογες απαγορεύσεις...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Raffaella View Post
    Για το αν αξιζει να το συνεχισεις ή οχι, μονο εσυ μπορεις να ζυγισεις τα συν και τα πλην και να καταληξεις αν τον θες.Υπαρχει και το ενδεχομενο να αραιωσετε ή να σταματησετε προσωρινα την επαφη, για να σκεφτεις κι εσυ τι θελεις...
    Mιλησα μαζι του και συζητησαμε το θεμα μας. Ειπε πως επειδη θελει να ειναι μαζι μου θα προσπαθησει να αλλαξει και να μην ζηλευει τοσο. Πραγματι, εχει αλλαξει αλλα αυτη τη φορα εχει γινει πολυ απομακρος. Δεν με παιρνει τηλεφωνο, με ψιλογραφει...Παντως, πιστευω πως το καλυτερο θα ηταν να συζητουσα μαζι του απο κοντα και οχι μεσω μηνυματων ή μεσω skype.

Απο τη μια αισθανομαι πως θελω να ειμαι μαζι του και απο την αλλη το ενστικτο μου το θεωρει λαθος:/

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast